|
|
#271 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zespół na wesele
Hej Dziewczyny!!!
czy któraś z Was słyszała cokolwiek o zespole Mamma Mia! z Rzeszowa??? bardzo mi zależy na opiniach. pozdrawiam |
|
|
|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
a zna może któraś z was zespół Atut
podaje link bo oni sa z różnych miast i miasteczek ;p więc trudno określić http://atutmix.dbv.pl podobają nam się ale właściwie nie znamy żadnych opini na ich temat |
|
|
|
|
#273 |
|
Przyczajenie
|
Może mi ktoś polecić zespół z okolic Włocławka ?
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam na Sylwestrze, na którym grali, zresztą grają co rok w Arkadii w Radlinie (właścicielka ich poleca). Powiem tak, ja się nie znam jakoś bardzo na zespołach ale mój TŻ oraz koleżanka którzy mają wyczulone uczy polecają go bo dobrze podrabia piosenki i potrafią się dopasować do "rodzaju" ludzi będących na weselu. U nas będą grali właśnie oni
|
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Zapraszam do mnie /usunięte przez moderatora/ Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-03-02 o 20:30 Powód: reklama/spam |
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Rany! Ja tez potrzebuje pomocy! Nadal nie znalazłam zespolu! Jak jest cos fajnego to juz zarezerwowane
znacie moze jakis ze swietokrzyskiego?? ja juz chyba pół internetu przekopałam i nic!! Pomocy! Wszystko juz zarezerwowane oprocz zespolu...;(
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam super zespół "Twist &Swing" , świetni muzycy i pewnie dojezdzają. http://www.piotr.art.pl/autor1.shtml Możesz wybrać rożne opcje muzyczne. Nie grają disco polo tylko świetne szalone kawałki z klasyki. Byłam na weselu z nimi... i nie mozna było ustać w miejscu.
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
Wiec data slubu to 18.06.2011r, niedaleko Kielc. Bardzo bym chciala zeby byl wokal damski i meski
no i zeby jakos to wszytsko mialo rece i nogi, zeby w repertuarze bylo cos dla kazdego W sumie nie tak duzo a cieeeezko znalezc cos odpowiedniego...;( pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawi mnie jeszcze tylko czy robili długie przerwy jak grali na tym Sylwestrze?
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Przyczajenie
|
Juz kiedys pisalam ze bawilam sie na zabawie i weselu gdzie gral zespol Majkband i zespol Naj. Naprawde Polecam bo sa super i graja na zywo.
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak wiec moj problem nadal aktualny
|
|
|
|
|
|
#282 |
|
Przyczajenie
|
No faktycznie ze jest to daleko ale z innej strony patrząc wiem ze zespoły jeżdżą nawet po 400km. Zycze powodzenia w znalezieniu zespołu.
|
|
|
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
a co polecacie z woj. łódzkiego?
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Raczkowanie
|
z
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
Wydaje mi się, że nie ale to zawsze możesz ustalić z nimi, jakie przerwy i co ile piosenek. Będzie dobrze
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
Zespół Mix Band z Lublina ma wolny termin na wesele 26.06.2010. http://www.mix-band.lub.pl/zespol_mu...10b404c54e7cbb Odstąpię też fotografa - Tomasz Kańtoch z Lublina. Info na maila catwoman69@o2.pl lub gg 5378993 Pozdrawiam! Edytowane przez catwoman69 Czas edycji: 2010-04-01 o 21:14 |
|
|
|
|
#286 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez dreena Czas edycji: 2010-03-24 o 20:52 |
|
|
|
|
|
#287 |
|
Przyczajenie
|
ludziee pomocy
![]() proszę dajcie mi jakieś propozycje na fajny zespół z okolic Wodzisławia Śląskiego bo już czas zamówić zespół a ja ciągle nie wiem nie mogę się zdecydowaćć ![]()
|
|
|
|
|
