![]() |
#271 | |
Rozeznanie
|
Dot.: a z 1980?
Cytat:
hej Lilstar ja przed slubem bylamna takim próbnym makijazu i wiesz co?? tak sie potem ogladałam ogladałam w lustrze i doszłam do wniosku ze SAMA sie pomaluje bo zadnego super efekty takiego nie było..... jak postanowiałam tak zrobiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pójdę na ten próbny bo chcę zobaczyć czy warto-sama prawie nigdy nie maluję się cieniami więc zobaczę co ona wymyśli ![]() jeśli coś mi nie będzie odpowiadać to jej podziękuję i sama coś nabazgrze. właśnie najgorszy problem mam ze świeceniem-używam dobrych jakościowo podkładów a itak po chwili się świecę. ale zdam relację jak było. a co u Was? u mnie dzisiaj kolejna burza-od wczoraj 4. a jutro szara rzeczywistość-praca. i pewnie jak na złość będzie pogoda ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie tylko Ty ![]() a jeśli chodzi o pogodę to u mnie (opolszczyzna)od wczoraj już 4 burza, co chwilę pada, a po deszczu dalej jest duszno dzisiaj byłam w Czechach na zakupach alkoholowych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
w tamtym roku byłam na takim weselu gdzie Kobieta siedząc na kolanach Partnera i skacząc po nim miała jak najszybciej przebić balon-nie podobało mi się. Dziewczynom uczestniczącym w zabawie też średnio, potem była zabawa, że w każdej rundzie trzeba było przynieść jakiegoś fanta-wymyślili sobie np włos z brody, a że Pan z broda był tylko jeden a uczestniczek ok 6 wyobraź sobie co On przeżył. na yout widziałam zabawę, w której Pan Młody musiał poznać z zawiązanymi oczami Panią Młodą po palcach u stópek-podstawili mu samych facetów i kazali lizać palce-fuuuujjjjj. mina Młodego po odwiązaniu oczu mówiła sama za siebie także takich pseudo zabaw chcę uniknąć. wszzystko oczywiście wyjdzie w trakcie, ale wolę się zabezpieczyć ![]() lubię miec wszystko dopięte na ostani guzik ![]() ***przez te burze caly czas wywala mnie z netu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a podobno teraz jest w modzie nauka tanca? 2 z moich kolezanek chodza na takie lekcje ![]() ja zas Ci sie przyznam ze nienawidze polskich wesel, chrztow i komunii oraz wszystkiego z nimi zwiazanego. jesli kiedykolwiek bede miała wesele i slub to chyba nie bedzie w Polsce i nie w tradycyjny polski sposob ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my nie chodzimy na naukę tańca.chociaż wiem że to jest bardzo popularne. co do polskich imprez...chyba wszystko zależy od towarzystwa. u nas będzie dużo naszych znajomych także myślę, że nie będzie tak sztampowo. ja zawsze marzyłam o ślubie z całym tym zamieszaniem, z ave maria śpiewanym przez koleżankę, z tłumem ludzi czekającym w kościele i cieszącym się razem z nami, itp. z czasem przekonałam do tego B.. tylko jest jeden minus tego-On pracuje jakies 250 km ode mnie i przyjeżdża co 2-3 tyg (jest wojskowym) więc całe załatwianie jest na mojej głowie. ale cieszę się. nic nie sprawia mi takiej radości. moja bliska koleżanka jest w szkocji-niestety nie bedzie jej z nami na ślubie i wiem, że Ona ze swoim TŻ-tem planują taką cichą uroczystość ślubną na Bali ![]() ![]() wszystko zależy od Młodych mam nadzieję, że Twoje marzenia też się spełnią-tak jak teraz powoli spełniająsię moje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jednak ja zycze Ci zeby udalo Ci sie zrealizowac slub taki o jakim marzysz i zebyscie sie swietnie na nim bawili ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2008-07-13 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Witam. Również jestem osiemdziesiątego roku
![]() Szczerze mówiąc przejrzałam Wasze wpisy pobieżnie, bo strasznie się zdążyłayście nagadać ![]() Ja jestem od pięciu lat mężatką i mamą czeroletniej córeczki ![]() Pracuję też zawodowo. Jakiś czas temu przeprowadziliśmy się na wieś... i to była genialna decyzja ![]() Acha... chyba powinnam jeszcze wspomnieć, ze poza swoją corką, mam jeszcze 30 innych dzieci ![]() ![]() Poza tym jestem blondynką i dlatego życie jest łatwiejsze... Można robić tyle głupot a i tak większość ludzi spojrzy na to pobłażliwie "eee... blondynka..." ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
każdy na swój indywidualny sposób chce przeżyć Ten Dzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moja najlepsza przyjaciolka wychodzi za maz w pazdz. stwierdzila ze dla niej cala ta organizacja i odbycie to horror i ja ją doskonale rozumiem. 1listopad, witaj na watku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wnioskuję z Twojego opisu, że pracujesz w Domu Dziecka? miałam na studiach praktyki w takiej placówce.niestety nie wspominam tego zbyt miło. bynajmniej nie chodzi tu o Dzieciaki-bo One były super. wtedy już wiedziałam, że to nie moje miejsce. i wybrałam inną specjalizację. chociaż udzielam się społecznie w pogotowiu opiekuńczym ![]() odwrotnie niż Ty ja uciekam ze wsi do miasta ![]() ![]() najlepsze w mieszkaniu na wsi jest (jak dla mnie)to ,że rano w piżamce wychodzę sobie na taras i popijam kawkę, i tego będzie mi chyba brakować, jak również tej przestrzeni ![]() fajnie, że do Nas dołączyłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Prawda jest tak, ze nasze dzieciaki tez roznie wspominaja poprzednie placówki (róznego typu)... Ale to chyba jest zalezne głownie od tego, na jakich ludzi trafili... Każdy z nich potrzebuje jakiejś innej osobowości, żeby ich postawic na nogi... Z innej beczki - niektorzy nie mogli zrozumieć, że przenosze się na wieś... ale tu dopiero mogę na prawde wypocząć... ![]() ![]() A dzisiaj była pierwszy dzien po urlopie w pracy ![]() Ja się chyba nie nadaję juz na urlop... to się podobno nazywa pracoholizmem... A co tam... jakiś nałóg można mieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tak jak napisałam wcześniej mnie ten szum organizacyjny cieszy, może to też zależy od osób które mi pomagają ![]() ![]() cieszę się, że ten dzień się zbliża ![]() powiem Ci, że wszyscy tak krytykują disco polo, a jak w moim mieście był Festyn 3 dniowy i w piątek był wieczór właśnie z taką muzyką to wszyscy dziwnym trafem znali słowa i się fajnie bawili ![]() ![]() ![]() 30 sierpnia wszystko się okaże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
puk puk.... można?? ja tez jestesm z 80 roku
![]() Taka sobie przeciętna jestem, mam 6 letniego synka, męża brak bo po rozwodzie jestem. TŻ tez nie posiadam bo własnie sie rozstaliśmy. Na codzień pracuje w prywatnej firmie jako asystentka. Nie wiem co by tu jeszcze napisac. Czytalam wasze posty powierzchownie bo mam troszke oczka zmęczone ale jutro w pracy nadrobie, bo chcialabym Was lepiej poznać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
A co do ślubów... No cóż... przeżyłam już własny... i wtrące taki wniosek... Titania ma rację - przygotowanie do ślubu to ogromne wyzwanie i może być męczące (im więcej weźmiesz sobie "na głowę" tym wiecej musisz dźwigać...) a z drugiej strony - z LilStar też się zgadzam
![]() ![]() ![]() Czyli kazdy kij ma dwa końce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I dobranoc... bo padam z nóg... zeby dojechac do pracy na 6.00 musze wstać ok. 4.40... No i dzisiaj tak wstałam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lilstar, calosc przedstawiłam jednostronnie bo jest to moje prywatne odczucie odnosnie takich imprez, ja poprostu takich nie lubie bo mnie stresuja no i moze to ze nie przepadam byc w centrum uwagi tylu osob, rowniez tych nieznanych mi. ja i moj chlopak dobralismy sie pod tym wzgledem, on tez nie przepada za tłumem. ludzie zawsze narzekaja na disco ale jak sobie popija to im wszystko jedno, poza tym dla niektorych to wspomnienia z mlodosci ech ta polska mentalnosc!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anula, witaj na watku! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba trafiłam na akie właśnie "wygi", którym dzieciaki wybitnie przeszkadzały, ale cóż-potem zrobiło sięgłośno o tej placówce z powodu molestowania-także bez komentarza. wieś ma swoje plusy i minusy-jednak jak dla mnie teraz to więcej minusów, dlatego decyzja o sprzedaży domu i kupnie mieszkania.chociaż potem i tak wracam na wieś a mieszkanie pójdzie do wynajęcia i kiedyś bedzie służyc mojej Sis po powrocie ze studiów-o ile zechce wrócić ![]() Cytat:
![]() 6letni syn to juz prawie dorosły Mężczyzna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi będzie brakować tego kołowrotka dobrej nocki 1listopad coraz tłocznie u nas-fajnie tylko gdzie madlen i sławka??????????????????? ?? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
kładę się spać
![]() dobrej nocki życzę znów idzie burza ![]() Titania mam nadzieję, że się nie gniewasz-ja się po prostu tak cieszę tym zamieszaniem ![]() ale to nie znaczy, że nie trafiają do mnie Twoje argumenty ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie gniewam sie na Ciebie bo nie mam za co. mam nadzieje, ze nie zniecheciłam Cie swoimi argumentami, ja poprostu mam takie nastawienie do polskich slubow z kilku powodow i nie wymagam zeby ktos miał takie same zdanie jak ja ![]() mam nadzieje, ze sie bedziesz bosko bawic na swoim i wszytko pojdzie po waszej mysli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze 1 listopad i Anula 2 witam serdecznie na naszym wątku
![]() ![]() ![]() fajnie że nas jest coraz więcej i super, watek sie rozkreca ![]() ![]() LilStar jestem jestem..powiem Ci że myslałam że ten weekend będzie niezapomiany.....a tu zonk...niewiem co się stało ale jest masakra nie poznaje mojego facetra nie wiem co się z nim stało..powiem Ci że serce mi pęka z żalu..to chyba pierwszy raz w życiu ![]() ![]() ![]() ![]() a co do slubu to też własnie czekam na ten jedyny i niepowtarzalny dzień w życiu....i też własnie chcę go zaplanować tak jak ty...polskie tradycyjne wesele oczywiście z małymi ulepszeniami....ale takie własnie tradycyjne..o tym marzę i wiem że Twoje LIlStar będzie napewno takie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sławka co tam u Ciebie ![]() LilStar fajnie ze myslisz co u nas.....chciałam napisać ale nie wiem co tak mi źle i przykro..powiem Ci jedno jak ta moja sytuacja się nie wyjasni ..na tak..to przestanę wierzyc w cokolwiek że istnieje.....milość i sens jakkolwiek..ale nieważne ja dam radę jak zwykle..... ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i całuję Was wszystkie te stałe i te nowe wizażanki ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() ![]()
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
O... widzę, że jestem dzis pierwsza
![]() Myślałam, że sobie odeśpię to wczorajsze wczesne wstawanie i troche "pogaruję", bo ide dzisiaj na "nockę"... ale nici... Obudzil mnie głód!... Diabli nadali... Tak więc juz jestem po śniadanku ![]() LilStar - sprzedać dom na wsi, żeby kupić mieszkanie w mieście???? ![]() ![]() A co do dojazdów - to nie przeszkadza mi odległość, bo lubie jeździc samochodem - mam wtedy czas, żeby sobie przemyśleć pewne kwestie albo pospiewać (czyt. wyć). Gorzej, że musimy utrzymywac 2 samochody (czyt. złomy), no i koszty paliwa... A! i chyba jeden z największych dla mnie plusów mieszkania na wsi... Jak ktoś chce mnie odwiedzić, to musi z reguły zadzwonić i sie zapowiedzieć, żeby taki kawał nie grzac w ciemno... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Madlen28 strasznym dołem mi tu zalatuje... Dobrze rozumiem, ze odkryłaś u swojego faceta jakąś cechę, której byś się niespodziewała? Może jutro spojrzysz na to z innej strony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie o poranku
![]() Padam na twarz, co za noc, niewiarygodna burza była, prawie oka nie zmrużyłam, głupie myśli sie kłebia po mojej głowie a potem do pracy wstac nie moge ![]() "Jak ktoś chce mnie odwiedzić, to musi z reguły zadzwonić i sie zapowiedzieć, żeby taki kawał nie grzac w ciemno... ![]() ![]() ![]() Święte słowa. Ja też wole jak ktoś sie wczesiej zapowie, lub chociaz zapyta czy nie mam nic przeciwko odwiedzinom. Nie lubie tego gwałtownego sprzątania gdy ktoś zapuka do drzwi hehehhehe
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Jak sie tu tłoczno i wesoło robi ![]() ![]() Póki co lece pranie nastawić, flaszka dla Łukaszka i pewno sie jeszcze znajdzie nie jedno do zrobienia ![]() Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia!
![]() |
#299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"gwałtownego sprzątania"... delikatnie to ujęłaś... Ja staram sie wszystko wrzucić do jednego pokoju - razem z psem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
1listopad hehe dobra jesteś. Ja zwalam na mojego syna, że niby taki bałaganiarz
![]() ![]() ![]() Sama jak id eodkogoś to nawet nie zwracam uwagi czy ten ktoś ma porządek czy nie, jak ide do swojej dobrej kumpeli na ploty i kawke to nawet razem u niej ogarniemy mieszkanie, j amyje gary, ona wyciera... pełna współpraca. Jak ma sie dzieci w tym samym wieku i pracuje sie do późnego popoludnia to wiadomo ze czasu sie nie ma na tak prozaiczne sprawy jak porządki i można oczekiwc pełnego zrozumienia ![]() A teraz usycham za swoim biurkiem w pracy, jakieś nudy nastały bo wszyscy na urlopach wiec nie ma wiele do zrobienia. A jak ja bede na urlopie w sierpniu to pewnie telefon az czerwony bedzie od pytan i pretensji ze mnie nie ma ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.