![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wygadaj się!!! ;);)
wpadlam w paranoje, nie pisze juz ze gorzej byc nie moze bo na 100% bedzie jezeli chociaz tak pomysle
We are what we do and we do everything perfect Edytowane przez TheCuteOne Czas edycji: 2007-06-25 o 19:06 Powód: nigdy nie mow nigdy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() beznadziejna jestem.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, musimy znaleźć siłę!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
![]() |
#275 |
BAN stały
|
NIGDY nie mów KOCHAM CIĘ,
Jeśli Naprawdę Ci nie zależy. NIGDY nie mów o uczuciach, Jeśli one naprawdę nie istnieją. NIGDY nie bierz mnie za rękę, jeśli masz złamać mi serce. NIGDY nie mów że coś będzie, Jeśli nie masz zamiaru nawet zacząć.. NIGDY nie patrz w moje oczy, Jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem... NIGDY nie mów Witaj, Jeśli tak naprawdę myślisz Żegnaj. Jeśli naprawde myślisz że nie na zawsze, Wtedy mów postaram się. NIGDY nie mów ZAWSZE, Bo ZAWSZE sprawia że płaczę... ten wierszyk odzwierciedla to jak sie tereaz czuje:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
A ja jestem beznadziejna i nigdy nie bede z siebie zadowolona
![]() miałam sie odchudzac od poniedziałku i znów nie wyszło jutro zapewnie tez nie wyjdzie i siedze i jestem załamana i na siebie zła ![]() ![]() ![]() ![]() Trace przyjacioł..i chcec do zycia ![]() jejku ale mi dzisiaj smutno ![]()
![]() |
#277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie tak samo. Ale to nie my jesteśmy beznadziejne Mila, tylko to co wokół nas się dzieje... ![]() Musimy ![]() Wiecie co... Nie widziałam się z moim chłopakiem już 3 tygodnie (jesli jestescie na bierząco wiecie dlaczego) i przez następne 3 tygodnie znowu sie nie spotkam bo dzis wyjechal do pracy. Właśnie ba 3 tygodnie. Ewentualnie dwa. I do południa mialam tę nadzieje ze chociaż bedziemy do siebie dzwonić. Ale nadzieja znikła bo TŻ zapomniał ładowarki. Miodzio... A z tamtąd nie ma jak dzwonić. No chyba, że całakasę którą zarobi wyda na telefon. Ale to bez sensu... I na domiar złego mój królik którego miałam 5 lat umiera. A że byłam z nim bardzo zżyta to... wiadomo... Jak się wali to wszystko... a myślałam ze gorzej być nie może. Teraz juz nic mnie nie zaskoczy ![]() Od 3 dni co wieczór kręci mi się w głowie i mdli. I łaże jak duch. Wszyscy pytają co się ze mną dzieje. Nawet pisząc ze mną na gg ludzie wczyuwaja ze cos jest nie tak, pytają "anka, co jest z tobą, to napewno ty? jakoś tak drętwo, co ci jest??? moze jakos pomoge?" Kurde nikt nie pomoże ![]() ![]() ![]() wszystko sie zwaliło tak nagle, juz nie mam zadnej nadzieji... a myślałam ze jestem silnym człowiekiem... No i teraz zamawiam złoty środek.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się, mi tez brakuje silnej woli... a teraz juz tym bardziej.... tyle ze przez te 3 tygodnie najblizsze, jak tak dalej pojdzie z moim odżywianiem to schudne moze jakieś 4 kg ![]() ![]() edit- co do poprzedniej wypowiedzi - z tym królikiem to przesada, ale ja juz naprawdę jestem w bezjadziejnym stanie... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I myślę, że w takim wypadku wyjazd i oderwanie się trochę od wszystkiego dobrze Ci zrobi ![]() ![]() Cytat:
Nie jesteś beznadziejna, jestem tego pewna ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Wtajemniczenie
|
kurcze pierwszy dzień w pracy dziś! Stres, brzuch mnie boli, spać nie mogłam... Pierwsza robota w życiu i najgorzej że to okres próbny od tego wszystko zależy...
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki mam nadzieję
![]() ![]()
![]() |
#283 |
BAN stały
|
Poison27 trzymam kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
xyoko,AnULka248
![]() ![]()
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
´
zycie mi sie wali.. naprawde zbyt dluga i bezsensowna historia. dzisiaj rano myslalam ze ostatnie tygodnie to byl sen, naprawde bylam o tym swiecie przekonana ![]() ![]() poza tym chcialabym Wam wszystkim powiedziec ze jestescie naprawde niesamowite. Ja w obecnej sytuacji nie moge zdobyc sie nawet na usmiech, a Wy pomimo swoich problemow, pocieszacie, dodajecie otuchy i zachowujecie sie jakbyscie same mialy cudowne zycie, i nic tylko pomagac innym. Przywracacie mi wiare w ludzi ![]()
![]() |
#286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw sie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
xyoko, AnUlKa248 dziękuje kochane
![]() ![]() dzisiaj już mam troszkę lepsze samopoczucie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma za co ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
qrcze blachaaa !
jak chce spotkać się z chłopakiem to wyskoczyły mi krostki .. bo użylam żelu do mycia ciała który najwidocniej mnie uczulił ![]() oraz mam meega duzego bombla na nosie ![]() masaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
![]() ...i dzięki temu czuję się jak mega kulturalny matoł... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Od paru tygodni czuje sie samotna, niepotrzebna i kompletnie bezuzyteczna. Rozstalam sie z moim TZ, poniewaz to nie jest normalne zeby bedac w zwiazku czuc sie samym ze swoimi problemami. Teraz juz sama nie wiem, zastanawiam sie czy zrobilam dobrze, mysle o nim, ale nie moge do niego wracac i odchodzic, bo szanuje go i nie chce by poczul sie jak zabawka. Totalnie zawalam studia, nie radze sobie. Podjelam sie wielu rzeczy, ktorych teraz nie realizuje, boje sie kazdego dnia praktyk, i teraz, bedac na wakacjach, mialam odpoczywac i nadrabiac zaleglosci, ale zapomnialam komputera, w ktorym mialam materialy ![]() Moje kolezanki i koledzy, w tym moja najblizsza przyjaciolka porozjezdzali sie po roznych czesciach swiata, a ona nie daje nawet znaku zycia i nie odpisuje na smsy. Moj ojciec, ktory nie jest w rodzinie od paru lat po zdradzie mojej mamy i serii naprawde roznorodnych przykrosci, zaczyna do mnie wydzwaniac i zyczy sobie zwrocenia mu kluczy do mieszkania, ktore wynajmowal innym ludziom, a teraz stoi puste poniewaz on schowal przed nami wlasnie te rzadane klucze.... Ja naprawde nie mam sily, nie mam nawet jak nazbierac sil, bo wiem ze z dnia na dzien bedzie gorzej, zbliza sie jeszcze slub kuzynki, gdzie bedzie ojciec i jego nowa rodzina.. Poprostu nie mam w tunelu nawet jednej malej iskierki...
![]() |
![]() |
#293 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeżeli nie byłaś szczęśliwa w związku, to dobrze, że go zakończyłaś. Masz to juz za sobą i powinnaś się starać jak najmniej o tym myśleć. (Wiem, wiem, łatwo powiedzieć ![]() Może podjęłaś się za wielu rzeczy na raz? Pomyśl na czym Ci najbardziej zależy i to realizuj a resztę może odpuść. Nie warto się szarpać. Jak znajdziesz coś, w czym się realizujesz i będziesz to robić dobrze, to bardzo dużo. I nie musi to byc milion rzeczy. Zapomniałaś komputera, więc (jeżeli nikt nie może Ci w żaden sposób tych materiałów dosłać) nic nie zrobisz. Postaraj się znaleźć pozytywy i jakoś skorzystać z tych wakacji. Jesteś z daleka od części problemów, masz czas, żeby sobie wszystko przemyśleć. Może dasz radę trochę wypocząć. Przyjaciółka się z pewnością odezwie, może na razie nie ma możliwości. I czasem dobrze jest odpocząć od znajomych, z którymi spędza się ciągle czas i spędzić czas samemu lub w innym towarzystwie. Z ojcem sprawa trudna, ale myślę, że trzeba to załatwić twardo. Powiedzieć mu, że tych kluczy nie macie i tyle. Na ślubie kuzynki pewnie też będzie na tyle dużo osób, że nie będziesz musiała przebywać ze swoim ojcem i jego rodziną. Wiem, że zwaliło Ci się na głowę za dużo na raz i współczuję ![]() Ale głowa do góry! Trzymam za Ciebie kciuki i jestem pewna, że wszystko Ci się ułoży, juz niedługo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
Cute, zawsze to łatwiej stawiać się wirtualnie w ciele drugiej osoby niż rzeczywiście nią być i zmagać się z problemami. Mimo tego, może takie spojrzenie coś Ci pomoże...
W samej sprawie z ojcem powiem tylko tyle - będziesz na weselu, gdzie centralne miejsce zajmować będzie kuzynka i jej świeżo poślubiony mąż. Ciesz się, albo chociaż staraj cieszyć się z nimi tym dniem, bo to właśnie ich dzień. Wiem jak bardzo obecność osób wokoło których krąży wiele emocji może wpłynąć na Twoje samopoczucie, ale wiem też, że radość jaka z kolei wypływa od młodej pary może zdziałać wiele ![]() Co do koleżanki - psiapsiółki... wiesz, mam jedną znajomą, którą w bardziej lub mniej świadomy nazywam przyjaciółką, a w chwilach, gdy ja mam jakiś problem a ona brak czasu (bo praca, praca, praca...), cóż... smutno mi wtedy. Jednak wiem, że w sytuacjach podbramkowych ona zrobi wiele, żeby mi pomóc, a np. wczoraj, gdy znalazła chwilę między pracą a pracą, zadzwoniła żeby mnie pocieszyć po oblanym egzaminie. Zadzwoniła tylko po to, że mi przypomnieć jak bardzo mnie lubi - i to jest cudowne. Wiem, że czasem są sytuacje, że ona potrzebuje dystansu od wszystkiego, a ponieważ nie jest to mój słowik w klatce, to muszę się na to godzić ![]() ![]() Sprawa rozstania jest rzeczywiście trudna. Powiem Ci, że zanim poślubiłam mojego męża było wiele sytuacji, kiedy (aż wstyd przyznać) wyrywały mi się z ust słowa jak bardzo to ja go nie lubię... Czasem jest ciężko, ale gdyby w życiu i związku były same miłe chwile, to one z pewnością by nas zemdliły, nie byłoby żadnych przeszkód, które można pokonać i po których przychodzi duma wielka jak dynia, że... że nam się udało. Popatrz. Jak Ci się w życiu nie udaje, to nie zrywasz z nim, dajesz sobie szansę, szukasz rozwiązań, pomocnych dłoni. (swoją drogą za dużo samobójców byśmy mieli ![]() ![]() Odpalam dla Ciebie zapałkę, chcesz, możesz podejść i skorzystać z ognia... byle szybko, bo i on czasem przygasa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To życzę powodzenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A generalnie płaca dobra od strony pensji czy napiwki są tak zadawalające? Szefem się aż tak nie przejmuj, oni z zasady muszą sprawiać wrażenie, żeby im załoga na głowę nie weszła... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lanie piwa jest okropne ![]() ![]() ![]() zarabiam 5zl za godzinę napiwki do podziału, najwięcej dają stali klienci i obcokrajowcy ![]()
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za wsparcie
![]() faktycznie wczoraj miło spędziłam z ukochanym dzień ![]() i szczerze zlizał mi puder z noska i powiedział - skarbuśi tak dla mnie jestes najśliczniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
BAN stały
|
Dziękuje.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko z utęsknieniem czekam na godzine 16,bo wtedy jest spokój i odliczam godziny do powrótu do domu.Nie,wiem jakoś ten miesiąc wytrzymam próby,mam nadzieje że na pół etatu bo tak coś brzęczała szefowa,no ale pracy tam jest od gorma więc wątpie,pewno będe zaperniczać po 8-9 godzin jak jak stali pracownicy za 800 zeta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Ja się muszę wygadać.Pierwszy raz wogóle na wizażu pisze coś konkretnnie o sobie ale mam już dość.Dużo rzeczy zachowuje w sobie i nie dzielę się nimi i wogóle często mi smutno bardzo mało mam chwil szczęśliwych;zawsze i za dużo sie przejmuję.Wiem o tym ale inaczej nie potrafię.
Na studiach ucze się i tak zawaliłam PNJH poprawka egzaminu we wrzesniu..zabiją mnie.. ![]() Nigdy nie miłam poważnego związku;oczywiście poznałam nowych ludzi ale nie będę na siłe z kimś być kto mi się nie podoba lub nie odpowiada bo po co mam ranić,chociaz i tak to zrobiłam..paru osobom, to przykre wiem ![]() Poznałam ostatnio fajnego faceta ale on nie lubi mówić o uczuciach nie wiem czy chce nadal się ze mną spotykać,trzeba go rozgryzac bo ma taki trudny styl zycia.Ale we mnie coś pękło zauroczyłam się w nim.I tak jak ja kiedyś postępowałam z facetami tak on ma takie podejście do mnie teraz.Dostałam wreszcie kopa od życia.Dobrze mi tak!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.