![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Cytat:
![]() Iwonko co do twojej tuszy o ktorej piszesz to ja widze buzie i jak jest zadbana, usmiechnieta i bije od niej radosc to nic innego nie widze.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego tutaj nikogo nie ma???
Cały dzien pustki !!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
A ja zamiast położyć sie spać to siedzę i gapię się w ten komputer.
Kasia od 19 śpi, a ja miałam poprasować, ale mi się nie chciało. W końcu wieczorem mąż zabrał mnie na randkę na spacer po lesie. Było romantycznie. Tylko, że to pierwszy raz od 5 lat, które jestesmy ze sobą. No ale lepiej poźno niż wcale. Dobranoc wszystkim. |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
Moni@ śliczne foteczki
![]() My dziś pół dnia spedziliśmy na plaży, korzystamy ze słońca póki jeszcze można ![]() ![]() ![]() Oliwia od jakiegoś czasu zrobiła się straszna przylepa "mamusiowa"ciągle tylko mama i mama. Jak jesteśmy u kogoś to normalny koszmar jest ciągle chodzi za mną albo chce na rączki albo usiąść na kolanach ale tylko u mnie , do nikogo innego nie pójdzie nawet taty , męczy mnie to trochę, ale na szczęscie w domu jest ok i mi nie truje ![]()
#275 |
Zadomowienie
|
No widzę, że nie tylko ja siedziałam tutaj tak późno. Kasia była jeszcze później.
Nie chce mi się dziś pracować, mam lenia. Moje dziecko w końcu będzie mogło być zaszczepione. Ciagle coś stało na przeszkodzie, z reguły choroba. W następny piątek idziemy kłuć maleństwo. Znowu będzie się darła w niebogłosy. Jak była mała to problemów żadnych z nią nie miałam, zawsze grzeczna, a teraz jak tylko zobaczy panią doktor to już się piłuje jakby ją ze skóry obdzierali. Kurcze dziś po pracy powinnam posprzątać cały dom, bo będę miała na weekend wyjątkowych gości, ale nie wiem czy mi na wszystko starczy czasu. Znając życie pewnie nie. Mam takie te godziny pracy beznadziejne, bo dopiero o 18 jestem w domu i szkoda mi czasu na sprzątanie itp. jak chciałabym go spędzić z malutką. A jak już pójdzie spać to coś tam jeszcze chwilę porobię i kładę się spać, bo jestem padnięta. No ale nie ma co narzekać zawsze mogłabym mieć gorzej. |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Kasienko
![]() ![]() Kasia moj Szymek od paru dni od 3 nocy spi tylko ze mna ![]() ![]() ![]() Iwonko nie martw sie bałaganem w domu ja tez mam w domu sajgon..chyba do okien i firan zaprosze Kasie ![]() ![]() ![]() A ty Iwonko spedzaj z Kasienka tyle czasu ile ci sił starczy kochana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() Wczoraj koło godz. 23 wróciliśmy do domku. Niestety niedługo po przyjeździe przeżyliśmy koszmar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do wczasów to super było, i strasznie żałuję że nie zostaliśmy dłużej- wtedy ominęłaby nas ta wichura ![]() Jak pomniejszę fotki to wkleję. Całuję Was wszystkie!!! Monia Iwonka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!!! Spóźnione ale szczere zyczonka ode mnie i dzieciaków ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Kochane pewnie juz widzicie moj podpis
![]() ![]() ![]() Dzis pisze od Iwonki ale jutro jak dojade do domku to napisze wiecej ![]() Powiem Wam tylko tyle ze to bombowa dziewczyna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() c.d.n. Cytat:
![]() ![]() ![]() Bardzo dziekuje za zyczonka ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 15:03 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zadomowienie
|
Niki fajnie że już jestes z nami spowrotem no i cieszę się że wyjazd się udał
![]() ![]() ![]() Moni@ ty to masz dobrze ![]() ![]() Ja dziś jestem tak padnieta że już ledwo siedze , mieliśmy dzisiaj gości bo Julia miała urodzinki , skończyla 5 latek ![]() ![]() ciekawe co u Jastin i Alien dawno sie nie odzywały ![]() Cytat:
![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 15:04 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Kurde mol, żyje tu ktoś jeszcze?
Dziewczyny odezwijcie się chociaż trochę, please! Chciałam tylko powiedzieć, że spędziłam zajefajny weekend z Monią i jej synusiem Szymusiem. Było extra, fajnie i wogóle. Nie da sie tego opisać żadnymi słowami. Na razie tylko zdjęcie Moni ze mną w tle (no coments) i Szymusia, któremu mój TŻ próbował zaszczepić pasję do fotografii. |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
No do licha cos sie dziewczyny wykruszyły...Jastin Alien, Humbak zapomniały o nas
![]() ![]() ![]() ----------------------***-----------------***--------------------***----------------------- Zgodze sie z Iwonka ze nie da sie opisac tego jak spedzilysmy te chwile...Iwonka swietnie gotuje, jest wyluzowaną mamuską z klasą, jajcarą na maxa i szczera do bolu ![]() Okazało sie ze mamy wiele wspolnego, duzo nas laczy i wiecie co? nawet sie czegos od niej nauczyłam ![]() Jeden dzien minał nam na zwiedzaniu Serca Łodzi -Manufaktury, co mnie oczarowało ![]() ![]() ![]() W niedziele zabrałysmy dzieci do Bajlandii (tak Iwonko??) godzine czasu szalały na palcu zabaw z budynku, miały dostepne wszystkie zabawki, gry, samochody..Dzieci szalały , nie dało sie ich upilnowac..Latały z jednej karuzeli na inna, samochody albo jedne albo drugie..w labiryncie bieganina,ze malo sie nie poobijali...zrobilam duzo zdjec ale wkleje Wam jutro bo dzis padam na pysk..droga mnie wymeczyla...potem sprzatanie w domu bo mam juz meble ![]() ![]() Iwonko a skad masz nasza fotke? iedy ja mezus cyknał..hmmmmmmmmm Dobranoc dziewczyny do jutra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A Bajlandia nazywa się Kinderplaneta, chociaż z planetą ma to niewiele wspólnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja do Was nie zaglądałam, bo najpierw była u nas ta wichura, potem niespodziewanie w sobotę rano wyjechałam z siostrą i Patrykiem do Gródka na weekend (mój pierwszy wyjazd bez Nikolki).
A teraz nie mam ochoty w ogóle pisać, ani nic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A nie wiecie jak ta sprawa Jastin z tym guzkiem się rozwiazała??? ![]()
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
Niki skarbie nie martw się na zapas, do czwartku już niedużo czasu, więc na pewno wszystko się wyjaśni i będzie dobrze. Ty rzeczywiście długo karmiłaś i może gdzieś zatkał się jakiś kanalik.
O ile dobrze pamiętam to wyszło wszystko dobrze. To chyba był stan zapalny czy jakoś tak. Ale głowy sobie nie dam uciąć, mogę się mylić, bo mam już zaawansowaną sklerozę. Pamiętam tylko, że wszystko było w porządku. |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Iwonko dziękuję za pocieszenie, tak mnie to podnosi na duchu, ale i tak w środku czuję strach. Taki mam głupi charakter, że zamiast wszystko olać i nie przejmować się, to ja od razu panikuję i płaczę
![]() Pamiętam własnie jak Jastinek pisała ze lekarz jej mówił, że to przez pokarm może być, a potem chyba miała iśc na badania, ale dalej już nie pamiętam co się stało, wiem, ze bardzo się bała, tak jak ja teraz ![]() Mój ginekolog ma w gabinecie USG więc pewnie mi zrobi od razu i może się na miejscu dowiem ![]() Czytałam tu na wizazu dziewczyna pisała, że tez miała guzka i na USG jej lekarka powiedziała, że czasem hormony tak szaleją, powodując zgrubienia do złudzenia przypominające guzki
![]() |
#286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak KinderPlaneta wlasnie znalazłam bilet wstepu ![]() Miałam Wam powiedziec ze Iwonka nie chce mojego synka za ziecia bo powiedziała ze to maminysynek ![]() ![]() oto kilka foteczek naszych pociech razem ![]() Cytat:
Nie smuc sie Słonce bo czasem my kobiety mamy rozne szalejace hormony ktore przeksztalcaja sie chwilowo w jakies zmiany.. Jak miałam 19lat to lekarka gin powiedziała ze mam cyste na jajniku i skierowała mnie na wyciecie całego jajnika twierdzac ze to rak..umierałam cały tydzien, plakałam..Potem okazało sie ze to była torbiel ktora pekła wraz z nadejsciem okresu ![]() A jesli karmilas tak długo to ja tez jestem zdania ze jakis kanalik zatkany cie niepokoi ![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 15:06 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
Niki główka do góry na pewno to fałszywy alarm i wszystko będzie oki.
![]() ![]() Moni zdjęcia super,ale te nasze dzieciaczki fotogeniczne ![]() ![]()
#288 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz Wam dziękuję za słowa otuchy
![]() tak bardzo staram sie wierzyć że będzie tak jak piszecie. Ja chyba nie dożyję do czwartku ![]() Moni@ śliczne zdjecia, dzieciaczki oraz mamusie ![]() ![]()
![]() |
#289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Amelcia to by pantoflarza z Szymusia zrobiła, podobno... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
Iwonka między nami kobitkami ,ktoś musi mieć predyspozycje do rządzenia a ktoś do poddania się (chodzi mi odnośnie kwestii Szymusia -pantoflarza). Ale jeżeli ma charakterek po Moni lub tatusiu to tak łatwo by się nie poddał,a rzeczywiście moja Amelcia już nas wszystkich po kontach ustawia.
![]()
#291 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
A oto parę fotek mojej Amelci i ciuszków jakie jej ostatnio zakupiłam dresik cukierkowy i spodenki.
#293 |
Zadomowienie
|
Niki napewno wszystko będzie ok
![]() ![]() Mi lekarz powiedział że po przestaniu karmienia powinnam iśc na usg , zwłaszcza dlatego że bardzo długo karmiłam Julię a teraz znowu Oliwkę karmię, i pójdę tylko nie wiem kiedy to moje dziecię znudzi się cycem ![]() Dziewczyny świetne foteczki ![]() ![]() Nel ładne ubranka kupiłaś Amelci ![]() ![]() ![]()
#294 |
Zadomowienie
|
Kasia a ja na allegro jeszcze nic w życiu nie kupiłam,bo nie wiem jak to się robi a poza tym ja lubię chodzić po sklepach,podotykać towary,popatrzeć z bliska,pomacać,to mi daje satysfakcję. A na handrę najlepiej na mnie działa kupno nawet najmniejszej rzeczy. U nas pogoda się pogorszyła,dzisiaj był bardzo zimny wiatr.
Iwonka czy nadal dajesz Kasię do żłobka bo Amelcia od września idzie na 4 godzinki,nie wiem czy się zaklimatyzuje ale spróbujemy. ![]()
#295 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nel śliczne ciuszki, szczególnie cudowne są jeansy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki
![]() ![]() A jak było pierwszego dnia od razu ją zostawiłas na cały dzień?
#299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Obiad w żłobku jest o 11.30 więc pewnie będzie spała zaraz po obiadku. Pierwszego dnia zostawiłam ją do 13, drugiego do 14, a trzeciego do 15. A teraz bedzie od 8 do 16.30 dopoki ją TŻ nie odbierze po pracy. Zresztą nie ona jedna. Więc tak mi trochę lżej jest psychicznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja oddałabym Szymka i poszła do pracy ale tylko mojej mamie , do niej mam tylko zaufanie, a po 2 u mnie zlobka nie ma jak wiesz... No i nie ma wyjscia i bede chowała maminsynka:P Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 14:57 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.