|
|
#271 |
|
Rzabbocop
|
Dot.: Atrakcyjna mama
U mnie kryteria co do imion były takie:
- nie może się powtarzac w rodzinie i wśród najbliższych znajomych - nie może się z kimś negatywnie kojarzyć - musi mieć angielski odpowiednik - nie może być zbyt popularne wybór pozostał na prawde niewielki a jeszcze żeby sie podobało
|
|
|
|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jeszcze mialam takie, by dalo sie latwo wymowic po polsku, angielsku, niemiecku, hiszpansku i hindi
|
|
#273 |
|
Konto usunięte
|
up up
NOO, ja jeszcze 2w1, ale juz sie nie moge doczekac, kiedy do was dolacze w walce o atrakcyjny wyglad ![]() PS. Juz naprawde nie moge na siebie patrzec, te kilogramy i rozstepy
|
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;5299881]up up
NOO, ja jeszcze 2w1, ale juz sie nie moge doczekac, kiedy do was dolacze w walce o atrakcyjny wyglad ![]() PS. Juz naprawde nie moge na siebie patrzec, te kilogramy i rozstepy [/quote]A zapewniam Cię że ładny wygląd wróci nawet nie będziesz wiedziała kiedy.....Szczególnie gdy będziesz karmiła piersią. )
|
|
|
|
|
#275 |
|
BAN stały
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;5299881]up up
NOO, ja jeszcze 2w1, ale juz sie nie moge doczekac, kiedy do was dolacze w walce o atrakcyjny wyglad ![]() PS. Juz naprawde nie moge na siebie patrzec, te kilogramy i rozstepy [/quote]lea, w ciąży przecież też można ślicznie wyglądać ja też jeszcze w dwupaku, nic nie wskazuje na to, żebym w ciągu najbliższych dni miała schudnąć jakoś to przeżyjemy |
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Roxette to w koncu kiedy bedzie ten porod?
|
|
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
a ja postawiłam na upiększanie ciała i na ujędrnianie - zaczęłam pływac i smaruję sie róznymi kremami na cellulit i rozstępy - ostatnio odkryłam Gerbera - bardzo fajnie się wchłania. a poza tym, to jakieś maseczki, pilingi na cialo no i pasemka rude
|
|
|
|
|
#278 |
|
BAN stały
|
w poniedziałęk lekarz stwierdził, że mimo, że dziecko jest takie duze to czekamy do 8października, bo to jednak nie jest źle obliczony termin, porobiono mi wszystkie badania, dokłądnie wymierzyli dzidzię i jednak czekamy do tego października
w najgorszym wypadku jeśli Nastka bedzie strasznie wielka skończy się to cesarką |
|
|
|
|
#279 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
o rany jak mnie dawno nie było!!! ale dopiero teraz udalo mi sie na nowo podłączyć internet. obkupiłam sie w kosmetyki byłam u fryzjera więc sie moge pokazać
teraz walcze z nabytym w Irlandii tłuszczykiem i smaruje sie ampułkami na cellulit i rozstępy. mam nadzieje ze w końcu wysmukleje z zgubie te zbędne 6 kilo
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
a ja się od środka i na zewnątrz upiększam - łykam skrzyp na włosy, bo pociąży mi się osłabiły, wit A+E, no i smaruję się kremem gerbera na rozstępy - ale to tak zapobiegawczo, bo całą ciążę się smarowałam i nie mam rozstępów. no i sport - najlepsze pływanko!!
|
|
|
|
|
#282 |
|
Wtajemniczenie
|
radze jeszcze do tego wapno ! albo w tabletkach, albo duuuzo maslanki itp !
A ten krem Gerbera podobno dobry...
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
BAN stały
|
macie jakiś link do tego kremu?
|
|
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
lea29 - trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie, wiem, ze to czekanie na dzidzie jest najgorsze. U mnie bylo zaledwie 4 dni po wyznaczonym terminie, a le dla mnie to byla wiecznosc
![]() U mnie proces wracania do stany "normalnosci" jest dosc powolny, ale widoczny. jak leze na boku, widac miesnie w gornej partii, gorzej z dolną - a maltretuje ja codziennie cwiczeniami i masazami(szczotka, szczypanko). Uzywam tez Fissanu i zelu ujedrniajacego Eveline. Czasem stosuje tez pelling kawowy lub solny. Czestotliwosc zabiegów oczywiscie zalezy od Julii, kt. czasem grzecznie spi 2 godz. non stop a czasem marudzi cały czas. Cóż taki nasz los Roxette - chyba mowa jest o tym kremie: http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=6858 |
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaka przecudna pogoda
.
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
Cudna pogoda a ja zasmarkana.w dodatku maly tez zaczal kichac...a jeszcze dostalam cynk ze mi sie zwala na glowe jakies stare ciotki. boska niedziela
...
|
|
#288 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() starałam się unikać polskich liter "ł" "ć" "ś". cale życie szalałam za imieniem "tymon": ("tymuś" dla dziecka, "tymek" dla kolegów) ale dwa tygodnie przed porodem znajomi nazwali tak swojego kota :/ |
|
|
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
widzę, ze nie tylko ja tu mogę zachwalić krem na rozstępy gerbera. ja go stosowałam, jak tylko sie dowiedziałam,ze jestem w ciaży no i przez całe 9 miesięcy nie pojawił mi się ani jeden rozstęp
|
|
|
|
|
#290 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
ja tu jestem pierwszy raz i czuje z e tego wlasnie mi brakolwalo.Babskich pogaduszek . O czym tak piszecie aktualnie?
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zyjecie?
Roxette i jak tam? |
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
AaniaA - Ja żyję
Chociaz ledwo, bo niewyspana ostatnio chodze przez moja Julcie.Cos podupada ten wątek ostatnio, a temat przeciez tak absorbujący!!! Chyba po prostu wszystkie mamuski spedzają kazda wolna chwile na upiekszanie siebie i nie mają czasu na pisanie (ja do tej grupy wlasnie naleze, korzystam z chwil gdy moje dziecko spi) |
|
|
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez sie upiekszam
![]() Mam nawet dzisiaj lekki makijaz
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzis się lekko podłamałam bo wybrałam się z kuzynką równolatką na zakupowe łowy. no i jak zobaczyłam jak ona wygląda bez ubrania i porównałam z sobą to odechciało mi się stosować tych wszystkich balsamików ampułek ujędrniających i ćwiczeń, bo ja się męczę zeby jakoś wyglądać a ona nie robi nic i wygląda super. no fakt ona nie rodziła i ja przed ciążą też tak wyglądałam, ale blado wypadam na golasa
zwłaszcza chodzi mi o stan skóry po ciąży...jedyna pociecha ze ja mam męża i pociechę a ona tylko westchnęła ze co z tego ze dobrze wygląda jak nie ma dla kogo tak wyglądać...
|
|
#295 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem dokladnie jak sie czujesz... Wlasnie mysle ze to jest niesprawiedliwe ze my kobiety nie tylko ze dajemy tyle z siebie podczas ciazy, karmienia, no i wychowywania dzieci, i do tego dostajemy takie 'prezenty' typu rozstepy, obwisly brzuszek, itp...
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj bylam u ginekologa i powiedzialam mu, ze po pigulkach antykoncepcyjnych robi mi sie cellulit
. i jak tu ladnie wygladac?! przed ciaza (jakis czas temu jak bylam piekna i mloda ) kiedy bralam tabsy nie nie bylo mowy o tym paskudztwie, a teraz .
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
oj Dziewczyny ale ucichlo w tym watku
. Roxette juz pewnie urodzila .
|
|
|
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie, pewnie jest zbyt zajeta dzidzia by pamietac o wizazu
![]() A ja lece sie wykapac, mam przygotowany peeling z oleju oliwkowego i cukru, no i siemie lniane do wlosow
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie do atrakcyjnej mamy to troche brakuje. co z tego, ze jestem ubrana w spodniczke i sweterek, jak mam czerwony i wysuszony nochal od ciaglego smarkania. jestem chora, a musze siedziec w pracy
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
ja jakas rozleniwiona i zdolowana jestem....pewnie ta aura tak dziala na ludzi...spać nie moge spokojnie to mam wory pod oczami jak wstaje rano.ale staram sie jak moge. znów walczę ostro z cellulitem i rozstępami i masuję masuję masuję.
przysiady i brzuszki okazaly się zbawienne bo przynajmniej nie dostalam zakwasów łażąc po górach, a mój mężuś wysiadł kondycyjnie,hehe. potem jęczał ze go wszystko boli ![]() no ale on ma biedactwo siedzącą pracę...
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

a jeszcze żeby sie podobało

...
.