![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: IsaDora, ArtDeco, Goldwell, YR, AA
Podobaja mi sie u ciebie te dwie rzeczy
1.Paletka 3 cieni Deborah, czarny z drobinkami, róż i biały, 2 razy użyty ( pierwsza fotografia) 2.Krem rozświetlający do włosów L`oreal Elseve Energia i Blask, została ponad połowa, ważny do 11.2008
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
To może za Elseve, co ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() maseczka Lerosett, zostało ok.3/4 Antybakteryjny korektor Anti Acne, Flos-Lek, nr2, minimalne zużycie Podkład Max Factor Lasting Performance, odcień 105 Soft Beige, myślę, że połowa jest na pewno Peeling Avon Anew Clinical, intensywny peeling w płatkach, na życzenie policzę dokładnie ile płatków zostało ??? Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-04-11 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Dzięki ale po przeczytaniu recenzji KWC jednak zrezygnuje pozdrawiam ciepło
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
Hej, interesują mnie korale oraz kolczyki czerwone wiszące (ostatnie na zdjęciu)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hejka!! Ok,nie ma sprawy tylko do kiedy ważna maseczka??? ile jest płatków Avon??? Które korale??? Czekam na odp.Jakbysmy się jeszcze dziś zmówiły,to jutro mam mozliwośc wysyłki.Pozdrówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Cienie Deborah nr 02 Truly Diva, szampański beż/brąz, opalizujący przepiękny róż i brąz wpadający w fiolet/bordo, zużycie sięga ok. 5%
Lakier do paznokci Maybelline Colorama, pop corn, nowy? Jaki kolor ma ten lakier? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ps. Jak wyglądają: Myjka do ciała Avon, Naszyjnik pozłacany z cyrkoniami firmy Avon ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Hej! A co z naszą wymianą???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Krem regulujący Avon, soja i trawa cytrynowa, nieużywany
Perfumy Treselle Seduction 47/50 ml Paletka cieni, róży i błyszczyków ze Strawberrynet, na życzenie mogę zrobić zdjęcie Krem do twarzy Cosmetici di Dora oliwkowy na dzień 45/50 ml, oddam za coś ekstra Garnier skóra muśnięta słońcem, krem nawilżający do jasnej karnacji, została połowa, ważny do 02.2009 Gliss Kur, szampon do włosów z olejkami pielęgnacyjnymi, zostało 2/3 Kolorówka: Promienny podkład Yves Rocher Yria, kolor kość słoniowa, raz użyty Podkład Max Factor Lasting Performance, odcień 102 Pastell, myślę, że połowa jest na pewno Podkład Max Factor Lasting Performance, odcień 105 Soft Beige, myślę, że połowa jest na pewno Podkład Yves Rocher, Extreme Velvet, odcień 01 Velvet Nude, końcówka na wypróbowanie, ważny do 01.2008 Podkład Maybelline Dream Matte Mousse, odcień Sand, użyty 2 razy, ważny do 03.2008 Podkład rozświetlający Lirene shiny touch, kolor naturalny, zostało 5/6 Błyszczyk Maxi Lips Inglot, użyty 1 raz, kolor wpadający w fiolet Błyszczyk Max Factor, Silk Gloss, zostało 2/3, jasny ceglany róż Puder prasowany Inglot z lusterkiem, rozświetlający, końcówka, na porządne wypróbowanie Błyszczyk Bell, Shiny Lips, odcień 43 przezroczysty z drobinkami, zostało 4/5, ważny do 02.2009 Podwójny korektor antybakteryjny do cery trądzikowej, Vipera, zielono-beżowy, została jeszcze połowa Avon błyszczyk/pomadka Shine Supreme Reflections, odcień On Ice, raz użyta podkład Manhattan Soft&Light, mam go z wymianki, kolor naturalny, zużycie niewielkie błyszczyk do ust Bell Lovely Look, nr 108, róż, użyty 2 razy naklejany lakier do paznokci Avon, kolor Ready, pomiędzy czerwienią a brązem, nowy Lakier do paznokci Maybelline Colorama, pop corn, nowy Pomadka Glazewear Avon, kolor Coco rum, użyta 1 raz Antybakteryjny korektor Anti