#288 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() W sierpniu tego roku wychodzę za mąż... mamy zamówiony zespół HOLIDAY z Orzesza... może ktoś słyszał jak grają i mógłby się podzielić swoimi wrażeniami...Jestem troszkę przerażona...wszystkie zespoły jakie mi się podobały nie miały wolnych terminów, więc zdecydowaliśmy się na zespół, który po prostu miał wolny termin...a teraz drżę z obawy o to czy dobrze zagrają...Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm mieszkam w Orzeszu ale o takim zespole nie słyszałam
|
|
|
|
|
#290 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#291 |
|
BAN stały
|
ja jestem z północy - okolice Trójmiasta i Olsztyna. U nas bedzie zespół SWAY (4 osoby: klawisze, wokal kobiecy i męski, saksofon, akordeon, flet poprzeczny, gitara, trąbka, klarnet - na zmianę oczywiście
). Teoretycznie są z 3miasta, ale połowa zespołu mieszka w Elblągu. Bez problemu dojezdzaja na miejsce wesela.Grali na weselu u kolezanki i bardzo mi sie podobalo, repertuar maja fajny i sami są sympatyczny i taktowni Mam nadzieję, ze u mnie spiszą sie tak samo dobrze jak u kolezanki (dam znac po moim weselu). Poki co mogę jeszcze powiedziec, ze są otwarci na zyczenia i propozycje pary, dostosują się i to bez zadnych fochów (jelsi chodzi o oczepiny czy piosenki), na zyczenie mogą się tez kilku piosenek nauczyc zeby zagrac na weselu. Razem z dojazdem (ok 100km w każdą stronę) płacę im 3600zł, na ten rok rzecz jasna |
|
|
|
|
#292 |
|
Przyczajenie
|
zespół muzczny na wesele
W p rzyszłym roku mam wesele czy ktos mógłby mi podać namiary na jakieś fajne zespoły muzyczne, takie z prawdziwego zdarzenia, nie takie co grają dwuosobowo na podkładach muzycznych z MP3. Może ktoś z Was miał na swoim weselu jakiś dobry zespół , który potrafi grać i bawić na weselu? Pomóżcie proszę
Nadmienim że wesele ma się odbyć w Siemianowicach Śl. |
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zespół muzczny na wesele
popytaj dziewczyn na watku z Twoich okolic
|
|
#294 |
|
Przyczajenie
|
hej hej,
nie koniecznie to musi byc zespół z okolic, teraz wiele zespołów dojeżdża. Ja wybrałam zespół z lublina ;-) Cena z dojazdem jest niższa niż za zespół z moich okolic ;-) |
|
|
|
|
#296 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Jesli możesz mi dać namiary na ten zespół z Cieszyna to prosze bo zależy mi na tym żeby dobrze grali i bawili gosci. Pozdrawiam . Megan
|
|
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
Zespól nazywa się Merkury. Numery do nich: 601351151, 506414511. Z łatwością znajdziesz ich nagrania na youtube i stronkę. Ja nie będę wklejać, żeby nie robić reklamy
|
|
|
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktos mi moze polecic dobry zespol na wesele z okolicy Gliwic???
|
|
|
|
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
ja też mam problem ślub 11.06.2011... a zespoły wszystkie pozajmowane... dzwoniłam już chyba do 40 ... zalezy mi na zespole z woj. łódzkiego bądź mazowieckiego... zespół 3-5 osób w repertuarze najlepiej jakby miał mnóstwo piosenek disco polo, biesiadę przy stołach... przyśpiewki na oczepiny i przyspiewki łowickie... bo to wesele typowo łowickie będzie.... niestety odpadły mi najlepsze zespoły bo o ślubie teraz pomyśleliśmy i teraz datę wyznaczyliśmy... z salą się udało chociaż ciężko było ale zespół to masakra jakaś.... najlepsze z okolic są zajęte ... ale mogę polecić jeśli chcecie z okolic łowicza skierniewic i sochaczewa to: Royal, Abes i Rewers...i Chevalier
|
|
#300 |
|
Rozeznanie
|
Kochane kobietki czy macie może jakieś opinie o zespole TERCET z Radomska? Bardzo mi się podobają ale nie widziałam ich na żywo a wiadomo demo a live to jest różnica.
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

znacie moze jakis ze swietokrzyskiego?? ja juz chyba pół internetu przekopałam i nic!! Pomocy! Wszystko juz zarezerwowane oprocz zespolu...;(

). Teoretycznie są z 3miasta, ale połowa zespołu mieszka w Elblągu. Bez problemu dojezdzaja na miejsce wesela.