![]() |
#271 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekuje za komentarze poprostu chce poznac wasza opinie co do nich nie chodzi mi o chwalenie sie IW nogami tylko poprostu napisalam ze mam bzika na ich punkcie na robieniu im zdj i mathilda poprosila aby je pokazala wiec pokazuje ![]() ![]() ![]() moja kolezanka na ten kierunek zdawala: 2 jezyki obce w tym ang rozszerzony + polski rozrzerzony +historia podstawa + wos rozszerzony
![]() Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach, a słońce świeci ponad nimi. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rozyczka-89 Czas edycji: 2007-08-29 o 22:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
ines-
![]() ![]() Bo ja widziałam tego posta przed edycją haha ![]() mathilda-ja mam wszystkie z dzieciństwa, i po graniu w kosza i w ogóle ![]() ![]() Veio-hm, no szybko sobie dałaś radę.. Z jednej strony podziwiam ![]() ![]() Krówka-jeśli tak wyglądają zdjęcia, to nie mogę sobie wyobrazić jaki będzie teledysk!!! C U D O!!! ![]() ![]() I popieram-super Ci w czerwonym.. No istna ogrzyca.. ![]() ![]()
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy siak to podpada troche pod samozachwyt i wiem o co chodzilo IW ![]() nie obraz się ![]()
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
ines no co Ty! W życiu nie będzie takiego wątku jak ten! I żaden mnie tak nie wciągnie. Tu ciągle coś się dzieje, a co najważniejsze są tu osoby na których mi zależy. WY tu jesteście
![]() lol blaque to ja połowę swojego dzieciństwa przesiedziałam na drzewie i na wsi u dziadka z kuzynami i dlatego tyle blizn. A teraz do tego ogniska dochodzą po których też są blizny same bo jak kobita z lasu jestem ![]() No i moje nieszczęsne uczulenie na nikiel. Jak miałam długie trampki tood tych zatrzasków metalowych zrobiły mi się blizny ![]() Dziewczyny ale to ja poprosiłam różyczkę żeby wkleiła zdjęcia i nie wiem o co wojna.
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krówka już widzę, że się teledysk nieźle zapowiada ![]() IW to dobrze, że się spotkanie udało Veiovis No i bardzo dobrze! Niech sobie nie myśli, że boli Cię to rozstanie. Zaraz chyba sobie obejrzę Sadystę, a póżniej pewnie będę chodzić po ścianach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
mathilda-to może spotkałyśmy się na jakimś drzewie?
![]() Ja też tj. kobita z lasu bo duużo czasu spędzałam/spędzam w lesie itp. ![]() Współczuję z tymi butami.. ![]() Dziewczyny eot! kasia-co to za film? ![]()
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
blaque hehe może. A z tymi butami to było przerąbane.
Właśnie kasia co za film?
#280 |
Zakorzenienie
|
A wiecie co mi się marzy?
![]() Horror z mężczyzną ![]() Nastoletnie staropanieństwo grozi kalectwem umysłowym! Naprawdę! Mi potrzeba chłopa! ![]() ![]()
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
o jakim filmie mowicie? ![]()
#282 |
Zakorzenienie
|
blaque haha doobre
![]() ![]() a ja jak zawsze mam spóźniony zapłon ![]() ![]() ![]() Miłego oglądania ![]()
#283 |
Raczkowanie
|
oki kochane ja mykam bo tak jak mowilam mam te ciezkie malinkowe dni i brzuch mnie boli mykam do lozeczka nie napiszcie za duzo
![]() ![]()
#284 |
Zakorzenienie
|
rozyczka-kasia mówiła o filmie Sadysta
![]() mathilda-no nie widzisz, co się ze mną dzieje? Tego się nie da wyleczyć.. ![]() ![]() Czyli niestety zostanie mi to na wieki ![]() Dobra ja idę spać bo odbija mi i zachowuję się okropnie ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc blaque i różyczka
![]() blaque już Ty sobie znajdziesz chłopa co Cię wyleczy ![]()
#286 |
Zadomowienie
|
jesteście niemozliwe
![]() nie bede tyle nadrabiać <foch> ![]() Krówka- super zdjęcia!! i czekam z niecierpliwością na teledysk ![]() blaque-nie wiem, czy pisałaś wczesniej na temat Krakowa, ale powiedz mi, bedziesz, czy nie?
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Macie pozdrowienia od Agoska! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Pantene restoratives i bardzo ją sobie chwale
![]() Mathilda Blaque:Ja też nie moge pochwalić się nogami bo też jestem kobietą z lasu ![]() ![]() Za to moje nóżki,że nie tylko w bliznach,ale i umięśnione ehh czyt.wyglądają okropnie grubo to jeszcze w tej chwili skatowane depilatorem ![]() Co do różyczki to jest wątek pokaż swoje nogi (lub cos w tym stylu) i niech tam wstawi swoje zdjęcia. Cytat:
![]() Heh rozmawiałam z TŻ i już od dawna wiem,ze jestem jego pierwszą dziewczyną,ale dowiedzialam sie,ze z kilkoma się całowal i cały czas nie opuszcza mnie dziwne uczucie ni to zazdrości ni to heh sama nie wiem.Jakoś tak dziwnie mi jest jak pomyśle o tym,że calował inne. Przepraszam ze pisze juz tu takie głupoty... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
kasia też zazdroszczę Adze
![]() ![]() marta ![]()
#290 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że o tej godzinie jest tu względny spokój i podczas mojego nadrabiania nie pojawi się milion nowych postów
![]() ![]() ![]() Postaram się ![]() Cytat:
![]() Nie będę ukrywała, że chciałabym, żeby coś Wam z tego wyszło ![]() A zdjęcia miażdżą! Szczególnie te kolorowe getry HA! Mówiłam już, że ładne dziewczę z Cię? Cytat:
Wiesz... doskonale Cię rozumiem, że teraz piszesz, że już nic nie oczekujesz i wszystko fajnie, nieraz sama miałam takie myśli, zresztą chyba nie my jedne. I mi to zawsze wyglądało na próbę udowodnienia szczególnie SAMEJ SOBIE, że to już przeszłość, jednorazowa przygoda, było fajnie i koniec. Ale jeżeli zdarzy się jakakolwiek okazja kontaktu z nim, to obiecaj, że ją wykorzystasz =) Obojętnie, jak by się to miało skończyć. Cytat:
Mi wygląda na to, że to jeszcze nie taki całkiem koniec między Wami. O ile w ogóle na coś mi może wyglądać. A z telefonem... jestem w stanie go zrozumieć, tylko... kurde, niezdecydowany typ z niego. Tak, jak to Layla napisała, trochę to wygląda na bawienie się w kotka i myszkę - z jego strony. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przypomniał mi się list do Bravo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I nie tylko ![]() ![]() Cytat:
![]() Skubana, a później se jeszcze do Turcji poleci. Ta to ma życie ![]() To teraz wysyłam i sprawdzam, ile napisałyście. Strzeżcie się ![]() BTW właśnie policzyłam, ile już jestem 'na nogach' dziś: 17 godzin. A w ciągu całej doby, że tak powiem, 29 września: 21 godzin. ![]() Tak przecież nie można... Nigdy więcej!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Za dużo piszecie
![]() oj, brakuje mi Agoska, bo właśnie planuję się trochę poodchudzać bo coś ciężko mi się spodnie dopinają ![]() z 5 kg chcę zrzucić, muszę się zabrać TERAZ ![]() ![]() jutro spotykam się z uhahaną ![]() mam nadzieję, że wstąpimy na lody do Plazy ![]() nie chce mi się cytować ![]() prostownicą katuję swoje włosy codziennie, całe... ale teraz chyba poprzestanę na prostowaniu codziennie jedynie grzywki, a tak to będę wiązać gumką, może nawet w związanych mi ładniej... krówka też się zastanawiam jakie zdjęcia bo bardzo chcę zobaczyć, ale właśnie doczytałam, że gdzieś tu są, więc zaraz szukam ![]() różyczka śliczne nogi ![]() btw na pewno pisałam coś ważnego w poście rano, ale już nie pamiętam co to było ![]() ![]() więc jeśli miałam którejś coś odpisać, to przypomnijcie się ![]() ![]()
#292 | ||||
Wtajemniczenie
|
W porównaniu z Lubinem to wiocha
![]() Cytat:
![]() Torebki mówią ![]() Cytat:
![]() A teledysk na 100% będzie rewelacyjny ![]() W Diversie za 49 zł po przecenie ![]() Cytat:
![]() A z tym piłakrzem faktycznie smutne, młody jeszcze był i wogóle. Cytat:
![]() Sen całkiem fajny, może też się uda nam spotkać niedługo ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Wtajemniczenie
|
Musiałam podzielić moje nadrabiane na dwa
![]() Cytat:
I tak wiem, że marudzę Dziekuję za naumianie mnie jak to nareperować Jak załatwisz sprawę z tymi zdjęciami? Wiem, co powinnam zrobić Nagrać wszystkie zdjęcia, co mam na komputerze na płytę i Ci wyłać Różyczka bardzo sympatyczny psiak Czarny kotek też bardzo ładny, ale nie pamiętam w tej chwili kogo. Przepraszam IW z TŻem/eksem to jakos tak dobrze wygląda, jakby tak poazytywnie i wogóle Agoskowi też oczywiście zazdroszczę, bo ja za granicą najdalej w Berlinie byłam No i mogłaby juz wrócić i poopwiadac coś |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
http://fakty.interia.pl/kraj/edukacj...lskiego,968306
co to k*** ma być ![]() ![]() ![]() ja nie chcęęęęęę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no k*** jeszcze polskim się stresować, jak test z lektur to ja nie zdam bo nie umiem czytać tych bzdur ![]() no fajnie, dzięki za poprawienie humoru ![]() ![]()
#295 | ||
Zakorzenienie
|
hmm.. mnie chyba nie namowisz poki co
![]() ![]() ![]() Humavit dobry jest, tylko po nim wlosy rosna hmm.. wszedzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale masz za to aqua park! ![]() hmm.. ale Wy szybko piszecie nowe posty ![]() ![]() ![]() Milego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Sama siebie oszukuje, ze jestem taka silna.
Potraktował mnie jak zabawkę. Uwierzylam w jego czułe słówka. Dałam mu całą siebie, a on mnie wyrzucił tak o. Próbuje się trzymać, ale nie da się opanować łez. W nocy spałam może 3 godziny. Ciągle się budziłam i widziałam go z inną. Widziałam nasze dobre chwile... Kidy jeszcze byłam dla niego wszystkim. Próbuje się jakoś pocieszać, ale ból jest silniejszy. Tęsknota jest silniejsza. Nie potrafię bez niego żyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | ||||
Zakorzenienie
|
Haha te słowa mają być prorocze?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A z TŻ'tem to normalne, że tak się czujesz. Gorzej by było jakby Ci to nie przeszkadzało ![]() Cytat:
![]() Ja Cię też! ![]() ![]() I już dawno miałam Ci mówić, ale rozbraja mnie to Twoje: ', ha!' ![]() Za dużo jesz tego Therm Lineu! Obiecuję. Obiecuję. Obiecuję. Że jeśli tylko będzie okazja zrobię coś. Ja tylko na nią czekam!!!:rolleyes : Cytat:
![]() To dobrze ![]() Włosy i tak rosną, i tak trzeba je golić ![]() No, chyba że to jakieś bardziej nieporządane efekty.. ![]() W ogóle to dzieńdobry. Wiecie co? To już naprawdę śmieszne nie jest. Dzisiaj śniła mi się Nija! Tylko, że za jej twarz był jej av ![]() ![]() Siedziałyśmy w kuchni, i robiłam sobie spaghetti! (bo mi smaka narobiłyście!) i zrboiłam taki syf, z torebki. Wrzuciłam tam salami, surowy makaron i posypałam mąką ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy sposob na zrobienie spagetti
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
nija spokojnie, jeszcze nie ma pewnosci, czy to przejdzie..
ale jak tak to.. ![]() blaque he he ciekawe ktora przysni Ci sie dzisiejszej nocy ![]()
#300 | |
Zakorzenienie
|
Ej no co się śmiejesz!
![]() Moje sny są chore! ![]() Cytat:
Uwierz ja też jestem ciekawa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.