![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Cudactwa Mariki :)
Piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więcej komentować nie trzeba, wystarczy spojrzeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Kartki boskie, faktyczne inne, nietypowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Nowe karteczki w innym klimacie ale jak zwykle śliczne...
![]()
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
![]()
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
to ja też się wpycham, a co! kartki superaśne i bardzo oryginalne
![]() fajna taka seria...naprawdę super! ![]()
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
No i jakie mroczne, zaraz mroczne... będę krzyczeć na Ciebie i już. Nawet pożądnie ich nazwać nie potrafi. Ty ty... Ja myślę tajemnicze, budzące zadumę i pieknie wykonane, a teksty? Jakie wymowne.
EDIT. Elianko, Owieczko możecie usunąć ten dubel. Och! znów mi się to wzięło. Najpierw nie weszło, a potem jak napisałam drugi raz to sie poprzedni wkleił.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2007-05-12 o 19:55 Powód: Dubel za dublem, wrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Jakie mroczne?! Jakie mroczne?! Krzyczę na Ciebie!
![]() ![]() Kartki ostatnie są przede wszystkim ślicznie wykonane i nie mroczne tylko tajemnicze, zadumane. A teksty? Trafione i prawdziwe. Super. Bardzo mi sie podobają. Właśnie nie kojarzą mi się z romantyzmem, ale z codzienną miłością piękną i prawdziwą (czasem trudną). ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
![]()
No moja droga !!!!!
Normalnie szczęka mi opadła i tyle !!! Kartka bilardowa rewelka... a kartki jak to napisałaś które nie maja sensu.... są ........... kurcze brak mi słów !!!! ![]() ![]() BBBBBBBBAAAAAAARRRRRRRRRR RRDDZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOO OO mi się podobają..... masz talencik i to nie tylko zręcznościowy ale też i oczny ![]() Brawo jestem pełna uznania !!!! ![]()
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
A mnie się bardzo podobają te karteczki mroczne
![]() ![]()
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
Jejku dziewczyny... aż się zarumieniłam
![]() ![]() Kate Polak- Ty to mi chyba po znajomości te komentarze piszesz ![]() ![]() Bewix- dziękuję ![]() ![]() ![]() Gps06- serdecznie dziękuję ![]() Kamilcia_W- zamknij szybko buzię, bo Ci mucha wleci ![]() ![]() Shatje- no i jak mam po raz kolejny dziękować to naprawdę nie wiem ![]() Kaczucha 47- ehhh... aż mi głupio... ale straaaasznie dziękuję ![]() Hejasz- zostaw ten post (mi tam nie przeszkadza ![]() ![]() ![]() ![]() Kreffcik- aż zaczęłam pociągać nochalem... Ehh... Naprawdę dziękuję ![]() ![]() ![]() Damurek- Ściskam mocno i strasznie dziękuję ![]() Malijka- strasznie dziękuję ![]() Jak już pisałam pustych przebiegów być nie może, dlatego dzisiaj pokażę coś co znalazłam za biurkiem (jest trochę zakurzone, ale co tam)... A jest to obroża... Obrożę robiłam dla mojej staruszkowej sznaucerki węzłami makramowymi... Niestety nie doczekała się zaprezentowania, bo nie dokończyłam zapięcia a Almunia zdechła mi ok roku temu... Ale zostawię ją sobie na pamiątkę... Oto ona (zdjęcia średnie, ale robione przed chwilką a światło takie kiepskawe) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
biedna Almunia
![]() ![]() ...abróżka kurka jak dla psa Paris Hilton...hehehehehehehe ![]() ...ciekawa jestem czy ma właściwości przeciwpchelne ![]() ...fajny pomysł a podoba mi się, bo jest glamour jak najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Ehhh... Coś obroża przeszła bez echa, no ale cóż
![]() ![]() A dziś dodam zrobioną przed chwilką kartkę na chrzest. Jest to uroczystość, na którą zrobienie kartki było mordęgą, ale skoro obiecałam to zrobiłam... Nie wiem, czy się będzie podobała, ale na dziś nic innego nie wymyślę... Czekam na opinie czy mogę takową puścić w świat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze kartka super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Karteczka słodziutka. Obbroża rzeczywiście bardzo elegancka.
Marikusia nie zrażaj się. Dzis wszystkich pewnie słonko wyciągnęło z domu, a trudno ze soba ciągnąć komputer co za tym idzie cały wizaż. No rozumiesz.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
Kochana Mariczko, ja sobie myślę, że większość ludzi pojechało się wygrzewać, bo dzisiaj wyjątkowo piękna pogoda była....jutro bedziesz miała cały komplecik pochwał
![]() a co do kartki to też bomba i bardzo mi się podoba....buźki ![]() ooo..widze ze mnie Hejasz wyprzedziła ze spostrzeżeniem ![]()
![]() |
#289 |
Rozeznanie
|
Bardzo ładna kartka, ale widać, że to nie Twoja tematyka -koleżance się na bank spodoba, bo ona nie musi o tym wiedzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Marikusia obraza sliczna, tylko tak mi sie smutno zrobilo ze nie ma juz wlascicielki tej obrozki...
A karteczke jak najbardziej mozesz puscic w swiat, jest super!
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Marika widzisz obie z Shatje mówimy głośnym, jednomyślnym hórem i jak zgodnie. Co za wizażowa jedność? Tak trzymać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Marika Kartka bardzo ładna
![]()
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
![]()
Marilusia !!!!! ja tak kocham zwierzynę, że szok i jak wczoraj zobaczyłam twoją obróżkę to normalnie zamiast chwalić zrobiło mi się tak smutno !!!! Potem zawiesił mi się komp i poprostu zapomniałam ci napisać...... A jest czaderska !!!! Chodziłaby jak dama!!!!!
![]() A kartka fajna!!! Czasem tak jest że człowiekowi nie lezy albo temat albo ..... ![]() ![]()
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Marikusia...na szczęście muchy jeszcze u mnie w pokoju nie latają...a jak już są to zjada je mój żółw...
kartkę beż żadnych obaw możesz oddać w świat bo wygląda bardzo ładnie, estetycznie i czyściutko, śliczny dziecięcy motyw...bardzo mi się podoba... ![]()
![]() |
#295 |
CraftMod
|
Kartka bardzo bardzo ładna, obroża suuper, pewnie pieseczka szykownie w niej wyglądała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
Marikusiu śliczna obroża
![]() Karteczka przesłodziutka .... A co do tego wyjaśnienia ... czy rozgrzana kalka nie powinna bardziej pokrywać białej kartki ?? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Kartki czadowe, kartka na chrzest śliczna , a obróżka urocza. Może jeszcze się przyda ?
![]()
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj miałam dzień bez weny twórczej a do zrobienia mam wiele rzeczy... Może jutro będzie lepiej... Dlatego dzisiaj tylko jedna karteczka i podziękowania
![]() Część z was zasługuje na wyjaśnienia odnośnie mojego pieska. Skoro już wam powiedziałam, że sobie zdechła, powiem wam też coś, żeby nie było smutno. Mianowicie to była już mega staruszka, ponieważ miała już ponad 16 latek z czego 14 przeżyła jako ślepota, bo kiedyś pożarł ją piesek. Zatem dożyła wielu lat a że pod koniec już się męczyła, bo traciła siły i węch to dobrze się stało jak się stało... Ale dziękuję wam wszystkim, którzy się zmartwili tą informacją ![]() A teraz "imienne" podziękowania: Bewix: dziękuję ![]() Hejasz: dziękuję ![]() ![]() Shatje: Tobie również dziękuję serdecznie ![]() Kate Polak: w rzeczywistości karteczka wyglądała lepiej więc podobała się wszystkim i muszę jeszcze zrobić dwie za karę ![]() ![]() Sagap: dziękuję za opinię i troskę o Muchę (bo taka była chronologia jej imienia: Alma- Almucha- Mucha) ![]() Arizoona: dziękuję, dziękuję ![]() Kreffcik: odbiorca wiedział, że mi temat nie leży i to była kartka próbna, ale się podobała... a za opinię dziękuję ![]() Kamilcia_W: wrrrr ![]() ![]() ![]() Nirshya.dwbh: Dziękuję ![]() ![]() gps06: dziękuję równie mocno jak przedmówczyni ![]() ![]() Malijka: dziękuję bardzo ![]() ![]() ![]() Bydgoszczanka: Dziękuję ![]() ![]() ![]() No i wspomniana wcześniej kartka: ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
śliczna karteczka..
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.