Adipex retard - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-07, 20:47   #271
nikunia21
Raczkowanie

Dot.: Adipex retard

Witam was kochane
Uuuu.... pusto No nic, u mnie bez zmian troszke dzis kreciło mi sie w glowie......hm.......adi czy przesilenie? Od poniedzialku robie wiosenne porządki i nie wiem, czy to nie zbyt duzy wysiłek tzn........cwiczenia sprzątanie cwiczenia sprzatanie ..

A jak u Was? Piszcie coś.....plisssssssss!!!!! !!!!!!!!
26.01.12-65,3kg
14.02.12-64,7kg

cel 1 : ..............-60kg
nikunia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 20:58   #272
ewunia830
Raczkowanie

heloooł jestem i ja
u mnie w końcu się ruszyło coś na wadze, muszę spożywać też więcej magnezu i ograniczyć kawę, byłam u lekarza z moim ciśnieniem i wiecie co ? jak na złość podczas badania było książkowe wrrrr, no ale mam sobie je mierzyć i potem z dzienniczkiem się udać ponownie. Pytałam też o wpływ adiego na moje niedociśnienie, ale lekarz wzruszył ramionami że raczej nie możliwe by była jakaś zależność jak emerytka normalnie heheheh

widzę że jakieś niemiłe wiatry powiały tutaj ....
a odnośnie fałszywego adipexu, faktycznie sama się naczytałam że prawdopodobnie taki jest w obiegu, dzisiaj się zawzięłam i przeszperałam chyba cały net przy okazji dowiadując się o dostępnych w sieci tabletkach wczesnoporonnych szok! ale co mnie najbardziej zaszokowało ? połykanie tasiemca !!!! paranoja ! znalazłam też interesujący artukuł "Witaminy mogą cię zabić "
no i generalnie dowiedziałam się o tabelkach na wszystko, jeśli chodzi o jakiekolwiek zdjęcia chińskiego adiego to niestety bark informacji
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 09:15   #273
Herta_h
Raczkowanie

hej dziewczyny,jestem na "wątku" nowa chce zacząć przygodę z Adim5 lata temu brałam Meridie i po 2 m-cach schudłam 15 kg.Zero skutków ubocznych,ale odchudzałam się z "głową" starałam się jeść min.3 posiłki dziennie no i dużo duzo piłam bo to podstawa,efektu jojo nie było, ale oczywiście jak sobie zaczęłam folgować to po 3 latach przytyłam ok.5 kg więc tez nie było tragedii.Teraz jestem po ciąży i niestety znowu mam do zrzucenia 15-20kg próbowałam diety ćwiczeń i nic .Wolę nie przegladać się w lustrze wszystko w rozmiarze mocnym XL i flak zamiast brzucha a co za tym idzie potworne samopoczucie.Zdecydował am się na Adiego, mam nadzieje że będzie równie skuteczny jak Meridia

Edytowane przez Herta_h
Czas edycji: 2012-03-08 o 09:25
Herta_h jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 11:30   #274
Arletasa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dareczka86 Pokaż wiadomość
Margolcia2 niestety nie na każdego Adipex działa. Przechwalony lek i tyle
Dareczka poważnie ,przechwalony lek? Patrząc z perspektywy ponad 2 tyg zażywania leku apetyt mam,nie odczuwam różnicy żeby się zmniejszył.Wieczorem czy jak kto woli późnym popołudniem robię się śpiąca,ogólnie nie mam problemów ze snem,choć za dnia odczuwam pobudzenie organizmu.
Nie liczę na efekt odchudzenia mojego ciała, jedynie dzięki lekowi.Biegam ,spaceruję ,ćwiczę w domu ,ale jest całkiem inaczj niż na meridii i zelixie.Przekonałam się na własnej skórze ,że adi jest słabszy w działaniu.
blog

