![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój TŻ to tata do bani.
Cytat:
![]() Może niektórych to cieszy, sądzę, że mój mąż by to po prostu wyśmiał albo poczuł się urażony, że mam go za idiotę.
![]() |
![]() |
#272 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
A wyobraźcie sobie, gdyby porada była skierowana do mężczyzn. "Jesteś zmęczony po całym dniu pracy, zestresowany, zirytowany? Cóż, gdy tylko przekroczysz próg domu, ładny uśmiech, spokój i dystans do siebie jest musowy! "
![]() |
#275 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
jasnym jest, że połowa sukcesu w związku to dobra komunikacja. Nie należy jej mylić z wychowaniem faceta. ciekawe jest też to, że mówisz o tym, że potencjalny partner nie jest zaburzony. Co to w.ogole oznacza? każdy wchodzi w zwiazek z jakimś konkretnym bagażem, który wynosi z domu. chcemy tego czy nie: rzadko który dom to dom zdrowy, wzorcowy. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() |
![]() |
#276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Napisałam wyraźnie, że jak do faceta nie dociera to trzeba się rozstać. Ja tu na wizażu widzę, że czepiacie się dla samego czepiania, bo ktoś ma inne zdanie i receptę na życie niż wasze. A podobno każdy może wyrazić swoją opinię ![]() Życie nie jest czarno białe. To co napisałam to jedynie WSKAZÓWKA i wiadomo że do tego dochodzi szereg innych czynności/ zachowań w związku który go budują. Trzeba się dotrzeć, a nie zakładać że druga strona wie jakie mamy potrzeby i co nas cieszy i my mu tłumaczyć nie będziemy. W takim wypadku ja chętnie posłucham- jak wg. wizażanek powinno zakomunikować się facetowi jakie zachowania są pożądane, a jakie nie? Btw. swojego TŻta nie traktuję jak dziecko, a jak mężczyznę. On zdaje sobie sprawę jakie są kobiety w tych czasach, więc docenia to że potrafię się uśmiechać, być delikatna, mówić spokojnym tonem a nie krzyczeć i to docenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Tak, bo kobiety w dzisiejszych czasach wcale się nie uśmiechają i tylko krzyczą. Nie wiem dokładnie, na czym polega twój problem ze sobą i z twoją płcią, ale wygląda to dość żałośnie.
![]() |
#278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie nawet całkiem spoko, że feminizm wyprał mózg 99% kobiet, bo normalne w takim wypadku nie mają konkurencji ![]() Edytowane przez Khaki68 Czas edycji: 2018-01-23 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Konto usunięte
|
No nie wiem jak rozmawiać z dorosłym facetem, ja mojemu zwykle mówię " Heniek, wkurza mnie, że ubrania rzucasz obok pralki, zamiast do kosza na pranie. Nie będę prała ciuchów, które nie są posegregowane i leżą obok pralki, bo mi się nie chce bawić."
I... Nie piore jego ciuchów, które leżą koło pralki (akurat praniem zajmuję się ja). I jak mi raz i drugi przyszedł oburzony, że nie ma czystych bokserek czy bluzy, to pytam, czy wrzucił do kosza. Nie? No to czemu miałam prac? Mógł sobie uprać sam. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Tak, tak, już to pisałaś. Jesteś wyjątkowa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam że kobieta nie moze sie złoscic nigdy bo to niekobiece. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo siedzialabys z 5 dzieci z mężem, który miał największe pole we wsi Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() Spoko, ja tam się cieszę, że odstraszam pewną grupę facetów. I ze mając wyprany mózg przez feminizm będę walczyć o swoją karierę i nikt nie wmówi mi, że się do czegoś nie nadaję na mojej wybranej drodze, bo jestem kobietą. I że wyprana z energii po długich dyżurach nie będę zapędzana do „kobiecej” roboty, bo facet zmęczony. Ale ja tam lubię żyć po swojemu.
![]() Edytowane przez kalor Czas edycji: 2018-01-23 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale jest przyjete że uzywanie caps lock a w necie to KRZYK, wiec to ty krzyczysz. Przejrzyj SWOJE POSTY. ![]() Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2018-01-23 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Swoją drogą to mam nadzieję, że modzi się zajmą tym tematem opanowanym przez chłopców z braciasamcy (łącznie z tymi, którym się trochę płeć pomieszała...ekhem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
BAN stały
|
Dziewczyny, zróbcie coś dla mnie i dla tego forum. NIE REAGUJCIE NA POSTY Khaki68! Już któryś wątek jest przez to zasrany. To naprawdę nie ma sensu i jest nie fair wobec autorki wątku. Nie interesuje mnie, czy Khaki68 trolluje, czy też sobie rzeczywiście żyje w swoim małym nieszczęśliwym świecie. To naprawdę nie powód, żeby w każdym wątku była gównoburza.
Edytowane przez megamag Czas edycji: 2018-01-23 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- wybacz megamag, już przestaję ![]()
Dopiero w samym środku zimy przekonałem się, że noszę w sobie niepokonane lato. https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0 Edytowane przez ruda_beksa Czas edycji: 2018-01-23 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Facet albo chce zajmować się dzieckiem i domem, albo nie. I tego, który nie chce nie da się zmienić. Przykro mi. Są tacy którzy' nie potrafią', ale z czasem sie uczą, bo chcą. Bo to ich dziecko, bo je kochają. Nie da się kogoś zmusić do kochania i opieki.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Narazie najgłosniej to ty krzyczysz. Przeciez nikt nie zabrania ci zyc według swoich zasad. Zyj sobie jak chcesz. Ty masz jakis problem bo to z twojej strony sa jakies przytyki. My nie mówimy ze masz wyprany mózg czy cos. A to: "a jak masz problem to znaczy że masz ze sobą problem i jest to żałosne". To ty uwazasz że autorka watku ma problem i to ona powinna cos zmienic ze soba bo to nie facet jest winny. Jej wina bo nie była usmiechnieta i spokojna. To sa przeciez twoje słowa. Po twoich komentarz to ty wykazujesz postawe agresywna nie my.
Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2018-01-23 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co innego prosic o głupote bez której w sumie mozna sie obejsc a co innego o zajmowanie sie wspolnymi dziecmi. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2018-01-23 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Przyczajenie
|
Niestety nie jestem czasowo w stanie przebrnac przez prawie 300 postow dotyczacych pobocznej dyskusji na tematy ogolnie damsko meskie
Szkoda Za wszystkie merytoryczne wypowiedzi dziekuje. Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorko, mam nadzieje że twój facet jednak dojrzeje i otworzy oczy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Konto usunięte
|
Pisałam parę razy, ale nie dziwię się, że utonęło. Nie możesz liczyć na rodziców, nawet tymczasowo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8077573 6]Pisałam parę razy, ale nie dziwię się, że utonęło. Nie możesz liczyć na rodziców, nawet tymczasowo?[/QUOTE]
Najlepiej byłoby sie przeniesc tymczasowo do rodziców. Moze to otworzy mu oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
Dzieki. Rodzice jakby co to pomoga ale to raczek bedzie uciekanie z wlasnego domu, wiec traktuje to jako ostatecznosc.
Na razie sytuacja wielkiej ciszy w domu, masakra jakas. Ani slowa tylko obrazona mina. Wczoraj bylam akurat cale popoludnie u rodzicow wlasnie wiec noe musielismy wiele czasu spedzac razem . Musze sobie na spokojnie spisac co mam mu powiedziec i pogadac. Sprawe utrudnoa fakt ze starszy syn jak ojciec wchodzi zamiast mnie do pkoju albo do lazienki jak sie kapie to od razu sie drze "niee tata,mama!". Myslalam przez chwile ze moze ma taka faze na mame, ale chyba widzi po prostu ze ja poswiecam mu swoj czas a tate prosil prosil i nic i teraz go po dzieciecemu "nie lubi". Ta wiec z jego opieka jnad dzieckiem jest trudno bo musi wlozyc duuzo wysilku bo powoli powoli wbrew tym krzykom mlodego na nowo do siebie przekonac. A on co robi? Wychodzi , bo przeciez mlody nie chce sie z nim bawic. Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
A tak z ciekawosci czemu Twoj partner muuusi sie bawic z 3latkiem? Ja myslalam, ze rola rodzicow jest opiekowac sie dzieckiem, zabawy to same, z mlodszym bratem (jak podrosnie), z innymi dziecmi. Skad taki nacisk, ze on musi z dzieckiem ukladac klocki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.