![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Adipex retard
Witam was kochane
![]() Uuuu.... pusto ![]() ![]() A jak u Was? Piszcie coś.....plisssssssss!!!!! !!!!!!!!
#272 |
Raczkowanie
|
heloooł
![]() ![]() u mnie w końcu się ruszyło coś na wadze, muszę spożywać też więcej magnezu i ograniczyć kawę, byłam u lekarza z moim ciśnieniem i wiecie co ? jak na złość podczas badania było książkowe wrrrr, no ale mam sobie je mierzyć i potem z dzienniczkiem się udać ponownie. Pytałam też o wpływ adiego na moje niedociśnienie, ale lekarz wzruszył ramionami że raczej nie możliwe by była jakaś zależność ![]() widzę że jakieś niemiłe wiatry powiały tutaj .... ![]() a odnośnie fałszywego adipexu, faktycznie sama się naczytałam że prawdopodobnie taki jest w obiegu, dzisiaj się zawzięłam i przeszperałam chyba cały net przy okazji dowiadując się o dostępnych w sieci tabletkach wczesnoporonnych ![]() no i generalnie dowiedziałam się o tabelkach na wszystko, jeśli chodzi o jakiekolwiek zdjęcia chińskiego adiego to niestety bark informacji |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,jestem na "wątku" nowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Herta_h Czas edycji: 2012-03-08 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie liczę na efekt odchudzenia mojego ciała, jedynie dzięki lekowi.Biegam ,spaceruję ,ćwiczę w domu ,ale jest całkiem inaczj niż na meridii i zelixie.Przekonałam się na własnej skórze ,że adi jest słabszy w działaniu. Edytowane przez Arletasa Czas edycji: 2012-03-08 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
poważnie jest słabszy???ja po Meridi dopiero po 2 tyg.zaczęłam chudnąć
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
u mnie rewelki nie ma..spie jak zabita i to bardziej mi sie podoba niz sam adi..jestem wyspana nareszcie!waga stoi 99-100.ale to ponoc normalne po 2 tyg.teraz nie moge sie poddac przez nastepne 2 tyg.
faktycznie mniej jem ale na zelixie to byl lepszy czad:waga leciala na oczach.. dalej co 2 dzien cwicze-mam juz nawet swoja grupe laseh-fajnie jest |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
to teraz mam klina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Przyczajenie
|
witam was.....jestem tu tak zwana swiezynka......wiec tak....jestem po 3 ciazy i znowu przytylam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,odnośnie działania Adipexu.
Nie spodziewajcie się cudów. Na jedne zadziała rewelacyjnie, na inne tylko troche, a jeszcze inne w ogóle nie odczują jego działania. Mało tego, nawet te same osoby, które brały Adika w przeszłości mogą teraz nie mieć żadnych działań. Adipex może pomóc ograniczyć jedzenie, ale nie schudnie za nas! Na Adiku normalnie można przytyć!! Gdyby tak nie było, dziewczyny na wątku nie zmieniałyby się tak szybko, nie czytałybyśmy co jakiś czas że się nie udało bo był napad głodu itp. Pamiętajcie o tym, zwłaszcza zanim zdecydujecie się na zakup. I nie jest to z mojej strony antyreklama, bo sama Adika zakupiłam. Po prostu uczciwie uprzedzam, że to żadne cudo, tak samo trzeba się kontrolować, (choć niektórym jest o niebo łatwiej),tak samo niejednokrotnie trzeba się czegoś wyrzec. Nie bądźcie zdziwione, że na którąś z Was on po prostu nie ma takiego działania, jak sobie to wyobrażałyście ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- A odnośnie tego, czy jest lepszy od Meridii, to tak samo jak zapytać czy Nurofen jest lepszy od APAPu. W obu przypadkach substancje czynne są inne, ale mają wywoływać te samo działanie. Jedne z nas lepiej reagują na tą substancje, inne na inną i tego nie zmienisz. Na mnie Meridia 15 nie miałą żadnego działania poza bólem głowy. Pozdrawiam
![]() |
#281 |
Przyczajenie
|
Cześć jestem na tej stronie pierwszy raz i zaciekawiła mnie Wasza rozmowa na temat leków na odchudzanie. Mam pytanie jeśli można zadać takie pytanie tutaj jaka kwota jest za np. Adipex bo się w tym nie orientuje a po drugie jak to mam znaleźć żebym nie dostała w przesyłce czegoś innego. Z góry dziękuję za informację
![]() Edytowane przez Sylwii31 Czas edycji: 2012-03-09 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
wczoraj nie wzielam a.waga stoi.dalej jem polowe mniej
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
ja tak jak pisałam na meridii schudłam i to bardzo duzo bardzo szybko bez skutków ubocznych i gdy osiagnęłam swój cel po prostu przestałam ja brać, żeby nie przesadzic pomimo że wszyscy mówili że kuracja to 3 op., nie czułam głodu wcale więc siłą rzeczy sama sie zmuszałam zeby cos zjeść.Teraz chce spróbować adika stąd moje wejście na to forum, nie chce go kupowac od kogoś z netu bo powiem szczerze że się boję zeby nie dostac placebo albo jakiego "syfu" dlatego wysyłam męża do Czech żeby tam go kupić w aptece,wtedy będę miała pewność że jest to oryginał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
herta:musisz miec recepte
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- jezeli masz nadwage,conajmniej 30BMI to lekarz rodzinny bez problemu ci wypisze.są one honorowane w czechach |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Przyczajenie
|
Sorki ale nikt mi nie może odpowiedzieć na moje pytanie? Czy może takie pytania tutaj są zabronione?
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Miałaś odpowiedź wcześniej. Trzeba troche poczytać. Masz otyłość, BMI powyżej 30, idziesz do lekarza i prosisz o recepte. Jedziesz do Czech lub kogoś tam wysyłasz i bezpośrednio z Apteki dostajesz to, czego szukasz.
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Nie zawsze bez problemu wypisują recepty. Zależy na jakiego lekarza trafisz
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
To część druga pytania jaka cena jest za lek i czy można przez neta dostać ten lek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
kilka stron wcześniej któraś z dziewczyn podawała dokładną wartość. W aptece jest to ok 120-130 zł za 100 szt. Na necie nawet 500zł za 100szt.
![]() |
#289 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuje za odpowiedzi i życzę powodzonka w traceniu kilogramów
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
Gdzie podziały się wszystkie odchudzaczki?
![]()
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny masakra ! Skręciłam nogę w kostce a,ze z podejrzeniem złamania to założyli mi gips i mam zapisane zastrzyki clexane z heparyną.
Wszystko działo się tak szybko ,tzn na pogotowiu ,że nie zapytałam czy mogę brać adi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
nie mam ju takiego entuzjazmu jak na zelixie..waga stoi 98,5-99.dalej co 2 dzien fitness..widac juz wciecia po bokach i na udach.dzisiaj wzielam ostatnią i nie wiem kompletnie skad mam wziąsc nastepne..z neta sie boje..jest tyle podrob.
do lekarza sie wybieralam ..aletak jakos.. |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
BAN stały
|
Witam dziewczyny
jestem tu nowa,chciałabym sie dowiedzieć czy w polsce w aptece kupię adipex mając recepte? Proszę o odpowiedz... |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki jestem tu nowa. I NIE nie jestem tu po namiary na tabletki tylko zeby sie zwajemnie wspierac i pogadac z innymi o tym
![]() Tabletki ma mi przywiesc kolezanka -czeszka ale nie wiem czy da rade bo sa na recepte. Jak nie to sama pojade z recepta od lekarza. Mam nadzieje ze beda u mnie efekty bo jestem zdesperowana.. bmi 34 |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziubek z tego co ja wiem to Adi jest na recepte w czeskich aptekach. Oczywiscie sa tez do kupienia w internecie ale z apteki masz w 100% pewny lek. I akceptuja w Czechach polskie recepty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
potwierdzam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Przyczajenie
|
Herta czy ty tez tak wlasnie kupilas Adi? Ja jak bedzie mus to pojade do Czech po nie.. chociaz z centralnej Polski jestem.
Dziewczyny chwacie sie wynikami, jak dlugo bierzecie i ile kg na minusie ![]() Kurna jak ja bym juz chcia je brac ale mieszkam.w Angli i nie chce tu kupowc i ryzykowac przewiezienie ich do kraju za 2tyg lece, i na lotnisku mogly by byc problemy... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie odchudzajace sie i stoaujace Adipex. Piszcie jak wam idzie jak dluho zazywacie i jakie macie efekty?
Napisalam juz posta wczesniej ale nie widze go tu?...? |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Przyczajenie
|
Starasznie tu cicho... czy ktos tu zaglad i odchudza sie z
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Raczkowanie
|
helloo...
![]() ja musze zrobić przerwe z braniem adika.. Coś mi sie z serduchem dzieje... ![]() miłego dnia wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
Lepiej jechać i kupić sobie w czechach. na necie jest mega mega dużo oszustów! ![]() kiedyś wysyłam koleżance do angli własnie adika i normalnie doszedł. ale jak jest na lotnisku - nie wiem. Mogą być problemy ale i nie muszą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.