![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
![]()
I pasiaste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Dot.: spodniczka + getry ?
Cytat:
Mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat ![]() Jeśli coś komuś się podoba to niech kupuje i nosi, a my wykażmy się tolerancją, wyrozumiałością i mimo, że dana rzecz może byc zupełnie nie w naszym stylu - nie krytykujmy, ani nie patrzmy krzywo na taką osobą! Na forum jest wątek : Street fashion - taki styl jak najbardziej mi ospowiada ![]() ![]() Sama ubieram się podobnie i licze tylko, że ludzie zaczą się otwierać powoli na nowości i staną się bardziej tolerancyjni ![]() Wracając do tematu - getry są OK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Getry pod spódniczke
Cytat:
Takie połączenie bardzo mi się podoba, uwielbiam się ubierać w ten sposób ![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Getry :)
a czy ktoś widzial getry w Białymstoku, bo nigdzie nie moge ich dorwać ;(;(;( albo chociaz jakas aukcja na allegro
![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
A ja obciełam kawałek rajstop i mam getry, w kratkę i złote
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Heh, ja właśnie siedzę w getrach (aka legginsach) i mini-spódniczce i zaraz wybieram się do pracy.
![]()
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Wczoraj byłam w Tesco, a tam co? Getry za 1,99 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wiecie co .. w taką pogodę, upał itp, to chyba jednak wolałabym ubrać samą spódnicę. No ale nie wiem, nigdy nie testowałam ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
a ja własnie przed chwilka(szukając torby podróżnej) znalazłam getro-rajstopy 3/4 długości, z tym że ich struktura jest taka jak nosiły kiedys dziecxi tzn w prazki
![]()
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w takich zwykłych rajstopach 'całych', grubych chodziłam w zimę i całkiem dobrze się wnich czyłam ze spódnicą
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
Jesli kogos to zainteresuje to ja zamieszczalam moja fote w innym watku:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2305
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
getry :)
Witam,
mam takie skromne pytanko => gdzie można zakupić takie geterki, podoba mi się jak sie takie cuś zakłada pod spódniczkę jeansową albo tunikę ![]() ![]() z góry dziękuję za odpowiedź ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
Dot.: getry :)
Polecam korzystanie z wyszukiwarki
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=6163&page=8 tu powinnaś znaleźć potrzebne informacje. getry możesz wyszperać na allegro, ja sam zakupiłam swoją pare na aukcji ![]()
http://kodeina.ownlog.com - tutaj mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...to%B6+chcia%B3 - trochę kosmetyków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post1745881 - ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
A ja mam pytanie: Gdzie kupić takie getry o których była mowa na początku tematu? Niestety nie mieszkam w warszawie i nie wiem gdzie można takie kupić. Słyszałam że można kupić je w Croppie, to prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Obetnij zwykłe rajstopy.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
nawet nie wiedzialam ze getry sa modne:/ nikogo nie widzialam u siebie w miescie:/
mialam kiedys szpanerskie rozowe i czarne w podstawowce ,to byl szal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja chyba jeszcze poszukam.. a jak sie wkurze to powiem żeby tata mi w Angli kupił :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
Ale mi chodzi o te takie wełniane, te co się lekko naciąga na buta i one tak jakby "zwisają" tzn. są takie pofałdowana na łydce. Z rajstop raczej nie da się takich zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _An!ka_ pewnie chodzi Ci o typowe GETRY, ja zrobumiałam, że o legginsy a takowe naciągane na buty getry ja kupiłam sobie w Vabbi Facory Outlet, firma to Hot Oil bodajże |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
leginsy:)
wiem że już był taki wątek, ale niemoge go znaleźć
![]() chciałam na rozpoczęcie roku ubrać do spódniczki leginsy, ale niemam pomysłu na zestaw ![]() pomocy ![]() PS.tylko niekrzyczcie ![]()
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Dot.: leginsy:)
Wystarczylo w wyszukiwarke wpisac getry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
mi sie bardzo podobaja roznego rodzaju połaczenia z getrami,nawet wuciagniete na spodnie.W zimie zakładałam do kozaczków gatry i wywijałam je z 3cm na wierzch buta.fajnie to wygladało(tzn.mi sie podobało
![]() na wiosne raz ubrałam getry do spodnicy i wszyscy patrzyli sie na mnie jak na kosmite ![]() ![]() ![]() ![]() tak to mniej wiecej wygladało(sorki-zdjecia nienajlepszej jakosci) a moze naprawde wygladałam jak kosmita ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Motylek1985 Czas edycji: 2006-08-22 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a gdzie mogę kupić takie getry w przystępnej cenie, bo w sklepach widziałam takie aż po 50zł!!!
![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Przyłączam się do dyskusji na temat mojego ostanio ulubionego dodatku
![]() Noszę czarne półmatowe, lekko prześwitujące (mniej więcej jak wysokiej jakości czarne rajstopy) 'zakończone' 2 cm koronki. Łączę najczęściej z dżinsową, podniszczaną miniówką i gładką czarną bluzą. Do tego dodatki w stylu vintage - rockowym: szeroki czarny pasek, szeroka opaska na związane w bylejaki koczek włosy, duże okulary i duża torba ![]() Jestem wysoka i wdg mnie wszystko świetnie gra. Podobnie jak was wkurzają mnie przeciągłe spojrzenia na ulicy w moim małym miasteczku :/ No ale cóż... eevvaa:Moje legginsy kupiłam z obecnej kolekcji New Yorker'a za niecałe 30 zł. Są jeszcze takie 'kabaretkowe' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.