![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
Cytat:
Zazdroszcze! Ja najpierw musze mojego Tz psychicznie nastawic na taki wypad. U mnie to z dojazdem 5 godzin ![]() Cytat:
A to na tej samej wadze? Chociaz nie warto porównywać z pieluszka i ubraniami. Chyba zawsze najlepiej nago. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Camelitos ja mam pozyczoną wagę i waże codziennie 2 razy nawet,jest różnica czy sikała czy nie,czy kupe robiła,kiedy jadła itd np W ndz rano ważyła 5150,w pn rano 5230, wieczorem 5200, rano 5200 , a teraz 5170 (ale po kupie).I widzę takie wahania cały czas.
Nie przejmuj się,wszystko jest ok,a poza tym maluchy już tak nie przybierają,na pewno moja córcia przybiera poniżej 200g na tydz. Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-09-19 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Aniama super,że się wyrwałaś!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Nowy, wiekszy smoczek zaakceptowany!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Mamy lipcowe 2018 cz. I
Aniama pochwał się fryzurą
![]() ![]() Bączek już od ponad godziny śpi, a my oglądamy jego zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaa Emma i dziewczyny, które karmią bebilonem profutura, od niedawna chyba dostępny w Rossmannie, bo widziałam dziś z etykietą nowość ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Moja śpi od 18,ale już 2 razy się przebudziła i coś cycnęła
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
U mnie dzien intensywny. Byłyśmy na spacerze i na kawce u mojej koleżanki. Wrocilysmy po 16. Po 18 pojechalam kupic mate edukacyjną
![]() Blanka zawieszka piękna ! Ja sie cieszę, że Rozi polubila smoka lovi, bo mozna go przyczepić, a smoczka MAM nie ma jak ![]() Hej madzikk ![]() Norciu ja poki co nie zakladam czapki ![]() Moj chlop z kolei chyba zbyt luzacko podchodzi do naszego mslego czlowieka, w sensie nie obchodzi sie z Małą tsk delikatnie, tylko raczej tak pokazuje światu ze nie jest to lala z papieru i np nosi ja na jednej ręce, buja nią dosyc mocno, a mnie to wkurza i niestety czasem zwracam mu uwagę... Bursztynku gratuluje odwagi w zwiazku ze szpikiem ! Cami my karmimy zawsze przed karmieniem. Przed snem jest jedzonko i juz wiadomo ze trzeba spać. Karolinka ale U storia, niezly zbieg okolicznosci ! I ta bizuteria, niesamowite. Z niebieskim mlekiem mnie rozwalilo ![]() Anima super ze udalo sie do fryzjera !! W koncu wyszłas sama z domu ! Blanka czemu juz zmienilas smoczek ? Jezu jskie drogie to mleko ! 70 zl ![]() Ja koncze dojenie i zabieram sie za kąpiel ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widziałam w gazetce z wózkami i innymi gadżetami dla dzieci że zawieszki do smoczków MAM są. Jak któraś będzie chciała to wrzuce fotki ale na FB bo tutaj nie dam rady. A jak Rozi reaguje na matę? Kładłaś już ją? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() Dla mnie decyzja po jedenastu latach na drugie dziecko była też trafiona. Bardzo się cieszę że ją mam. W ogóle w całej rodzinie jest oczkiem w głowie bo najmłodsza a raczej się nie zapowiada żeby więcej dzieci w mojej familii było. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tego pokochała, ssie jak dzika rozmiar 3-6. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() Tego pokochała, ssie jak dzika rozmiar 3-6. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Moja Lidzia dziś nie chce spać, już prawie 22 a ja tylko słyszę jak z łóżeczka dochodzi cmokanie tak zajada własną piąstkę, zresztą dziś to prawie cały dzień tak cmoka. W ogóle dziś nie chciała spać w ciągu dnia i mało jadła ale była grzeczna nie marudziła.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Przyczajenie
|
Hej czy wasze dzieciaczki też teraz pienią się jak wściekłe i kichają raz po raz? Martwię się strasznie a temperaturę ma wzorową zarówno i w pupci jak i pod pachą (tak, to już taka fanaberia)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie a co oznacza ta piąstka w buzi??? Bo moj tak wsadza, ostatnio zauwazylam i myślałam ze głodny... tylko sie zdziwiłam bo zwykle na glod to mi ustami puka w ramie i sie ślini |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Wtajemniczenie
|
Bursztynku jeszcze nie kladlam na matę, bo jak przyjechalam to smacznie spała, więc dopiero jutro zrobię wielki test
![]() Blanka a jaki smoczek teraz dałaś ? Mój dzieć juz śpi więc i ja zmykam. Zajrzę na nocnym dojeniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() Moja już dwie na raz wklada. I mlaska jak szalona przy tym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Wtajemniczenie
|
Witamy się wieczorową porą!
![]() Bardzo dziękujemy za wszystkie kciuki - jesteśmy po wizycie u ortopedy i na szczęście wszystko idzie w dobrym kierunku - póki co pielucha ortopedyczna nam nie grozi! ![]() Kolejna wizyta za 1,5msc-a. Mój dzieć też już śpi od 2 godzin ![]() ![]() Co do mat edukacyjnych to my kupimy piankową, tylko ciągle nie mogę się zdecydować na wzór ![]() ![]() ![]() Ja zamówiłam już zawieszki - do końca tygodnia powinny przyjść, ale zamierzam też część zrobić sama ![]() Jak wszystko będzie gotowe to pochwalę się Wam na FB ![]() Cytat:
![]() Ze złych informacji - już po raz drugi odwołali nam szczepienia. Jesteśmy w 12 tygodniu, a chcemy szczepić na rotawirusy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie się pochwal jak będzie gotowe. A z tymi szczepieniami to jakaś kpina, z jakiej przyczyny je odwołują? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
Ja już oczywiście wróciłam ze swoich wojaży. Całe 2 godziny mnie nie było. Wróciłam- dziecko spało nakarmione, wykąpane, wyspacerowane. Zdecydowalismy podac jednak mm, ja nie mam zapasów odciagnietego a odciągnięcie przyczyn jak ob co chwila je a jak nie je to go lulam nie jest łatwe.,tak ze fryzjer zaliczony- włosy skrócone, nic specjalnego, ale już strasznie wyglądałam. Kupiłam tez na szybko sobie dżinsy, weszłam tez do Smyka i ma szczęście nic nie kupiłam. W ogóle weszłam do galerii a tam mama siedzi z takim maluchem coś jak nasze i się to małe drze, ona próbuje go karmic- i wiecie co pomyślałam- dobrze ze dziś jestem bez dziecka. Muszę chyba raz w tygodniu gdzieś wyjść bo to wszystkim dobrze robi. A tz jaki dumny ze tak dobrze mu poszło. Tymciu już nakarmiony przeze mnie i śpi sobie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
U nas młoda już zasnęła a ja po gorącej kąpieli siedzę na tarasie pije piwko, chociaż ten Heineken 0% smakuje dobrze, sobie zapaliłam. Jakaś zmęczona dzisiaj jestem, kręgosłup się odzywa. Potrzeba mi było dziś takiego relaksu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wychodzi na to, że cały Luxmed ma chyba jednego lekarza, który kwalifikuje do szczepień ![]() Zapomniałam jeszcze odnieść się do wypowiedzi Camelitos. Kochana, nie martw się wagą! Jak pieluszki są pełne to wszystko jest w porządku. U nas też była taka sytuacja i położna mówiła, że dzieci przybierają skokowo i należy analizować wagę maluszka w szerszym przedziale czasowym - minimum miesiąca. W ogóle dziś się dowiedziałam od koleżanki, że jak przed ciążą miałam niedoczynność - to powinnam zbadać hormony tarczycy maluszkowi. Podobno robi się badania w 3-4 tygodniu, a potem powtarza w 3-4 miesiącu. Nikt mnie o tym nie poinformował jak byłam na wizycie u pediatry. Słyszałyście o tym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Wtajemniczenie
|
Moja tez odkryla że ma rączki, bo od kilku dni non stop lądują w buzi
![]() Ovejita super, że bioderka idą w dobrym kierunku ! Co do spacerów jesienno zimowych to tez myślałam o śpiworki - jestem w trakcie polowania ![]() Anima super że wyjście udane ! Ja juz myslami jestem w sobotnim poranku, buszuje wśród ciuchów za 2 zl...... haha ![]() Blanka zapalilas ????? O ja, ale zazdro, jak sie czujesz ? Normalnie tetaz bedziesz karmic ? Jestes niesamowita po prostu !! Opowiadaj zaraz jak ugryzlas ten temat ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będę z siebie robiła świętej. Dla kogoś owszem może to być nie do pomyślenia. A jak się czułam jak zapaliłam po 9 miesiącach? Brakowało mi tego, tyle powiem. Brakowało mi tego odstresowania się po całym dniu. Chociaż i tak najbardziej tesknilam za papierosem po seksie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-09-20 o 03:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie znowu pobralismy siurki na kontrolny posiew - mam nadzieję że wyjdzie jałowy i w końcu zaszczepimy.. Dzisiaj usg bioderek też ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.