Dobry Fryzjer - Kraków - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki????
włosy kręcone 68 23,61%
włosy proste 55 19,10%
grzywka prosta 24 8,33%
grzywka na skos 141 48,96%
Głosujący: 288. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-24, 11:25   #271
nati-mo
Rozeznanie

GG do nati-mo
Dot.: dobry fryzjer w Krakowie

Cytat:
Napisane przez Sulami
Dziewczęta, polecam w Krakowie pewien salon (a właściwie sieć salonów fryzjerskich). Ja akurat chodzę do tego przy ul. Czystej 8(?) Tam mnie strzyże pani Iwonka- bardzo sympatyczna dziewczyna. Wczoraj akurat byłam (a chodzę tam już od lat), malowałam włosy (odrosty balejażu) oraz ścinałam. Zapłaciłam 61 zł... Fakt, włosy mam przed ramiona, na górze pocieniowane, ale za te same czynnosci w innym salonie zapłaciłabym 150 zł jak nic. Kosmos...
Polecam Panią Iwonkę, bo dziewczyna się bardzo stara, doradza, ale jednocześnie stara się robić tak, żeby klient był zadowolony. Bardzo godne polecenia miejsce.
Samo strzyżenie na moich włosach kosztuje około 20 zł (15-20).

Tel.: (12) 633 16 50.
nie wiesz moze ile kosztuje strzyzenie dlugich wlosow ?

->
nati-mo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-29, 12:06   #272
usiak
Raczkowanie

Dot.: Poszukiwany Dobry fryzjer w Krakowie!!!plis

Cytat:
Napisane przez callena
Chapms a chodzisz do jakiejś konkretnej osoby do Erica Stipy?
ja się tu włączę Polecam u Erica Stipy na Wielopolu 3 osoby: panią Ewę-do obcięcia, panią Marzenę (ją do balajażu poradziła sobie z moimi krótkimi włosami, kolor był super) albo panią Ulę.. Chodziłam tam przez 8 lat bez mała! I byłam zadowolona, teraz postanowiłam poeksperymentować gdzie indziej Ale zawsze mam gdzie wrócić
Pozdrawiam!
usiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-31, 10:49   #273
nati-mo
Rozeznanie

GG do nati-mo
Dot.: Poszukiwany Dobry fryzjer w Krakowie!!!plis

Cytat:
Napisane przez Kinga_p
salon macka maniewskiego - ten co ma\ mal tez salon w hotelu golebiewskim.ale gdzie w krk jest dokladnie to nie iwem.. szukaaac.
jakie sa tam ceny?

->
nati-mo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-03, 18:14   #274
~nadzieja~
Raczkowanie

Thumbs up >>Fryzjer-Stylista KRAKÓW<<

Która z Nas nie płakała wychodząc od fryzjera?
Hmm...tak Was dużo? no dobrze...

Mam i ja już dość planowania wspaniałej fryzury za którą,zapłaciłam majątek i...wyglądałam jak pół dupska za krzaka Zawsze marzyłam sobie tak:Schudłam,kupiłam nowe ciuszki bla,bla ooo! i jeszcze fryzurkę sobie zrobie i będzie ok no...ale zawsze było jak było chociaż zmieniałam fryzjerów jak rękawiczki a efekt był zawsze ten sam Już tak mi to weszło w nawyk,że zawsze jak wchodziłam do fryzjera to pytałam sie o najdrobniejsze szczegóły i gdy ta oto przystepowała do "dzieła" modliłam sie żeby to była ta!..no cóż kochanie ale jednak moje modlitwy zbyt dużo nie dawały,więc zwaracam się do Was Krakowianek i nie TYLKO o pomoc

CZY ZNACIE JAKIEGOŚ DOBREGO FRYZJERA-STYLISTE W KRAKOWIE LUB W KATOWICACH?NA KTÓRYM ZAWSZE MOGŁYŚCIE POLEGAĆ I OD KTÓRYCH WYCHODZIŁYŚCIE UŚMIECHNIĘTE?!

Dziękuje za pomoc i udzielone informacje
tyle wiary w Nas mi do dziś dają?!
Chociaż jesteś z nią,
nadal na mnie tak samo spoglądają...
~nadzieja~ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-04, 20:27   #275
Avari
Raczkowanie

Dot.: >>Fryzjer-Stylista KRAKÓW<<

Znamy, a przynajmniej ja znam. W krakowie na ul. Lubelskiej w salonie Stasia. Ja chodze do Pani Doroty. Wysłałam koleżankę, też była zadowolona, jedna Pani sie zapytała gdzię sie strzygę bo mam bardzo ładne obcięte włosy. A dodam że wymyśliłam sobie fryzurkę Aeon Flux i dysponowałam jedynie zdjęciami z netu. Może Ci spasuje.
Avari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-06, 23:46   #276
Malena
Raczkowanie

Mam pytanie! Czy wiecie jakie są ceny w Galaxy? Chciałabym tam pójść, ponieważ mam bardzo blisko. Chodzi mi o strzyżenie, strzyżenie+mycie?
Włosy długie.
Malena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-07, 00:21   #277
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

A coz to jest Galaxy!!!!????
paulakrk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-07, 09:31   #278
Agalay
Przyczajenie

http://www.hairsalongalaxy.com/ to jest galaxy a cena za strzyzenie na dlugie wlosy z myciem ukladaniem 95zl
niedawno wrocilam i jestem jak zwykle zadowolona
Agalay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-07, 14:50   #279
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

Dzięki!!

moja ukochana fryzjerka wlasnie wyjechala do Anglii i osierociła mnie.....
Wiec szukam czegos dobrego, najchetniej w okolicach ruczaju lub kleparza..Ale piastowska tez ujdzie w tłoku
Stary 2006-04-09, 14:14   #280
Malena
Raczkowanie

Cytat:
http://www.hairsalongalaxy.com/ to jest galaxy a cena za strzyzenie na dlugie wlosy z myciem ukladaniem 95zl
niedawno wrocilam i jestem jak zwykle zadowolona
Dzięki za informację Słyszałam, że to dobry salon, ale ta cena troszkę mnie powaliła Zobaczę czy się zdecyduję

Czy ktoś ma do zaproponowania jeszcze jakiś dobry salonik, gdzie ładnie ścinają długie włosy i co najważniejsze efekt jest naturalny i wygodny !!!
Stary 2006-04-14, 21:53   #281
artur1
Przyczajenie

Framesi - Kraków

Witam,

Chciałbym zasięgnąć opinii na temat salonu fryzjerskiego Framesi (Rynek Główny w Krakowie). Czy jest tu ktoś, kto z jego usług korzystał?

Pozdrawiam,
Artur.
artur1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-18, 18:57   #282
Jessica101
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: dobry fryzjer w Krakowie

Czesc Wszystkim
Gorąco polecam zakład na ulicy Łokietka 48, jest to nowo otwarty zakład Framesi zaraz koło biedronki. Chodzę już tam od stycznia i jestem bardzo zadowolona. Świetnie obcinają i dobierają fryzury, przytym cena jest bardzo umiarkowana. Farbowałam tam włosy i kolory sa świetne przytym dlugo sie nie spłukuja.
Polecam szczególnie p. Bartka chociaz p. Ewelina też jest super
Jessica101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-19, 19:02   #283
Malena
Raczkowanie

Cytat:
Gorąco polecam zakład na ulicy Łokietka 48, jest to nowo otwarty zakład Framesi zaraz koło biedronki.
Napisz proszę jakie są tam ceny

Ja natomiast polecam wam salon, który odwiedziłam kilka dni temu i jestem baaaaaaardzo zadowolona, moja siostra była dwa dni temu i tez jest usatysfakcjonowana ( a jej generalnie nigdy nie odpowiada to co zrobi fryzjerka, więc jej rekomendacja oznacza, iż jest naprawde dobrze).
Ten salon znajduje się na ulicy Galla, strzyżenie kosztuje od 28 - 38 zł.
Z tego co wiem farbowanie i strzyżenie na krótkich 70 - 80, a balejaż i strzyżenie na półdługich do 100 zł. Ale ceny farbowania lepiej sprawdźcie, bo nie jestem pewna. Polecam ten salon, a szczególnie pania Ewę, ponieważ bardzo dobrze strzyże - młode dziewczyny i starsze panie. Pomaga dobrać fryzurę, ma dużo dobrych katalogów i jak ktoś sobie z nich zażyczy fryzurę to taką będzie miał A poza tym mają dobre kosmetyki: keune i chyba l'oreal. I wogóle mnie zachwycili
a do tego mam blisko :P
Stary 2006-04-19, 21:10   #284
Jessica101
Przyczajenie

Co do cen to jezeli pamiętam to są następujące, za strzyżenie damskie płacilam 30zl, farbe robiłam miesiąc temu i zapłaciłam 70zl na moich długich włosach, płaci sie tam za ilość materiału więc ceny sa troche inne dla każdego ale chyba zbliżone, więcej nie pamiętam ale mam numer gdybyś chciała kiedyś sprawdzic 633 32 71
narazie
Jessica101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-20, 21:25   #285
usiak
Raczkowanie

Talking Dot.: dobry fryzjer w Krakowie

A ja polecam salon Daviness na Dietla 50, sczególnie panią Agnieszkę Jaśko. Zdaje się, że była tu już zachwalana przez xankę, z tym że wtedy jako fryzjerka NEO. Zmieniła jednak salon w między czasie Pani jest konkretna, potrafi doradzić w doborze fryzury i koloru, przy tym przesympatyczna. Ścina na suchych włosach, więc od razu widać jak się będą zachowywać, co sprawia, że samemu w domu można znowu fajnie fryzurę ułożyć. Mi zrobiła krótką, niebanalną fryzurkę i jestem z niej bardzo zadowolona!
usiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-27, 15:26   #286
asianiunia
Raczkowanie

Dziewczyny, a moze któraś poleci fryzjera w Nowej Hucie, oczywiście dobrego i niedrogiego
asianiunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-27, 15:46   #287
kasiorrek
Przyczajenie

ja polecam salon "u romana" na ul. radzikowskiego na azorach. mycie+strzyzenie +modelowanie wychodzi 50zl. ale naprawde warto. w salonie przyjmuje ok. 4 fryzjerow + wlasciciel i co jeden to lepszy. ja osobiscie polecam "szefa" i pania marzenke
kasiorrek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-27, 22:22   #288
Shadia
Przyczajenie

Serdecznie polecam studio Małgorzata na Kurdwanowie.( na petli) Na poczatku troszke sie balam, gdyz wsumie pierwszy raz robilam balajaż na calych wlosach, ale wyszlo rewelacyjnie!!! Azaplacilam za wszystko tylko 117 zl! Naprawde warto. Ja bylam u Pani Ani
Shadia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-28, 18:22   #289
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sulami
Dziewczęta, polecam w Krakowie pewien salon (a właściwie sieć salonów fryzjerskich). Ja akurat chodzę do tego przy ul. Czystej 8(?) Tam mnie strzyże pani Iwonka- bardzo sympatyczna dziewczyna. Wczoraj akurat byłam (a chodzę tam już od lat), malowałam włosy (odrosty balejażu) oraz ścinałam. Zapłaciłam 61 zł... Fakt, włosy mam przed ramiona, na górze pocieniowane, ale za te same czynnosci w innym salonie zapłaciłabym 150 zł jak nic. Kosmos...
Polecam Panią Iwonkę, bo dziewczyna się bardzo stara, doradza, ale jednocześnie stara się robić tak, żeby klient był zadowolony. Bardzo godne polecenia miejsce.
Samo strzyżenie na moich włosach kosztuje około 20 zł (15-20).
Tel.: (12) 633 16 50.
Ja też polecam Panią Iwonkę z salonu na Czystej. Mam średniej długości włosy. Byłam ostatnio zrobić grzywkę+ wycieniować. Bardzo ładnie i fajnie mnie obcieła, identycznie tak jak chciałam, a zapłaciłam tylko 16zł
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-29, 10:19   #290
stars1
Raczkowanie

witam. znacie jakis dobry zaklad fryzjerski w Krakowie na starym podgorzu?? bylam Kiedys w salonie Binaka na Limanowskiego i po wyjsciu i zaplaceniu 120 zl za farbowanie na jeden kolor i przycieciu koncowek moj chlopak stwierdzil ze nie widzi zadnej roznicy no z wyjatkiem odswierzenia koloru.Nie polecam tego salonu i szukam nowego- znacie moze jakis??
stars1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-30, 11:31   #291
megi314
Wtajemniczenie

Hej hej!

Słuchajcie, szukam jakiegoś dobrego salonu który zrobi naprawde extra baleage. Jeśli macie co polecić to piszcie (cena jest niewazna) z gory thx
megi314 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-30, 11:35   #292
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi314
Hej hej!

Słuchajcie, szukam jakiegoś dobrego salonu który zrobi naprawde extra baleage. Jeśli macie co polecić to piszcie (cena jest niewazna) z gory thx
Przejrzyj ten wątek, dziewczyny wspominały gdzie robiły balejaż i sie nie zawiodły

Dziewczyny, Czy do fryzjera na Czystej trzeba się zapisywać wcześniej? Czy raczej nie ma problemu z kolejką?
Stary 2006-04-30, 17:32   #293
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka
Przejrzyj ten wątek, dziewczyny wspominały gdzie robiły balejaż i sie nie zawiodły

Dziewczyny, Czy do fryzjera na Czystej trzeba się zapisywać wcześniej? Czy raczej nie ma problemu z kolejką?
Ja się zapisywałam, ale przychodzili też ludzie nie umówieni.
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-30, 18:34   #294
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

eeeeehhh a moze by tak fotki powrzucac nowych fryzurek....?

Łatwiej by się było zdecydowac niz na podstawie opisu " slicznie mnie ostrzygła" , "beznadziejnie mnie zafarbowal" !!
Stary 2006-04-30, 18:52   #295
stars1
Raczkowanie

Smile Dot.: dobry fryzjer w Krakowie

macie moze fotki jakis fajnych fryzurek na dlugich ciemnych wlosach?prosze jak cos wygrzebiecie za swoich kompow to pokazcie. Dziekuje i pozdrawiam
stars1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-30, 22:23   #296
kleszcz81
Przyczajenie

Witam wszystkich,
Ja jestem baarrrdzzzo zadowolona z wspomnianego juz wcześniej salonu JLD w TESCO, prawdą jest że p. Agnieszka robi poprostu cuda na głowie, które po umyciu i wysuszeniu suszarką układaja się super. Niewiem jak innym, ale mnie technika strzyżenia maszynką bardzo spasowała (zwłaszcza że nie trzeba ich modelować :/) Jeżeli chodzi o farby to stosują tam "majirel". Moje koleżanki które chodzą do p. Agnieszki równiez sa bardzo zadowolone. Fryzurki są zawsze nowoczesne i tredny. Ja jestem zadowolona zawsze w 200%
kleszcz81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-30, 22:26   #297
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

Cytat:
Napisane przez kleszcz81
Witam wszystkich,
Ja jestem baarrrdzzzo zadowolona z wspomnianego juz wcześniej salonu JLD w TESCO, prawdą jest że p. Agnieszka robi poprostu cuda na głowie, które po umyciu i wysuszeniu suszarką układaja się super. Niewiem jak innym, ale mnie technika strzyżenia maszynką bardzo spasowała (zwłaszcza że nie trzeba ich modelować :/) Jeżeli chodzi o farby to stosują tam "majirel". Moje koleżanki które chodzą do p. Agnieszki równiez sa bardzo zadowolone. Fryzurki są zawsze nowoczesne i tredny. Ja jestem zadowolona zawsze w 200%
a ktora to pani Agnieszka?
Jaka ma fryzurke?
Stary 2006-05-01, 09:18   #298
Sophie86
Zadomowienie

Z tego co wiem,sa dwie panie Agnieszki,ta ktora polecalam ma krotka,intensywnie czerowna fryzurke. Patrzylam przed chwila za poszukiwaniem fotek tego,co zrobila mi na wlosach,ale nie znalazlam.Poki co musisz sie zdac na opis

Once I wanted to be the greatest

Sophie86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-01, 19:57   #299
kasiuuullllka
Raczkowanie

a czy ktores z tych salonow oferuja trwale prostowanie wloskow?? jesli tak to ile kosztuje...
pozdrawiam...
kasiuuullllka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 00:57   #300
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

Cytat:
Napisane przez Sophie86
Z tego co wiem,sa dwie panie Agnieszki,ta ktora polecalam ma krotka,intensywnie czerowna fryzurke. Patrzylam przed chwila za poszukiwaniem fotek tego,co zrobila mi na wlosach,ale nie znalazlam.Poki co musisz sie zdac na opis

Ja byłam u takiej dziewczyny...blondynki, ktorej spod spodu wystawały czarne włosy...
I bylam ciekawa czy to moze ona.

A fryzurka klapła mi wieczór , tego samego dnia
Więc raczej tam nie wrócę
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości