![]() |
#271 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: zielona herbata
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba tak. Faktycznie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Warszawianka nam się zgubiła ?
Halo ! Halo ! Ziemia do Warszawianki ![]() Pewnie przegląda wątek o tym co robić na kaca ![]() Silva - a jeśli nie chodzi o kosmetyki? ![]()
![]() |
![]() |
#273 |
Konto usunięte
|
Rambo, jesli nie chodzi o kosmetyki, to kupiłam smietanę, 1 kg marchwi i ser żółty, więc uznałam ,ze tym się chwalić nie będę
![]() ![]() Rambo, a spróbuj tej herbatki o której pisałam. Ona trochę poprawia humor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuję. Ale chyba zostanę przy połączeniu zielona herbata - melisa - kawa. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Silva,a gdzie robiłaś zakupy w niedzielę-dziś otwarte sklepy macie
![]() ![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
A mamy :
*Super i hiepermarkety * niektóre spożywczaki * Żabki i inne trgo typu cuda ![]() * centra handlowe ![]() Tak w Łodzi przynajmniej mamy ![]()
![]() |
![]() |
#277 |
Konto usunięte
|
Oczywiście, że mamy
![]() Ooo, mieszkasz w Łodzi, mieszkałam tam jakiś czas ![]() ![]() Powiedz mi, byłaś w Nexusie?Ciekawa jestem jak tam jest, miałam się wybrac, ale jakos nie wyszło ![]() Przez jakiś czas mieszkałam przy Lumumby, a później na Dąbrowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Konto usunięte
|
Wiedżmy Wy straszliwe.
Mnie tu tak obgadywac? Tak a moze tak mi sie pięknie udało zrobić,ze kaca nie ma? ![]() ![]() Ale w tym plus ogromny,bo o mnie pamietacie ![]() Pije sobie wlasnie zieloną z opuncją. Tak,przyznam sie-był kac i zakupy robione na kacu. wysiadł mi zmysł nosowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie i tak nie lubię w niedziele chodzić na zakupy-bo zawsze tłumy wtedy są-a najwięcej jest zwiedzających-a nie kupujących ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#280 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całkiem nieźle. Jeden z lepszych klubów w Łodzi. Dość duży. Muzyka całkiem niezła - bo dość lekka. Całkiem ładnie jest w środku. Nie ma problemów z kradzieżami - jedynie czasem z podrabianiem biletów. I pod koniec imprezy ciężko dostać w barze coś normalnego. Byłam świadkiem jak ok.2 w nocy barmanka dolewala do drinka wody, żeby go jakoś zapełnić. Ja mieszkam w dość nieciekawej dzielnicy. Niedaleko Uniwersalu i Górniaka.Ale bardzo dużo czasu spędzam na Chojnach i w Śródmieściu (w końcu Piotrkowska ![]() Cytat:
![]() Muszę kupić sobie opuncję. Jak narazie mam cytrynową tylko w domu ![]() Cytat:
Ja też rzadko robię zakupy w niedzielę. Wolę w soboty - taki klimat : sobota = zakupy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
Jestem,jestem
![]() A ja tez jestem takim zakupoholikiem sobotnim. Tak sie przyjelo-sobota-ja na zakupach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Bo w sobotę najwięcej czasu na spokojne zakupy-zwłaszcza w porze obiadowej
![]() Aż strach myśleć,co się teraz będzie działo przed świętami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
To będzie straszne.
Te wszystkie sztucznie uśmiechające się Mikołaje, gwiazdeczki i wesołe świąteczne piosenki. To ma nawet swój urok, ale do czasu ![]()
![]() |
![]() |
#284 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chodzi Ci o ten Uniwersal tam koło Hali Górniak? Tam koło ryneczku? Jeśli tak to dwójką tamtędy jeździłam zawsze ![]() ![]() Na Piotrkowskiej podobało mi się w Peronie 6-spokojnie i ciekawie. Byłam jeszcze w Port West-dla mnie kicha, w Łodzi Kaliskiej-jeszcze gorzej ![]() ![]() Warszawianko witamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Konto usunięte
|
Oj tragedia.
Ja wczoraj na zakupach zeby dostac sie do pieczywa musialam pokonac bombki. Zeby pojsc po łopadke wieprzową przeciskałam sie przez łańcuchy i lampki oraz dziewczynki wybiarajace kucyki pony w zestawach pod choinke. Masakra. Swieta idzcie sobie precz! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Fakt,w centrach handlowych to się wręcz prześcigają-kto wyłoży więcej świątecznego towaru i zaleje nim wszystko,co się da
![]() Same święta lubię,ale jak pomyślę o tych tłumach w sklepach,centrach i dosłownie wszędzie,to aż mnie głowa boli. A najlepiej jest iść w wigilię na zakupy-i zobaczyć,jak sobie prezenty z rąk wyrywają-lalki barbie i inne super samochody ![]()
![]() |
#287 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dwójka tam jeździ, ale 14? Łódź Kaliska - ujdzie. Port też. Cube ok ![]() Ja bardzo lubiłam Paradox (przy Vivie), ale teraz coś tam nowego otworzyli (trzeba zobaczyć) - ładnie, spokojnie, kameralnie tam było. I bardzo lubię Irish Pub (Piotrkowska 77 ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tylko czekam na promocje typu : W co setnej wątróbce mikołaj z niespodzianką... ![]() Cytat:
Ojej, trzeba zacząć myśleć nad prezentami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Chciałam się oficjalnie pochwalić nowym avatarem związanym niewątpliwie z tym wątkiem
![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Konto usunięte
|
Jeju Harbatniczku jaki piekny jest!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Konto usunięte
|
Rambo, po pierwsze śliczny i smakowity avatar
![]() Po drugie-14stką obok Galerii, inną drogą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Konto usunięte
|
Zradzilam zieloną herbate z kakao
![]() Wlasnie pije sobie caaaly kufel cieplego kakao ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo fajny i smakowity ![]() Może też bym zmieniłą ![]() Cytat:
![]() ![]() Smacznego kakao ![]()
![]() |
![]() |
#293 | |||
Zakorzenienie
|
Też myślałam, że będzie fajny, ale mnie denerwuje
![]() Albo się do niego przyzwyczaję, albo go zmienię... Cytat:
14 - to tam w okolice Pioniera dojeżdża? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Przyzwyczaisz się do tego słodkiego ava
![]() ![]() A co dziś tak późno ![]() ![]()
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Tamten był chyba za krzkliwy jak na mnie
![]() Zostawię ten, albo coś podobnego ![]() Jeszcze pomyślę ![]() Jakoś tak... Co raz mniej czasu mam w tygodniu ![]() Byłam dzisiaj, ale chyba tylko przeczytałam nowe wiadomości, żeby zaspokoić swoją ciekawość ![]()
![]() |
![]() |
#296 |
Konto usunięte
|
Rambo, Pioniera jakoś nie kojarzę :/ 14stką jeździłam zazwyczaj jak byłam w Galerii Łódzkiej, albo jak dwójka miała jakąś usterkę.
Pamiętam kiedyś zaczepili mnie na przystanku jacyś dwaj z Widzewa-własnie w okolicy Galerii. Jacyś nienormalni. Mówili ,że Widzew jest najlepszą, najbezpieczniejszą dzielnicą w Łodzi ![]() ![]() W dodatku pojechali ze mna 14stka,a nie 10tką jak zamierzali, bo jeden chciał ode mnie nr tel i się doczepił:/ Ale miałam stracha.Oczywiście mu nie dałam numeru. ![]() ![]() Rambo i teraz mi powiedz tak z ciekawości. Niektórzy mówili, że najniebezpieczniejszą dzielnicą jest Widzew,a inni ,że Bałuty, jeszcze inni ,że Górniak,ale mam na Górniaku dwie koleżanki i mówiły ,że nie jest tak źle ![]() Edit: Rambo ładny ten nowy avatar, ale wróć do tego z herbatnikiem proszę ![]() On był taki smakowity ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Najniebezpieczniejsze są te ulice/dzielnice, w których rozgrywa się walka klubów. Widzew kontra ŁKS.
Ulice np. Abramowskiego, Limanowskiego. Dzielnice : Retkinia, Bałuty, Dąbrowa (tak, że tak stwierdzę bardziej w głąb). U mnie nawet tak źle nie jest ![]() Wiem, że smakowity, ale taki jaskrawy i mało... artystyczny. No nie wiem, zaraz mi coś wybierzecie i weźmiecie to na własną odpowiedzialnośc. (jestem dzisiaj kompletnie jak widać niezdecydowana)
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Co rusz smakowitszy avatar masz
![]() To ja poroszę tą herbatkę z cytrynką ![]() P.S W środę o 21.30 będzie RamboII w TVN ![]()
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do avatara - to ja już nie wiem ![]() Zaraz założe o tym wątek ![]() Pomóżcie mi dziewczyny - bo sama nic nie wybiorę ![]() A to prawie tak jak codzienne pytanie : "W co się ubrać?" ![]() Chciałam coś herbaciano -kawowo-herbatnikowego. ![]() A ten kotek mi się strasznie spodobał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Konto usunięte
|
Rambo, ja mogłabym Ci go bardzo wygładzić, zrobić mniej jaksrawego, ale mogę Ci polecić Mona Lisę, robi avatarki na zrób to sama. Mi zrobiłam własnie ten. Dodala kolor ust i dym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.