|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrocław !!:-)
Cytat:
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
A co to za karta w Orbicie za 20 zł?
Cholerka...chyba się wybiorę
|
|
|
|
#273 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale za to...moj TZ byl pierwszy raz w zyciu na lyzwach i gleba sie zdarzyla.raz nawet taka porzadna. ale to raczej nie byla specjalna siara )
|
|
|
|
|
#274 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Długo się czeka na wizytę? Czytałyście raport Rodzić po ludzku? We Wrocławiu nie ma gdzie, nasze szpitale wypadły źle. |
||
|
|
|
#275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozmawiając o tym co gdzie itd... chodzicie gdzieś na basen? Szukam jakiegos fajnego i nie wiem, na co się zdecydować. |
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi narobiłyście chęci na łyżwy - aż sobie zrobiłam nowego awatarka
![]() Oby do ferii - może na lodowisku się kiedyś spotkamy
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Momo- a czemu nie
W ferie przyjedziesz to pójdziemy z młodym pośmigać Ja przed chwilką prawie się załamałam, bo wróciliśmy z Cypiskiem ze żłobka, a że rozwaliła mi się spacerówka, to jeździmy pierwszym wózkiem wielofunkcyjnym (15 kg) . Stałam pod windą 15 minut (mieszkam na 7 piętrze) i nie przyjezdzała, nawet światełka się nie paliły, a TŻ o 20 wraca. wizja niesienia wózka z młodym razem, czyli 28 kg mnie przeraziła, zresztą to nie gramotne, nie miałabym jak wnieść, ale na szczęście przyszła młoda sąsiadka i ją poprosiłam, żeby poszła na górę zobaczyć, co z tą windą i okazało się, że po prostu ktoś jej nie domknął, ale już miałam straszną wizje koczowania pod windą do 20 |
|
|
|
#279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio dzwonilam zeby umowic sie rano i mialam termin na 16,a kiedys znow dzwonilam to nie bylo juz miejsc,ale zadzwonilam do doctora na ko0morke ze podejrzewam zapalenie przydatkow,bo tak mnie boli w dole brzucha ze przyjal mnie w tym samym dniu miedzy pacjentkami. Ps.On jest bardzo spokojny i slucha dokladnie co do nie mowisz i bardzo delikatnie bada. Nr do rejestracji COFRAMED 071 321 73 15 Doctor Barcikowski 603 766 670 Powodzonka W razie pytan sluze pomoca
|
|
#280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.rynekmedyczny.pl/pl/wrocl...eki_zdrowotnej
|
|
#281 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak daleko jest od Wroclawia? Probowałam sobie znaleźć coś o tym aquaparku a internecie, ale chyba nie mają własnej strony. Może masz jakies inne informacje, np godziny otwarcia? Dojeżdżasz tam samochodem? ![]() Cytat:
![]() Rozumiem, ze płacisz za wizyty. Sprawdziłam sobie na ich stronie, ale cennik nie działa, możesz mi powiedzieć, ile kosztuje wizyta? Ja już jestem przyzwyczajona do płacenia, bo jak mam czekac 2 miesiące to mnie trafia. Najsmieszniejsze jest to,że nawet jak chcę iść na płatna wizyte to i tak muszę czekać 2-3 dni, jeszcze NIGDY mi się nie zdarzyło, żebym mogła przyjść w ten sam dzień. |
||
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
margaretko- bo w większych przychodniach tak jest. ja prywatnie rejestruję się z dnia na dzień, na NFZ z tygodniowym wyprzedzeniem, ale to mały gabinet jest i mają fajny system zapisów. Co mnie wkurza, to , że jak umawiam się na daną godzinę to i tak z pół godziny muszę czekać, bo decyduje kolejność przyjścia
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od Wrocławia to będzie 60 km (ode mnie jest 40). mimo tej odległści -warto tam pojechać Jest to dosyć nowy basen, ładny i czysty. Jest duży basen (2,5 m) do pływania, średni (1,1m) z gejzerami i prądami wodnymi, brodzik z małą zjeżdżalnią dla maluchów. Jest też duża zjeżdżalnia. Oprócz basenów jest jaccuzi, sauna i solarium. Ogólnie basen jest bardzo przyjemny, nie ma aż tak dużego tłoku (jadąc w tygodniu rano lub wieczorem- czasami jest po kilka osób tylko ).Aha- wejście nie jest "na godziny", tylko dostajesz chipa na rękę. Tu jest cennik: http://www.aquariusport.pl/aquarius_cennik.htm |
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
primavera- a nie wiesz, czy woda w brodziku jest jakaś cieplejsza? I czy jest tam jakaś kawiarnia, czy restauracja, żeby po basenie można przeczekać trochę?
