![]() |
#271 |
BAN stały
|
Dot.: Pseudo mądrości mężczyzn
Kobiety w makijażu prawie każda jest ładna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
To też się umaluj.
![]() |
#274 |
BAN stały
|
Dziewczyny bez makijażu nie są brzydkie. Ale też nie są takie ładne. Po prostu są średnie obejdzie się bez worka.
Ok wyslę 5 z Wam zdjęcie na priv doradzicie mi stylówkę ok? :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Samotny_t, ale on naprawdę nie jest brzydki. Gdyby zadbał o zęby (myślę, że już samo usunięcie osadu i normalne wizyty u dentysty by dużo dały) i zmienił okulary albo włożył soczewki, byłoby ok. No i można pokombinować z zarostem. Gdyby był ciekawą osobą to absolutnie wygląd nie stoi na przeszkodzie. Poza tym nie ma jednego kanonu piękności. Dziewczynom naprawdę podobają się różni faceci. O ile nie marudzą tak strasznie i nie są, jak to się mówi, malkontentami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#277 |
.
|
Bielizna, ktora sie nie odznacza pod spodniami to nie musza byc z automatu stringi. Sa tez majtki bezszwowe, cienkie, ktore nie wystaja spod ubran.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#278 |
BAN stały
|
Irytują mnie pary. Chodzi o to, że ja mogę co najwyżej popatrzeć na dziewczyny. A ich chłopacy je przytulają, całują, dotykają. To takie frustrujące.
Poza tym nie chodzi o to czy dziewczyna jest ładna, czy przeciętna, ale o to jak z nią będę się czuł, czy będę mógł z nią o wszystkim rozmawiać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
.
|
Jak nie zmienisz podejscia to sie sam zestarzejesz, bo zadna cie nie zniesie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#280 |
BAN stały
|
Wy nie rozumiecie. Przeciętni faceci są pomijani. Na nich dziewcyzny nie zwracają uwagi. To nie jest tak jak w przypadku sredniej dziewczyny, ktora sie komus i tak podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
No biedny misio.
![]() |
#282 |
BAN stały
|
Ciekawe jakbyś mówiła gdyby na Ciebie nikt nie zwracał uwagi i dla każdego byłabyś niezbyt atrakcyjna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
To się ogarnij. Konkrety dostałeś w wątku. Już zostało uzgodnione, że problemem nie jest twój wygląd, ale desperacja i frustracja. Oczywiście, gdybyś nie był trollem
![]()
![]() |
#284 |
BAN stały
|
Jeśli jesteś kolesiem od chinosów, to niestety to nie tylko głupota. Kwalifikujesz się do leczenia, masz zaburzenia psychiczne. To nie jest jeden wątek, w którym ktoś sobie potrolował. Zakładasz je co jakiś czas, prawdopodobnie nie tylko tutaj. Masz jakąś manię prześladowczą, zaburzenia w postrzeganiu rzeczywistości albo jedno i drugie. Poszukaj pomocy psychologa, bo się człowieku wykończysz. Albo zaczniesz strzelać na ulicy do ludzi i skończysz w zakładzie zamkniętym. A siedzenie w internecie na stronach dla inceli nie pomaga, tylko pogłębia Ci zaburzenia społeczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
BAN stały
|
Napisałem jak jest. Kobiety ładne i mniej ładne przyciągają mężczyzn. A ja nie widzę by kobiety się za mną oglądały. Skoro nie zwracają na mnie uwagi to przez wygląd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poza tym większość ludzi jest PRZECIĘTNA, a już zwłaszcza wśród facetów. Jakoś nie widzę żeby większość populacji mężczyzn była sama. Przystojniaków nie starczy dla wszystkich dziewczyn. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
BAN stały
|
Jeszcze nigdy nie obejrzałam się za żadnym facetem na ulicy czy gdziekolwiek. Czasem oglądam się za psami, lubię psy i szukam okazji, żeby jakiegoś pogłaskać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyżby psy miały większe "branie na pogłaskanie"? ![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Tak, wygląd ma znaczenie, bo każdy ma jakieś osobiste preferencje. Nie każda dziewczyna spodoba się każdemu facetowi i na odwrót. Przykładowo ja nie lubię napakowanych facetów.
Nie, to, że ktoś nie jest przystojniakiem czy modelką nie znaczy, że nie znajdzie partnera. Tak, naprawdę sporo można nadrobić charakterem. Ja tu widzę dwie opcje A) albo pracujesz nad swoim wyglądem, żeby przyciągać te osoby z tinderów i klubów (miejsca, w których praktycznie tylko wygląd się liczy) B) albo pracujesz nad charakterem. Przestajesz marudzić, wylewać żale na niesprawiedliwy los. Nikt takich osób nie lubi. Wtedy będziesz mógł szukać partnera wśród osób, które dobrze znasz. Wiesz, z takimi, z którymi przeprowadziłeś dużo rozmów, z którymi spotykałeś się na neutralnym gruncie bez romantycznych podtekstów⌠Innymi słowy wśród koleżanek. Tak, kobiety są tylko materiałem do związku! Możesz normalnie się z nimi zadawać tak jak z osobnikami płci męskiej. Więc to od poznania większej ilości kobiet należy zacząć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Konto usunięte
|
Ja się prędzej obejrzę za kobieta niż facetem.
![]() A jestem hetero. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;86220233]Ja się prędzej obejrzę za kobieta niż facetem.
![]() A jestem hetero. [/QUOTE] Ja się w ogóle za facetami nie oglądam, takich naprawdę dla mnie atrakcyjnych jest... niewielu. A takiego, do którego zagadałabym bo jest tak przystojny to jeszcze nie spotkałam. Ruwi właściwie podsumowała najlepiej - albo inwestujesz w wygląd i starasz się wyrywać laski w klubach / na Tinderze, albo inwestujesz w osobowość, zainteresowania i zaczynasz oswajać się z płcią przeciwną - na żywo. Polecam drugą opcję. Jak na razie, z tego co piszesz, to żyjesz otoczony tylko facetami i pewnie nakręcacie się nawzajem, w internetach też wystarczająco naczytałeś się bzdur.
![]() |
#292 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymczasem ty masz ewidentnie problem bo chcesz mieć ładna dziewczyne. Tyle ze oburza cię to ze ta ładna dziewczyna tez chce mieć ładnego. ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
Fajny t-shirt czyli jakis ładny kolor motyw, a nie szary czy granatowt choć to zależy od modelu. Dzinsy Skórzana/dzinsowa kurtka. oczywiście w odpowiednim rozmiarze a nie o dwa za duże. Co do brzydactwa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() No a facetowi wystarczy ze ubierze spodenki i tshirt. Tylko ze uwierz mi ze zwykłą spodniczką i bluzka można sobie zmasakrować figurę jak i ja skorygować. Wystarczy ze dziewczyna ubierze sobie sukienkę midi, w poziome paski i do tego kontrastujące buty i nawet idealna figura bedzie wyglądać tak sobie. Zyjemy w dobie internetu i naprawdę łatwo znaleźć ubraniowe porady. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielu facetom pasuje minimalizm. Czerń, odcienie szarości, oliwka, granat, błękit (koszula), biel, ewentualnie motywy typu klasyczna kratka. Jak już t-shirt czy bluza to gładkie, bez motywów czy napisów. Ciemne dżinsy albo spodnie, dobrze skrojone i dopasowane a nie luźne jak po dziadku. Stonowane skórzane obuwie, ewentualnie fajne adidasy, też nie w jakiś dzikich kolorach. Bez cudowania i wydziwiania, nowoczesne, funkcjonalne, dopasowane ubrania. Żadna sztuka.
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
BAN stały
|
Niektóre porady, jak wyjść z przegrywu, sięgnęły już takich wyżyn absurdu, że aż postanowiłem popełnić autorski mem przedstawiający mężczyznę, którego cała atrakcyjność została zaprzepaszczona granatowym tshirtem
![]() ![]() Edytowane przez samotny_t Czas edycji: 2018-12-07 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Koszula z wywiniętymi rękawami - tutaj czepiasz się czegoś co się nosiło od wieków (w sumie brodę też), co jest dziwnego w wywiniętych rękawach?? Mi się podoba, bo akurat ręce i dłonie są dla mnie atrakcyjną częścią ciała mężczyzny, zawsze mi się to podobało. Przecież to nie jest wymysł ostatnich lat. No, odsłoniętych kostek akurat nie lubię u mężczyzn. Ale oczywiście wmawiasz tu, że wszystkie kobiety lubią ![]() Na serio nie rozumiem, wymieniłeś normalne rzeczy, to nie jest bóg wie co. Ale rozumiem, że ty nosisz zwykłe polo i jasne przecierane na biało jeansy i wcześniejszy "wymuskany" styl mocno odbiega od twojego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie sam dałes teze ze tylko przystojni faceci mogą mieć dziewczynę. Wiele dziewczyn ci pisało ze to nie prawda. Po trzecie sam sie pytałeś co znaczy się fajnie ubierać. Dziewczyny ci napisały gdzie szukać inspiracji a ty teraz jojczysz ze ojej jak się nie bedziesz tak ubierał to cię nie bedzie zadna chciała. W cholere nielogiczny jesteś do tego straszna męczybuła ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Konto usunięte
|
A jak inaczej nosić te koszule latem, jak nie wywinięte?
Koszul z krótkim rękawem powinni zakazać. ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
.
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;86220745]A jak inaczej nosić te koszule latem, jak nie wywinięte?
Koszul z krótkim rękawem powinni zakazać. ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Otaktak! Zgadzam się! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.