Mamy lipcowe 2018 cz. I - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-09-19, 18:04   #271
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I

Cytat:
Napisane przez aniama6 Pokaż wiadomość
A ja się wyrwałam do fryzjera. Juhuu! Mały z tata, ciekawe jak sobie poradza. Wieczorem są zwykle płacze, no ale trudno.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zazdroszcze!
Ja najpierw musze mojego Tz psychicznie nastawic na taki wypad. U mnie to z dojazdem 5 godzin

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Ja już zaczęłam fiksowac :/ bo nie wskazuje nic na to żeby dziecko było głodne itd. Do tej pory zawsze jak ważyłam waga była wyższa niż poprzednio a tu taki przypadek.. Ja rozumiem że inna pora ważenia itd..

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

A to na tej samej wadze? Chociaz nie warto porównywać z pieluszka i ubraniami. Chyba zawsze najlepiej nago.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 18:05   #272
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Zazdroszcze!
Ja najpierw musze mojego Tz psychicznie nastawic na taki wypad. U mnie to z dojazdem 5 godzin

A to na tej samej wadze? Chociaz nie warto porównywać z pieluszka i ubraniami. Chyba zawsze najlepiej nago.
Na tej samej wadze..

Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 18:24   #273
pola25
Zakorzenienie

Camelitos ja mam pozyczoną wagę i waże codziennie 2 razy nawet,jest różnica czy sikała czy nie,czy kupe robiła,kiedy jadła itd np W ndz rano ważyła 5150,w pn rano 5230, wieczorem 5200, rano 5200 , a teraz 5170 (ale po kupie).I widzę takie wahania cały czas.
Nie przejmuj się,wszystko jest ok,a poza tym maluchy już tak nie przybierają,na pewno moja córcia przybiera poniżej 200g na tydz.

Edytowane przez pola25
Czas edycji: 2018-09-19 o 18:25
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 18:32   #274
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Słuchajcie bo doznalam szoku..

Przechodzilam koło przychodni i pomyślałam a wejde i zwaze mała.. I okazalo się że waży tyle samo co tydzień temu w poniedziałek :/ fakt faktem wtedy była ważona po karmieniu w cienkim ubranku a dzisiaj po 3h od karmienia bez ubranka.. Nie wydaje mi się żeby się nie najadala.. Wskaźniki skutecznego karmienia piersią są spełnione.. Mała karmie średnio 7-8 razy dziennie, pieluszek jest około 9-10 w tym co najmniej 2, 3 kupy..

Ja bym się nie martwiła, je, sika, robi kupy więc powinno być ok. Zobaczysz za kilka dni jak sprawa wygląda

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez aniama6 Pokaż wiadomość
A ja się wyrwałam do fryzjera. Juhuu! Mały z tata, ciekawe jak sobie poradza. Wieczorem są zwykle płacze, no ale trudno.

Dadzą radę

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 18:39   #275
pola25
Zakorzenienie

Aniama super,że się wyrwałaś!
Stary 2018-09-19, 18:41   #276
Sandam13
Rozeznanie

Cytat:
A jeszcze ciekawostka... wiecie ze kiedy Nasze dziecko sie przeziębi to Nasze ciało produkuje mleko z większa ilością przeciwciał i... uwaga... jest niebieskie!
Na grupie wsparcia jakas mama ściągnęła mleko do owsianki dla chorej córki... taka magia!
Sandam ściągnij! Sprawdzimy czy to prawda

Załącznik 7639390
Spróbuję jutro rano, bo sama jestem ciekawa!

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 18:56   #277
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Nowy, wiekszy smoczek zaakceptowany!!

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-19, 19:21   #278
emma90
Wtajemniczenie

Mamy lipcowe 2018 cz. I

Aniama pochwał się fryzurą u mnie ostatnio poszło 30cm i mam teraz włosy do ramion. Dawno takich krótkich nie miałam, ale bardzo mi się podobają

Bączek już od ponad godziny śpi, a my oglądamy jego zdjęcia i rozmawiamy jak ten czas szybko leci.. aż mi ciężko uwierzyć, że kiedyś żyłam bez niego
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 19:36   #279
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
Aniama pochwał się fryzurą u mnie ostatnio poszło 30cm i mam teraz włosy do ramion. Dawno takich krótkich nie miałam, ale bardzo mi się podobają

Bączek już od ponad godziny śpi, a my oglądamy jego zdjęcia i rozmawiamy jak ten czas szybko leci.. aż mi ciężko uwierzyć, że kiedyś żyłam bez niego
Nasz Drobiazg już też z godzinkę śpi też czasem rozmyślamy, niedawno miał ledwo 3kg, a teraz taki duży chłopczyk, który reaguje na prawie każdy nasz uśmiech w jego stronę

Aaa Emma i dziewczyny, które karmią bebilonem profutura, od niedawna chyba dostępny w Rossmannie, bo widziałam dziś z etykietą nowość nie zwróciłam tylko uwagi jaka cena

Stary 2018-09-19, 19:39   #280
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Nasz Drobiazg już też z godzinkę śpi też czasem rozmyślamy, niedawno miał ledwo 3kg, a teraz taki duży chłopczyk, który reaguje na prawie każdy nasz uśmiech w jego stronę

Aaa Emma i dziewczyny, które karmią bebilonem profutura, od niedawna chyba dostępny w Rossmannie, bo widziałam dziś z etykietą nowość nie zwróciłam tylko uwagi jaka cena

Screenshot_20180919-203850.jpeg

Stary 2018-09-19, 19:47   #281
pola25
Zakorzenienie

Moja śpi od 18,ale już 2 razy się przebudziła i coś cycnęła
Stary 2018-09-19, 20:06   #282
zUa_tysica
Wtajemniczenie

U mnie dzien intensywny. Byłyśmy na spacerze i na kawce u mojej koleżanki. Wrocilysmy po 16. Po 18 pojechalam kupic mate edukacyjną przyjemny dzionek.
Blanka zawieszka piękna ! Ja sie cieszę, że Rozi polubila smoka lovi, bo mozna go przyczepić, a smoczka MAM nie ma jak
Hej madzikk
Norciu ja poki co nie zakladam czapki
Moj chlop z kolei chyba zbyt luzacko podchodzi do naszego mslego czlowieka, w sensie nie obchodzi sie z Małą tsk delikatnie, tylko raczej tak pokazuje światu ze nie jest to lala z papieru i np nosi ja na jednej ręce, buja nią dosyc mocno, a mnie to wkurza i niestety czasem zwracam mu uwagę...
Bursztynku gratuluje odwagi w zwiazku ze szpikiem !
Cami my karmimy zawsze przed karmieniem. Przed snem jest jedzonko i juz wiadomo ze trzeba spać.
Karolinka ale U storia, niezly zbieg okolicznosci ! I ta bizuteria, niesamowite. Z niebieskim mlekiem mnie rozwalilo
Anima super ze udalo sie do fryzjera !! W koncu wyszłas sama z domu !
Blanka czemu juz zmienilas smoczek ?
Jezu jskie drogie to mleko ! 70 zl
Ja koncze dojenie i zabieram sie za kąpiel

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 20:22   #283
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
U mnie dzien intensywny. Byłyśmy na spacerze i na kawce u mojej koleżanki. Wrocilysmy po 16. Po 18 pojechalam kupic mate edukacyjną przyjemny dzionek.
Blanka zawieszka piękna ! Ja sie cieszę, że Rozi polubila smoka lovi, bo mozna go przyczepić, a smoczka MAM nie ma jak
Hej madzikk
Moj chlop z kolei chyba zbyt luzacko podchodzi do naszego mslego czlowieka, w sensie nie obchodzi sie z Małą tsk delikatnie, tylko raczej tak pokazuje światu ze nie jest to lala z papieru i np nosi ja na jednej ręce, buja nią dosyc mocno, a mnie to wkurza i niestety czasem zwracam mu uwagę...
Cami my karmimy zawsze przed karmieniem. Przed snem jest jedzonko i juz wiadomo ze trzeba spać.
Karolinka ale U storia, niezly zbieg okolicznosci ! I ta bizuteria, niesamowite. Z niebieskim mlekiem mnie rozwalilo

Zua

Widziałam w gazetce z wózkami i innymi gadżetami dla dzieci że zawieszki do smoczków MAM są. Jak któraś będzie chciała to wrzuce fotki ale na FB bo tutaj nie dam rady.

A jak Rozi reaguje na matę? Kładłaś już ją?

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość

Emma leci jak nie wiem ten czas bani się nie obejrzymy i do szkoły pójdą

Dla mnie decyzja po jedenastu latach na drugie dziecko była też trafiona. Bardzo się cieszę że ją mam. W ogóle w całej rodzinie jest oczkiem w głowie bo najmłodsza a raczej się nie zapowiada żeby więcej dzieci w mojej familii było.

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Nowy, wiekszy smoczek zaakceptowany!!

A cóż taka szybka zmiana na większy?

Stary 2018-09-19, 20:42   #284
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Hej madzikk

Bo tamten miała 0-2 z malutka końcówka, już go wypluwala a po drugie ten plastik był malutki i wchodził jej do noska
Tego pokochała, ssie jak dzika rozmiar 3-6.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Zua

Widziałam w gazetce z wózkami i innymi gadżetami dla dzieci że zawieszki do smoczków MAM są. Jak któraś będzie chciała to wrzuce fotki ale na FB bo tutaj nie dam rady.

A jak Rozi reaguje na matę? Kładłaś już ją?

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Emma leci jak nie wiem ten czas bani się nie obejrzymy i do szkoły pójdą

Dla mnie decyzja po jedenastu latach na drugie dziecko była też trafiona. Bardzo się cieszę że ją mam. W ogóle w całej rodzinie jest oczkiem w głowie bo najmłodsza a raczej się nie zapowiada żeby więcej dzieci w mojej familii było.

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

A cóż taka szybka zmiana na większy?

Bo tamten miała 0-2 z malutka końcówka, już go wypluwala a po drugie ten plastik był malutki i wchodził jej do noska

Tego pokochała, ssie jak dzika rozmiar 3-6.

Stary 2018-09-19, 20:49   #285
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Moja Lidzia dziś nie chce spać, już prawie 22 a ja tylko słyszę jak z łóżeczka dochodzi cmokanie tak zajada własną piąstkę, zresztą dziś to prawie cały dzień tak cmoka. W ogóle dziś nie chciała spać w ciągu dnia i mało jadła ale była grzeczna nie marudziła.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-09-19, 20:55   #286
justynka071994
Przyczajenie

Hej czy wasze dzieciaczki też teraz pienią się jak wściekłe i kichają raz po raz? Martwię się strasznie a temperaturę ma wzorową zarówno i w pupci jak i pod pachą (tak, to już taka fanaberia) Je modyfikowane mleczko, coraz mniej śpi w dzień, zaś w nocy jak zabity. Ot, taki skrzacik z niego...
justynka071994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 20:57   #287
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynka071994 Pokaż wiadomość
Hej czy wasze dzieciaczki też teraz pienią się jak wściekłe i kichają raz po raz? Martwię się strasznie a temperaturę ma wzorową zarówno i w pupci jak i pod pachą (tak, to już taka fanaberia) Je modyfikowane mleczko, coraz mniej śpi w dzień, zaś w nocy jak zabity. Ot, taki skrzacik z niego...
Tak, też kicha. Suche powietrze itp no i podobno zmysł węchu jest w 100% już wykształcony więc dziecko kicha na intensywne zapachy..ja nie mogę używać jednych perfum, bo młoda spazow dostaje.

Stary 2018-09-19, 20:58   #288
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynka071994 Pokaż wiadomość
I pieni się i kicha

Stary 2018-09-19, 21:00   #289
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Moja Lidzia dziś nie chce spać, już prawie 22 a ja tylko słyszę jak z łóżeczka dochodzi cmokanie tak zajada własną piąstkę, zresztą dziś to prawie cały dzień tak cmoka. W ogóle dziś nie chciała spać w ciągu dnia i mało jadła ale była grzeczna nie marudziła.

Właśnie a co oznacza ta piąstka w buzi??? Bo moj tak wsadza, ostatnio zauwazylam i myślałam ze głodny... tylko sie zdziwiłam bo zwykle na glod to mi ustami puka w ramie i sie ślini
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-19, 21:01   #290
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Bursztynku jeszcze nie kladlam na matę, bo jak przyjechalam to smacznie spała, więc dopiero jutro zrobię wielki test
Blanka a jaki smoczek teraz dałaś ?
Mój dzieć juz śpi więc i ja zmykam. Zajrzę na nocnym dojeniu

Stary 2018-09-19, 21:04   #291
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Bursztynku jeszcze nie kladlam na matę, bo jak przyjechalam to smacznie spała, więc dopiero jutro zrobię wielki test
Blanka a jaki smoczek teraz dałaś ?
Mój dzieć juz śpi więc i ja zmykam. Zajrzę na nocnym dojeniu

Ten sam, lovi tylko większy rozmiar 3-6

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Właśnie a co oznacza ta piąstka w buzi??? Bo moj tak wsadza, ostatnio zauwazylam i myślałam ze głodny... tylko sie zdziwiłam bo zwykle na glod to mi ustami puka w ramie i sie ślini
Nic. Dziecko odkrylo, że ma ręce i buzię bada wszystkimi zmysłami, ślini, zjada itp.
Moja już dwie na raz wklada. I mlaska jak szalona przy tym.

Stary 2018-09-19, 21:26   #292
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Po prostu odkryła że ma ręce wyciąga smoczek i pakuje do buźki piąstkę. Czy po jedzeniu czy przed bez różnicy. Ale to cmokanie jest fantastyczne

Stary 2018-09-19, 21:28   #293
ovejita
Wtajemniczenie

Witamy się wieczorową porą!
Bardzo dziękujemy za wszystkie kciuki - jesteśmy po wizycie u ortopedy i na szczęście wszystko idzie w dobrym kierunku - póki co pielucha ortopedyczna nam nie grozi!
Kolejna wizyta za 1,5msc-a.

Mój dzieć też już śpi od 2 godzin teraz mama buszuje w Internecie. Zastanawiam się jak rozegrać jesienno-zimową pogodę i spacery- na razie skłaniam się ku opcji, że kupimy śpiworek do gondoli. A wy jak zamierzacie chronić maluszki przed nadchodzącą zimą ?

Co do mat edukacyjnych to my kupimy piankową, tylko ciągle nie mogę się zdecydować na wzór Ale. ale... mamy już stojak gimnastyczny - własnoręcznie wykonany przez tż! Wydaje mi się, że będzie lepszy niż ten kupny.
Ja zamówiłam już zawieszki - do końca tygodnia powinny przyjść, ale zamierzam też część zrobić sama .
Jak wszystko będzie gotowe to pochwalę się Wam na FB

Cytat:

Ojj dobrze znamy ten dźwięk ostatnimi czasy! Najgorzej, że poza piąstką K. szuka też kciuka

Ze złych informacji - już po raz drugi odwołali nam szczepienia. Jesteśmy w 12 tygodniu, a chcemy szczepić na rotawirusy Jutro będę dzwonić do przychodni, bo to jest niepoważne...
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 21:36   #294
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
Witamy się wieczorową porą!
Bardzo dziękujemy za wszystkie kciuki - jesteśmy po wizycie u ortopedy i na szczęście wszystko idzie w dobrym kierunku - póki co pielucha ortopedyczna nam nie grozi!
Kolejna wizyta za 1,5msc-a.

Mój dzieć też już śpi od 2 godzin teraz mama buszuje w Internecie. Zastanawiam się jak rozegrać jesienno-zimową pogodę i spacery- na razie skłaniam się ku opcji, że kupimy śpiworek do gondoli. A wy jak zamierzacie chronić maluszki przed nadchodzącą zimą ?

Co do mat edukacyjnych to my kupimy piankową, tylko ciągle nie mogę się zdecydować na wzór Ale. ale... mamy już stojak gimnastyczny - własnoręcznie wykonany przez tż! Wydaje mi się, że będzie lepszy niż ten kupny.
Ja zamówiłam już zawieszki - do końca tygodnia powinny przyjść, ale zamierzam też część zrobić sama .
Jak wszystko będzie gotowe to pochwalę się Wam na FB

Ojj dobrze znamy ten dźwięk ostatnimi czasy! Najgorzej, że poza piąstką K. szuka też kciuka

Ze złych informacji - już po raz drugi odwołali nam szczepienia. Jesteśmy w 12 tygodniu, a chcemy szczepić na rotawirusy Jutro będę dzwonić do przychodni, bo to jest niepoważne...
Super że wszystko idzie ku dobremu

Koniecznie się pochwal jak będzie gotowe.

A z tymi szczepieniami to jakaś kpina, z jakiej przyczyny je odwołują?

Stary 2018-09-19, 21:41   #295
aniama6
Zadomowienie

Ja już oczywiście wróciłam ze swoich wojaży. Całe 2 godziny mnie nie było. Wróciłam- dziecko spało nakarmione, wykąpane, wyspacerowane. Zdecydowalismy podac jednak mm, ja nie mam zapasów odciagnietego a odciągnięcie przyczyn jak ob co chwila je a jak nie je to go lulam nie jest łatwe.,tak ze fryzjer zaliczony- włosy skrócone, nic specjalnego, ale już strasznie wyglądałam. Kupiłam tez na szybko sobie dżinsy, weszłam tez do Smyka i ma szczęście nic nie kupiłam. W ogóle weszłam do galerii a tam mama siedzi z takim maluchem coś jak nasze i się to małe drze, ona próbuje go karmic- i wiecie co pomyślałam- dobrze ze dziś jestem bez dziecka. Muszę chyba raz w tygodniu gdzieś wyjść bo to wszystkim dobrze robi. A tz jaki dumny ze tak dobrze mu poszło. Tymciu już nakarmiony przeze mnie i śpi sobie.

aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 21:45   #296
xXBlankaXx
Zakorzenienie

U nas młoda już zasnęła a ja po gorącej kąpieli siedzę na tarasie pije piwko, chociaż ten Heineken 0% smakuje dobrze, sobie zapaliłam. Jakaś zmęczona dzisiaj jestem, kręgosłup się odzywa. Potrzeba mi było dziś takiego relaksu.

Stary 2018-09-19, 21:56   #297
ovejita
Wtajemniczenie

Cytat:
Super że wszystko idzie ku dobremu

Koniecznie się pochwal jak będzie gotowe.

A z tymi szczepieniami to jakaś kpina, z jakiej przyczyny je odwołują?
Z powodu nieobecności lekarza.
Wychodzi na to, że cały Luxmed ma chyba jednego lekarza, który kwalifikuje do szczepień .

Zapomniałam jeszcze odnieść się do wypowiedzi Camelitos. Kochana, nie martw się wagą! Jak pieluszki są pełne to wszystko jest w porządku. U nas też była taka sytuacja i położna mówiła, że dzieci przybierają skokowo i należy analizować wagę maluszka w szerszym przedziale czasowym - minimum miesiąca.

W ogóle dziś się dowiedziałam od koleżanki, że jak przed ciążą miałam niedoczynność - to powinnam zbadać hormony tarczycy maluszkowi. Podobno robi się badania w 3-4 tygodniu, a potem powtarza w 3-4 miesiącu. Nikt mnie o tym nie poinformował jak byłam na wizycie u pediatry. Słyszałyście o tym?
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-19, 23:58   #298
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Moja tez odkryla że ma rączki, bo od kilku dni non stop lądują w buzi
Ovejita super, że bioderka idą w dobrym kierunku ! Co do spacerów jesienno zimowych to tez myślałam o śpiworki - jestem w trakcie polowania tryb Grażyna uruchomiony.
Anima super że wyjście udane ! Ja juz myslami jestem w sobotnim poranku, buszuje wśród ciuchów za 2 zl...... haha
Blanka zapalilas ????? O ja, ale zazdro, jak sie czujesz ? Normalnie tetaz bedziesz karmic ? Jestes niesamowita po prostu !! Opowiadaj zaraz jak ugryzlas ten temat !

Stary 2018-09-20, 03:29   #299
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Moja tez odkryla że ma rączki, bo od kilku dni non stop lądują w buzi
Ovejita super, że bioderka idą w dobrym kierunku ! Co do spacerów jesienno zimowych to tez myślałam o śpiworki - jestem w trakcie polowania tryb Grażyna uruchomiony.
Anima super że wyjście udane ! Ja juz myslami jestem w sobotnim poranku, buszuje wśród ciuchów za 2 zl...... haha
Blanka zapalilas ????? O ja, ale zazdro, jak sie czujesz ? Normalnie tetaz bedziesz karmic ? Jestes niesamowita po prostu !! Opowiadaj zaraz jak ugryzlas ten temat !

To nie jest pierwszy papieros. Jak mnie nachodzi ochota to sobie zapale jednego wieczorem przed snem . Nie widzę w tym zbrodni, młoda śpi ciągiem 6godzin.. Gdyby się obudziła jakimś cudem zaraz po fajne czy chwilę po to mam mleko zamrożone.. Żeby bezpośrednio czy godzinę /dwie po nie podłączyć jej do cyca.. Ja i tak paliłam przed Ciąża kilka kilka lat, więc nikotyne w organizmie mam.
Nie będę z siebie robiła świętej.
Dla kogoś owszem może to być nie do pomyślenia.
A jak się czułam jak zapaliłam po 9 miesiącach? Brakowało mi tego, tyle powiem. Brakowało mi tego odstresowania się po całym dniu. Chociaż i tak najbardziej tesknilam za papierosem po seksie

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2018-09-20 o 03:32
Stary 2018-09-20, 06:19   #300
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
Z powodu nieobecności lekarza.
Wychodzi na to, że cały Luxmed ma chyba jednego lekarza, który kwalifikuje do szczepień .

Zapomniałam jeszcze odnieść się do wypowiedzi Camelitos. Kochana, nie martw się wagą! Jak pieluszki są pełne to wszystko jest w porządku. U nas też była taka sytuacja i położna mówiła, że dzieci przybierają skokowo i należy analizować wagę maluszka w szerszym przedziale czasowym - minimum miesiąca.

W ogóle dziś się dowiedziałam od koleżanki, że jak przed ciążą miałam niedoczynność - to powinnam zbadać hormony tarczycy maluszkowi. Podobno robi się badania w 3-4 tygodniu, a potem powtarza w 3-4 miesiącu. Nikt mnie o tym nie poinformował jak byłam na wizycie u pediatry. Słyszałyście o tym?
Co do tych ubezpieczycieli to szkoda gadać my jesteśmy w Signal Iduna i jest to samo

Właśnie znowu pobralismy siurki na kontrolny posiew - mam nadzieję że wyjdzie jałowy i w końcu zaszczepimy..

Dzisiaj usg bioderek też

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości