Panny Młode z Krakowa!!! - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-01, 17:35   #271
ewurka
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Kropka czy mi sie podoba twoja suknia aaaaaa jest śliczna !!!!! Z jakiej firmy ona jest ??

Wiesz co podobaja mi sie białe ale ecri tez by mogła być

Ewurka a co tam u ciebie ??? Jak tam przygotowania

Dziewczyny w których kościołach slubujecie i czy w swoich parafiach??? Bo ja jeszcze nie wybrałam .
Hej Sysunia przygotowania narazie stanęły w miejscu, reszta chyba w kwietniu Jakoś tak moje podekscytowanie się uspokoiło, w sumie wszystko mam zapisane i będe szaleć podczas wizyty w Krakowie ciekawe jak mi to pójdzie...suknie mam upatrzoną, a okaże się jaka ona będzie jak zaczne przymierzać i widzieć je na sobie
A powiedz mi w których salonach widziałas suknie Maggi? strasznie jestem ciekawa
Teraz jakoś tu rzadko zaglądam, mam problemy z pracą...i tak się jakoś tym denerwuje mam nadzieje, że wkońcu się to unormuje
Aha, ślub będziemy brali w moim parafialnym kościele (tak przynajmniej zakładamy) św. Józefa w podgórzu buziaki dla was

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Edytowane przez ewurka
Czas edycji: 2008-11-01 o 17:37
ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 21:51   #272
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Aha, ślub będziemy brali w moim parafialnym kościele (tak przynajmniej zakładamy) św. Józefa w podgórzu buziaki dla was
piekny kosciol (przynajmniej z zewnatrz, bo wewnatrz nie bylam )
i baardzo ladnie polozony
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 10:28   #273
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
co do fotografa to mi sie bardzo podobaja:www.fotopracownia.com ale wciaz szukamy
ci fotografowie biorą od 3 tys. w górę. Też mi sie podobają, ale jak sie dowiedziałam o cenie to jednak podziękowałam.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 19:50   #274
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ci fotografowie biorą od 3 tys. w górę. Też mi sie podobają, ale jak sie dowiedziałam o cenie to jednak podziękowałam.
My za naszego fotografa dajemy 3.200...więc cena też jest niezła, ale to jedyna rzecz na której nie chcemy oszczędzać, ponieważ to pamiątka na całe życie moge oszczędzić na czymś innym

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-11-02, 21:57   #275
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

wiecie ceny fotografow sa naprawde powalajace ale jak widzialam fotki niektorych znajomych robione bez zadnej wyobrazni, w brzydka pogode, kiedy mlodzi stali jak kolki i usmiechali sie do aparatu to powiem wam ze szkoda byloby mi dac 1500zl za taka sesje.. 3 tys to bardzo duzo ale sesje chce miec piekna..

no i jednak zdecydowalismy sie na dj.
http://www.djteam.com.pl/onas_en.html rozmawialam juz z tym panem i jest bardzo sympatyczny.. 80% imprez w tamtym roku robil po agielsku wiec nie bede musiala robic za tlumacza na wlasnym weselu

no i slub jednak wezmiemy w naszej parafii, moze to nie jest najpiekniejszy kosciol ale za to maly i w miare przytulny.. poza tym jest tak blisko zarowno naszego ieszkania jak i do dworku tez nie daleko..

ps. we srode wplacilismy depozyt za wesele

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 10:17   #276
ewurka
Wtajemniczenie

moja koleżanka zapłaciła za fotografa który również filmował ich wesele i ślub około 3000 i wcale nie jest do końca zadowolona...myśle, że należy brać tych, którzy są naprawde dobrzy i sprawdzeni

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-11-03, 10:41   #277
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
My za naszego fotografa dajemy 3.200...więc cena też jest niezła, ale to jedyna rzecz na której nie chcemy oszczędzać, ponieważ to pamiątka na całe życie moge oszczędzić na czymś innym
ja znalazłam fotografa, który robi fajne zdjęcia, ale nie za 3 tys, też nie chcemy oszczędzać, ale nie chcemy tez przesadzać. Musze się jeszcze tylko z tym foto umówić.

Cytat:
no i jednak zdecydowalismy sie na dj.
http://www.djteam.com.pl/onas_en.html rozmawialam juz z tym panem i jest bardzo sympatyczny.. 80% imprez w tamtym roku robil po agielsku wiec nie bede musiala robic za tlumacza na wlasnym weselu
a mogłabyś podać mi cenę usług tego pana?Ja tam nie potrzebuje po angielsku, ale fajnie, że są tacy dj.

Cytat:
moja koleżanka zapłaciła za fotografa który również filmował ich wesele i ślub około 3000 i wcale nie jest do końca zadowolona...myśle, że należy brać tych, którzy są naprawde dobrzy i sprawdzeni
ja właśnie nie chcę filmowania i kamerzysty w jednym, tylko każdego osobno. A kamerzysty będę szukac na targach ślubnych.
Stary 2008-11-03, 13:52   #278
kropka241
Zakorzenienie

Samoa ceny w zaleznosci jaki sprzet sobie rzyczysz i jaka usluge od 1300-1900zl

my tez chcemy fotografa i kamerzyste.. nie chce aby aka jedna osoba sie rozdrabniala.. tu kamera np nagranie pierwszego tanca a zdjec juz z tego tanca bysmy nie mieli.. ta samo na slubie.. chce miec przysiege na filmie ale tez na fotkach

Stary 2008-11-03, 15:31   #279
Samoa
Zakorzenienie

A to ja nie wiem jaką usługe sobie życzęStandard pewnie po polsku Ktos Ci polecił tego dj?

Ja nie chcę wspólnego fot i kamerzysty choćby z tego względu, że jak ktos jest od wszystkiego to wyjdzie na to, że nic nie umie. Żeby zrobic dobre zdjęcia potrzebny jest dobry sprzęt i umiejętności. Na filmowaniu się nie znam, ale to na pewno mniejsza filozofia. Przynajmniej z punktu widzenia mojego prostego postrzegania świata
Stary 2008-11-03, 16:12   #280
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Sysunia
A powiedz mi w których salonach widziałas suknie Maggi? strasznie jestem ciekawa

Mona - Filipa 2
Mendelssohn - długa 24

Suknie tam sa ładne tylko Panie jakieś nie bardzo chetne .

Ewurka ja też stanełam w miejscu po nowym roku również wybieram sie do Krakowa za sukniami. Jednak w pierwszej kolejnosci bede atakować salon Bianco na Gertrudy tam sa też cudne suknie i Pani bardzo miła i chetna do pomocy

A co do pracy mam nadzieje ze wszystko ci sie ułoży.

Ja w koncu zmieniłam prace i juz nie pracuje z agencji z tłumem Polaków Jestem bardzo zadowolona bo s koncu pracuje z Anglikami i moge jezyk szkolić

A mnie sie wydawało dziewczyny ze mój fotograf duzo bierze a wy tu o 3 tysiakach mówicie

Ja musze do swojego dj napisać bo mam mu wysłać swoje pomysły itp Nie mam czasu normalnie.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 19:19   #281
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:

Mona - Filipa 2
Mendelssohn - długa 24

Suknie tam sa ładne tylko Panie jakieś nie bardzo chetne .

Ewurka ja też stanełam w miejscu po nowym roku również wybieram sie do Krakowa za sukniami. Jednak w pierwszej kolejnosci bede atakować salon Bianco na Gertrudy tam sa też cudne suknie i Pani bardzo miła i chetna do pomocy

A co do pracy mam nadzieje ze wszystko ci sie ułoży.

Ja w koncu zmieniłam prace i juz nie pracuje z agencji z tłumem Polaków Jestem bardzo zadowolona bo s koncu pracuje z Anglikami i moge jezyk szkolić

A mnie sie wydawało dziewczyny ze mój fotograf duzo bierze a wy tu o 3 tysiakach mówicie

Ja musze do swojego dj napisać bo mam mu wysłać swoje pomysły itp Nie mam czasu normalnie.
Super że zmieniłaś prace ja pracowałam 1.5 roku z mnóstwem Polaków, póżniej zmieniałam prace chyba 3 razy bo za każdym razem nie była trwała, teraz pracowałam w fabryce farmaceutycznej gdzie byłam jedyną polka, ale tam się też skończyło...cóż, nie pora się załamywać prawda?
Dziękuje za namiary salonów Biance odwiedze napewno i ten salon na limanowskiego, tam też na wystawie widziałam cudne sukienki. Koleżanka pokazywała mi dziś swoją sukienke firmy Agnes dała za nią 4000!!!!!!!!!!!!!! To jest szaleństwo nie dam tyle

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-11-04, 23:26   #282
kropka241
Zakorzenienie

dziewczyny podpisalismy umowe z tym djem. jest bardzo mily i bardzo dobrze mowi po angielsku cena to 1800zl ale bedziemy miec wszystko. kule lustrzana, swiatla, dymy, banki..
dj nikt mi nie polecal znalazlam go w internecie.. rozmawialam tez z kilkoma innymi na gg ale bylo slabiutko z angielskim

jutro idziemy do kosciola bo akurat mam wolne a sprawy malzenskie to tylko przyjmuja w moich godzinach pracy

Stary 2008-11-05, 09:12   #283
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny podpisalismy umowe z tym djem. jest bardzo mily i bardzo dobrze mowi po angielsku cena to 1800zl ale bedziemy miec wszystko. kule lustrzana, swiatla, dymy, banki..
dj nikt mi nie polecal znalazlam go w internecie.. rozmawialam tez z kilkoma innymi na gg ale bylo slabiutko z angielskim

jutro idziemy do kosciola bo akurat mam wolne a sprawy malzenskie to tylko przyjmuja w moich godzinach pracy
to super!!!!!!!!!!!! Oby tak dalej

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-11-05, 09:40   #284
kropka241
Zakorzenienie

Cytat:
to super!!!!!!!!!!!! Oby tak dalej

dziekuje

Stary 2008-11-08, 16:49   #285
monia1989
Przyczajenie

Talking Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

Witam.
Widzę, że za fotografa dajecie sporo...
Ja mam samą sesję za 500zł, ale wiem, że za całość fotograf (sesja, kościół, wesele) bierze tylko 1000 zł. Do dyspozycji jest 2 fotografów, więc robią zdjęcia najważniejszych momentów z 2 różnych ujęć.

Ja mam natomiast osobiście problem znalezieniem butów, które by się nadawały dla mnie. Nie liczą że mam rozmiar 41 to w butach do "szpica" mam za szeroką stopę w palcach. Mam jeszcze kolejny problem buty nie mogą być na wysokim obcasie bo będę wyższa od przyszłego. Nie wiem gdzie bym mogła znaleźć takie buty. Np. na Kasztanowej są pasujące buty, ale mają 5 lub 7 cm obcas.

http://www.butyslubne.com.pl/foto_produktow/49b.jpg

Edytowane przez monia1989
Czas edycji: 2008-11-08 o 17:20
monia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 20:39   #286
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monia1989 Pokaż wiadomość
Witam.
Widzę, że za fotografa dajecie sporo...
Ja mam samą sesję za 500zł, ale wiem, że za całość fotograf (sesja, kościół, wesele) bierze tylko 1000 zł. Do dyspozycji jest 2 fotografów, więc robią zdjęcia najważniejszych momentów z 2 różnych ujęć.

Ja mam natomiast osobiście problem znalezieniem butów, które by się nadawały dla mnie. Nie liczą że mam rozmiar 41 to w butach do "szpica" mam za szeroką stopę w palcach. Mam jeszcze kolejny problem buty nie mogą być na wysokim obcasie bo będę wyższa od przyszłego. Nie wiem gdzie bym mogła znaleźć takie buty. Np. na Kasztanowej są pasujące buty, ale mają 5 lub 7 cm obcas.

http://www.butyslubne.com.pl/foto_produktow/49b.jpg
a patrzyłas u Rułki? oni mają małe i duże rozmaiary, a sklep w kalwarii jest duży i mają super wybór zapytaj jakąś panią w ich firmowym sklepie

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-11-10, 22:09   #287
Sysunia_d
Zakorzenienie

A ja jestem zła jak nie wiem co !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wróciłam z Londynu od Polskiego ksiedza i mam mieszane uczucia . Centralnie ksiadz mial nas w d.... i nic nie załatwilismy.

Myslałam ze ksiadz z nami porozmawia jak z normalnymi ludzmi ...zapyta kiedy mamy slub , gdzie . Da jakieś wskazówki , rady a tymczasem łache zrobił ze sie do nas odezwał.
Co do nauk oczywiscie stwierdził ze nie wie czy w Londynie sa nauki weekendowe ( nie miał pojecia czy sa tez w jego kościele ) - oczywiscie nie raczył nawet tego sprawdzić.
Nic nam nie pomógl a drugi szczelił tekst | nie zapisujcie sie tu na kurs bo i tak go nie skonczycie , szkoda drogi i czasu. No byłam w szoku poprostu ksiadz ma za***iste podejscie jak tak mozna ???? Dlaczego miałabym go nie skonczyc ,przeciez jakby nam nie zalezalo to bysmy sie nie fatygowali i olałabym to - nie wiem co o tym myslec . Chyba musze isc do Oxfordu ale mam dość.

Stary 2008-11-11, 08:58   #288
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja jestem zła jak nie wiem co !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wróciłam z Londynu od Polskiego ksiedza i mam mieszane uczucia . Centralnie ksiadz mial nas w d.... i nic nie załatwilismy.

Myslałam ze ksiadz z nami porozmawia jak z normalnymi ludzmi ...zapyta kiedy mamy slub , gdzie . Da jakieś wskazówki , rady a tymczasem łache zrobił ze sie do nas odezwał.
Co do nauk oczywiscie stwierdził ze nie wie czy w Londynie sa nauki weekendowe ( nie miał pojecia czy sa tez w jego kościele ) - oczywiscie nie raczył nawet tego sprawdzić.
Nic nam nie pomógl a drugi szczelił tekst | nie zapisujcie sie tu na kurs bo i tak go nie skonczycie , szkoda drogi i czasu. No byłam w szoku poprostu ksiadz ma za***iste podejscie jak tak mozna ???? Dlaczego miałabym go nie skonczyc ,przeciez jakby nam nie zalezalo to bysmy sie nie fatygowali i olałabym to - nie wiem co o tym myslec . Chyba musze isc do Oxfordu ale mam dość.
Sysunia szkoda nerwów...my chcieliśmy tutaj robić nauki, ale się rozmyśliliśmy. Jeden polski ksiądz nam powiedział,że za mało na tace się daje, nie dawał rozgrzeszenia ludziom, krytykował polaków itp. wolimy iść na angielską msze niż na polska z udziałem tego księdza mam nadzieje, że Wam się uda wszystko szybciutko załatwić i mam nadzieje, że znajdziecie fajnego i porządnego księdza

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-11-12, 08:11   #289
paanti
Raczkowanie

Lightbulb Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

Cytat:

ojjj Sysuniu żle trafiliście, ja z moim Lubym chodzimy na nauki w Kościele w Borku Fałęckim tam u góry na górze .. Borkowskiej ? I naprawde polecam każdemu. Wprawdzie chodzimy na co tygodniowe ale jest oki i 3/4 wykładów jest perowadzone nie przez ksiedza ale osoby swieckie - zreszta kompetentn - jestem po wczorajszym kursie z planowania rodziny i szlam z moim TŻ z nastawieniem ppretrrwamy ale milo sie rozczarowalam : zaznaczam on lekarz ja pedagog, terapeuta rodzin, resocjalizator wiec wszystkie "naturalne metody planowania rodziny " znamy lewa na prawo i prawa na lewo " pan kompetentny z ogromna wiedza, moze troche chcial za bardzo naraz all ale generalnie super. to nasz 3 wyklad na 4 i ja naprawde jestem zadowolona sprawy organizacyjne zalatwia siostra zakonna - uczynna, pomocna i radzaca - co do weekendowych to wiem ze napewno sa tez organizowane fajne u Dominikanow. Tam u nas trzeba zdzwonic. glowa do gory alatwicie all

a moje plany sie skomplikowaly...zamiast w kwietniu bede miec slub listopad lub grudzien 2009 ...zaloba w rodzinie mojego tz..db ze termin sali moglismy jeszcze zmienic, mam pytanie...wiecie jak to jest ze slubem i weselem w adwencie ? bo ja wiem ze zakaz zostal zniesiony w 2001 albo 2003 roku...bo to duzo warunkuje w naszym przypadku czy brac termin andrzejkowy czy grudien ..no i mam problem z suknia...bo teraz kupowanie chyba nie ma jednak sensu...i doradzcie ,,jak sie ubrac na zimowy styl ?? plaszczyk ??
paanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 18:04   #290
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paanti Pokaż wiadomość
ojjj Sysuniu żle trafiliście, ja z moim Lubym chodzimy na nauki w Kościele w Borku Fałęckim tam u góry na górze .. Borkowskiej ? I naprawde polecam każdemu. Wprawdzie chodzimy na co tygodniowe ale jest oki i 3/4 wykładów jest perowadzone nie przez ksiedza ale osoby swieckie - zreszta kompetentn - jestem po wczorajszym kursie z planowania rodziny i szlam z moim TŻ z nastawieniem ppretrrwamy ale milo sie rozczarowalam : zaznaczam on lekarz ja pedagog, terapeuta rodzin, resocjalizator wiec wszystkie "naturalne metody planowania rodziny " znamy lewa na prawo i prawa na lewo " pan kompetentny z ogromna wiedza, moze troche chcial za bardzo naraz all ale generalnie super. to nasz 3 wyklad na 4 i ja naprawde jestem zadowolona sprawy organizacyjne zalatwia siostra zakonna - uczynna, pomocna i radzaca - co do weekendowych to wiem ze napewno sa tez organizowane fajne u Dominikanow. Tam u nas trzeba zdzwonic. glowa do gory alatwicie all

a moje plany sie skomplikowaly...zamiast w kwietniu bede miec slub listopad lub grudzien 2009 ...zaloba w rodzinie mojego tz..db ze termin sali moglismy jeszcze zmienic, mam pytanie...wiecie jak to jest ze slubem i weselem w adwencie ? bo ja wiem ze zakaz zostal zniesiony w 2001 albo 2003 roku...bo to duzo warunkuje w naszym przypadku czy brac termin andrzejkowy czy grudien ..no i mam problem z suknia...bo teraz kupowanie chyba nie ma jednak sensu...i doradzcie ,,jak sie ubrac na zimowy styl ?? plaszczyk ??
futerko bolerko mój brat brał ślub w grudniu i jakoś sobie poradzili, wiem że bratowa miała krótkie futerko, wyglądała, cudnie co do adwentu, to niestety nie wiem i nie mam pojęcia szczerze. Oni brali ślub w drugi dzień świąt...

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-11-12, 22:19   #291
Sysunia_d
Zakorzenienie

Też sobie pomyslałam o jakiś fajnym futerku Ewentualnie o płaszczyku tylko szkoda zeby płaszcz zakrył suknie. Co do adwentu to też nie mam pojecia ale mysle ze najlepiej zapytac ksiedza on ci napewno doradzi. Jednak co do miesiaca to chyba bym wybrała grudzien jesli bedzie snieg - bedziesz miec sliczny slub.

Stary 2008-11-13, 08:52   #292
paanti
Raczkowanie

Cytat:
futerko bolerko mój brat brał ślub w grudniu i jakoś sobie poradzili, wiem że bratowa miała krótkie futerko, wyglądała, cudnie co do adwentu, to niestety nie wiem i nie mam pojęcia szczerze. Oni brali ślub w drugi dzień świąt...
no właśnie ja się boje że w futerku to mnie by zakryło szukałam troche wersji zimowych panien młodych ale jakoś marnie z tym :| bolerka też mi się podobają ...hmm...a płaszczyki widziałam cudne dopasowane do sukni pod spodem dzieki temu prosta suknia jaka sobie wymarzyłam ma dodatkowy urok tylko ceny mnie powalaja ...:| ja specjalnie prosta sukienke bo piekna i tanio..
Sysuniu gratuluje pracki no właśnie chyba zaczełam się jeszcze bardziej cieszyć bo ja kocham zime !!! hmm a widziałyście coś ciekawego jako panna młoda zimowa ?
ja znalazlam takie ,,, mam nadzije ze moj tz tu nie wejdzie :P poza tym...i tak nie wie co wybiore ,,, to wklejam ...jak mi sie uda,,
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brud_4040_snowdrop_front_stor.jpg (36,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brud10frontstor4sd.jpg (24,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg leftmodel700.jpg (13,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LG1DAback.jpg (9,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LG1DAfront.jpg (16,7 KB, 9 załadowań)
Stary 2008-11-13, 08:58   #293
paanti
Raczkowanie

i jeszcze takie - ta ostatnia to juz z plaszczykiewm i bez..tylko ze tak napraawde znalazlam narazie tylko ikonki i nigdzie gdzie te suknie mozna znlezc w salonach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 16715_0.jpg (17,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8230_s_060316064439.jpg (11,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 481605915.jpg (42,9 KB, 26 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-13, 16:39   #294
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paanti Pokaż wiadomość
i jeszcze takie - ta ostatnia to juz z plaszczykiewm i bez..tylko ze tak napraawde znalazlam narazie tylko ikonki i nigdzie gdzie te suknie mozna znlezc w salonach
ta ostatnia, cudnie i kobieco obyś nie przesadziła i nie wyglądała jak królowa śniegu ale myśle, że wkońcu coś znajdziesz. Przyznam się, że to nie lada wyzwanie dla Ciebie więc trzymam kciuki

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-11-21, 14:38   #295
Sysunia_d
Zakorzenienie

Paanti bardzo ładne te płaszczyki Ja szukałam coś dla ciebie ale nie moge znalesc :?

Ja znowu buszuje po stronach ze sukniami i znalazłam takie cudo

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2008-11-21 o 14:41
Stary 2008-11-21, 18:43   #296
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Paanti bardzo ładne te płaszczyki Ja szukałam coś dla ciebie ale nie moge znalesc :?

Ja znowu buszuje po stronach ze sukniami i znalazłam takie cudo
co znalazłaś Sysunia pochwal się

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-11-26, 16:05   #297
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
co znalazłaś Sysunia pochwal się
znalazłam strone z sukniami ale sa one cholernie drogie. Bardzo podoba mi sie ta suknia z koronka przy górze - 11 ZDJĘCIE Choć nie powiem ze większosc sukni jest cudna

Jak pojade do Pl to bede kombinowac cos w tym kierunku , moze Pani z Bianki na gertrudy stworzy mi takie cudo lub moze cos wymysimy podobnego przy gotowej sukni.

Narazie po cichu zaczynam planowac wyjazd do Pl na 4 dni - moze sie uda w styczniu. Bo zaczynam sie martwic tym kosciołem

Stary 2008-11-27, 16:42   #298
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
znalazłam strone z sukniami ale sa one cholernie drogie. Bardzo podoba mi sie ta suknia z koronka przy górze - 11 ZDJĘCIE Choć nie powiem ze większosc sukni jest cudna

Jak pojade do Pl to bede kombinowac cos w tym kierunku , moze Pani z Bianki na gertrudy stworzy mi takie cudo lub moze cos wymysimy podobnego przy gotowej sukni.

Narazie po cichu zaczynam planowac wyjazd do Pl na 4 dni - moze sie uda w styczniu. Bo zaczynam sie martwic tym kosciołem
ale nie ma rzadnego linka do tych sukni my do krakowa lecimy dopiero w kwietniu i wtedy bedziemy załatwiać, reszte, m.in. kościół...też się tym martwie, ale TŻ i pani w zachrystii powiedziała że tak wystarczy ja upolowałam taką suknie ostatnio, troszke poprawek, ale jest taka spokojna i na moje "baloniki" jest chyba w sam raz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Urszula Mateja.jpg (43,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg morilee 2172.jpg (32,1 KB, 27 załadowań)

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-11-28, 13:45   #299
Sysunia_d
Zakorzenienie

Przepraszam juz wklejam gapa ze mnie .

http://www.linearaffaelli.be/catalog...lection=bridal - zdjecie 11

Ewurka mnie sie bardzo podoba góra sukni z tego twojego drugiego zdjecia !!! Bardzo elegancka , seksowna - piekna

Ta pierwsza jakoś mi nie bardzo leży - jakoś ta modelka wyglada w tej sukni tak bardzo masywnie - nie dodaje kobiecości.

Stary 2008-11-29, 16:00   #300
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam juz wklejam gapa ze mnie .

http://www.linearaffaelli.be/catalog...lection=bridal - zdjecie 11

Ewurka mnie sie bardzo podoba góra sukni z tego twojego drugiego zdjecia !!! Bardzo elegancka , seksowna - piekna

Ta pierwsza jakoś mi nie bardzo leży - jakoś ta modelka wyglada w tej sukni tak bardzo masywnie - nie dodaje kobiecości.
tak góra tej drugiej sukni faktycznie jest śliczna i tak mnie się podoba a ta Twoja upatrzona bardzo ładna, tylko nie wiem czy na dobrą patrzyłam

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości