![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknie Maggie Sottero
Dziękuję Martusiu!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
czy w tym salonie w bialymstoku maja duzo modeli sukni Maggie Sottero?? bo tez interesuja mnie jej suknie. Ciekawe jak z cenami czy nizsze niz w warszawie. bo mam blisko do warszawy,a tam tez sa jej suknie,ale gdyby byly duzo tansze w bialymstoku to przejechalabym sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak wcześniej moja koleżanka wychodziła za mąż i wybierałyśmy sukienki np.z SanPatrick to Warszawie te same modele były dużo tańsze niż w Białymstoku więc może jak byś przymierzyła sukienkę w Warszawie to dobrze by było zadzwonić i zapytać o cenę tej samej sukienki w Białymstoku.
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
![]()
witam serdeczznie
![]() bardzo dlugo zastanawialam sie nad wyborem sukni slubnej i wkoncu juz jest ta jedyna,moja...... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
witam,
ja również jestem w trakcie poszukiwań. Póki co moją uwagę przyciągnęła szczególnie suknia Winona oczywiście Maggie Sottero: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=R1064 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
tez chcialam jej suknie, ale wczoraj jezdzilam i bylam w tych salonach w warszawie, i w jednym mi pani powiedziala ze nie maja jej sukni, a w drugim ze maja,ale ja chcialam z trenem dlugim i szeroka,to mowila ze takich z jej kolekcji niema,ze zostaly tylko te mniej "rozlozyste"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja jak mierzyłam tą sukienkę to była bez koła a miała sporo warstw które co ważne nie były ciężkie i nie była aż tak mocno rozłożysta jak na zdjęciu.Ta na zdjęciu to jest chyba z kołem Pani w salonie zapewniała mnie, że nie będzie potrzebne koło bo te halki tak prasują, że one zastępują koło.Ogólnie nad kolem sie jeszcze zastanawiam zobaczymy czy będzie potrzebna.Suknia nie jest przesadzona na czym mi bardzo zależało.Tren taki sam jak na zdjęciu ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem ogromną fanką sukien Maggie Sottero
![]() ![]() ![]() Odwiedziłam już dwa salony, ale niestety w każdym z nich mieli zaledwie trzy lub cztery modele ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie
![]() ![]() A to chardonnay http://www.maggiesottero.com/dress.a...=1&style=S5261 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Śliczna!!! Ja też zamawiałam w Jeleniej Górze w tym salonie
http://www.gebi.pl/index1.html Zamawiałam w listopadzie i czas oczekiwania ma być około 19 tygodnia. Kiedy macie ślub, bo my 04.09. 2010. w Karpaczu w Wang. Ile kosztuje twoja suknia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() Nie wiem jak wyjdzie z tą sukienką, bo ostatnio nie było jej na stanie w salonie. Babeczka mowiła, żeby na dniach zadzwonić i pytać ![]() pytałam sie również o cenę, dowiedzialam sie, że 3300, także na MS nie jest to tak duzo. Krakusy, dzięki serdeczne Pozdrawiam Edytowane przez Lukrecja86 Czas edycji: 2010-01-19 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
piękna są suknie maggie sottero , mnie zachwycają prawie wszystkie ich suknie ;p poszukując tej jedynej , natknęłam się na sukienki z ich kolekcji w salonie sukien ślubnych w krakowie , ślubzbostonem , pozdrawiam
![]()
![]() |
#284 |
Przyczajenie
|
Chyba nie będę oryginalna mówiąc, że i ja się zakochałam w tych sukienkach!
Do ślubu baaardzo dużo czasu mam jeszcze (2011) ale już zaczęłam się rozglądać. wybrałam sobie 3 i między nimi pewnie się zdecyduję. oto jedna z nich http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3311LU co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
ja właśnie upatrzyłam sobie model Sabelle z MS tylko zastanawiam się jakie dodatki można do niej założyć... jaki welon by pasował jakie butki, biżuteria...
o do sprowadzania to szeczerze -każda porządna krawcowa która zajmuje sie sukniam ślubnymi uszyje taką do 1,500 złotych. ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- http://i300.photobucket.com/albums/n...ess-SaBell.jpg tu macie wgląd na zdjęcie sukni
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=zoska86;16926251]ja właśnie upatrzyłam sobie model Sabelle z MS tylko zastanawiam się jakie dodatki można do niej założyć... jaki welon by pasował jakie butki, biżuteria...
o do sprowadzania to szeczerze -każda porządna krawcowa która zajmuje sie sukniam ślubnymi uszyje taką do 1,500 złotych. ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Hej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
O nie przecież to jest morderstwo w biały dzień! Jestem zamordowana tymi sukniami. One są przecudownie śliczne! Jestem zakochana...
![]() ![]() Takie podobają mi się najbardziej. Załącznik 2843955 Załącznik 2843956 Edytowane przez Mystiquee Czas edycji: 2010-02-04 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie miłośniczki Maggie Sottero ja już jestem po mierzeniu i decyzja zapadła na model Leoni z kolekcji 2010 kolor diamond white jest przepiękna jeszcze w rzeczywistości zakochałam się jak tylko zobaczyłam ją na wieszaku, polecam salon we Wrocławiu mają duży wybór sukienek z tej firmy przy podpisaniu umowy dają w prezencje welon, który idealnie pasuje do sukni, czas oczekiwania jest 5 m-cy Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Przyczajenie
|
Witaj martaj_85 możesz mi podac nazwe salonu we wrocku który ma te sukienki?? ile płaciłas za sukiekę? jak chcesz mozesz na maila mi odpisac a jak nie to na forum jucha2002@interia.pl
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co to za suknia? !!!!!
Witam,
suknie MS są również dostępne w salonach Agnes www.suknieagnes.pl powodzenia w szukaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Raczkowanie
|
http://www.maggiesottero.com/stores.aspx tu salony w ktorych dostepne sa suknie MS ale z tego co slyszalam to w Polsca jest ich bardzo maly wybor
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Przyczajenie
|
Witam Kochane Kobietki! Ja tez jestem zachwycona sukniami Maggie Sottero! Upatrzyłam sobie kilka sukienek z nowej kolekcji ale zastanawiam się jaka będzie ich cena!
Ślub będzie w polsce ale obecnie jestem w irlandii i jutro wyruszam zorientować się w cenach i porównać z canami w polsce. Zostaje mi jeszcze jedna opcja - zamówić ją w usa bo moja siostra tam mieszka więc może udać się coś taniej załatwić ![]() Wielki dzień 24 lipca i martwię się że za mało czasu zostało mi żeby zamówić. Dziewczyny napiszcie co uważacie o tych sukienkach które wybrałam, podobają się>????? http://www.maggiesottero.com/dress.a...00&style=J1317 http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=R1046LU http://www.maggiesottero.com/dress.a...=1&style=A3260 http://www.maggiesottero.com/dress.a...=2&style=A3198 http://www.maggiesottero.com/dress.a...=3&style=S5113 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
![]()
Treść: Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Landini Czas edycji: 2010-02-16 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny,
długo nie mogłam się zdecydować na moją suknię ślubną, mierzyłam ich bardzo wiele i w końcu wybór padł na limitowany model z kolekcji Destinations MS. i tu mnie spotkała mała niespodzianka, a mianowicie powiedziano mi, że mogę zamówić mój rozmiar, ale suknia nie będzie szyta na miarę... czyli w moim przypadku będzie za długa. W sklepie mogą mi ją skrócić za dodatkową opłatą... OK, tylko moje pytanie jest takie, czy jeśli suknia zostanie skrócona, a nie uszyta w konkretnej długości, to nie straci swojego uroku? co myślicie? i czy w przypadku Waszych sukien też tak było? czy to dlatego, że suknia, którą wybrałam, jest limitowanym modelem?? Będę wdzięczna za opinie, pozdrawiam; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Przyczajenie
|
Moje marzenie o sukience Meggie Sottero
![]() W Irlandii znalazłam salony slubne które oferują kolekcje MS ale akurat moich faworytów nie mieli na pokaz w salonie a na sprowadzenie przykładowych sukienek musiałabym czekać do marca, niby nie długo ale wiadomo, że na zamówione sukienki czeka się dobrych parę tygodni! Więc sukienka mogłaby przyjść za późno! Ślub mam w lipcu a pani w sklepie powiedziała że byłaby dopiero na początku lipca no może koniec czerwca... ![]() Ceny wahają się od 900e wzwyż więc prawie tyle co w polsce. Na szczęście wpadła ![]() już zamówiłam, pani wzięła wymiary więc mogę spać spokojnie ![]() Pozdrawiam was serdecznie kochane i życzę udanych wyborów!!! ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
Wydaje mi się że sukienka nie powinna stracić uroku w salonie na pewno skrócą ja profesjonalnie i nie będzie się znacząco różnić od org. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.butyslubne.com.pl/buty_bi...pl.jsp?start=3 ogolnie to te dwie pary buty slubne atlasowa roza 3287b i diamencik 3297b bede na koniec marca w sklepie i wtedy zdecyduje ktore wezme a moze jeszcze inne wpadna mi w oko np z odkrytymi palcami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
ja obecnie jestem w nowym jorku i pytałam się o cenę MS Nevaya w polskim salonie i wynosi ona 900$ więc to jest trochę taniej niz w PL.ale i tak trzeba czekać ok 3 miesiące.po amerykanskich salonach nie chodziłam bo przytrafiło mi się takie szczęście że uczestniczyłam w takim fajnym przedsięwzięciu Running of the brides i moją suknię kupilam za..............249$.jest em mega szczęśliwa.jest przecudowna.i proponuję nie zamawiać w ciemno tylko z katalogu.lepiej znaleźć gdzieś w PL model i przymierzyć.bo wizja czasami odbiega od rzeczywistości.mam na mysli że one wszystkie są przepiękne rówinież na żywo ale nie w każdej będziemy sie czuły jak księżniczki.
a jeżeli chodzi o skracanie to nie ma się co obawiać.krawcowe nie obcinają kawałka koronki z dołu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Przyczajenie
|
Witam, dziewczyny. Mam ogromny problem. Też sobie upatrzyłam suknię MS model Rihanna Royal jest cudna tylko okazało, że czeka się na tę suknię prawie pół roku a ja ślubuję w Czerwcu i JESTEM ZAŁAMANA. Szukałam w ogłoszeniach ale nie ma tej sukni. Szycie na miarę w innych salonach nie ma sensu bo nie uszyją mi takiej samej, to nie będzie to. Co mam robić!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.