|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Callanetics
Łups
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dziewczyny, dziewczyny! 2 cm mniej w talii i brzuszku!
![]() ![]() A z tymi ćwiczeniami na uda to ja na początku wyprawiałam przeróżne akrobacje, zanim DOKŁADNIE przeczytałam, o co w nich chodzi ![]() ![]() pitahaya Moja przyjaciółka, która ze mną ćwiczy, jest po operacji kolana i nie ma z nim problemu. Jedno ćwiczenie na biodra robi troszkę inaczej ze względu na kolano, ale tak to robi wszystko normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
Jesteście genialne! Rzeczywiście chodzi o wypchnięcie bioder
![]() ![]() Dziękuję! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za odpowiedzi,wlasnie mam problemy z kolanami i w zasadzie nie moge robic wiekszosci rzeczy ktore bym chciala dlatego pytalam...
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
Hmm...jest pewnien problem..myslalam ze wszystko będzie łatwo i pięknie, podziele sobie pliki i wrzuce na megauplouda...no i niby tak mogę zrobić ale ten filmik ma ponad 3 giga!!bo jest w formacie dvd...Więc musiałabym go podzielić na 15 części!!No a Wy potem te 15 czesci mysialybyscie sciagac...
I w zwiazku z tym mam pytanko: czy ktos wie jak zmienic foramat na avi?? Wtedy spedze tylko dzien przed kompem a nie tydzien ![]() ![]() Bardzo prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
LaGata wypytam mojego wszechwiedzącego braciszka i jak tylko czegoś się dowiem, to dam Ci znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny nie jestem specjalistką w tej dziedzinie ale ćwiczę callanetics od ok. 12 lat z różnymi większymi przerwami. Ćwiczyłam z trzema różnymi instruktorkami /przeprowadzki/. Na ćwiczenia w grupie chodzę raz w tygodniu a jak się zbiorę to w domu jeszcze dwa razy w tygodniu.
Namawiam Was jeżeli macie możliwość /wiem że kosztuje/ wybrać sie na ćwiczenia do instruktorki, /choćby tylko z dwa razy/ moja obecna instruktorka podchodzi do każdego jak widzi że coś nie tak i poprawia, sprawdza ustawienie miednicy! /to jest ważne/, i nonstop powtarza co napiąć, że ruch to napiecie mięśnia i minimalne rozluźnienie. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wytrwanie, warto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Czekam z niecierpliwoscia Arbuziak!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
I ja również
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
jejku...probowalam dzisiaj robic te cwiczenia i co sie okazalo,brzuszkow kazdych zrobie tylko (!!) po 30 powtorzen,gdzie tam 100sek....kolyska biodrami...3 razy i to nie bardzo dokladnie...cwiczen na biodra wogole nie zrobilam,nie potrafie,tak mnie boli udo,nie umiem inaczej..moze jak bedziemy mialy film to cos sie uda.cale cwiczenia dzisiaj zajely mi 25min.porazka...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
![]()
miałam 2 dni przerwy, ale dziś dzielnie połaczyłam Callanetics ze "zwycięskim treningiem"z Glamoura (oczywiście starego glamoura, z zeszłego roku)
czuje się świetnie !!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
Po przyciśnięciu do ściany, zastosowaniu przeróżnych tortur i przemaglowaniu totalnym, mój wielki brat stwierdził, iż nazwa programu wyleciała mu z głowy, ale jeśli bardzo mi zależy to mam wpisać w google "convert dvd to avi" i sobie poszukać...
![]() A tak w ogóle to dzisiaj na wuefie się dowiedziałam, że schudłam ![]() ![]() To nic, że na początku robimy mniej ćwiczeń, niż jest napisane. Myślę, że to wszystko nam przyjdzie z czasem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny ja mam na kompie jakiś filmik 45 minutowy z callanetics, ale nie wiem co to jest bo jeszcze z nim nie ćwiczyłam. Przejrzałam pobieżnie i jedynie co wiem, to to że ćwiczą jakieś babcie w takich strojach jak kąpielowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
A mi wcale nie jest latwiej z filmiekiem, jakis on dziwny
![]() A powiedzcie mi czy mogę co drugi dzien wyklonywac te cwiczenia? Bedą efekty?
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Dzięęęęęki Ci magrest!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() P.S - A ja dzisiaj po zrobieniu tej rozklekotanej przeze mnie i pogmatwanej serii [ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
o matko!
właśnie skończyłam pierwszy trening. Sumiennie wszystko wykonałam tyle razy ile jest napisane (tylko że z przerwami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie te ćwiczenia są niestety
1. za nudne 2. za trudne 3. wyglądam śmiesznie w trakcie wykonywania ![]() Te brzuszki mnie po prostu zabiły, próbowałam dalej, ale to nie dla mnie. Wolę się wyskakać, jak np do zestawu ćwiczeń z teldysku call on me ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie dziś poćwiczyłam z tymi babciami i teraz wiem jak dokładnie robić te ćwiczenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
Postanowiłam ćwiczyć razem z wami i własnie jestem po pierwszym treningu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Właśnie najfajniejsze w callaneticsie jest to, że po godzinie ćwiczeń nie jestem cała zlana potem i ledwo zipiąca, ale czuję, że moje mięśnie pracowały
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
no, ja juz po dziesiejszej serii
![]() ![]() dziwna sprawa tylko,ze im dluzej cwicze callanetics,tym szybciej sie mecze i bola mnie miesnie. Myslalam,ze bedzie na odwrot, ze miesnie sie przyzwyczaja i bedzie lzej. W kazdym razie efekty sA ![]() Udalo mi sie nawet zrobic to cwiczenie na posladki,tak zeby bylo faktycznie czuc posladki. Tylko,ze wychodzi mi to tylko jak mam zgieta noge a nie jak wyprostowana. Aha, te mini-ruchy w tym cwiczeniu to maja byc ''gora-dol'' czy ''prawo-lewo'' w poziomie bo juz sie pogubilam. ![]() pozdrawiam cieplutko wszystkie cwiczace i nie tylko ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie ściągam Callanetics z donkeya
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Czy ktoras z dziewczyn ma moze filmik z cwiczeniami Callanetics i załaczy na forum ???????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.