![]() |
#271 |
Przyczajenie
|
Dot.: fotoepilacja
Nie wiem dlaczego tak krytykujecie depilację IPL-em. Ja robiłam sobie ponad rok temu, nie wiem czy to ma znaczenie jeśli chodzi o efekt, ale robiłam IPL-em wzmocnionym falą radiową - czyli IPL+RF. Robiłam łydki i bikini i do tej pory włosy nie odrastają! Myślę, że to kwestia indywidualna, u jednych jest efekt, u innych nie. Na pewno sprzęt ma znaczenie, na rynku jest teraz mnóstwo laserów firmy krzak, więc warto wybrać się do bardziej prestiżowego salonu, gdzie jest większa szansa, że sprzęt jest dobrej jakości. Na pewno warto też upewnić się, czy w salonie w którym robimy zabiegi lampa w głowicy jest wymieniana na czas. Można poprosić o pokazanie, ile impulsów jest aktualnie na głowicy. Dodatkowo upewnijcie się, że parametry nie są za niskie, czyli musicie czuć dość konkretnie ukłucia i ciepło na skórze. Pozdrawiam wszystkich !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Konto usunięte
|
Miałem 6-10 zabiegów IPL w Yasumi i zero efektu. W moim przypadku kasa poszła w błoto ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Nie ma co się okłamywać IPL to nie laser. Ja robiłam Vectusa i naprawdę działa.
Szkoda kasy i waszej cierpliwości moja koleżanka mówiła że po Ipl nawet jej jescze wiecej wlosów odrosło niż miała, także sorry, ale dla mnie to żenada że w ogóle w gabinetach jest to stosowane. Tylko wyłudzanie kasy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny Szukam opcji na pozbycie się włosków pod paszkami, na zawsze !
Macie może do polecenia jakąś klinikę w Warszawie lub okolicach jaki zabieg najlepiej było by wybrać w tym przypadku. ![]() Będę wdzięczna za poradę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a co myślicie SHR in motion?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Przyczajenie
|
Fiufiu czy mogłabyś polecić salon w którym wykonałas depilację laserem spaTouch. Będę bardzo wdzieczna😘
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.