Acne, Flos-Lek, nr2, minimalne zużycie Pomadka Oriflame Colour Visions, odcień Johny, wpadający w fiolet, raz użyt Pielęgnacja: balsam brązujący Dove, zużycie 1/5 do skóry ciemnej i normalnej Matująca baza pod podkład angielskiej firmy N°7, zawiera ekstrakty z szałwi, ogórka i arbuza, zostało ponad ž opakowania z 40 ml Excipial Pigmentcreme, matujący podkład/korektor leczniczy do skóry trądzikowej, posiadam jasny odcień (ważny do 03.2008) Ziaja, naturalny krem oliwkowy + UV, raz użyty Garnier Skin Naturals, Komfort Suchej Skóry, krem odżywczy na dzień, zużycie minimalne Peeling antybakteryjny Avon Clearskin, 2 razy użyty Peeling Avon Anew Clinical, intensywny peeling w płatkach, 17 z 30 płatków zostało Odlewka błota z Morza Martwego, Apis Krem Dax Cosmetics matujący z Q10, zużycie minimalne krem Botanisource Avon, nowy Włosy: Profesjonalny żel z woskiem do włosów kręconych firmy Goldwell, użyty 1 raz Profesjonalna galaretka do loków Wella High Hair, użyta 1 raz Szampon Sunsilk do włosów kręconych, nowy Zapachy: Woda toaletowa Island Vibe, Avon, zużycie 15% Zapachy (próbki): Hugo Boss, Woman Delices de Cartier Roberto Cavalli Sahar Jessica Parker, Lovely odp u mnie ![]()
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Konto usunięte
|
witam ponownie
![]() znajdziesz tym razem coś za: Garnier skóra muśnięta słońcem Maseczka odżywcza z glinkami i fitohormonami Tołpa Maseczka oczyszczająca Oriflame (to ta z pomidorami i glinką?) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cienie potrójne IsaDora, kolor 06 Sandy Sky, minimalne zużycie
cień pojedynczy IsaDora, kolor srebrny, bez aplikatura, zużycie znikome Paletka 3 cieni Deborah, czarny z drobinkami, róż i biały, 2 razy użyty Cienie Deborah nr 02 Truly Diva, szampański beż/brąz, opalizujący przepiękny róż i brąz wpadający w fiolet/bordo, zużycie sięga ok. 5% cos u mnie?
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie?
u Ciebie podoba mi sie sporo rzeczy podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie:
Kredka dwustronna do oczu Oriflame Visions, Tom&Jerry, czyli fiolet i turkus Kredka dwustronna do oczu Oriflame Visions, Aladdin&Yasmin, czyli brąz i złoty Korektor antybakteryjny Flos-Lek coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
Moze masz jakies cienie do powiek w kolorze piaskowym, bezowym, naturalne jasne brązy, cieliste, zeby byly matowe lub perlowe, ale bez jakichs megadrobinek bo nie lubie takich
![]() juz troche mniej, ale interesuje mnie jeszcze: Podkład Max Factor Lasting Performance, odcień 102 Pastell, myślę, że połowa jest na pewno Pomadka Glazewear Avon, kolor Coco rum, użyta 1 raz - jaki to odcien? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Odlewka i próbki kremu Vichy Skinset
Odlewki maseczek: Maseczka oczyszczająca Oriflame Jogurtowa maseczka z czarnej porzeczki Oriflame Peeling Freeman awokado i owies Peeling enzymatyczny Freeman z ananasa Maseczka do włosów Kallos z wyciągiem z łożysk zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() Antybakteryjny korektor Anti Acne, Flos-Lek, nr2, minimalne zużycie maseczka Lerosett, zostało ok.3/4 Matująca baza pod podkład angielskiej firmy N°7, zawiera ekstrakty z szałwi, ogórka i arbuza, zostało ponad ž opakowania z 40 ml Peeling antybakteryjny Avon Clearskin, 2 razy użyty krem Botanisource Avon, nowy ??? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, nie mam juz czesci rzecz. Byc moze zaineteresuje Cie cos co mi pozostalo. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Profesjonalny żel z woskiem do włosów kręconych firmy Goldwell, użyty 1 raz Profesjonalna galaretka do loków Wella High Hair, użyta 1 raz?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.