|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmik z rozgrzewką
dzieki Kamilcia za ta Carmen
![]() ktoras z Was pisala, ze ma joge Antoni Kidman (przepraszam, ale teraz nie mam czasu przejrzec calego watku-obok male dziecko ) czy moglybyscie ten filmik tez udostepnic??Prosze ladnie
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
W takiej sytuacji to moglabym nawet sciągnąc film bezposrednio z Twojego komputera
Jakbyś miała zewnętrzne IP to daj mi znać, najlepiej na maila. Coś wtedy wymyslimy. A jak nie, to też coś wymyślę Deanne--- linki do jogi z Antonia Kidman podawałam niedawno, są troszeczkę wyżej
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaa Bosh wrrrrr juz była prawie cała joga na megaupload no i wyszłam z domu a jak wróciłam to komputer był wyłączony
wrr czas na własne mieszkanie ładuje od nowa ale napisane jest że będzie dopiero za 11 godzin mam nadzieje, że transfer się polepszy
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
a czy ja moge prosić areobic callanetics only exercice??
z góry bardzo dziękuję
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
witajcie,mam prosbe-chce zaczac cwiczyc i sciagnac filmiki z cwiczeniami[pilates,yoga,aerobic i inne] z netu ale z serwera wyslij to[na ktorym umieszczalyscie]nie moge ,bo minelo 7 dni i zostaly usuniete
pisze bo chce prosic Was o te linki ,wszystkie jakie tylko macie,ale aktualnie umieszczone w wyslij to-ja bardzo przepraszam ze zawracam glowe,wybaczcie mi ,ale moja nadzieja w WAS tylko zostala-jeszcze raz bardzo prosze o pomoc i serdecznie dziekuje z calego serca;]
|
|
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
dodam ze nie mam programow umozliwiajacych sciaganie i moge skorzytac z serwera wyslij to -i sciagnac stamtad-jesli ktos je tam umiesci i poda link,ewentualnie przesle mi gotowy mailem
![]() bardzo prosze o pomoc thx;] |
|
|
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
angel popatrz jakies 2-3 strony wstecz sa świeże linki
a ja dodaję: "New yoga Kathy Smith" http://www.megaupload.com/?d=AXG1J7K3
|
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
angel popatrz jakies 2-3 strony wstecz sa świeże linki
a ja dodaję: "New yoga Kathy Smith" http://www.megaupload.com/?d=AXG1J7K3 jutro dalsza częśc jogi i callanetics
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
tak patrzylam na poprzednie stronki,dziekuje bardzo za link,a co polecilabys mi sciagnac-chodzi o nogi,brzuch i posladki-dopiero chce zaczac cwiczenia a niezbyt sie orientuje co do czego i na co
z kondycja u mnie na bakier-dlatego wolalabym cos nie aerobowego\ z gory wielkie thx
|
|
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
mam problem ze scaleniem pilatesa-Pingwineczko czemu nie moge scalic? moze Wy dziewczyny wiecie?-pokazuje sie-wloz nastepny dysk albo podaj inna lokalizacje-czemu tak sie dzieje,za nic nie moge scalic plikow
|
|
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
juz udalo mi sie,scalilo
|
|
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, a szczególnie Pingwineczko i Angel1221 udało mi się scalić Pilatesa, lecz nie mogę go otworzyć! Może nie mam jakichś kodeków? W jakim programie wy otwieracie pilatesa? Pomocy!!
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
Ja uzywam mplayera i xine, ale wersji tych programów do windowsa nigdy nie używałam
W każdym razie sprawdzałam w windows media player i też działało. Chyba na prawdę brak Ci jakichś kodeków. Poszukaj kodeków do xvid-a bo bodajże do tego konwertowałam. Na tej stronce są kodeki: http://www.free-codecs.com/Codec_Pac...1_download.htmPowodzenia!
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
angel1221 jak ty to zrobiłaś??ja nie potrafię
|
|
|
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
Pingwineczko a "zarzucisz"(
linkiem z Schudnij w domu (z vity) ?to sa jakies cwiczonka czy co ?
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
Demetria -
nie wiem jak sie odwdzieczyc Wam dziewczyny bo nie mam wlasnych zbiorow na kompie - oprocz tych co sciagnelam z tej wlasnie stronki...Mam mnostwo cwiczen ale na zwyklych kasetach VHS... albo powycinane z gazet - ooo tego mam duuuzo, wiec moze kiedys jak skanner dorwie gdzies to choc takie cwiczenia powklejam
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
a mi brat znowu przeinstalował edonkeya ...
Wszytsko mi przepadło co sciągałam... |
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
http://www.megaupload.com/?d=6AR3H7C7
kolejna joga "Yoga workout" teraz callanetics
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
Aluniu--- będa ćwiczenia, już je "upycham" na megauploadzie
Ale jak zwykle troche to potrwa To sa ćwiczenia na "całego czlowieka", taki typowo w domku z wykorzystaniem tego co pod ręka w ramach sprzętu. Mi się nawet podobają. Ale polecam przećwiczyć i potem dopiero oceniać, bo moja koleżanka powiedziała, ze takie nic, a potem mało nie padła w trakcie
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
na pewno nie masz kodekow,bo w windows tez dzialaja te filmiki
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam pytanie dziewczyny czy może któraś z was ma jakies cwiczenia w stylu dance aerobic? albo cos jak fat burning?? albo zwykły typowy areobic??
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
Ja gdzies mialam fat burning, do Świata Porad bodajże był dołączony. Jak bys była zainteresowana to daj znać, ale znowu troche minie zanim znajdę
mam jeszcze coś takiego aerobikowego na cd tym razem tylko do słuchania. Muzyka i konkretne polecenia do ćwiczenia (kiedyś w Vicie było). bardzo proste kroki, ale jakieś takie radosne i przyjemne. Dobre żeby się rozruszać. I to wiem gdzie jest (a przynajmniej tak mi się wydaje) więc jak bys chciała... to też daj znać
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Pingwineczko, sprawdź proszę poczte
|
|
|
|
|
#296 |
|
Rozeznanie
|
http://www.megaupload.com/?d=F9OXGRD9
no i obiecany callanetisc (jej niecierpie tej nazwy za kazdym razem pisze ją inaczej )oo Pingwineczko to ja chętnie poprosze o to co wiesz gdzie jest ciekawe i nowe doswiadczenie
Edytowane przez demetria Czas edycji: 2006-02-21 o 23:03 |
|
|
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki mozecie odswierzyc PLIK Z PUMP UP?? prosze
|
|
#298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
hej, super ten pump it up, niestety, z powodu zatkanego dostępu do megaupload udalo mi sie sciagfnac tylko te jedna czesc z wyslij to. Moze jednak udalo by sie podstawic tam pozostale czesci?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

A prubowalaś wrzucić pliki na megaupload? Ja ostatnio nie miałam problemów z tym.
wrr czas na własne mieszkanie

?to sa jakies cwiczonka czy co ?