|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: RURKI, LEGGINGSY -Sprawdz, które sa dla Ciebie!
aj ja też bym chcial mieć rurki ale boję się nawet je przymierzać mam 158cm wzrostu i szerokie uda i na dodatek krótkie nogi i szerokie biodra
|
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
ja rurki przeważnie nosze do czarnych balerinkówbo bardziej pasują ale do adidasów też od czasu do czasu się zdarzy ;D bo gdy masz np. jakas cieplejszą bluze to lepiej dobrać do rurek adidasy
a gdy masz taka zwykłą cieniutką bluzke to bardziej balerinki pasują więc zależy jak się ubierzesz
|
|
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
jesli nie przymiezszy to się nie dowiesz ;D ale uwazam ze beda pasowac
bo teraz kazdy je prawie nosiii taka moda
|
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
moda modą ale zastanawiam się czy można w jakimś sklepie dorwać rurki z podwyższonym stanem coś podobnego do tych jakie ma j.Lo tylko w rozsądnej cenie
|
|
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez wioluśka Czas edycji: 2010-01-07 o 15:44 |
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
dzięki
na bank zajże dla mnie normalna cena dżinsow to do 200zł więc spoko ale przymierzałam ostatnio rurki o dziwo jedyne jakie znalazłam w sklepie niskie biodrowki i na dodatek z przetarciami to był niezbyt miły widok ale wczoraj z szafy wyciągnełam legginsy i włożylam do miniówy - ślicznie są takie do kolan czarne brak tylko czarnych balerinek
|
|
|
|
|
#277 |
|
Przyczajenie
|
Panterka jest prawie listopad a Ty chcesz chodzic w balerinkach? przymierz z kozaczkami
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
no chodze jeszcze w balerinkach na zmianęz botkami i kozakami
|
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Mam szersze kozaczki (takie dlugie, czarne skorzane, pod kolana), które najwygodniej nosic na spodnie. Czy rurki - to tylko Jeansy? czy moze mogę wlozyc do kozaczków jeszcze inne, jakis obcisle spodnie??? Czy takie są ? (poprosiłabym ewentualnie o jakis zdjęcia). No, i musze zakupic czarne legginsy napewno... to bedzie super wygladac w polaczeniu np. z dlus\zszym swetrem
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Błagam o pomoc |
|
|
|
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z materialów różnych robią rurki - ostatnio w orsayu widziałam czarne, z takiego grubszego materiału, na manekinie cudne, ale jakościowo fatalne Rurki to ogólnie spodnie z wąską prostą nogawką chyba, ![]() Cytat:
![]() Ale dużo zależy od długości nóg w proporcji do całego ciała, ale jeśli uda i biodra sa szerokie, a talia wąska, to obawiam się, że obcisłe nogawki rurek mogą podkreślić tę szeroką pupę i uda, ale bez zdjęcia to się tak nie da, bo dla każdego "grube uda" znaczy co inneg
|
||
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
"grube" czy nieproporcjonalne tj. za szerokie w stosunku do talii i pupy - pupę to ja mam nawet szczupłą :/ niestety zdjęcia nie dam rady umieścić bo nie mam jak
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A! No i na pewno ciemne nieprzecierane... |
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
sama mam szerokie biodra i grube nogi a w rurkach chodze
. i przy takiej figurze najlepiej wygladaja, jak juz kolezanka wyzej napisala, ciemne nieprzecieranie spodenki. i najlepiej jakby byly troche luzne- ostatnio wlasnie kupilam rurki w h&mie i wzielam rozmiar wieksze niz zwykle (28, a nie 27) i wygladaja super- nie sa opiete, tylko sie tak ladnie miekko ukladaja
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
Ja widzę wiele dziewczyn w grubszymi udami i w rurkach wyglądają całkiem całkiem
Myślę, że ważne jest aby łydki nie były tak grube jak uda, a proporcjonalne, bo jak wiadomo proporcjonalność jest najważniejsza ![]() A ja mam za to szczupłe ale krzywe nogi i w rurkach chodzę cały czas, mam to gdzieś, czy pasują czy nie, mi się podoba
|
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
ehhh przymierzalam ciemne rurki ale wyglądałam ... śmisznie
baaardzo śmiesznie
|
|
|
|
|
#289 |
|
CABIN CREW
|
ja dlugo zastanawialam sie czy rurki sa dla mnie (balam sie ze bede wygladala w nich gruuuubo)... w koncu zdecydowalam sie ze kupie sobie takie z ciemnego jeansu....i sa super
kolezanki mowia ze w koncu widac ze mam super nogi ) a TŻ jest wprost zachwycony
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Przyczajenie
|
zastanawiam się nad kupnem rurek ale nie jestem pewna bo nie wiem czy dobrze wyglądam mam szerokie biodra ale ogólnie jestem bardz szczupła i mam długie nogi i jestem wysoka. jak myślicie kupić jakies? jesli tak to jakie jeansowe? czy z jakiegoś innego materiału?
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawsze jeśli przy mierzeniu nie będziesz zadowolona to nie musisz ich kupować. Ale sądzę, że jeżeli jesteś szczupła to będziesz wyglądać świetnie, bo rurki są stworzone właśnie dla takich nóg. Szerokie biodra to moim zdaniem atut Wybrałabym jakieś ciemne, może jeansy
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Przyczajenie
|
może i racja przymierzę jescze raz i zobacze co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem wysoka, z długimi nogami (dł. 35 albo 36
) i mam szerokie biodra, a w rurkach wyglądam dobrze ![]() Tylko przymierz kolka fasonów, może z różnych firm, aby mieć porównanie! Na pewno znajdziesz coś dla siebie! |
|
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
osobiscie uwazam,ze w zadnych spodniach nie wygladam dobrze, ale w odpowiednich rurkach chyba jest najlepiej- przynajmniej widac,ze mam jakas "figure", a nie tylko te biodra. bo dzwony tylko tylek eksponuja:/
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do każdej figury można dobrać takie ciuchy, żeby wyglądać dobrze
|
|
|
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a powiedzcie mi gdzie znajde rurki, które nie beda sie rozciagały , i w których po tygodniu nie bede wygladac jak w worku? Z jakiego materiału nalezy je kupować?
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W moim przypadku to się sprawdzą
|
|
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Polecam bardzo rurki z VERTUS'a!!!!! Dla osob niskich takich jak ja (155 cm wzrostu) mozna tam znalesc super rury
z podwyzszonym stanem (wydluzaja talie i swietlnie leza na pupie hehe)
|
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
no i stało się.... kupiłam
i co sądzicie?
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze? Mało co widać. W kozakach wyglądają jak normalne spodnie, normalnie opinają uda, jak każde inne jeasy. Ja, żebym miała oceniać, musiałaby zobaczyć jak opinają łydkę, jak bardzo są zwęzane i w ogóle.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

a gdy masz taka zwykłą cieniutką bluzke to bardziej balerinki pasują więc zależy jak się ubierzesz
na bank zajże dla mnie normalna cena dżinsow to do 200zł więc spoko ale przymierzałam ostatnio rurki o dziwo jedyne jakie znalazłam w sklepie niskie biodrowki i na dodatek z przetarciami to był niezbyt miły widok ale wczoraj z szafy wyciągnełam legginsy i włożylam do miniówy - ślicznie 

Błagam o pomoc 

Z materialów różnych robią rurki - ostatnio w orsayu widziałam czarne, z takiego grubszego materiału, na manekinie cudne, ale jakościowo fatalne