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym największym jest najchłodniejsza- i ma bodajże 20 stopni, a w brodziku najcieplejsza- ok 30 stopni. Nie ma podziału szatni (jak to się jeszcze na starych basenach zdarza) na damską i męską- tylko są takie duże szatnie, a w nich kabiny do przebierania. Jest też przewijak dla dzieci. Kawiarni raczej nie ma - jest na pewno sklep z czepkami, strojami, pamperso-kąpielówkami dla dzieci. Kurczę- coś mi świta jakiś bar, ale chyba mi się z Polkowicami myli- zaraz poszukam w swoich fotkach z basenu, to mi się przypomni, ale raczej nie ma.Normalnie sklerozą mam, ale spytałam TŻ - jest bar |
|
|
|
|
#286 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę sobie znaleźć jakiś mały fajny gabinet. Cytat:
Wygląda fajnie, dziękuję! |
||
|
|
|
#287 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
))
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#289 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
hej!
zglasza sie kolejna Wroclawianka.
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
[quote=margaretka02;337608 0]Jak daleko jest od Wroclawia? Probowałam sobie znaleźć coś o tym aquaparku a internecie, ale chyba nie mają własnej strony.
Może masz jakies inne informacje, np godziny otwarcia? Dojeżdżasz tam samochodem? ![]() Dziękuję ![]() Rozumiem, ze płacisz za wizyty. Sprawdziłam sobie na ich stronie, ale cennik nie działa, możesz mi powiedzieć, ile kosztuje wizyta? Nie pamietam dokladnie,ale chyba 60,70 sama wizyta plus ewentualne badania Ja już jestem przyzwyczajona do płacenia, bo jak mam czekac 2 miesiące to mnie trafia. Najsmieszniejsze jest to,że nawet jak chcę iść na płatna wizyte to i tak muszę czekać 2-3 dni, jeszcze NIGDY mi się nie zdarzyło, żebym mogła przyjść w ten sam dzień.[/quote
|
#292 | |
|
Zadomowienie
|
[quote=Sandrunia Niepoń;3379169]
Cytat:
POknocilam cos 60 lub 70 wizyta dodatkowe koszta ewentualnie jak bedziesz robila cytologie...itd
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Impersona,swietny av
uwielbiam Czesia
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Też go uwielbiam Dzieeeeńdoobry
|
|
|
|
#295 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Sandrunia Niepoń;3379180]
Cytat:
ja chodze do prywatnej przychodni, maja dobry sprzet, wszystko na miejcu...i nic nie place: ani za badanie ani za usg ani za cytologie. co wiecej-nawet wymrazanie nadzerki mialam za daemo. na wizyte nie zdarzylo mi sie czekac dluzej niz trzy dni. w razie czego mozna dzwonic do pani dpktor na komorke... w corfamedzie za to wszystko placilam kupe forsy. a moja obecna lekarka bije na glowe wszystkich lekarzy z corfamedu. nie wrocilabym tam nawet, gdyby zaczeli przyjmowac za darmo. |
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
witam ponownie
zamieszkuje we wrocku jak juz pisałam i mieszkam na Śródmieściu :PP do centrum nie daleko hihih... 15 min do Uniwerku i w ten weekend szkola i kola ratunku najgorsze z cywilnego grrr.... buziaczki dla wrocławianek
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - widziałyście już coś ciekawego na wyprzedażach?
|
|
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
Haj dziewczyny
ale ze mnie gapa, że dopiero teraz odkryłam ten wątek Witajcie zatem ![]() Moje ostatnie poszukiwania ciuchowe niestety nie przyniosły zadowalających skutków jakoś nic mi sie nie podoba, w niczym się dobrze nie czuje w ten weekend planuje odwiedzić kilka sklepów więc w razie owocnych poszukiwań wyprzedażowych dam zanć Jedyny drobiazg, z którego jestem zadowolona to komplet wisiorków na szyje (3 szt) w H&M przeceniony z 49 PLN na 25 PLN połączenie drewna, starego złota itp.
|
|
|
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
ja bylam osatnio w centrum handlowym borek i tam juz były
nawet fajne rzeczy , tylko ze bylam przed samymi świętami wiec wiecie brak kasy .... a teraz brak czasu zaczeły się egzaminy i bedzie cięzko ;/ ale zaraz po ... ( czyli niestety za 3 tygodnie buu ) wybieram się na zakupki wiec ie wykupujcie wszystkiego
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

I czy wszędzie jest wypożyczalnia, czy trzeba mieć swoje łyżywy?
,wiec musisz sie od nowa wszystkiego dowiedziec.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ratunku