![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio Wam się śniło???:)
mi sie snilo, ze kolezenka z gimnazjum choc sie puszczala jako pierwsza wyszla za maz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
oooo watek dla mnie. Dzisiaj w nocy snil mi sie przerazajacy sen
![]() ![]()
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze rano pamietalam, ale teraz niezbaardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak byłam mała, to pamiętam, że bardzo często wsiadałam do samochodu, drzwi się tak zamykały, że nie mogłam ich otworzyć i samochód jechał bardzo szybko i wogóle się nie zatrzymywał! ![]() Za oknem widziałam jakieś stare kobiety z grabiami...brrrrr co to był za strach dla małego dziecka...
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
2 dni temu snilo mi sie cos czego nie pamietam i nie chce pamietac.
Wiem tylko ze obudzilem sie z krzykiem i ryczalem jak bóbr...co jak co, ale to raczej do normalnych snow nie nalezalo. Tym bardziej ze facet ot tak ryczec nie powinien, nie? ![]() ..niech mnie ktos przytuli. ![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
a ja miałam ostatnio jakieś dziwne sny, bo po okresie dość ciężkim dla mnie przyśniło mi się roześmiane dziecko, które nota bene znam, w basenie ze mną. Bawiłyśmy się z tą małą dziewczynką i wszystko było takie pięne słoneczne, czyste, przejrzyste. Szukałam interpretacji i w zasadzie wszystkie symbole (roześmiane dziecko, czysta woda, słońce) oznaczają satbilizację, spokojne życie, powrót do równowagi
![]() a wczoraj też miałam dziwny sen. Snił mi się chłopak na punkcie którego mam świra i z którym zaczynam się umawiać się na randki (mam nadzieję że stanie się moim TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A miałyście tak, ze wiedziałyscie, że to jest sen? Ja np. tak miałam. Śniło mi się, że uciekałam przed kimś po wielkim polu i dokładnie wiedziałam, że jest to sen. A i jeszcze cos - ja zawsze, jak rano spojrzę w okno to zapomnę co mi się śniło. Kiedyś miałam taki ciekawy sen. Pomyślałam:' a opowiem to komus" no i oczywiście spojrzałam w okno. ![]()
![]() |
![]() |
#278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do przytulania, to stwierdzilem ze ot tak zacytuje tutaj pewnego osła ![]() A tak wracajac do tematu, to nigdy wczesnie sie nie zdazylo zebym sie w takim stanie i z krzykiem obudzil. Owszem miewam czasem naprawde dziwne sny...ale nie bede nimi was teraz zameczal.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nawet sobie sterowalam w nim wydarzeniami, a raz jak sie obudzilam w czasie snu to swierdzilam, ze taki fajny byl i ide dalej spac zeby kontynuowac - nio i sen sie kontynuowal po ponownym zasnieciu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj mi się śniło, że mnie mój TŻ zdradzał
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
śniło mi się wczoraj że niby wstałam rano podeszłam do lustra i zobaczyłam na swojej twarzy zarost, taką brode mała
![]() śmiałam się rano z tego jak szalona, bo jakoś nigdy nie miałam problemów z owłosieniem, ale może się zaczną ![]() ...a w senniku znalazłam tłumaczenie zarostu, że niby się dowiem czegoś podejrzanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Raróg
|
Ja dziś miałam dziwny sen, trochę fajny, trochę przerażający.
