|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki???? | |||
włosy kręcone |
![]() ![]() ![]() ![]() |
68 | 23,61% |
włosy proste |
55 | 19,10% |
grzywka prosta |
24 | 8,33% |
grzywka na skos |
141 | 48,96% |
Głosujący: 288. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Rozeznanie
|
Dot.: dobry fryzjer w Krakowie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwany Dobry fryzjer w Krakowie!!!plis
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Poszukiwany Dobry fryzjer w Krakowie!!!plis
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
![]()
Która z Nas nie płakała wychodząc od fryzjera?
Hmm...tak Was dużo? no dobrze... Mam i ja już dość planowania wspaniałej fryzury za którą,zapłaciłam majątek i...wyglądałam jak pół dupska za krzaka ![]() ![]() ![]() ![]() CZY ZNACIE JAKIEGOŚ DOBREGO FRYZJERA-STYLISTE W KRAKOWIE LUB W KATOWICACH?NA KTÓRYM ZAWSZE MOGŁYŚCIE POLEGAĆ I OD KTÓRYCH WYCHODZIŁYŚCIE UŚMIECHNIĘTE?! Dziękuje za pomoc i udzielone informacje ![]()
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Dot.: >>Fryzjer-Stylista KRAKÓW<<
Znamy, a przynajmniej ja znam. W krakowie na ul. Lubelskiej w salonie Stasia. Ja chodze do Pani Doroty. Wysłałam koleżankę, też była zadowolona, jedna Pani sie zapytała gdzię sie strzygę bo mam bardzo ładne obcięte włosy. A dodam że wymyśliłam sobie fryzurkę Aeon Flux i dysponowałam jedynie zdjęciami z netu. Może Ci spasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie! Czy wiecie jakie są ceny w Galaxy? Chciałabym tam pójść, ponieważ mam bardzo blisko. Chodzi mi o strzyżenie, strzyżenie+mycie?
Włosy długie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
BAN stały
|
A coz to jest Galaxy!!!!????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Przyczajenie
|
http://www.hairsalongalaxy.com/ to jest galaxy a cena za strzyzenie na dlugie wlosy z myciem ukladaniem 95zl
niedawno wrocilam i jestem jak zwykle zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
BAN stały
|
Dzięki!!
moja ukochana fryzjerka wlasnie wyjechala do Anglii i osierociła mnie..... ![]() Wiec szukam czegos dobrego, najchetniej w okolicach ruczaju lub kleparza..Ale piastowska tez ujdzie w tłoku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy ktoś ma do zaproponowania jeszcze jakiś dobry salonik, gdzie ładnie ścinają długie włosy i co najważniejsze efekt jest naturalny i wygodny !!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Przyczajenie
|
Framesi - Kraków
Witam,
Chciałbym zasięgnąć opinii na temat salonu fryzjerskiego Framesi (Rynek Główny w Krakowie). Czy jest tu ktoś, kto z jego usług korzystał? ![]() Pozdrawiam, Artur. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
![]()
Czesc Wszystkim
![]() Gorąco polecam zakład na ulicy Łokietka 48, jest to nowo otwarty zakład Framesi zaraz koło biedronki. Chodzę już tam od stycznia i jestem bardzo zadowolona. Świetnie obcinają i dobierają fryzury, przytym cena jest bardzo umiarkowana. Farbowałam tam włosy i kolory sa świetne przytym dlugo sie nie spłukuja. Polecam szczególnie p. Bartka chociaz p. Ewelina też jest super |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja natomiast polecam wam salon, który odwiedziłam kilka dni temu i jestem baaaaaaardzo zadowolona, moja siostra była dwa dni temu i tez jest usatysfakcjonowana ( a jej generalnie nigdy nie odpowiada to co zrobi fryzjerka, więc jej rekomendacja oznacza, iż jest naprawde dobrze). Ten salon znajduje się na ulicy Galla, strzyżenie kosztuje od 28 - 38 zł. Z tego co wiem farbowanie i strzyżenie na krótkich 70 - 80, a balejaż i strzyżenie na półdługich do 100 zł. Ale ceny farbowania lepiej sprawdźcie, bo nie jestem pewna. Polecam ten salon, a szczególnie pania Ewę, ponieważ bardzo dobrze strzyże - młode dziewczyny i starsze panie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a do tego mam blisko :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Przyczajenie
|
Co do cen to jezeli pamiętam to są następujące, za strzyżenie damskie płacilam 30zl, farbe robiłam miesiąc temu i zapłaciłam 70zl na moich długich włosach, płaci sie tam za ilość materiału więc ceny sa troche inne dla każdego ale chyba zbliżone, więcej nie pamiętam ale mam numer gdybyś chciała kiedyś sprawdzic 633 32 71
narazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja polecam salon Daviness na Dietla 50, sczególnie panią Agnieszkę Jaśko. Zdaje się, że była tu już zachwalana przez xankę, z tym że wtedy jako fryzjerka NEO. Zmieniła jednak salon w między czasie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a moze któraś poleci fryzjera w Nowej Hucie, oczywiście dobrego i niedrogiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
ja polecam salon "u romana" na ul. radzikowskiego na azorach. mycie+strzyzenie +modelowanie wychodzi 50zl. ale naprawde warto. w salonie przyjmuje ok. 4 fryzjerow + wlasciciel i co jeden to lepszy. ja osobiscie polecam "szefa" i pania marzenke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Przyczajenie
|
Serdecznie polecam studio Małgorzata na Kurdwanowie.( na petli) Na poczatku troszke sie balam, gdyz wsumie pierwszy raz robilam balajaż na calych wlosach, ale wyszlo rewelacyjnie!!! Azaplacilam za wszystko tylko 117 zl! Naprawde warto. Ja bylam u Pani Ani
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
witam. znacie jakis dobry zaklad fryzjerski w Krakowie na starym podgorzu?? bylam Kiedys w salonie Binaka na Limanowskiego i po wyjsciu i zaplaceniu 120 zl za farbowanie na jeden kolor i przycieciu koncowek moj chlopak stwierdzil ze nie widzi zadnej roznicy no z wyjatkiem odswierzenia koloru.Nie polecam tego salonu i szukam nowego- znacie moze jakis??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej!
Słuchajcie, szukam jakiegoś dobrego salonu który zrobi naprawde extra baleage. Jeśli macie co polecić to piszcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, Czy do fryzjera na Czystej trzeba się zapisywać wcześniej? Czy raczej nie ma problemu z kolejką? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
BAN stały
|
eeeeehhh a moze by tak fotki powrzucac nowych fryzurek....?
![]() Łatwiej by się było zdecydowac niz na podstawie opisu " slicznie mnie ostrzygła" , "beznadziejnie mnie zafarbowal" !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
![]()
macie moze fotki jakis fajnych fryzurek na dlugich ciemnych wlosach?prosze jak cos wygrzebiecie za swoich kompow to pokazcie. Dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich,
Ja jestem baarrrdzzzo zadowolona z wspomnianego juz wcześniej salonu JLD w TESCO, prawdą jest że p. Agnieszka robi poprostu cuda na głowie, które po umyciu i wysuszeniu suszarką układaja się super. Niewiem jak innym, ale mnie technika strzyżenia maszynką bardzo spasowała (zwłaszcza że nie trzeba ich modelować :/) Jeżeli chodzi o farby to stosują tam "majirel". Moje koleżanki które chodzą do p. Agnieszki równiez sa bardzo zadowolone. Fryzurki są zawsze nowoczesne i tredny. Ja jestem zadowolona zawsze w 200% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jaka ma fryzurke? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Z tego co wiem,sa dwie panie Agnieszki,ta ktora polecalam ma krotka,intensywnie czerowna fryzurke. Patrzylam przed chwila za poszukiwaniem fotek tego,co zrobila mi na wlosach,ale nie znalazlam.Poki co musisz sie zdac na opis
![]()
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
a czy ktores z tych salonow oferuja trwale prostowanie wloskow?? jesli tak to ile kosztuje...
pozdrawiam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja byłam u takiej dziewczyny...blondynki, ktorej spod spodu wystawały czarne włosy... ![]() I bylam ciekawa czy to moze ona. A fryzurka klapła mi wieczór , tego samego dnia ![]() Więc raczej tam nie wrócę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.