|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zapachy Yves Rocher
Cytat:
i otulająca, choć nuta roślinna nie całkiem znika- naprawdę ciekawy efekt, przy tym zapach bardzo trwały.Jeżynowy balsam b. lubię- wyczuwam go delikatnie na skórze przez co najmniej pół dnia |
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale i tak przetestuję Wiadomo, że każdy zapach trzeba poczuć na sobie, ponosić. Czasami pierwsze nie miłe wrażenie okazuje sie potem strzałem w 10 |
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ulubiony zapach to Ode au Reve, mocny i otulający. Wyczuwalne piżmo, później wanilia. Dobry na okres zimowy.
Uwielbiam. Najgorsze jest to, że zapach ten wycofują i jest w sprzedaży tylko do marca 2010. Nie rozumiem polityki tej firmy: przeważnie wycofują naprawdę dobre zapachy. Szkoda. Póki co robię zapasy
|
|
#274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to dobry moment na zrobienie zapasu bo jest teraz w promocji -50% ja właśnie zakupiłam flaszeczke |
|
|
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
No i stało się... zakochałam się w zapachu Nature pour Homme do tego stopnia, że zamierzam nim obdarować kolejną osobę
Tym bardziej, że są super promocje na perfumy YR |
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, coś mi się zdaje, że Neblina też już długo nie zagości w ofercie YR
. Co prawda jest jeszcze w sklepie internetowym za 50 % ceny (skorzystałam, a jakże ), ale w najnowszym cenniku urody
|
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
Jednak nie kupiłam Nature pour homme, bo spodobał mi się inny zapach - Transat
Zastanawiałam się nad nim i nad Hoggarem, wybór był ciężki bo obydwa zapachy są bardzo śliczne, ale jednak wybrałam ten niebieski.
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
; na pewno zapach obecnie dość rzadki |
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Nowość marzec 2010
FlowerParty by Yves Rocher Nuty zapachowe: pomarańcza,mandarynka,lic zi,róża i wanilia.
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczegolnie podoba mi sie dobor nut
|
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam dzisiaj chusteczkę z Flowerparty i musze przyznać, że całkiem przyjemny. Słodki, owocowy. Zupełnie nie czuje róży i wanilli, za to wydaje mi się, że jest w nim malina (chociaż to może mój nos zawodzi
). Na wiosnę może być fajny ![]() edit: jednak mój nos mnie nie zawiódł: właśnie spojrzałam na ulotkę i faktycznie malina jest w składzie
Edytowane przez imeshih Czas edycji: 2010-04-07 o 22:32 |
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Orientuje się może ktoś czy Neblina la Nuit woda perfumowana to jest jakaś nowość jeszcze niedostępna w Polsce czy była już kiedyś i została wycofana? I czy różni się zapach bardzo od tej obecnie dostępnej edt?
|
|
|
|
|
#283 |
|
Guerlain Lover
|
Flowerparty można już powąchać w salonach, a ja mam już buteleczkę 50 ml
![]() Moje odczucia: owoce tak skomponowane razem, że zapach jest idealny na wiosnę/lato, ale zarazem elegancki
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Flowerparty jest wedlug mnie ok, ale jednak czuc, ze to nizsza polka. owcowe, dosc slodkie i swieze zarazem, pachna podobnie do jezyny z serii plaisir nature. Mnie nie powalily.
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Znam tylko jedną Neblinę- pełna nazwa tej wody toaletowej Dusza Nebliny- obecnie wycofaną ze sprzedaży
|
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, dzis w sklepie powąchałam Neonaturę Cocon i bardzo mnie zauroczył....przymierzam się do kupna całej flaszki ale może najpierw zakupic próbkę? boję się, ze wyda mi się tandetny, co myslicie o tym zapachu? jak wam się na skórze rozwija? może ja mam tylko słomiany zapał
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na dodatek strasznie przypominają mi moją wielką traumę: Amor Amor. Ogólnie miły słodziaczek, ale stężenie cukru w cukrze zabójcze.
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buteleczka tak wygląda: http://www.ciao.fr/Yves_Rocher_La_Nu...Neblina__58209 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-04-26 o 14:56 |
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Musiałaś napisać tak obiecującą recenzję??? |
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie Flowerparty też za słodkie i kojarzy mi się z jakimś dezodorantem z przełomu lat 80/90...
Za to czaję się na Cocoona... Dostalam własnie ulotke z YR z promocją 2 taki sam produkt przy zakupie 1 i zastanawiam się, czy perfumy w to wchodzą. Nie wiecie czasem? (Inna sprawa, że 2 Cocoony, kiedy miałam iśc na odwyk to trochę... ;P)
|
|
#293 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też mam wrażenie, że to już było
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
Zabij, ale nie pamiętam nazwy. To były czasy pierwszych reklam dezodorantów, pachnących znacznie mocniej niż obecne. Na pewno używałam go podczas pewnego wyjazdu. Nie pamiętalam tego zapachu, a kiedy powąchałam Flowerparty - od razu mi się przypomniał - zapach i wyjazd.
![]() Sęk w tym, że ten zapach teraz mi się wydaje
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą kliknęłam sobie w ciemno oczywiście używkę Shafali i zupełnie nie wiem czego się spodziewać. Czy ktoś mógłby mi coś na temat tego zapachu napisać?
Będę bardzo wdzięczna
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam wersję edp i była to jedna z piękniejszych wanilii jakie kiedykolwiek posiadałam Chętnie bym jeszcze kiedyś kupiła flakonik,gdyby Shafali były dostępne. Ogromnie gratuluję ![]()
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Figarro, dzięki serdeczne
Z Twojego opisu wynika, że zapach może mi się spodobać, zwłaszcza, że i Tobie przypadł kiedyś do gustu Zdaję sobie sprawę, że zawartość flakonika może być nie pierwszej świeżości, ale co tam - może akurat będzie się jeszcze nadawać do użycia. Gorzej, jeśli naprawdę mnie zachwyci - gdzie ja go biedna w większej ilości upoluję...
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Odkopałam opis nut i dobrze pamiętałam,że był tam bursztyn
Daffodilka jest szansa,że i Tobie zapach się spodoba )
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

Ale i tak przetestuję
. Co prawda jest jeszcze w sklepie internetowym za 50 % ceny (skorzystałam, a jakże 

). Na wiosnę może być fajny 

. Znam tylko jedną Neblinę- pełna nazwa tej wody toaletowej Dusza Nebliny- obecnie wycofaną ze sprzedaży

Z Twojego opisu wynika, że zapach może mi się spodobać, zwłaszcza, że i Tobie przypadł kiedyś do gustu
)