|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dodatki do gazet - nie przegap!
Cytat:
Jakoś zupełnie nie mam do tego zaufania i tego typu sprzedaż mnie nie przekonuje (chociaż powinna, bo nieraz jak patrzę co upolowałyście to zazdroszczę
|
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wersja dla nieprzekonanych to kupowanie powyżej 50zł bo wtedy jest gwarancja zwrotu pieniędzy od allegro, gdyby sprzedawca nie chciał się wywiązać z umowy. Dodatkowo zawsze można wyszukać oferty ze swojego miasta i odebrać książki osobiście. ![]() Nie dawno widziałam całą serię Gazety Wyborczej z XX i z XIX wieku po około 400zl gdzie pierwotnie kosztowały około 1000zł. Seria Biznes zamiast 390zł kosztuje 100zl (z doliczoną przesyłką). Książki Kapuścińskiego wyszły mi średnio po 12,50zl, a pozostałe tytuły dokupione w Merlnie były już po 16,65zł za sztukę (załapałam sie na -10%). Mnie do zakupów na allegro przekonał chłopak, teraz chyba trochę tego żałuje, bo lubię sobie kliknąć.
|
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak naprawdę nie wiem skąd ta blokada u mnie, po prostu jest i trzyma Ale może kiedyś faktycznie się skuszę, bo jak sobie pomyślę na co mogłabym wydać to, co zaoszczędzę...
|
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie ja mam ten sposób myślenia. |
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Skądże znowu, to inni są "nieoszczędni" i mają jakąś dziwną filozofię. Na przykład kupują kolejną książkę dopiero gdy przeczytają tą którą maja na półce, do tego tylko pojedynczo nieczuli na wszelkie cenowe promocje, wyprzedaże i wyjątkowe okazje.
Mam z takim jednym osobnikiem styczność na co dzień. Jakich to pokładów wyrozumiałości i cierpliwości wymaga długo by pisać. Powinnam dostać medal za ciągłe tłumaczenie, że ta dwudziesta pierwsza kupiona w empiku książka będzie nam niezbędna. Zero wdzięczności. |
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też by wykańczało takie nieekonomiczne myślenie. ![]() (A co więcej, przecież każda kolejna zakupiona książka to inwestycja! Taki ruchomy majątek, który może się przydać w kryzysowych czasach
|
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Robi się go coraz więcej przez co wydaje sie coraz mniej do ruszenia.) Przeglądałam przed chwilą stronę z dodatkami i w zapowiedziach jest 9 tom powieści historycznej "Ostatni Mohikanin"(w sprzedaży od 30 kwietnia do 14 maja). Jeśli ktoś miał ten zakup w planach to śpieszę donieść, że ten sam tytuł znajduje sie aktualnie na wyprzedaży w sklepach taniej książki i w Merlinie. Zamiast wydawać 19,99zł można go mieć za 3zl. To tak żeby coś o dodatkach napisać.
|
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już teraz nie wyobrażam sobie jak ja się z tym z domu ruszę ![]() (I koniec offtopu [ale tylko w tym wątku , bo zaraz sama będę musiała sobie dać ban tymczasowy
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie coś na temat filmów, które mają być dodawane do tele świata albo tele tygodnia (nie wiem dokładnie). Znacie może daty dodawania płyt? Szczególnie zależałoby mi na Zapachu kobiety
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.dodatkidogazet.pl/film/ri...h-kobiety.html Swoją drogą, bardzo przydatna strona... Szkoda, że wpadłam na nią dopiero dziś rano
|
|
|
|
|
|
#282 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
A czy ma ktoś z was Naj z płytą i może mi napisać jakie są na niej piosenki, bo nie wiem czy warto kupić
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
a kupiła któraś z was twist lub dziewczynę z kalendarzem ??
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
ja mam Twista z kalendarzem- calkiem ok, tylko jakos malo dodatkowych stron
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Konto usunięte
|
ja dopadlam ostatnia sztuke twista z pudrem rozswietlajacym
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie przed chwilą kupiłam jednak
|
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
11 lipca w "Dzienniku" ruszyła kolekcja - musicaly i filmy muzyczne.
Cena razem z płytą 6.99 11 VII - "Chicago" 18 VII - "Upiór w operze" 25 VII - "Pani Henderson" 1 VIII - "Buena Vista Social Club" 8 VIII - "Dirty Dancing" A następnie: "Zatańcz ze mną" i "Śpiewający detektyw"
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że wątek wart odświeżenia:
Jutro w Gazecie Wyborczej film "Dziewczyna z perłą" (6.99), a w Dzienniku "Oliver Twist" (również 6.99)
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

Jakoś zupełnie nie mam do tego zaufania i tego typu sprzedaż mnie nie przekonuje (chociaż powinna, bo nieraz jak patrzę co upolowałyście to zazdroszczę

Mnie też by wykańczało takie nieekonomiczne myślenie.