![]() |
#271 |
BAN stały
|
Dot.: tak bardzo chce sie ZAKOCHAĆ :))
no ja tak ogólnie to ja to waliłam czy ktoś mi sie podoba czy nie.
Było paru takich, ale sie nie starali wiec odrazu rezygnowałam... Wiec wiecie. Teraz czuje ze ten z którym jestem to jest ten. tak mi się wydaje^^ Ja tam się teraz nie bawie chłopakami. Chociaz oni do mnie zarywają i koleżanka do mnie mówi żebym się przestała malowac i żebym rpzestała sie czesać to się odkochają :P:P LoL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
BAN stały
|
Ja siebie ogólnie nie uważam z ładną dziewczyne. tzn za taką zeby chłopacy latali, a juz takie wyznania co ja dostałam ^^Ale przyjełam tylko 1
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Skąd ja to znam? Jakieś ciężkie przypadki z nas czy co?
![]() |
![]() |
#274 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co tam u Ciebie? W ogóle to nie powinno Ciebie być na tym wątku.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Może dlatego nie mam nikogo bo mam tak, że to facet pierwszy powinien zrobić pierwszy krok a nie kobieta(?) Tak zostałam wychowana.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam i cieszę się że nie jestem sama z takimi manierami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Blaque, ja tez tak miałam , że wszystkie koleżanki miały chlopaków i w ogóle, ale uznałam, że nie ma co się męczyć tym
![]() ![]() I tego też Tobię życzę. Żeby Cię dopadło ![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
BAN stały
|
Ja właśnie tak czekałam i to właśnie on zrobił pierwszy krok :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
ufff, ciesze sie że nie jestem sama
![]() ![]() ![]() Cytat:
no wieki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Ale ja też byłam strasznie ciężkim przypadkiem!!!
![]() Myślę, że po prostu potrzeba czasu. Z reguły miłość przychodzi przypadkowo. Tylko nie myślcie ciągle o tym, że wam kogoś brakuje. Powinnyście imprezować do woli, bawić się z kumpelami i żyć na pełnych obrotach. Kiedyś obudzicie się w ramionach ukochanego ![]()
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I czy tylko ja mam takie 'szczescie' jesli chodzi o bylych TZ? Po jakims czasie kazdy chce do mnie wrocic ![]() A ja tak marze o kims zupelnie nowym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
BAN stały
|
No tacy z którymi się zerwało i powracać do nich to nudne, chodz czasem moze się zdarzyc tak ze to ten jedyny był :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Ja mam osttanio jakiegos pecha.. nagle wszyscy mnie kochaja <beczy> mam dosc facetowwww.. najgorzej ze zaden mi sie nawet ciut nie podoba..
przesladuje mnie 'ideal' mojego bylego ;( "wszyscy sa nie fajni tylko ON jest IDEALNY" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
BAN stały
|
U mnie tak samo jak u Ciebie tylko ze ja mam teraz jestem z kim, a im się nagle wzięło na okazywanie miłości xP
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
witch_18
Cytat:
Wydaje mi się jednak, że większe jest prawdopodobieństwo, że spotkasz kogoś, kto żyje w sposób podobny do ciebie. Będziecie się potrafili doskonale porozumieć i wyniknie z tego coś dobrego. Trzeba być dobrej myśli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie myślałam do czasu, aż mnie nie trafiło. Nic z tego nie wyszło i teraz myślę.
![]() Nie narzekam na brak powodzenia ale nie lubię umawiać się z tymi, którzy są dla mnie "tylko" przyjaciółmi i nie pociągają mnie jako mężczyźni. Strata czasu mojego i ich, a poza tym zawsze jest ryzyko, że straci się kumpla.
![]() |
![]() |
#286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz, tj. już pisałam narazie te smutki 'nie mienia' faceta odeszły i nie dopadają mnie. Może dlatego, że jestem zawalona innymi sprawami? ![]() ![]() Wiecie, wychodzę z takiego założenia: nie ważna ilość, ważna jakość ![]() I właśnie nie chcę mieć co chwilę kogoś nowego-nie jestem takim typem. Chcę mieć jedynego na dłużej, ale właściwego ![]() Noo, to jednak jest jakaś nadzieja.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że zima to ciężki okres dla samotników, ale przecież da się go przetrwać. Najważniejsze to nie poddawać się i próbować wychodzić do ludzi. A może akurat trafi się ten, na którego czekało się te wszystkie długie zimowe wieczory. Nie rezygnować z wyjść z przyjaciółmi. Może właśnie jakiś znajomy przyjaciela/ przyjaciółki okaże się tym. ![]() W życiu bywa różnie, kwadratowo i podłóżnie ![]() Tak, wiem- mówić łatwo. Ale ja przez cały okres mojego przeczekiwania na tego kogoś świetnie się bawiłam i właśnie dlatego, że brałam z życia, co mogłam, jeździłam na różne imprezy to spotkałam mojego ukochanego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No wiecie o co chodzi ![]() Dla mnie chyba najgorsze będą walentynki. Wszędzie zakochane pary, wszędzie czerwono, serduszkowo i słodko ![]() Ale jakoś damy radę, nie kobiety? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna już rok temu, a druga od miesiąca nie daje znaku życia. Do tego zmieniła numer telefonu. Jeżeli wszyscy tak robią- to dziękuję bardzo za takie przyjaźnie ![]() Ale nie zostałam sama. Mam jeszcze jedną dobrą znajomą.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na szczęście tak nie jest. Tzn. wiadomo, że już nie ma dla nas tak czasu, cały czas jest wlepiona w telefon, pisze sms'y ale na szczęście mamy czas dla siebie, na spotkania, a i tak w szkole jesteśmy wszystkie razem, więc ok ![]() Tylko, że to zaczyna czasami być denerwujące jak w kółko słuchasz co X nie zrobił, a X coś tam, ... etc. Ja rozumiem, że ona jest zakochana ale po jakimś czasie uśmiechy zamieniają się w zdenerwowanie. Ale i tak jej 'wybaczamy' ![]() Tak samo byśmy się zachowywały ![]() miu miu-dobrze mieć taką siostrę ![]() Ja dopiero z moją zaczynam taki kontakt nawiązywać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#294 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Mnie też prześladuje ideał byłego;/ Nie mogę się odkochać ;( Ale zaciskam zęby i walczę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Ideal bylego?Wiem cos o tym.Niestety.
Ja czasami sie zastanawiam czy ja naprawde jestem az tak wymagajaca,ze nie potrafie sobie znalezc faceta? ![]() I wez tu zrozum kobiete ![]() Jeszcze jedna rzecz mnie frustruje.To,ze przyciagam wszystkich dobrych kumpli ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Tyle,ze ja nie wyobrazam sobie nie miec kumpli
![]() Nauczona bledami zaczelam wyjasniac sytuacje juz na samym poczatku.Zobaczymy jak to bedzie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sobie nie wyobrazalam, ale nawet jak wyjasnialam to slyszalam "to po co w ogole sie ze mna spotykasz? Po co jetes taka jaka jestes!!" ja sie pytam 'jaka' i co slysze? "taka inna niz te wsyztskie panienki!" i co? soba tez nie mozna byc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
BAN stały
|
Najgorszą rzeczą jaka mogłaby mnie spotkać to fakt że chłopak sobie ze mnie kpiny robi.
Że żartem jest to że mnie on kocha i takie tam... Ja bym nigdy komuś czegoś takiego nie mogła zrobić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego się najbardziej boję.. Że facet wcale nie będzie chciał ze mną być.. Ja w ogóle mam jakieś fobie i sama sobie dorabiam jakieś bzdurne ideologie. 'przecież nie mogłam się nikomu spodobać- jak ja wyglądam? ![]() Nigdy nie wierzę w to, że mogłabym się komuś ot tak spodobać. Zresztą.. od dawna z nikim nie umawiałam się itp. ....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.