Edytowane przez Arletasa
Czas edycji: 2012-03-08 o 11:31
Arletasa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 12:15   #275
Herta_h
Raczkowanie

poważnie jest słabszy???ja po Meridi dopiero po 2 tyg.zaczęłam chudnąć
Stary 2012-03-08, 14:02   #276
Margolcia2
Raczkowanie

u mnie rewelki nie ma..spie jak zabita i to bardziej mi sie podoba niz sam adi..jestem wyspana nareszcie!waga stoi 99-100.ale to ponoc normalne po 2 tyg.teraz nie moge sie poddac przez nastepne 2 tyg.
faktycznie mniej jem ale na zelixie to byl lepszy czad:waga leciala na oczach..
dalej co 2 dzien cwicze-mam juz nawet swoja grupe laseh-fajnie jest
Margolcia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 17:52   #277
Herta_h
Raczkowanie

to teraz mam klina czy kupowac Adiego czy nie ja myslałam że on działa identycznie jak Meridia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-08, 18:51   #278
Arletasa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Herta_h Pokaż wiadomość
to teraz mam klina czy kupowac Adiego czy nie ja myslałam że on działa identycznie jak Meridia
Hm..może na Ciebie podziała inaczej?Nie wiem tego.Napisałam tylko i wyłącznie o moich wrażeniach
blog
Stary 2012-03-09, 08:23   #279
Natasia1980
Przyczajenie

witam was.....jestem tu tak zwana swiezynka......wiec tak....jestem po 3 ciazy i znowu przytylam...kiedys tam bralam zelixe i bylo gitno ale jak wiadomo zostala wycofana...mam pytanko....czy jesli pojde po recepte do lekarza na adipex to on moze mi to zapisac i czy to odbywa sie legalnie....pytam poniewaz nie chcialabym zrobic z siebie jakiejs naciagaczki na nielegalne zdobywanie leku......tak w skrocie chcialabym dowiedziec sie jak to u was sie odbywa...poniewaz czytalam,ze bierzecie ten lek......
Natasia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 08:30   #280
Dareczka86
Raczkowanie

Dziewczyny,odnośnie działania Adipexu.
Nie spodziewajcie się cudów. Na jedne zadziała rewelacyjnie, na inne tylko troche, a jeszcze inne w ogóle nie odczują jego działania. Mało tego, nawet te same osoby, które brały Adika w przeszłości mogą teraz nie mieć żadnych działań. Adipex może pomóc ograniczyć jedzenie, ale nie schudnie za nas! Na Adiku normalnie można przytyć!! Gdyby tak nie było, dziewczyny na wątku nie zmieniałyby się tak szybko, nie czytałybyśmy co jakiś czas że się nie udało bo był napad głodu itp. Pamiętajcie o tym, zwłaszcza zanim zdecydujecie się na zakup.
I nie jest to z mojej strony antyreklama, bo sama Adika zakupiłam. Po prostu uczciwie uprzedzam, że to żadne cudo, tak samo trzeba się kontrolować, (choć niektórym jest o niebo łatwiej),tak samo niejednokrotnie trzeba się czegoś wyrzec. Nie bądźcie zdziwione, że na którąś z Was on po prostu nie ma takiego działania, jak sobie to wyobrażałyście

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

A odnośnie tego, czy jest lepszy od Meridii, to tak samo jak zapytać czy Nurofen jest lepszy od APAPu. W obu przypadkach substancje czynne są inne, ale mają wywoływać te samo działanie. Jedne z nas lepiej reagują na tą substancje, inne na inną i tego nie zmienisz. Na mnie Meridia 15 nie miałą żadnego działania poza bólem głowy. Pozdrawiam

WYTRWAĆ NA DICIE DZIŚ
Dareczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:18   #281
Sylwii31
Przyczajenie

Cześć jestem na tej stronie pierwszy raz i zaciekawiła mnie Wasza rozmowa na temat leków na odchudzanie. Mam pytanie jeśli można zadać takie pytanie tutaj jaka kwota jest za np. Adipex bo się w tym nie orientuje a po drugie jak to mam znaleźć żebym nie dostała w przesyłce czegoś innego. Z góry dziękuję za informację

Edytowane przez Sylwii31
Czas edycji: 2012-03-09 o 22:19
Sylwii31 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 06:36   #282
Margolcia2
Raczkowanie

wczoraj nie wzielam a.waga stoi.dalej jem polowe mniejregularnie cwicze.rewelacyjne są cwiczenia na glownej stronie wizaż (reklamowane przez Nestle na plaski brzuch)-tak na rozkmine..
pozdrawiam
Stary 2012-03-10, 06:58   #283
Herta_h
Raczkowanie

ja tak jak pisałam na meridii schudłam i to bardzo duzo bardzo szybko bez skutków ubocznych i gdy osiagnęłam swój cel po prostu przestałam ja brać, żeby nie przesadzic pomimo że wszyscy mówili że kuracja to 3 op., nie czułam głodu wcale więc siłą rzeczy sama sie zmuszałam zeby cos zjeść.Teraz chce spróbować adika stąd moje wejście na to forum, nie chce go kupowac od kogoś z netu bo powiem szczerze że się boję zeby nie dostac placebo albo jakiego "syfu" dlatego wysyłam męża do Czech żeby tam go kupić w aptece,wtedy będę miała pewność że jest to oryginał
Stary 2012-03-10, 13:47   #284
Margolcia2
Raczkowanie

herta:musisz miec recepte

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

jezeli masz nadwage,conajmniej 30BMI to lekarz rodzinny bez problemu ci wypisze.są one honorowane w czechach
Stary 2012-03-10, 20:04   #285
Sylwii31
Przyczajenie

Sorki ale nikt mi nie może odpowiedzieć na moje pytanie? Czy może takie pytania tutaj są zabronione?
Stary 2012-03-10, 20:43   #286
Dareczka86
Raczkowanie

Miałaś odpowiedź wcześniej. Trzeba troche poczytać. Masz otyłość, BMI powyżej 30, idziesz do lekarza i prosisz o recepte. Jedziesz do Czech lub kogoś tam wysyłasz i bezpośrednio z Apteki dostajesz to, czego szukasz.

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Nie zawsze bez problemu wypisują recepty. Zależy na jakiego lekarza trafisz

WYTRWAĆ NA DICIE DZIŚ
Stary 2012-03-10, 20:53   #287
Sylwii31
Przyczajenie

To część druga pytania jaka cena jest za lek i czy można przez neta dostać ten lek?
Stary 2012-03-11, 05:02   #288
Dareczka86
Raczkowanie

kilka stron wcześniej któraś z dziewczyn podawała dokładną wartość. W aptece jest to ok 120-130 zł za 100 szt. Na necie nawet 500zł za 100szt.

WYTRWAĆ NA DICIE DZIŚ
Stary 2012-03-11, 06:08   #289
Sylwii31
Przyczajenie

Bardzo dziękuje za odpowiedzi i życzę powodzonka w traceniu kilogramów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 06:10   #290
Dareczka86
Raczkowanie

Gdzie podziały się wszystkie odchudzaczki?

WYTRWAĆ NA DICIE DZIŚ
Stary 2012-03-14, 18:35   #291
Arletasa
Wtajemniczenie

Dziewczyny masakra ! Skręciłam nogę w kostce a,ze z podejrzeniem złamania to założyli mi gips i mam zapisane zastrzyki clexane z heparyną.
Wszystko działo się tak szybko ,tzn na pogotowiu ,że nie zapytałam czy mogę brać adi.
blog
Stary 2012-03-15, 13:25   #292
Margolcia2
Raczkowanie

nie mam ju takiego entuzjazmu jak na zelixie..waga stoi 98,5-99.dalej co 2 dzien fitness..widac juz wciecia po bokach i na udach.dzisiaj wzielam ostatnią i nie wiem kompletnie skad mam wziąsc nastepne..z neta sie boje..jest tyle podrob.
do lekarza sie wybieralam ..aletak jakos..
Stary 2012-03-15, 14:40   #293
dziubek027
BAN stały

Witam dziewczyny
jestem tu nowa,chciałabym sie dowiedzieć czy w polsce w aptece kupię adipex mając recepte? Proszę o odpowiedz...
dziubek027 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 17:57   #294
ariankowamama
Przyczajenie

Dziewczynki jestem tu nowa. I NIE nie jestem tu po namiary na tabletki tylko zeby sie zwajemnie wspierac i pogadac z innymi o tym
Tabletki ma mi przywiesc kolezanka -czeszka ale nie wiem czy da rade bo sa na recepte. Jak nie to sama pojade z recepta od lekarza.

Mam nadzieje ze beda u mnie efekty bo jestem zdesperowana.. bmi 34
ariankowamama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 20:26   #295
ariankowamama
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dziubek027 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
jestem tu nowa,chciałabym sie dowiedzieć czy w polsce w aptece kupię adipex mając recepte? Proszę o odpowiedz...

Dziubek z tego co ja wiem to Adi jest na recepte w czeskich aptekach.
Oczywiscie sa tez do kupienia w internecie ale z apteki masz w 100% pewny lek. I akceptuja w Czechach polskie recepty.
Stary 2012-03-16, 10:32   #296
Herta_h
Raczkowanie

potwierdzamAdipex można dostać bez problemu w Czechach na polską receptę
Stary 2012-03-16, 11:45   #297
ariankowamama
Przyczajenie

Herta czy ty tez tak wlasnie kupilas Adi? Ja jak bedzie mus to pojade do Czech po nie.. chociaz z centralnej Polski jestem.
Dziewczyny chwacie sie wynikami, jak dlugo bierzecie i ile kg na minusie
Kurna jak ja bym juz chcia je brac ale mieszkam.w Angli i nie chce tu kupowc i ryzykowac przewiezienie ich do kraju za 2tyg lece, i na lotnisku mogly by byc problemy...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-16, 16:09   #298
ariankowamama
Przyczajenie

Witam wszystkie odchudzajace sie i stoaujace Adipex. Piszcie jak wam idzie jak dluho zazywacie i jakie macie efekty?

Napisalam juz posta wczesniej ale nie widze go tu?...?
Stary 2012-03-16, 20:47   #299
ariankowamama
Przyczajenie

Starasznie tu cicho... czy ktos tu zaglad i odchudza sie z adim?
Stary 2012-03-17, 09:13   #300
asia_kochana
Raczkowanie

GG do asia_kochana

helloo...

ja musze zrobić przerwe z braniem adika.. Coś mi sie z serduchem dzieje... wziełam 20 tabletek i sie zaczeło coś dziać... może to nie od adika, a od czegoś innego. ale wole zaczekać na wyniki i zrobić ekg.

miłego dnia wszystkim

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ariankowamama Pokaż wiadomość
Herta czy ty tez tak wlasnie kupilas Adi? Ja jak bedzie mus to pojade do Czech po nie.. chociaz z centralnej Polski jestem.
Dziewczyny chwacie sie wynikami, jak dlugo bierzecie i ile kg na minusie
Kurna jak ja bym juz chcia je brac ale mieszkam.w Angli i nie chce tu kupowc i ryzykowac przewiezienie ich do kraju za 2tyg lece, i na lotnisku mogly by byc problemy...

Lepiej jechać i kupić sobie w czechach. na necie jest mega mega dużo oszustów! sama sie kiedyś nadziałam na taką oszustkę.

kiedyś wysyłam koleżance do angli własnie adika i normalnie doszedł. ale jak jest na lotnisku - nie wiem. Mogą być problemy ale i nie muszą.
asia_kochana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości