![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ugg Boots
[QUOTE=HelloKittyHello;166 46903]Wlasnie napisalam, ze osoba zamawia, czyli czytanie ze zrozumieniem sie klania. Sa to drobne rzeczy, oznaczone giftem, wiec przechodza bez problemu. Dlaczego wiec ma nie przechodzic kilka paczek butow? Mysle, ze sa one zamawiane oddzielnie badx po kilka (gora 5) bo czas oczekiwania 21 dni roboczych. Akurat tyle mniej wiecej zajmuje sprowadzenie ich ze wschodu.
A co do zabawy w pomidora, o co w tym chodzi? HelloKitty jej chodziło chyba o zabawę w głuchy telefon ![]() ![]() ![]()
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Wlasnie nie znam. Pytalam wszystkich, to robia duze oczy. O co tam chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Braga;16654916]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- No proszę, już są nowe oferty na allegro. Ciekawe, czy jego też za moment zablokują... http://allegro.pl/my_page.php?uid=15325586 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Przyczajenie
|
a teraz jest 2010 i są modne
![]() do sweterkowej tuniki przed kolanka psują idealnie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Mi dzis na zakupach wpadly w oko cudne UGGi. Tylko troche za drogie, wiec raczej sobie daruje.
http://www.kurtgeiger.com/online-sho...-knightsbridge
![]() |
#276 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam te buty, tylko, ze z zamkiem z boku. Rozmiar 35,5, ale niestety sie nie mieszcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Przyczajenie
|
Ja też naciełam sie na ugg z allegro, jutro odsyłam je. Strona http://www.uggaustralia.com jest strona autoryzowana? bo własnie z niej chce sobie zamówić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Rozeznanie
|
przeczytałam o tych bucikach już chyba wszystko na forach z różnych stron świata
![]() czytałam aż się zakochałam i kupiłam kilka dni temu ![]() Sunburst Tall Ugg ![]() Pozdrawiam wszystkie miłośniczki ugg'ów ,a niezdecydowanym mówię-kupcie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczęta...
a co myślicie o tym sprzedającym? http://www.allegro.pl/item907183494_...ozmiar_39.html i jego butach oryginały czy nie? wydają mi się zbyt tanie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
podrobki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Konto usunięte
|
a mnie się one nie podobają, głównie dlatego, że z tyłu na pięcie się zaginają i to brzydko wygląda;P
ale co kto lubi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Przyczajenie
|
Dot.: UGG gdzie kupić oryginalne HELP !
dziewczyny ja już sie totalnie pogubiłam.
marzą mi się oryginalne UGGi ale zwariowałam. nie wiem, kóra strona jest ich stroną oficjalną. na allegro kupiłam, ale były zbyt tanie(300 zł),ale pomyslalam,ze jak dziewczyna sprzedaje jedna pare, to byc moze nietrafiony prezent byl etc... jestem w stanie wydac wiecej pieniedzy,ale zalezy mi na oryginalach, na tym ze w lato moge smigac boso, w zimę jest mi ciepło. skoro mam kupic podroby za 300,400 zl-ktore rozwala mi sie po jednym sezonie i nie nadaja do latania gdy jest cieplo, to wole zainwestowac 2 razy wiecej pieniedzy i miec cos porzadnego.czy ktoras wie gdzie na 100% dostane, najlepiej gdyby nie były produkowane w Chinach. dzięki z góry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
dziewczyny ja już sie totalnie pogubiłam.
marzą mi się oryginalne UGGi ale zwariowałam. nie wiem, kóra strona jest ich stroną oficjalną. na allegro kupiłam, były tanie(300 zł),ale pomyslalam,ze jak dziewczyna sprzedaje jedna pare, to byc moze nietrafiony prezent byl etc... jestem w stanie wydac wiecej pieniedzy,ale zalezy mi na oryginalach, na tym ze w lato moge smigac boso, w zimę jest mi ciepło. skoro mam kupic podroby za 300,400 zl-ktore rozwala mi sie po jednym sezonie i nie nadaja do latania gdy jest cieplo, to wole zainwestowac 2 razy wiecej pieniedzy i miec cos porzadnego.czy ktoras wie gdzie na 100% dostane, najlepiej gdyby nie były produkowane w Chinach. dzięki z góry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
asos.co.uk, VS, sklepy stacjonarne.
Niestety wszystkie made in china. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Dlaczego uważasz, że są to podróbki? Poprosiłam sprzedawcę o prawdziwe zdjęcia i jest wszystko OK, poza tym wszystkie komentarze ma pozytywne odnośnie jakości butów. Gościu mieszka w Londynie i kupuje w sklepie UGG, może na wyprzedaży, nie wiem. Ale wydaje się być OK.
P.S. spokojnie, nie mam zamiaru kłócić się jak ta poprzednia. Ale dlaczego uważasz, że podróbki?? ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- To są podróby, można poznać chociażby po doczepionej metce... http://www.allegro.pl/item904462345_...ia_roz_41.html Te również są podrobione, a są droższe od tamtych... http://www.allegro.pl/item903401957_...sylka_24h.html
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
320 zł czy tam ileś to ok. 72 funty.
Zastanow się czy na świecie żyją jeszcze tak dobrzy ludzie, którzy sprzedają UGG za prawie 1/3 ceny? Poza tym jeżeli w Londynie jest taka wyprz, to ja lece jeszcze dziś. Zdjęcia niekoniecznie są jego, mogą być podbierane z Ebaya ( kilka razy się z tym spotkałam). A Chińczycy coraz większą wprawę mają ![]() Decyzja zależy od Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Najtańsze uggi w wyprzedaży widziałam za 35 funtów. Tylko jakieś niebiesko zielone były. Także może i classic gdzieś w dobrych cenach były. W Anglii takie cuda się zdarzają. Poświąteczna wyprzedaż we wszystkich sklepach to -70%.
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Choć nie chcę namawiać. Nie mam pojęcia czy te z aukcji są oryginalne.
![]() Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2010-02-04 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |||
Wtajemniczenie
|
tylko że UGGi są produkowane w Chinach...
Cytat:
Cytat:
i czy powiedział że jest mozliwy zwwrot? nie uważacie ze taki sprzedajacy powinien mieć dowód zakupu? tych butów? Cytat:
ja chyba zaryzykuje i kupie dal mamy te UGGi - bo musze jej szybko zakupic tego typu obuwie. jelsi to dobra podróba to itak bedzie to skóra i dobre naturalne futerko w srodku... tylko problemem jest teraz rozmiarówka sprzedawca namawia mnie na 39 a ja nie jestem przekonana czy nie 38. pzdr |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Przyczajenie
|
wsadze dzis wieczorem fotki to zaobaczycie.wg mnie to total podroby.
dla mnie podstawowym sposobem na sprawdzenie czy welna to welna jest podpalenie jednego wloska.jak sie topi-sztuszne,jak pali-real.tak zrobiłam w przypadku moich.zreszta mam pewien problem:spotkalam sie z 2 rodzajami podeszw.jedna-ja to nazywam sloneczko i takie zwykle.moje buty maja zwykla podeszwe. na facebooku trabia ze uggaustralia to oficjalna strona,ale mi sie nie chce wierzyc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Przyczajenie
|
asos nie ma juz rozmiarow, vs?nie ma tam wielu zdjec, a boje sie ze nie beda oryg. te co mam wygladaja tak jak te ze strony vs a nie sa-maja inna podeszwe, taka zwykla a nie w "promienie słoneczka"-tak to nazwalam, a poza tym sprawdzilam w moich welne: wyrwalam kilka wloskow i spalilam-roztopily sie.prawdziwa welna sie szybko pali-jak wlosy a nie topi!!!
what to do??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny a co myslicie o tym sklepie:
http://www.solidstate-drive.net/?currency=EUR Trafilam na niego w listopadzie i nie orientujac sie jeszcze za bardzo w tych sklepach z Uggami myslalam ze to oryginalna strona. Popatrzcie jakie tam sa znizki ! Sama nie wiem co myslec o tym sklepie... Acha, napisalam do nich w listopadzie ile kosztuje dostawa do Polski to mi odpisali ze jest za darmo. Troche za piekne to wszytsko zeby mogło być prawdziwe, nie uważacie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() SAD to trochę mało a nawet dużo za mało. ![]() Te buty w życiu nie przeszły żadnej kontroli celnej a już na 100% nie zostały sprowadzone na firmę, bo w życiu ta Pani nie uzyskałaby takich dokumentów - które może wystawić tylko i wyłącznie fabryka a buty są produkowane w Chinach co jeszcze bardziej komplikuje ich sprowadzenie do krajów UE. Firma UGG nie sprzedaje swoich butów hurtowo więc nie rób zamieszania. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja sie nie znam i sama szukam ![]() tylko dziwne bo szukam gdzie maja siedzibe i nie moge na ich stronie znaleśc takich informacji. nie wiedzę telefonu do nich Edytowane przez st_ella Czas edycji: 2010-02-05 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.