![]() |
#271 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zespół jelita nadwrażliwego
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Prawda - przy tej chorobie ruch to podstawa i każdy lekarz Ci to powie, więc wątpię aby dał CI zwolnienie - pamietaj,ze to dla Twojego dobra
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
mi jakos ruch nie pomaga ;/ wole usiąść i siedzieć
![]()
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Witaj!!!
GŁUPOTA!!! Ruch zawsze pomaga!!! Najtrudniej jest zacząć. Mi też było ciężko, nie mogłam robic nawet brzuszkow, bo uciskałam żołądek i od razu czułam sie gorzej, czasem nie moglam sie ruszać, bo tak mi wzdecia dokuczały, ale trzeba iść dalej. Zacznij od delikatnych ćwiczen a potem juz spokojnie możesz przejsc dalej! Ruch jest tu niezbędny, ja czuje sie dużo lepiej jak już tak z tydzien poćwicze od razu czuć różnice. Czuje sie dużo lepiej!!! Spróbuj!!!! Pozdrawiam: HAMALIELKA
![]() |
#275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaz ja nie widze juz dla siebie ratunku... [1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;7992968]natrafiłam na taki artykuł : http://www.colonix.pl/index.php?gcli...FQ6T1Qody3TLgw oczywiście wszystko schodzi do zakupu jakichś drogich leków, ale tak się zaczęłam zastanawiać .. czy jest w tym troche prawdy? czy to jest zdrowe :| ostatnio dosyc często słysze o oczyszczaniu jelit itd moze warto by było czegoś takiego spróbowac .. nie wiem już sama ![]() ![]() Jak u mnie sie wszystko zaczeło to tez natrafilam na ta stronę i szczerze mowiac bylam przerazona co moze w ludziach siedziec ![]() Ale czy to faktycznie takie zdrowe jest?! niesadze chociaz czasem mam takie dni i takiego doła ze nawet i tego bym spróbowała.
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
![]()
nie ten wątek
pseprasam ![]() Edytowane przez aknietta Czas edycji: 2008-07-07 o 10:37 Powód: zły wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Własnie przeczytałam link znajdujący sie powyzej , tj: Napisane przez imp18 ![]() natrafiłam na taki artykuł : http://www.colonix.pl/index.php?gcli...FQ6T1Qod y3TLgw Hmmm...nic dodać - nic ująć. Szczerze mówiąc podkusiłabym sie na to, bo w desperacji czlowiek szuka wszystkiego. Jednakże cena dość wysoka, jak na wypróbowanie czegoś nowego. Gdybym miala 100% pewność pewnie nie patrzyłabym na cene, bo zdrowie jest tego warte, ale tejże pewności nie mam... Recenzję,są bardzo dobre ale logiczne,ze żadna szanująca sie firma nie bedzie pisac o sobie negatywnie - reklama dzwignią handlu... Pozdrawiam : HAMALIELKA
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;3787080]a ja jestem cholerykiem
![]() Niestety ja mam tak samo. A stres wywoluje u mnie zaparcia badz biegunki. I te ciagle wzdecia! Ost.nawet jak nie jem to je mam ![]()
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam!
Ostatnio nie moge sie uporać z dolegliwościami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie jest mi cholernie smutno... Bede walczyc dalej,. nie poddam sie ...ale dziś potrzebuje sie troszkę nad sobą poużalać, posmucić i uronić łezke...Ile bym dała, abym mogła być juz zdrowa!!! Pozdrawiam Was cieplutko: HAMALIELKA
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Moja mama znalazła w gazecie cos takiego (zrobiłam skana z xera) .... to jest lek ziołowy.... moze ktoś stosował?
A ja zastanawiam sie nad zakupem Colonix i juz sama nie wiem .....
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
ciekawe co o tym leku może lekarz powiedziec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;8188128]daj znac jak sie bedziesz czuła po tym
![]() Juz pierwsza dawka za mna ![]() ![]() To bulgotanie potrafi wykonczyc czlowieka nie ma co ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Napisane przez Lolitaj - "Moja mama znalazła w gazecie cos takiego (zrobiłam skana z xera) .... to jest lek ziołowy.... moze ktoś stosował?" Jak pojade teraz do Polanda to kupie te leki, jeśli je dostane...Ja sie chyba kiedyś nimi wszystkimi potruje, tyle już ich wszystkich brałam....ech. LOLITAJ - "A ja zastanawiam sie nad zakupem Colonix i juz sama nie wiem ....." WweronikaWw - "Juz pierwsza dawka za mna ![]() Co do programu COLONIX. Dajcie mi znac co i jak, bo tez sie zastanawiam czy kupić. Pozdrawiam: HAMALIELKA
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
już samo to ze czytam (znowu) ten artykuł o COLONIX wywołuje u mnie jakies takie wymiotne odruchy, a co dopiero by było gdybym sama go zastosowała ??
ja chyba do konca nie wierze w ten CUDOWNY lek... to wszystko brzmi jak reklama preparatu na odchudzanie. A skoro jest taki dobry to czemu nie slychac nic zeby ludzie go kupowali? ma wkoncu (z tego co czytam) duze pole dzialania - o ile to prawda... Gdybym wiedziala,ze naprawde pomaga i byłaby to opinia jakis polskich ludzi (a nie znowu amerykanskich jak w telezakupach Mango :?) i ukazana w bardziej przekonywujacej formie to pewnie bym się skusiła. Aha! no i jeszcze musiałabym znać opinie lekarza jakiegoś,bo nigdy nie wiadomo - moze to wszystko jest teraz ładnie opisane....
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
![]()
CZEŚĆ JESTEM AGNIESZKA MAM 26 LAT I PISZĘ DO CEBIE PONIEWAŻ MÓJ MĄŻ OD 8 LAT CHORUJE NA WZJG JESTEŚMY MAŁŻEŃSTWEM OD 9 MIESIĘCY.cHCIAŁABYM NAWIĄZAĆ Z TOBĄ KONTAKT BO Z FORUM WIEM ŻE TWÓJ MĄŻ TEŻ CHORUJE NA TĘCHOROBĘ....OTO MÓJ NR GG 2354741 ORAZ DRUGI NR GG 609786....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Konto usunięte
|
takie rzeczy to na priv ... i prosze o nieużywanie CAPS LOCKA .. jest to uważane za niegrzeczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() dziś zaczyna się mój 5 dzień na diecie bezglutenowej i bezlaktozowej strasznie mnie ciągnie do jogurcików które uwielbiam!!! wsumie do wszystkiego mnie ciagnie,kiedy jem coś innego niż reszta :P Ale dam radę Jeszcze cięzko mi powiedzieć,czy czuje się lepiej czy nie,właściwie powinnam zrobić najpierw badanie krwi na celiaklie (ale akos mało mam czasu) bo niewiadomo czy moja dieta ma sens... podobno są jakies testy do kupienia w aptekach,które wykazują czego nasz organizm nie toleruje,czy to prawda?? zdrowia życze! ABooka
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
Stało się.... zamowiłam Colonix czekam aż przyjdzie iiiiiiiiiii zobacze czy działa!
![]() ![]()
![]() |
#291 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam! Mineło już troche czasu dlatego jestem ciekawa czy program Colonix u Ciebie działa? Możesz cos napisac na ten temat? Pozdrawiam: HAMALIELKA
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
A ja sama już nie wiem, co się dzieje
![]() Nie mam już wzdęć. A codziennie po prostu umieram z bólu ;((( Ciągle mi niedobrze i nie mam ochoty na jedzenie ![]() ![]() Może to wrzody jednak???
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Mam juz Colonix. (patrz zdjęcie dostałam jeszcze fature i broszurke co i jak) ... nom tak zaczynam od jutra i zobaczymy.. tylko mam jeden problem tam jest napisane ze przez pierwsze 5 dni 1/2 miarki błonnika colonixu.. niby miarka ma byc a nie mam jej...
WweronikaWw badź tak miła i wrzuć fotkę albo cos musze zobaczyc jak ona wygląda.. czy moge zastąpić ją zwyczajną łyżeczką? prosze o pomoc ![]() EDIT: mam miarke ![]() ![]() co do pierwszej dawki to jeszcze herbatka wieczorem... jak narazie wszystko po staremu ![]()
![]() Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem. 19.08.09 prawko 01.10.09 studentka Edytowane przez lolitaj Czas edycji: 2008-08-06 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
Pierwsza pełna dawka za mną jak narazie to juz bylam 3 razy w ubikacji
![]() Źe nie jest (jak narazie) Najsmaczniejsza jest z tego wszystkiego jest herbatka... ![]() ![]() Wczoraj zrobiłam zapasy wody mineralnej ![]() ooo a teraz mnie brzuch boli... zaraz znowu do WC ![]()
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam!
To chyba znaczy ,ze dziala ![]() Powiedz mi jeszcze jedno - jesteś "zaparciowcem" czy raczej miewasz biegunki? Informuj na bierzaco ![]() Pozdrawiam Hamalielka
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
Czy są tu jakieś dziewczyny z Rzeszowa które mogą mi polecić dobrego gastrologa?
mam takie same problemy jak Wy ![]() jak tylko mam gdzieś wyjść dalej z domu to jest panika i od razu musze ganiać do wc ![]() wiem że to z nerwów ale podejrzwam ZJD więc chcę iść na jakieś badania ![]() pomóżcie! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
byłoby to pomocne dla nas i dla nowych Wizażanek majacych te same problemy... pozdrawiam
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Byłam u lekarza i się wyjaśniło.
Na pewno mam ZJD! I dostałam receptę. Mam postać - kurczliwą jelit, czyli biegunkową.
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
Mój tata ma to, znajoma lekarka również.
Mówiła, że na to żadne duspataliny itp. nie pomogą - tylko odpowiednia dieta i redukcja stresów. Wiem, że łatwo tak doradzac, ale postaraj się może uzyskac pomoc psychologa - pomoże radzic sobie ze stresem. Widzę, że jak mój tata ma problemy w pracy, to cały dzień non stop odwiedza toaletę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.