![]() |
#271 | |
BAN stały
|
Dot.: wybielanie ząbków....
Cytat:
Carrie : http://www.bmtatrzanscy.5m.pl/?q=Ofe...anie+z%EAb%F3w Moje ząbki są na samej górze po prawej stronie obok zdjęcia z rzeczami Opalescence ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedyś ten uśmiech był ślicznie żółty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
BAN stały
|
meg ja z podkarpackiego mialam sie zamiar wybrac do tatrzanskich na wybielanie ale nie bylam pewna czy to sprawdzony gabinet i ot znalazlam ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chodzę do nich od dziecka !! Dzięki nim nie mam wielkiej przerwy między dwoma górnymi jedynkami, mam ładne, ZDROWE, białe ![]() Ludzi może zrażać to że są drodzy... ale nie mają sobie równych - na Podkarpaciu na pewno.. No a przede wszystkim są bardzo mili, potrafią doradzić, porozmawiać z pacjentem i pomóc. Kilka lat pracowali w zawodzie w USA, ciągle się douczają.. Co ja będę mówić, idź do nich a na pewno nie pożałujesz !! Dla przykładu dobrego - moje ząbki widziałaś ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
BAN stały
|
zabki tak widzialam takie fajniutkie bielutkie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
BAN stały
|
![]()
SIMPLY WHITE! Nie kupuj w sklepie bo przeplacisz, kup sobie na Allegro za okolo 20 zl! Testowalam na sobie i dziala dlugo !!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
Dot.: wybielanie:)
Up
![]() Podnosze bo też bardzo interesuje mnie ten temat ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Jednak mimo wszystko najskuteczniejsze jest wybielanie u dentysty.
Sama jestem w trakcie ![]() Paski wybielaja tylko ta czesc zebow, ktora jest plaska. Wiec boki zostaja w takim samym kolorze. U mnie paski bled-a-med kompletnie sie nie sparwdzily. Polecam strone http://www.bialezeby.pl/
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
DZIĘKI
![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Megaan, czy wiesz coś na temat skuteczności preparatu, o którym jest mowa na stronce którą podałaś? Cena jest zachęcająca, ale tylko w przypadku gdyby miał zadziałac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
![]()
Moje pytanie też dotyczy wybielania zębów... tylko czy znacie na to jakieś domowe sposoby? Pamiętam, że kiedyś tam przeczytałam, że czyszczenie zębów dwa razy w tygodniu sodą oczyszczoną lub proszkiem do pieczenia pomaga. Czy któraś z Was tego próbowała? Powiem szczerze, że z bielą zębów nie mam raczej problemów, ale zaczyna się kolejny rok akademicki i chciałabym, aby mój uśmiech był jeszcze bielszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli tak, to nie mam pojecia jaki to zel wybielajacy. Stezenia sa dosyc duze. Nakladki tez dobrze wygladaja. I cena rzeczywiscie zacheciajaca. Ja place prawie 3 razy tyle u dentysty.
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
ile ( mniej | więcej ) załace za wybielanie zębów u dentysty??
![]()
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#287 | |
Rozeznanie
|
Dot.: proste i białe ząbki
Cytat:
![]() ![]()
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png ![]() nasz aniołek 22.06.2009[*] ![]() Nasz kochany syneczek 12.12.2011 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
a czy mozna załozyc aparat stały od 3 do 3?? pozostałe zemby mam proste i równe tylko te 6 zembów na przodzie sa takie dziwne u góry nie na chodza na siebie ale jeden jest krótszy drugi dłuzszy a na dole lekko na siebie nachodza(dwa sa bardziej z przodu a dwa bardziej z tyłu) no i te dwie 3 na górze takie kły dziwne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ciekawy watek. Narazie tak oglonikowo przegladam, ale potem poczytam dokadnie, bo sie zacyznam do staego aparatu dzieki Wam pryekonywac(moja mama bdzwie w niebo wzita)
![]() |
#292 |
Przyczajenie
|
Hehehe no to nie jestem sama...nosilam kiedys aparat ale ten zdjemowany heh no i zadnych efektow nie bylo..chcialam aparat na stale, ale niestety drogi z lekka...z tymi ratami niezly pomysl by byl hihiih
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Hejka Dziewczyny
![]() Ja ostatnio nastawiam się psychicznie do noszenia aparatu ortodontycznego...Interes uje mnie aparat stały przezroczysty ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i zycze duzo wytrwałości bo napewno warto ! ![]()
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
jedyne na co narzekam to to, ze moje zeby sa słabe
kolor mają fajny, kształt okej - jedynki byly pilowane ![]() moja siostra nosi aparat, nie staly tylko ten co sie wklada, widac poprawę i o to chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
sluchajcie dziewuszki
![]() ja nosze aparat staly juz rok.. przyznam zeby mialam naprawde fatalne... jak to stwierdzil moj ortodonta.. za mala szczeka na tyle zabkow ![]() wiec... wyrwali mi az 3 ZDROWIUTKIE zabki (masakra ![]() wybralam porcelanowy (czy tam inne tworzywo nie wiem wazne ze jest bialy) . I naprawde mowie wam do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic. Na poczatku czulam sie jakbym miala 2 szczeki ale juz po paru tygodniach bylo wszystk ook.. comiesieczna wizyta troszke boli.. i kosztuje ![]() ![]() a za to efekt piorunujacy. Po roku mam juz prosta gore, teraz zostal mi jeszcze do dokonczenia dol ![]() a mialam zeby okropne! na gorze jednego zabka w ogole nie bylo mi widac bo tak cofnac sie do tylu i wygladalam jak szczerbol ![]() polecam wam z calego serca aparaty stale ! wiem ze to wydatek.. ja zbieralam na niego uwaga.. 4 lata !!! ale oplacalo sie !!!!
![]() |
#296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak narazie postanowiłam się wstrzymać do czasu aż pojadę na studia do Wawy i wtedy sobie założe aparat językowy, bo aktualnie nie mam czasu na przyjeżdżanie do wawy co 4-6 tygodni... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,
Mam 25 lat, plec;mezszczyzna, 2 miesiace temu zdjalem aparat, zaden przezroczysty tylko najbardziej hardkorowa wersje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny! Ja wreszcie od 3 lat zebralam sie i ide we wtorek albo w srode juz na zakladanie aparatu stalego. Boje sie strasznie efektu po jak bede wygladala. Spotykam sie teraz z chlopakiem i boje sie ze jak mnie zobaczy <a nie powiedzialam mu co zamierzam> to odechce mu sie spotkan ze mna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
No proszę, bardzo budująca ta twoja opinia Thomeck
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.