![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Usidlić podrywacza...
3 mam kciuki za dobrą zabawe
![]() ![]() Napisałaś, że on pisze Ci niemiłe rzeczy, a może to jest jego dziwna (i zarazem bezsensowna) zemsta za to że byłaś puerwszą która mu od razu do łóżka nie wskoczyła (sorka za wyrażenie ![]()
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
o dżizaka! przeczytalam ten watek prawie w calosci- normalnie Zbuntowany Anioł
![]() ja jakos polubiłam tego chłopaka, uwazam, ze był w Tobie Moniko nieźle zabujany i uwazam ze nie jest typowym cwaniakiem... szkoda, ze nie wyszło... a moze jutro dowiemy sie, ze jednak sie udało? heh, przypomina mi on pewnego mojego dawnego ... jakby to nazwac... przyjaciela? widac ludzie sie powtarzają na swiecie, a z tamtym wyszło to samo co obecnie masz ze swoim (choc chyba nawet i gorzej bo nawet cześć sobie nie mowimy) powodzenia ![]()
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
Moon i jak było? Opowiadaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
plan był prosty: pokazać, że się świetnie bawię (w szczególności z innymi), ewentualnie sprowokować go do kłótni i olać kompletnie (a niech sie chłopak denerwuje, a co!)
![]() no i jak to z planami bywa... średnio wypalił ![]() ![]() ![]() a koleżanki nie przyprowadził, bo podobno pracowała - się dowiedziałam od tego kolegi. no i to by było na tyle...
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
zawiódł mnie ten odcinek...
![]() szkoda... mimo wszystko trzymam kciuki, a ja wyruszam dzis na małe podboje do klubu- moze mi sie jakis serial tez zacznie ![]() calusy
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
Moon to Ty mięciutkie serce masz
![]() ![]()
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedna Moon, bo to dla niej ten scenariusz niekorzystny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
chyba mnie też zawiódł trochę ten odcinek... ale i tak lubię PP. pewnie już nie mamy szansy żeby być razem... ale chcę się z nim przyjaźnić. mimo wszystko.
miękkie serce... tak, chyba mam. i proszę o napisanie jakiegoś korzystnego scenariusza mojego życia... bo jak na razie to wszystko się chrzani...
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
I żyli długo i szczęsliwie (razem)
![]() ![]()
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
![]()
Rowniez przeczytalam caly watek i z ciekawoscia sledze go od jakiegos czasu.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam dziś paskudny dzień ![]() jak się okazuje, czasem taki "palant" jak PP może okazać się lepszym przyjacielem niż Twój dotychczasowy najlepszy przyjaciel... paskudny dzień, paskudny... ![]()
![]() |
![]() |
#283 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moon ja tez sledze Twoja telenowele ![]() ![]() jutro bedzie lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kolega dziś zadał mi dziwne pytanie... "czy kiedykolwiek myslałaś że moglibyśmy być parą?". odpowiedziałam, że nie i spytałam czy on myślał. powiedział, że nie. wczoraj się trochę przytulaliśmy... nic wielkiego. a może? a PP... czy przestałby się spotykać ze mną i zacząłby się spotykać z inną dziewczyną choć to na mnie mu zależy? nie sądzę... czy upiłby się tylko dlatego, że ignorowałam go i bawiłam się z tym kolegą? nie sądzę... przecież on sam się spotyka z innymi. po tej imprezie wszystko wróciło... już mi nie zależało. naprawdę mi nie zależało... i taka wtopa. chciałabym, naprawdę chciałabym z nim być. ale przegapiłam swoją szansę... mówi się trudno. on już zrezygnował.
![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
Kurcze Moon zawsze tak jest że już Ci przeszło, już nie chcesz z nim miec nic wspólnego a tu jeden incydent i wszystko wraca. Skąd ja to znam
![]() Alez ja miałam podobną sytuacje, nawet na jedenj z imprez na której bylam ja i on on zachował się dokładnie tak jak Twój PP. I weź tu kobieto faceta zrozum ![]() ![]() A co do Twojego kolegi to czy talka możliwośc że On Cię zapyta czy mogliby.ście byc razem nie była już rozpatrywana przez jedną z Wizażanek hmm. Nie martw się Monika co nas nie zabije to nas wzmocni buzia ![]()
![]() |
#286 |
Wtajemniczenie
|
tak, kwestia "ja+kolega" była już rozpatrywana... ale ja nie chcę
![]() powinnam jednak porozmawiać z PP. już to postanowiłam. przy najbliższej okazji... dzięki Wam wszystkim ![]()
![]() |
#287 |
Konto usunięte
|
Moon, postaraj sie raczej sluchac siebie, a nie innych! zerwala bys z facetem, gdyby "ktos Ci powiedzial", ze on sie umawia z innymi?? z tego co robisz, to raczej tak... nawet nie sprawdzilabys, czy to prawda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
wiesz Patryk... ja z nim nigdy nie byłam. ma prawo spotykać się z innymi, w końcu jest wolny... a ja nie mam prawa go kontrolować, bo nie jestem jego dziewczyną.
to jest cholernie prawdopodobne że on się umawia z dziewczynami (a ze mną już niestety nie). ale chcę z nim pogadać, bo męczy mnie to wszystko. może wtedy coś sie wyjaśni...
![]() |
#289 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wpadłam tylko na moment, odrywając się od hiszpańskiego.
Dzielna dziewczynka. Pogadaj z nim. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Masz rację Moon pogadaj z Nim
![]() p.s. nowy avatar?? ładny ![]()
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
pogadam jeśli będzie ku temu okazja... możliwe że nie będzie... wtedy trudno.
av nowy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
zawsze do usług
![]()
![]() |
#293 |
Rozeznanie
|
Moon i co rozmawiałas z nim ??
Podziel się szybciutko zapomniałaś o nas ![]() ![]()
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
nie, nie zapomniałam... ale szczerze chciałabym zapomnieć o tym wątku. jedno wielkie nieporozumienie...
wczoraj wieczorem był jakiś wkurzony, napisał mi na gadu jaka to ja jestem zła ![]() dziś napisał mi że nie wykorzystałam tej szansy, że miałam mu zaproponować spotkanie. no i podczas rozmowy starałam się z niego coś wyciągnąć, jakieś wyznanie, że mu zależy... ale nie dało rady. nagle napisał że jak chce sie spotkać to za 10 minut mam być w pewnym miejscu. poszłam. myślałam że będziemy poważnie rozmawiać, wszystko sobie wyjaśnimy... ale on w ogóle nie zachowywał się poważnie, ja usiłowałam z nim wszystko wyjaśnic a on co chwile zmieniał temat, żartował sobie, tak jakby nic sobie z tego nie robił i dawał mi do zrozumienia że nie chce ze mną być. ale nic nie powiedział tak "na poważnie", nic sobie nie wyjaśniliśmy. w końcu dałam spokój, bo widziałam, że się z nim nie dogadam i nic nie wyjaśnimy... no i poszliśmy do domu. potem jeszcze na gadu sie odezwał i powiedział, że jak chcę gadać o miłości to on chce mi napisać że mnie nie kocha (już chyba dziesiąty raz mi to pisał ![]() nie rozumiem go w ogóle. szczerze powiedziawszy znudziło mi się to wszystko, ta zabawa w kotka i myszkę. coraz bardziej bolesna (najwyraźniej dla nas obojga), sadystyczna i pokręcona zabawa w "kto pierwszy powie kocham przegrywa"... starałam się wyjaśnić sprawę, odkręcić, ale on nie chciał... no trudno, takie życie. zrobiłam wszystko co mogłam zrobić. właściwie to ta rozmowa coś jednak wyjaśniła... nie potrafimy się dogadać, nie pasujemy do siebie, może i się w sobie zakochaliśmy ale najwyraźniej nie jesteśmy sobie pisani. z resztą... ten związek, gdyby doszedł do skutku, byłby strasznie męczący dla nas obojga. nasze temperamenty, style życia i wyznawane wartości w ogóle ze sobą nie współgrają. bardzo go lubię i postaram się z nim kumplować, ale nic więcej, naprawdę nic więcej już od niego nie potrzebuję. i nawet jakoś tak nie jest mi przykro ani żal, że nic z tego nie wyszło. przyjęłam to ze spokojem, choć co prawda troszkę innaczej sobie to wyobrażałam... ale to nic nie szkodzi. tak miało być. wszystko już jest jasne. dziękuję Wam że mnie wspieraliście, pomagaliście mi zrozumieć PP i dobrze nam życzyliście ![]() ![]()
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Moon czytam wątek od początku, nie wypowiadałam się wcześniej, bo byłam przekonana że to się tak skończy i nie chciałam obniżać Ci morali. W pewnym momencie uwierzyłam, że jestem fałszywym prorokiem, ale jednak nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Moon, nadrobiłam końcówkę historii dzisiaj, wczoraj się douczałam wieczorem
![]() Masz rację. Jest dobrze. Nie tak, jak byśmy chcieli. Ale nie gorzej, tylko inaczej. ![]() ![]() Odezwę się po ustnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Wtajemniczenie
|
Ryfko, masz rację
![]() ![]() ![]() dzisiaj znów przylazł do mojej szkoły na długiej przerwie (10:35 - 10:55). powiedział mi cześć (sukces że raczył mnie zauważyć!) a potem stanął w pewnej odległości i mnie obserował. wcale się z tym nie krył, po prostu się gapił. specjalnie poszłam sobie do kolegów i jednemu uwiesiłam się na ramieniu ![]() ![]() coś czuję, że po tym jak wczoraj go olałam znów będzie desperacko szukał kontaktu ![]() Lexie, trzymam kciuki za egzamin ![]() ![]()
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Też Ci życze powodzenia
![]() ![]() ![]() ![]() Aleeeż z nas ciekawskie stworzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.