Suknie Maggie Sottero - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-26, 06:52   #271
krakusy
Raczkowanie

GG do krakusy Send a message via Skype™ to krakusy
Dot.: Suknie Maggie Sottero

Dziękuję Martusiu!!!
krakusy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-26, 12:48   #272
paulaz0
Raczkowanie

czy w tym salonie w bialymstoku maja duzo modeli sukni Maggie Sottero?? bo tez interesuja mnie jej suknie. Ciekawe jak z cenami czy nizsze niz w warszawie. bo mam blisko do warszawy,a tam tez sa jej suknie,ale gdyby byly duzo tansze w bialymstoku to przejechalabym sie
paulaz0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 20:10   #273
ewa881
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paulaz0 Pokaż wiadomość
czy w tym salonie w bialymstoku maja duzo modeli sukni Maggie Sottero?? bo tez interesuja mnie jej suknie. Ciekawe jak z cenami czy nizsze niz w warszawie. bo mam blisko do warszawy,a tam tez sa jej suknie,ale gdyby byly duzo tansze w bialymstoku to przejechalabym sie
Powiem szczerze ,że bardzo dużego wyboru nie ma z tej firmy w tym salonie mają jeszcze sukienki z innych firm.W moim przypadku było tak ,że wcześniej te modele co widziałam na stronie które mi się spodobały to były w salonie miałam możliwość przymierzenia.Każdy model można u nich zamówić,a ceny są naprawdę bardzo różne a czy tańsze to nie mam pojęcia.
Jak wcześniej moja koleżanka wychodziła za mąż i wybierałyśmy sukienki np.z SanPatrick to Warszawie te same modele były dużo tańsze niż w Białymstoku więc może jak byś przymierzyła sukienkę w Warszawie to dobrze by było zadzwonić i zapytać o cenę tej samej sukienki w Białymstoku.

I feel the love, I feel the love, I feel the Love that's really real

Mój SUWACZEK...
ewa881 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-06, 19:19   #274
kaamii
Raczkowanie

Smile Dot.: Suknie Maggie Sottero

witam serdeczznie
bardzo dlugo zastanawialam sie nad wyborem sukni slubnej i wkoncu juz jest ta jedyna,moja...... moj wybor padl na Suknie Maggie Sottero Samantha.Juz nie moge sie doczekac nastepniej wizyty w salnie i przymiarki.Teraz tylko pozostalo dobrac odpowiedni welon bo ten ktory dobrala mi Pani w salonie zabil mnie cenowo i czekac na ten najpiekn iejszy dzien w zyciu
kaamii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-07, 18:39   #275
anjulkaa
Raczkowanie

witam,
ja również jestem w trakcie poszukiwań. Póki co moją uwagę przyciągnęła szczególnie suknia Winona oczywiście Maggie Sottero:
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=R1064
anjulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 06:48   #276
paulaz0
Raczkowanie

tez chcialam jej suknie, ale wczoraj jezdzilam i bylam w tych salonach w warszawie, i w jednym mi pani powiedziala ze nie maja jej sukni, a w drugim ze maja,ale ja chcialam z trenem dlugim i szeroka,to mowila ze takich z jej kolekcji niema,ze zostaly tylko te mniej "rozlozyste"
paulaz0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 11:05   #277
anetka_m
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewa881 Pokaż wiadomość
Witam
Data mojego ślubu 12 .06 a suknia MS już zamówiona ale będzie dopiero w marcu czeka się na sukienki tej firmy naprawdę długo ale uważam ze warto i już doczekać się nie mogę.
Pierwszy salon jaki odwiedziłam to salon z sukniami MS i tak zostało do innych salonów już nie chodziłam(dla mnie salonów i sukni jest tak dużo ze jak bym miała wszystkie obejść to chyba bym żadnej sukienki nie kupiła )
wcześniej oglądałam bardzo dużo sukni przez internet ale żadna jakoś nie wpadła mi w oko a suknia MS Charley będzie niedługo moja

link do sukni :

http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=S5202CS
Mam identyczne odczucia jak Ty I Charley również jest jednym z mich typów MS. Jeśli nie znajdę jej w Wawie to pofatyguję się do Białego A jak ona w rzeczywistości wygląda? Dół jest mocno "rozłożysty"?
Stary 2009-12-09, 18:08   #278
ewa881
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Mam identyczne odczucia jak Ty I Charley również jest jednym z mich typów MS. Jeśli nie znajdę jej w Wawie to pofatyguję się do Białego A jak ona w rzeczywistości wygląda? Dół jest mocno "rozłożysty"?

Ja jak mierzyłam tą sukienkę to była bez koła a miała sporo warstw które co ważne nie były ciężkie i nie była aż tak mocno rozłożysta jak na zdjęciu.Ta na zdjęciu to jest chyba z kołem Pani w salonie zapewniała mnie, że nie będzie potrzebne koło bo te halki tak prasują, że one zastępują koło.Ogólnie nad kolem sie jeszcze zastanawiam zobaczymy czy będzie potrzebna.Suknia nie jest przesadzona na czym mi bardzo zależało.Tren taki sam jak na zdjęciu .

I feel the love, I feel the love, I feel the Love that's really real

Mój SUWACZEK...
ewa881 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-13, 20:25   #279
shanaz
Raczkowanie

Ja też jestem ogromną fanką sukien Maggie Sottero Jakiś czas temu zupełnie przypadkiem trafiłam na stronę MS i już wtedy wiedziałam, że jedna z nich będzie kiedyś moja Ślub planuję w przyszłym roku i już zaczynam się rozglądać za sukniami. Z tego co piszecie wynika, że strasznie długo czeka się na MS, więc będę musiała trochę przyspieszyć poszukiwania
Odwiedziłam już dwa salony, ale niestety w każdym z nich mieli zaledwie trzy lub cztery modele Dodam jeszcze, że gustuję raczej w tych obszernych sukniach
shanaz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 17:36   #280
Lukrecja86
Raczkowanie

Witam wszystkich serdecznie ja również wybrała suknię MS, moją faworytką jest Chardonnay, chociaż mam jeszcze kilka typów. Zakupu zamierzam dokonać w jeleniej górze. Czy ktoś zna ten salon? Chodzi mi o realizację zamówienia i ogólne opinie o salonie. Będę wdzięczna za informację
A to chardonnay
http://www.maggiesottero.com/dress.a...=1&style=S5261
Lukrecja86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 19:02   #281
krakusy
Raczkowanie

GG do krakusy Send a message via Skype™ to krakusy

Śliczna!!! Ja też zamawiałam w Jeleniej Górze w tym salonie
http://www.gebi.pl/index1.html
Zamawiałam w listopadzie i czas oczekiwania ma być około 19 tygodnia.
Kiedy macie ślub, bo my 04.09. 2010. w Karpaczu w Wang. Ile kosztuje twoja suknia?
krakusy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 18:58   #282
Lukrecja86
Raczkowanie

Hej Ja na dniach jadę zamawiać, bo czas ucieka. Ślub mamy 18.09.
Nie wiem jak wyjdzie z tą sukienką, bo ostatnio nie było jej na stanie w salonie. Babeczka mowiła, żeby na dniach zadzwonić i pytać
pytałam sie również o cenę, dowiedzialam sie, że 3300, także na MS nie jest to tak duzo. Krakusy, dzięki serdeczne Pozdrawiam

Edytowane przez Lukrecja86
Czas edycji: 2010-01-19 o 19:18
Stary 2010-01-25, 19:42   #283
tejsha
Raczkowanie

piękna są suknie maggie sottero , mnie zachwycają prawie wszystkie ich suknie ;p poszukując tej jedynej , natknęłam się na sukienki z ich kolekcji w salonie sukien ślubnych w krakowie , ślubzbostonem , pozdrawiam

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408704
tejsha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-28, 13:14   #284
magdalena0909
Przyczajenie

Chyba nie będę oryginalna mówiąc, że i ja się zakochałam w tych sukienkach!
Do ślubu baaardzo dużo czasu mam jeszcze (2011) ale już zaczęłam się rozglądać.
wybrałam sobie 3 i między nimi pewnie się zdecyduję.
oto jedna z nich

http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3311LU

co myślicie?
magdalena0909 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-03, 10:56   #285
zoska86
Raczkowanie

ja właśnie upatrzyłam sobie model Sabelle z MS tylko zastanawiam się jakie dodatki można do niej założyć... jaki welon by pasował jakie butki, biżuteria...

o do sprowadzania to szeczerze -każda porządna krawcowa która zajmuje sie sukniam ślubnymi uszyje taką do 1,500 złotych.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

http://i300.photobucket.com/albums/n...ess-SaBell.jpg

tu macie wgląd na zdjęcie sukni
zoska86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 16:10   #286
Lukrecja86
Raczkowanie

[QUOTE=zoska86;16926251]ja właśnie upatrzyłam sobie model Sabelle z MS tylko zastanawiam się jakie dodatki można do niej założyć... jaki welon by pasował jakie butki, biżuteria...

o do sprowadzania to szeczerze -każda porządna krawcowa która zajmuje sie sukniam ślubnymi uszyje taką do 1,500 złotych.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Hej Dzisiaj miałam sabelkę na sobie, nie powiem, ma swój urok, ale ja jak koń nastawiłam się na model chardonnay. Mierzyłam milion sukien, akurat mojego modelu nigdzie nie ma do przymierzenia i zrobiłam coś szalonego, zamówiłam chardonnay bez mierzenia. mam nadz, że w czerwcu nie będę plakać. buziaki dla wszystkich milosniczek sottero
Stary 2010-02-04, 23:15   #287
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

O nie przecież to jest morderstwo w biały dzień! Jestem zamordowana tymi sukniami. One są przecudownie śliczne! Jestem zakochana...
Takie podobają mi się najbardziej.
Załącznik 2843955
Załącznik 2843956

Edytowane przez Mystiquee
Czas edycji: 2010-02-04 o 23:22
Mystiquee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 10:58   #288
martaj_85
Przyczajenie

Witam wszystkie miłośniczki Maggie Sottero ja już jestem po mierzeniu i decyzja zapadła na model Leoni z kolekcji 2010 kolor diamond white jest przepiękna jeszcze w rzeczywistości zakochałam się jak tylko zobaczyłam ją na wieszaku, polecam salon we Wrocławiu mają duży wybór sukienek z tej firmy przy podpisaniu umowy dają w prezencje welon, który idealnie pasuje do sukni, czas oczekiwania jest 5 m-cy Pozdrawiam
martaj_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-10, 16:35   #289
Cytruska
Przyczajenie

Witaj martaj_85 możesz mi podac nazwe salonu we wrocku który ma te sukienki?? ile płaciłas za sukiekę? jak chcesz mozesz na maila mi odpisac a jak nie to na forum jucha2002@interia.pl
pozdrawiam
Cytruska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-11, 10:12   #290
zabaa83
Przyczajenie

Dot.: Co to za suknia? !!!!!

Witam,
suknie MS są również dostępne w salonach Agnes www.suknieagnes.pl
powodzenia w szukaniu
zabaa83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-11, 11:11   #291
kaamii
Raczkowanie

http://www.maggiesottero.com/stores.aspx tu salony w ktorych dostepne sa suknie MS ale z tego co slyszalam to w Polsca jest ich bardzo maly wybor

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez martaj_85 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie miłośniczki Maggie Sottero ja już jestem po mierzeniu i decyzja zapadła na model Leoni z kolekcji 2010 kolor diamond white jest przepiękna jeszcze w rzeczywistości zakochałam się jak tylko zobaczyłam ją na wieszaku, polecam salon we Wrocławiu mają duży wybór sukienek z tej firmy przy podpisaniu umowy dają w prezencje welon, który idealnie pasuje do sukni, czas oczekiwania jest 5 m-cy Pozdrawiam
mam pytanie rowniez mam suknie MS w kolorze Diamond White powiedz mi jaki odcien butow bedziesz kupowac do sukni?
Stary 2010-02-14, 19:05   #292
truskaweczkaa25
Przyczajenie

Witam Kochane Kobietki! Ja tez jestem zachwycona sukniami Maggie Sottero! Upatrzyłam sobie kilka sukienek z nowej kolekcji ale zastanawiam się jaka będzie ich cena!
Ślub będzie w polsce ale obecnie jestem w irlandii i jutro wyruszam zorientować się w cenach i porównać z canami w polsce.
Zostaje mi jeszcze jedna opcja - zamówić ją w usa bo moja siostra tam mieszka więc może udać się coś taniej załatwić
Wielki dzień 24 lipca i martwię się że za mało czasu zostało mi żeby zamówić.

Dziewczyny napiszcie co uważacie o tych sukienkach które wybrałam, podobają się>?????

http://www.maggiesottero.com/dress.a...00&style=J1317
http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=R1046LU
http://www.maggiesottero.com/dress.a...=1&style=A3260

http://www.maggiesottero.com/dress.a...=2&style=A3198

http://www.maggiesottero.com/dress.a...=3&style=S5113
truskaweczkaa25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-15, 12:23   #293
kaamii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez truskaweczkaa25 Pokaż wiadomość
Witam Kochane Kobietki! Ja tez jestem zachwycona sukniami Maggie Sottero! Upatrzyłam sobie kilka sukienek z nowej kolekcji ale zastanawiam się jaka będzie ich cena!
Ślub będzie w polsce ale obecnie jestem w irlandii i jutro wyruszam zorientować się w cenach i porównać z canami w polsce.
Zostaje mi jeszcze jedna opcja - zamówić ją w usa bo moja siostra tam mieszka więc może udać się coś taniej załatwić
Wielki dzień 24 lipca i martwię się że za mało czasu zostało mi żeby zamówić.

Dziewczyny napiszcie co uważacie o tych sukienkach które wybrałam, podobają się>?????

http://www.maggiesottero.com/dress.a...00&style=J1317
http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=R1046LU
http://www.maggiesottero.com/dress.a...=1&style=A3260

http://www.maggiesottero.com/dress.a...=2&style=A3198

http://www.maggiesottero.com/dress.a...=3&style=S5113
jak dla mnei tylko pierwsza odpada pozostale sa sliczniutkie Nie wiem jak jest w Irlandii ale w Anglii jest o wiele wiekszy wybor sukni MS, jesli chodzi o ceny to nie porownywalam z cenami w Polsce bo mysle ze chocby byla roznica to nie az taka strasznie wielka a przeciez trzeba do Polski doleciec na wybor sukni, przymiarki i odbior a to tez kosztuje wiec jak dla mnie to sie mijalo z celemi suknie zamowilam tu na wyspachpozdr i zycze owocnych poszukiwan

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 23:20   #294
Landini
Raczkowanie

Talking Dot.: Suknie Maggie Sottero

Treść: Witajcie Ja również jestem ogromną fanką sukienek MS Ostatnio z mamą wybrałam się na przymiarki i oczywiście pierwszą którą przymieżyłam bylam własnie Maggie Sottero model Brielle. Ubrałam i nie chciałam już sciągnac Jest po prostu boska! jak zreszta wiekszosc jej modeli. Dzis bylysmy jeszcze w kilku innych salonach i niestety ku mojemu zdziwieniu nic mi sie wiecej nie podobalo i nawet nie mialam ochoty mierzyc.. Wiec chyba ta MS to ta JEDYNA Fakt faktem kosztuje 4860.. ale jakos to przelkne może część się zwróci Slub jest 17.07.2010 wiec chyba na dniach wybiore sie ja zamowic, mam nadzieje ze jeszcze nie za pozno..! jak wam sie ona podoba? http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3185 moja bedzie w kolorze perlowej bieli do tego kolo i bedzie giciorek

Edytowane przez Landini
Czas edycji: 2010-02-16 o 11:02
Landini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-20, 11:32   #295
martaj_85
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Cytruska Pokaż wiadomość
Witaj martaj_85 możesz mi podac nazwe salonu we wrocku który ma te sukienki?? ile płaciłas za sukiekę? jak chcesz mozesz na maila mi odpisac a jak nie to na forum jucha2002@interia.pl
pozdrawiam
Sukienke ślubne zakupiłam w salonie Belissima koło Placu Jana Pawła II konkretny adres jest na ich stronie podaje linka www.belissima.pl koszt mojej sukienki wynosi 4600 zł do tego gratis dostałam welon, który kosztował 400 zł i koło.

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez kaamii Pokaż wiadomość
http://www.maggiesottero.com/stores.aspx tu salony w ktorych dostepne sa suknie MS ale z tego co slyszalam to w Polsca jest ich bardzo maly wybor

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

mam pytanie rowniez mam suknie MS w kolorze Diamond White powiedz mi jaki odcien butow bedziesz kupowac do sukni?
Witam, ja myslałam że najlepiej będą pasowały buty z białej satyny i jestem w trakcie poszukiwania, ale najszybciej można kupić na allegro, a ty o jakich myślałaś bo tak na prawde nie wiem czy to trafny wybór ?
martaj_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-20, 17:22   #296
extramocna
Raczkowanie

cześć dziewczyny,
długo nie mogłam się zdecydować na moją suknię ślubną, mierzyłam ich bardzo wiele i w końcu wybór padł na limitowany model z kolekcji Destinations MS. i tu mnie spotkała mała niespodzianka, a mianowicie powiedziano mi, że mogę zamówić mój rozmiar, ale suknia nie będzie szyta na miarę... czyli w moim przypadku będzie za długa. W sklepie mogą mi ją skrócić za dodatkową opłatą... OK, tylko moje pytanie jest takie, czy jeśli suknia zostanie skrócona, a nie uszyta w konkretnej długości, to nie straci swojego uroku? co myślicie?
i czy w przypadku Waszych sukien też tak było? czy to dlatego, że suknia, którą wybrałam, jest limitowanym modelem??
Będę wdzięczna za opinie,
pozdrawiam; )
extramocna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-20, 22:58   #297
truskaweczkaa25
Przyczajenie

Moje marzenie o sukience Meggie Sottero prysło jak bańka mydlana!
W Irlandii znalazłam salony slubne które oferują kolekcje MS ale akurat moich faworytów nie mieli na pokaz w salonie a na sprowadzenie przykładowych sukienek musiałabym czekać do marca, niby nie długo ale wiadomo, że na zamówione sukienki czeka się dobrych parę tygodni! Więc sukienka mogłaby przyjść za późno!
Ślub mam w lipcu a pani w sklepie powiedziała że byłaby dopiero na początku lipca no może koniec czerwca...

Ceny wahają się od 900e wzwyż więc prawie tyle co w polsce.

Na szczęście wpadła mi w oko inna sukienka...z kolekcji Mori Lee
już zamówiłam, pani wzięła wymiary więc mogę spać spokojnie

Pozdrawiam was serdecznie kochane i życzę udanych wyborów!!!

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:
Napisane przez extramocna Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny,
długo nie mogłam się zdecydować na moją suknię ślubną, mierzyłam ich bardzo wiele i w końcu wybór padł na limitowany model z kolekcji Destinations MS. i tu mnie spotkała mała niespodzianka, a mianowicie powiedziano mi, że mogę zamówić mój rozmiar, ale suknia nie będzie szyta na miarę... czyli w moim przypadku będzie za długa. W sklepie mogą mi ją skrócić za dodatkową opłatą... OK, tylko moje pytanie jest takie, czy jeśli suknia zostanie skrócona, a nie uszyta w konkretnej długości, to nie straci swojego uroku? co myślicie?
i czy w przypadku Waszych sukien też tak było? czy to dlatego, że suknia, którą wybrałam, jest limitowanym modelem??
Będę wdzięczna za opinie,
pozdrawiam; )

Wydaje mi się że sukienka nie powinna stracić uroku w salonie na pewno skrócą ja profesjonalnie i nie będzie się znacząco różnić od org.
truskaweczkaa25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 12:29   #298
kaamii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martaj_85 Pokaż wiadomość
Sukienke ślubne zakupiłam w salonie Belissima koło Placu Jana Pawła II konkretny adres jest na ich stronie podaje linka www.belissima.pl koszt mojej sukienki wynosi 4600 zł do tego gratis dostałam welon, który kosztował 400 zł i koło.

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Witam, ja myslałam że najlepiej będą pasowały buty z białej satyny i jestem w trakcie poszukiwania, ale najszybciej można kupić na allegro, a ty o jakich myślałaś bo tak na prawde nie wiem czy to trafny wybór ?
wiesz znalazlam salon z butami slubnymi w katowicach i tam spodobaly mi sie buciki
http://www.butyslubne.com.pl/buty_bi...pl.jsp?start=3 ogolnie to te dwie pary buty slubne atlasowa roza 3287b i diamencik 3297b
bede na koniec marca w sklepie i wtedy zdecyduje ktore wezme a moze jeszcze inne wpadna mi w oko np z odkrytymi palcami napewno nie zadne czubypozdr
Stary 2010-02-22, 14:45   #299
beaciakiss
Raczkowanie

GG do beaciakiss

ja obecnie jestem w nowym jorku i pytałam się o cenę MS Nevaya w polskim salonie i wynosi ona 900$ więc to jest trochę taniej niz w PL.ale i tak trzeba czekać ok 3 miesiące.po amerykanskich salonach nie chodziłam bo przytrafiło mi się takie szczęście że uczestniczyłam w takim fajnym przedsięwzięciu Running of the brides i moją suknię kupilam za..............249$.jest em mega szczęśliwa.jest przecudowna.i proponuję nie zamawiać w ciemno tylko z katalogu.lepiej znaleźć gdzieś w PL model i przymierzyć.bo wizja czasami odbiega od rzeczywistości.mam na mysli że one wszystkie są przepiękne rówinież na żywo ale nie w każdej będziemy sie czuły jak księżniczki.
a jeżeli chodzi o skracanie to nie ma się co obawiać.krawcowe nie obcinają kawałka koronki z dołuto z reguły są profesjonalistki które tak skrócą że nie będzie śladu że sukienka była dopasowywana.buziaki dziewczyny i good luck!
beaciakiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-22, 20:12   #300
Malibu24
Przyczajenie

Witam, dziewczyny. Mam ogromny problem. Też sobie upatrzyłam suknię MS model Rihanna Royal jest cudna tylko okazało, że czeka się na tę suknię prawie pół roku a ja ślubuję w Czerwcu i JESTEM ZAŁAMANA. Szukałam w ogłoszeniach ale nie ma tej sukni. Szycie na miarę w innych salonach nie ma sensu bo nie uszyją mi takiej samej, to nie będzie to. Co mam robić!!!!
Malibu24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości