|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
same oceńcie, czy już troche tą szczotę poskromiłam
![]() Ines, lepiej niz bylo? bo mi się wydaje, ze lepiej ![]() i jedno zdjęcie nowych włoskow wreszcie wyszedł ciemny brąz a nie czarny! ehh no nic, biore sie do ksiązek ![]() ![]() ładne mi sobotnie popołudnie nauka i praca |
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybijam Ci ![]() a Ty w zamian mnie zagon do nauki nie no, czytam sobie na boku ale szczerze, to strasznie nie mam na to weny
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Navi ale Ci ślicznie w tym kolorku
ale mi narobiłaś ochoty z tym tuszem ale pierw muszę skończyć mój. Męża jeszcze nie ma. O 17 dopiero był ślub, mam nadzieję, że już ich wiezie na salę, bo już mam dość siedzenia samej ![]() oczywiście pojechałam na zakupy i zamiast kupić sobie bluzkę wróciłam z jeansowymi j.e.b.a.c.z.k.a.m.i kupiłam też cienką bluzę dla męża - niech ma (wiecie o co chodzi taką jk koszulka ale z długim rękawem)wkońcu nie idziemy do klubu tylko do znajomych bo nie mają z kim zostawić córeczki. Navi może Tobie ją podrzucić?
|
#274 |
|
sophisticated
|
Navi ślicznotko i włoski i rzęski cud-miód
Ines muszę ci podziękować za cincinowe rogaliki
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie się umalowałam i stwierdziłam, że też się pochwalę moim tuszem Astorem ale ostrzegam nie mam cierpliwości ani umiejętności w malowaniu rzęs
|
#276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Brewko, to super że zachwalasz, ja będe je jutro robić.
A te parówki dzisiaj sobie daruję, bo najedliśmy się pizzy ![]() Wiecie co... Widzialam dzisiaj w CCC taaaaakie piekne buty. No cudowne. Miałam na nie straszną chrapkę, prawie kupiłam. Zwyciężył jednak zdrowy rozsądek, bo były z zamszu a to nie na każda pogodę sie nadaje... No i na koturnie, a ja w butach na jakimkolwiek podwyższeniu nie umiem prowadzic samochodu... ![]() Na pewno kupiłabym je bez wahania, na wyjątkowe okazje.. Gdyby nie to że w tym miesiącu mialam i będę miała duże samochodowe wydatki Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Ale ciesze się, że wam się podobają
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku ale się rzęsisty wątek zrobił
![]() Navi, mnie się bardziej poprzednim razem podobało ![]() A kolorek miodzio Sweet, piekne rzęski ![]() A ja nadal myśle nad cieniami i błyszczykiem
|
|
#278 | |
|
Wtajemniczenie
|
sweet wisialam i czytałam,ale nawet nie bylam w stanie nic odpisać, dzis zrobiliśmy utarg taaaki jakby sklep miał być zamknięty przez miesiąc
więc tym bardziej się cieszę.popijam sobie johnny walkera w mega super szklanach , zaraz wkleje foto bo są boskie Cytat:
jakie lśniące ![]() edit: prosze mój drin, częstujcie się.
|
|
|
#279 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia to pijemy razem-my z Bachą szprycera. Nie spamujcie za dużo żebym w poniedziałek nie miała zbyt dużo nadrabiania
Pozdrawiamy
|
#280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jejjejejejejejjeeeee ANECZKO pozdrów Bache! ![]() Basiu duuuzo całusków ode mnie i bawcie się tam kobity !!!!!!!!!!!!!!!! jeejjeejee ![]() Edit: Navi słoneczko i jak tam bobasek wymęczył ?
|
|
|
#281 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystkie miłe słowa cukiereczki kochane
BOZE ten dzieciak mało mnie nie wykończył ![]() zagonic go do łozka to.... już mialam ochote HA HA HA ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
czy to komórką? Ines, mi tez sie teraz bardziej podobają wtedy byly troche za ciężkie.a buty tez jak juz jakies znajde to są z zamszu. poł biedy nawet z wilgocią, ale ta sól robi z zamszem koszmarne rzeczy ![]() przeciez Ci je wybiłam!! ![]() ka.si no to GRATULACJE!!! ![]() ja nie lubie jasia wędrowniczka bleee ale szklanka fajna ![]() Aneczko, Bamsia pozdrowienia ![]() edit: ka.si bobasek jak bobasek to juz facet jest! dobrze, ze na codzien go nie musze usypiać ![]() edit2: Ines, szczoteczki nie skomentowalas dla Ciebie foty cykałam dziwna, co?
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
oj spamerki spamerki..zrobilam 3/4 prezentacji na polityke gospodarcza w powerpoincie full bajera nie ma co! lubie to
kurde powinnam wyladowac na marketingu chyba.. kreci mnie takie cudowanie![]() jutro dokoncze reszte i udam sie na niepodległościową herbatkę z podrzuconym do kolezanki...jednak z powodu dola poszlam dzis na spacerek i zaczepilam o lumpek gdzie kupilam piekny cudowny sweterek H&M na guziczki z bufkami kolor morski ciemny cudnyy no i odzywke do haarów humor mi sie poprawil, no a podrzucony dostał kapcie
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
ulala to mu się dostało
![]() wlasnie, ja to musze jakiegos lumpka dobrego w wawie namierzyc. ale nie mam pojecia gdzie one są ![]() musze sie chyba wypuścic na modowy Boze , dziewczynki jak dobrze byc w domu ![]() ale mnie osemka napitala |
|
|
|
#284 | |||
|
Wtajemniczenie
|
a jaka ładna szklanka...Cytat:
Bawcie się - a co do spamowania, to za parę osób tutaj nic obiecać nie mogę (i wcale nie pokazuję palcem, nie nie ).Ja skomentuję - strrraszna ![]() Ale i tak po weekendzie kupię ten tusz Cytat:
niedługo sklep z kapciami otworzy, coś tak czuję taka ta moja babcia romantyczna.A odżywka jaka? ![]() Cytat:
bo ja nie wiem, gdzie tu można buszować. A chciałabym![]() Co do ósemki - polecam eksterminację sama się jednej pozbyłam rok temu i to była naprawdę dobra decyzja...mimo że przez tydzień wyglądałam jak chomik z wypełnionym jednym worem
|
|
#285 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie no, nie taki dziabeł straszny jak go maluja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak bylam u dentystki, to ona powiedziala ze nic sie nie da zrobic, bo one jakos zle rosna i trzeba poczekac az sie przebiją... |
||||
|
|
|
#286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Asystent był bardziej przerażony niż ja![]() A takie, co się nie przebiły jeszcze, to może u chirurga szczękowego trzeba...? Nie mam pojęcia. Ja te rzeczy lubię załatwiać raz a dobrze drastyczne cięcie![]() Kurde, w tej Warszawie to nawet nie mam z kim na porządne zakupy ciuchowe iść
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko, nawet mi takich historii nie opowiadaj heeej milgryfku ![]() |
|
|
|
|
#288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba, że miałaś coś innego na myśli, a ja znów zrozumiałam na opak Co do tego zęba, to naprawdę nie było straszne, w sumie chciało mi się śmiać na tym fotelu, bo zielony na twarzy asystent (na oko 20 parę lat) co chwilę pytał: "czy pani się na pewno dobrze czuje?..." a jak ja mu miałam odpowiedzieć? Jeszcze potem sobie do Sephory poszłam ![]() Lezę spać, dobranoc
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
buu no i mnie zostawią samą
ale ja tez zaraz lecę...aha, dobrze zrozumiałaś ![]() twarda z Ciebie kobieta,ja bym tam zeszla na tym fotelu ![]() no nic, jak taka cisza to se ide dobrej nocki dziewczonki edit ![]() utkwiłam na watku łózkowe wpadki ![]() ![]() ale teraz to juz naprawdę lece..
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-11-11 o 02:43 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Navi zdjęcia faktycznie robione komórką, bo jak narazie nie posiadamy aparatu, może do Bożego Narodzenia kiedy mąż mi kupi pod choinkę? ![]() Jak zwykle się nie wyspałam, wczoraj się objadłam pizzy było też piwko i wódeczka ehh...woła o pomstę dieta ![]() I niedziela a wszystkie śpią
|
#291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tam zaraz śpią, ja od 8 pracuję (tłumaczę) już a w przerwach rzucam okiem tutaj.
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wszystkie bo ja musiałam o 6.30 wstać ![]() Byłam w kościele na mszy rocznicowej za moja babcie. I teraz nieprzytomna jestem, zaraz chyba do łóżka wracam. ale mi TŻ dobre śniadanie zrobił: twarożek z cebulką i świeżym ogórkiem, pieczywko chrupkie [bo ja je uwielbiam wręcz] i pyszna duża kawa latte ![]() Kochany pluszak mój
|
#293 | |||
|
Zakorzenienie
|
helołł
Cytat:
![]() ale rzeski i tak sliczne ![]() pizza ehh pomarzyc ![]() ![]() i jak sie bawiliscie? ![]() Cytat:
moje wyrazy wspołczucia ![]() Cytat:
Ty to naprawde masz z nim dobrze! tzn jak ja u mojego nocuje, to tez mi robi sniadanka ale to pewnie dlatego ze rzadko ze soba spimy ![]() Vibesko, gdzie widzialas na niego promocje? bo sie napaliłam
|
|||
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, mój TŻ wpadł do mnie do domu podczas mojej nieobecności, jak byłam z rodzicami w tym kościele.
Bo on sam jechał na uczelnie, a był taki kochany że przyszedł i zrobił mi to sniadanie ![]() No, rodzicom też ![]() A co do błyszczyka to w Douglasie u mnie są po 32 zł i chyba jutro lecę go kupić, śliczne są te odcienie z tej serii !! No i wpadły mi w oko piekne odcienie róży Bourjois - same morelki złotawe ![]() I jeszcze piekne były róże Delicieux L'oreala i cienie takie potrójne L'oreal, jak one migotały mamo! ![]() No i od wczoraj tylko myślę nad tymi ślicznościami
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie z nim masz ![]() po 32zł.. ehh nie wiem no nie wiem.. jest tyle rzeczy ktore bym chciala kupic moze narazie dokoncze ten z sephory.. teraz ugrzezłam na 'naszych zbiorach kosmetycznych' i po prostu juz zaslinilam monitor na pewno musze sobie zakupić jakis ciemny czekoladowy cień mysle tylko,czy sephory czy Inglota.. ale chyba wybiore inglota.no i jeszcze strrrasznie mnie kusi baza l'ancome pod cienie... uzywalas? |
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej hooo, melduję się totalnie niewyspana - TŻ dzis u mnie nocował, a ja się z nim nie wysypiam
Bo wkurza mnie że takie "cielsko" mi zajmuje pół łożka i sie rozłozyć nie moge . Cytat:
![]() Ano wlasnie, jak już jakiegos znajdziesz to daj znac... Dziewczyny fajne rzeczy znajduja w takich sklepach, a ja jakos nigdy się nie mogę przemóc...
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, ja bazy nie używam bo na moich powiekach każde cienie dobrze się trzymaja nawet takie zwykłe.
Ale ja muszę naprawdę wybić sobnie z głowy i te cienie i błyszczyk. Właśnie naliczyłam 6 potrójnych pudełek cieni Inglota Integry. A gdzie tam pozostałe ![]() Błyszczyków mam całe pudełko i sporadycznie używam, więc po co mi kolejny?? Ja chora jestem i powinnam stuknąć się w tą moją łepetynę niemądrą
|
|
#298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie, musze zajrzec na mode czy mi dziewczyny podpowiedzialy gdzie w wawie szukac. jak juz dostane namiary to Cię tam zaciagne ![]() Cytat:
dlatego baza kusi, a ze ma swietne opinie, to chyba w koncu skusi Vibesko, nie jestes chora, jestes kobietą ![]() edit: tak dla jasności, mialam na mysli lumene, nie lancome a w ogole, to slyszalam ze maja lumene wycofywac z Polski i jakos caly czas widze kiedys byla wyprzedaz lumene w drogerii i tam babka powiedziala ze to dlatego ze wycofują. ale moze po prostu z ich sieci?
|
||
|
|
|
#299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ale ja to uwielbiam , nie lubie takich patyczakow przy ktorych sama sie czuje jak wieloryb raz mialam przyjemnosc byc z takim jednym z niedowagą dosłownie, swietny chlopak, ale momentami mialam wrazenie ze go zgniote ![]() i jak mój mi pol lozka zajmuje, to tez mi nie przeszkadza, po prostu go spycham na sam brzeg ![]() a co Cie mam do pionu przywracac, taka nasza natura! ja wlasnie robie spis absolutnie niezbednych mi rzeczy jeszcze przez aneczke chyba kupie balsam L'oreala bo zobaczylam jej bardzo poztywtna opinie o nim na KWC.. ehh |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

bo mi się wydaje, ze lepiej 
wreszcie wyszedł ciemny brąz a nie czarny! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nie wszystkie bo ja musiałam o 6.30 wstać