Śniło mi się, że chłopaki z Rush przyjechali do mojego miasta, chyba na koncert. Neil Peart (perkusista) jechał przez miasto na swoim motorze i sobie pomachaliśmy, ale w tym momencie jego uwagę odwrócił Michael Moore (?!?) stojący po drugiej stronie ulicy ![]() A potem Alex Lifeson (gitarzysta) leżał w szpitalu po jakimś wypadku, a ja leżałam z nim na łóżku i się przytulaliśmy (bez skojarzeń). I tak leżąc myślałam o tym, że Neil zginął w tym wypadku, a przecież to do niego powinnam się przytulać, nie do Alexa. Ciekawe, co porabiał w tym czasie Geddy (wokal)? ![]() OMG, tak to jest, gdy całymi dniami ogląda się, słucha i czyta o Rush ![]() ![]() Tylko skąd ten Moore się tam znalazł ![]() Anyway, z jeszcze wiekszą sympatią patrzę teraz na Alexa, chociaż i tak Neil jest na pierwszym miejscu ![]() ![]() Oto kochane dziadki, bohaterowie mojego snu. Moore'a sobie odpuszczę szukać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Hehehe...no mi ostatnio się śniło coś bardzo dziwnego. Rozmaiwałam z kumplem i albo to ja powiedziałam że urodzę jego dziecko albo on mi powiedział żebym mu urodziła...nie pamiętam dokładnie...ale momento...mi sięnigdzie nie spieszy!!! hehehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietam kiedys, że śnił mi się jakiś koszmar, uciekałam przed kimś(apropo uciekania - śni mi się bardzo często, wie ktos co tzn.???) i krzyczałam do osoby w śnie, żeby mnie uszczypała. A ona na to, że to nie sen. A moze jakby uszczypała to bym się obudziła?? A teraz sen z bardzo dawnego dzieciństwa. ![]() ![]() Więc tak: gdy w nocy bardzo chciało mi się skorzystać z WC zawsze przyśniło mi się, ze siedzę sobie na klozecie i sikam. A wiecie co było rano??? Obsikane łóżko... Jeszcze raz podkreślam, ze było to, gdy byłam małą dziewczynką. ![]() A tak wogóle, jakieś 4 lata temu do takiego snu przyznał się mój brat, ale powiedział, że zdążył sie obudzić i nie zmoczył łóżka. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
kilka dni temu snilo mi sie ze lecialam samolotem.
![]() ![]() No jednak ostatnio burza...a to niedobrze ![]()
![]() |
#287 | |
Raróg
|
Raz mi się zdarzyło, że obudziłam się, ale wciąż myślałam, że to sen. W śnie robiłam coś z lusterkiem (może się malowałam, nie pamiętam) i obudziwszy się zaczęłam tego lusterka szukać po łóżku, oznajmiając mamie: "Zaraz Ci dam to lusterko"
![]() Często też budząc się mam w głowie jakiś wiersz, który sama tworzę. Zdania pojawiają się dosłownie znikąd i nie powiem, są super. Problem w tym, że wierszy zupełnie pisać nie umiem, może więc mam jakiś głęboko ukryty talent, tylko jak go wydobyć? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
mi juz dawno się nic nie śniło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]() Więc tym bardziej cieszę się z dzisiejszego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Mi się ostatnio śniło, że był sylwester i mój tata przyszedł do domu (nie mieszka z nami) w stroju kąpielowym z myszką miki i czepkiem na głowie i mi się pytał czy chcę z nim ponurkować a ja się wystraszyłam i zaczęłam ryczeć że za zimno ale tato mi dał kostium też z myszką miki i kazał się w niego ubrać obudziłam się jak tato wtrącał mnie do zimnej wody
![]() Mi się sny śnią głownie nad ranem tzn. obudzę się nad ranem, zasnę z powrotem i wtedy mi się śnią ![]()
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Mi tej nocy tez cos sie snilo ale tak szczerze to nie pamietam co
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
lain mi też kiedyś kiedys śniło się,że jestem w ciąży i całkiem miło wspominam ten sen
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
ja się obudziłam przed porodem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
Ostatnio śnił mi się mój TŻ.
![]()
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
drzewo
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() A najlepsze było to, jak on mówi do niej:"chodź kochanie, teraz pójdziemy sprawdzić, która jest godzina!" ![]() ![]()
![]() |
#300 |
Wtajemniczenie
|
a mi sie snilo ze chlopak ktory mi sie podoba zdradza mnie z moja koleżanka!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.