|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
skoro umowila Cie na usg to znaczy, ze jest dobrze
a swoja droga to opieka medyczna w Anglii jest na prawde dziwna, skoro nawet nie chca podac wynikow pacjentce , ale olac ichtrzymam kciuki za Twoja fasolinke |
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Bo tak sie czuję jakbym za chwilę miala przyjść ta wredna @.....
![]() Boli mnie brzuch tak dość nisko i jestem jakaś senna a to u mnie normalka co miesiąc...Latam do kibelka w pracy jak szalona i co chwile sprawdzam czy już przyszła bo tak sie stresuje...Więc niech już przyjdzie i nie robi mi nadziei że może być inaczej...A dziś mam 31dc..
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Mala jeszcze nic straconego- ja myslalam to samo co Ty i tez latalam do kibelka, ale jak sie pozniej okzalao widzialam tam tylko mnostwo mlecznego sluzu zamiast miesiaczki
![]() nie bede Cie jednak nastawiac, zeby pozniej nie bylo na mnie ![]() ![]() ale tak jak pisze Ray w razie czego to niedlugo dostaniesz kolejna szanse na to, zeby sie popisac i pozniej pochwalic fasoleczkatrzymamy kciuki a teraz przesylam wszytskim potrzebujacym wirolki |
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
o gad mala ja juz myslalam ze ty okres dostalas
![]() poki okresu nie ma szansa zawsze jest kobieto ja robilam test w dniu mc wyszedl negatywny a okres mi sie spoznial i tez sadzilam ze go dostane bo mialam moje objawy okresowe charakterestyczne bole okresowe, i nic innego mi nie dolegalo ba jeszcze bylam u lekarza 4 dni po terminie mc bo chcialam sprawdzic co sie dzieje bo strasznie pobolewal mnie prawy jajik lekarz zrobil mi usg twierdzac ze jajanik jest z lekka powikszony moze czasem uwierac a okres za pare dni sie pewnie pojawidostalam recepte nawet na wzmocnienie owulacji ale minelo 5 dni okresu znow brak jeszcze myslalam ze mam jakies omamy wzrokowe ze mi cycki ciut sie jakos zwiekszyly ale sadzilam ze se wmawiam i w dniu urodzin meza zrobilam test i dwie krechy ![]() wiec ty tu nie panikuj czekaj
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
ide robic sobie obiad bo umre z glodu za chwile malo cos jem
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Ray a czemu malo jesz? nie masz apetytu? musi dbac przeciez o sibie i fasolinke!
dziewczynki, cos mnie ciagnie i kluje po prawej stronie powyzej pepka. moze ktora zna sie, co to moze byc za cholera!? moze to watroba? tylko, ze ja nie wiem jak boli watroba wiec nie wiem do czego to porownac
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
a obok mnie wlasnie przeceny zrobili i znalazlam adne bluzki ciazowe po 25 zl i butki na jaiesien na malym obcasie za 30 zl kurcze chyba pojde sobie kupie 30 zl to nie majatek nawet jak na raz a na codzien do biegania moga byc
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze nie wiem nie czuje glodu jem aby 3 posilki dziennie powinnam wiecej jesc ale jakos mi sie nie chce zrobic mi nawet... zaraz sobie ziemniaczki ugotuje czekam tylko na info czy przelew doszedl bo pojde kupie sobie butki i bluzke ciazowa... za gorsze
musze jesc dzis na pizze ide wieczorem wloska to sobie pojem najchetniej bym jadla jakies zapiekanki hamburgety swojej roboty i pizze ![]() ech ziemniczki obiore i wcisne w siebie mielone
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, idz kupis sobie bluzeczki i butki, takie pieniadze to na prawde nie majatek, a zakupki pewnie humorek poprawia. pizza mowisz
tez bym sobie zjadla. moze namowie TZta i zamowimy sobie na wieczor, lubie tak posiedziec sobie z nim juz w lozeczku, pochrupac pizze i pogadac
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
o Kachula sie pojawila! witaj Kasiu, jak tam po pracy?
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie majatek nie mialam przy sobie pieniedzy bo poszlam aby po ogorki i przy okazji weszlam... ale fakt 30 zl to nie majetk a na codzien do biegania po miescie przydadza sie tym bardziej ze mam dwie pary juz szpilek to na co mi 3 a te mi sie przydadza za taka cene mysle ze warto
ide jesc obiad zaraz do was wracam
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczynki, patrze na dol a tam Was coraz wiecej na watku. tylko czemu jak aj musze zaraz wychodzic z pracy, a w domku to mnie TZ tak szybko do kompa nie pusci
![]() Wiec juz na zapas pozdrawiam Was wszystkie |
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
echhh zjadlam poltorej mielonego i czuje sie juz pelna jablko jem na sile dla dzidzi... nie wiem skad tak mam, pierw przytylam 3 kg a teraz 1 kg schudlam to chyba przez to ze 2,5 mc bylo mi mdlo ciagle malo jadlam i mi sie zoladek skurczyl musze go rozciagnac troche
dobrze ze owoce jakies chodziasz jem
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe kiedy Gizelcia sie pojawi no i czy juz bedzie mieszkac z mężusiem czy jeszcze u siebie
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Kinus,witam rowniez pozostale kolezanki
A w pracy jak w pracy,duzo roboty i az mi juz sie tam nie chce chodzic-ja chce znowu na zwolnienie!!!! Wlasnie niedawno wrocilam i odrazu zanim jeszcze zdarzylam sie dobrze rozebrac z butow,bluzek to juz mialalm kompa wlaczonego na wizazyk i zajadalam sie kurczaczkiem z grila oczywiscie przed monitorem bo zadnego obiadu sama dla siebie nie gotuje wiec po drodze z pracy wstapilam do sklepu i kupilam sobie kawaleczek kurczaczka z grilla |
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Nikitko ze tez sie wlasnie zastanawialam jak to bedzie dzis z Gizelcia,skad bedzie nam zdawala relacje czy jeszcze ze swojego domku gdzie mieszka z mamusia czy juz z nowej chatki od Tomka
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
kachula mi dla siebie tez sie nie chce gotowac... ale moja mama wraca juz niedlugo i bede obiadki mialam u niej bo ona robi dla calej rodziny i kaze mi do niej przychodzic bo wola ze i tak robi i tak
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczynki spadam
, mam nadzieje, ze uda mi sie dzis wyrwac laptopa chociaz na pare chwil i zobacze co tu napislayscie, takze plotkujcie do woli, zebym miala co czytac. moze akurat Gizelcia sie tez pojawipozdrawiam Was goraco i do zobaczonka |
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmawiałam z Agatka wraca juz zmeczona ale chyba szczęśliwa ;-) wieczorkiem do nas zajrzy, z mieszkanka swojego męża Agaciu czekamy na ciebie
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jestem happy!!!!!
bylam kupic sobie butki i panie przy kasie zachwycaly sie moimi paznokietkami ze sliczne zgrabne kto mi robil itp :d jak powiedzialam ze sama robie od razu wziely moj numer ciesze sie strasznie nawet jak nie zadzwonia to i tak sie ciesze ze komus sie podobaja bo to znaczy ze dobrze robie ladnie i moge smialo robic klientkom ale super lubie jak ktos docenia moja prace musze pozmawiac ozdobki jeszcze i bede robic smialo troche wiary w siebie dostalam
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie bardzo ciesze bo mi zawsze brak wiary w siebie bo ja taka jestem ze ja musze dobrze zrobic dokladnie bo zadowolony ktos to zadowolona ja i dostaje wiekszego powera by robic dalej
) teraz wiem ze moge smialo robic moze tez na to wplyw ma moj talent plastyczny ja w ogole jestem artystka ... w mlodosci mialam swoje wystawy obrazow, praktycznie pol zycia sadzialam ze bede studiowac na ASP ale rozeszlo sie po kosciach moi rodzice wybili mi to z glowy ( powod malo dochodowy zawod) a teraz jestem kosmetyczka i cos posredniego jak pazurki mi pasuje bo moge na nich rozne wzorki malowac itp
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie by bylo ale mimo wszystko szczesliwa jestem ze ktos zwrocil uwage tak po prostu
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Mężatka, Ray
Ja już sama nie wiem....Mysle, że @ jednak przyjdzie..Czy to możliwe żeby objawy takie jak przy zbliżającym się okresie świadczyły o ciąży?? Dzisiaj byłam już chyba z 7 razy w kibelku bo ciągle sprawdzam! Ale oprócz tego mlecznego śluzu nic jeszcze nie ma. No i tylko boli mnie brzuch na dole i raz na jakiś czas kłuje któryś z jajników. Natomiast cycuszki bez zmian i nie bolą wogóle![]() Więc czekam nadal...
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznam się nieskromnie że mnie też często pytają o moje paznokcie..Ostatnio wczoraj - kobita w laboratorium jak mi pobierała krew to zauważyła że mam fajny wzorek (czarno-biała szachownica na końcówce) i się pytała jak to się robi...Hehe a to takie naklejane ozdóbki - czarne i białe kółeczka. Moja siostra mi robi paznokcie i też się stara...Ze 4 godziny u niej siedzę!! Ale jest efekt i jestem z niej dumna. Trzymamy kciuki Ray za Twój nowy biznes!!! |
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mala, jasne, ze to mozliwe, ze objawy sa podobne, juz o tym pisalysmy wczesniej wiec trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

, ale olac ich

tez bym sobie zjadla. moze namowie TZta i zamowimy sobie na wieczor, lubie tak posiedziec sobie z nim juz w lozeczku, pochrupac pizze i pogadac

no i czy juz bedzie mieszkac z mężusiem czy jeszcze u siebie