|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
BAN stały
|
Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D II
Nie ma to jak fałszywa skromność,wkleja fotki z narzekaniem że ma kompleksy,a tak naprawde to ma fajny,płaski brzuch.
![]() alorah,na tym zdjęciu gdzie leżysz,widać że nieźle wciągnełaś brzuch.
|
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się z poprzedniczką. Może po to pokazała te zdjęcia, że się dowartościować. Ale w sumie nikt Ci nie każe pisać że masz kompleksy i bla bla bla. Masz - to zachowaj to dla siebie. Nie masz złego brzucha, ale pisząc że Ci się nie podoba bo jest gruby czy coś, dajesz nam do zrozumienia, że mamy napisać Ci to samo. A tego nie chcesz, prawda?
|
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym miała brzuch jak niektóre dziewczyny które wkleiły tu swoje zdjęcia, zamiast sztucznie narzekać i kokietować, napisałabym np. że trochę pracy i ma się efekty. I że jestem zadowolona, bo nie wygrałam ładnego brzucha na loterii, tylko sama na niego zapracowałam. A że mam kompleksy na punkcie brzucha i nie nadaje się on do pokazywania, to siedzę cicho i wątku nie odwiedzam.
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie śliczne brzuszki, tylko pozazdrościć ;-)
Wkleję swój brzuszek, z balona powoli staje się szczuplejszy. Mogłybyście na niego spojrzeć i podpowiedzieć mi jakie ćwiczenia wykonywać, żeby zrobił się ładniejszy? Trochę denerwują mnie te wylewające boczki Może nie wielkie, ale jednak![]() Tak czy inaczej mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że mój brzuch mi się podoba trochę poprawek i będzie ok
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
mi rowniez
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki po prostu brzuszkowaty co do boczków, to sama zobaczysz,że jak przyjdzie lato, zacznie się mniej jeść i więcej ruszać to same znikną
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Mi zawsze jak brzuszek robi się większy codziennie na wieczór robię brzuszki i staram się mniej jeść. Zazwyczaj pomoga i nie muszę czekać do lata :P Wcześniej robiłam je codziennie ale teraz jest to niestety niemożliwe, bo jak wezmę głowę do dołu od razu zaczyna mnie boleć :/
Olga:P może Tobie też brzuszki pomogą Tylko ostrzegam, że kilka dni nie wystarczy. Ja robiłam je przez rok prawie codziennie, bo chciałam mieć takie bardziej widoczne mięśnie i efekt za wspaniały nie był, jedynie troszkę widać jak bardziej napnę mięśnie, ale za to czuć :P
|
|
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudynka- wiem, że tydzień nie wystarczy
![]() Ogólnie mam trochę "za dużo" kilogramów i właśnie jestem na diecie, więc myślę, że brzuszek też się jeszcze zmniejszy Kiedyś właśnie robiłam brzuszki i wygląd mojego brzucha mnie zadowalał, ale z powodu lenistwa się zapuściłamMyślicie, że 400 brzuszków codziennie wystarczy? Nie umiem się jakoś zmobilizować do ćwiczeń i tylko tyle udaje mi się zrobić, a marzy mi się jakiś 1000 dziennie... Chyba jednak od poniedziałku wezmę się za siebie i za walkę z wałeczkami ![]() Co do akceptacji siebie- na pewno mam kompleksy(chyba jak większość kobitek), ale staram się z nimi walczyć i nie zadręczać się nimi. Sama dobrze wiem, że to przez siebie wyglądam tak jak wyglądam i jak tylko zbiorę się w sobie to uda mi się coś zdziałać. Denerwują mnie osoby, którym żebra wystają, zamieszczają w tym wątku fotki i czekają, jak powiecie mi, że powinny schudnąć 10kg i pół dnia ćwiczyć, moim zdaniem trzeba nabrać trochę dystansu do siebie
|
#281 |
|
Wtajemniczenie
|
Daruj sobie 400 brzuszków
, to nic nie daje, najwyżej mięśnie, przez które brzuch raczej zwiększy swoje wymiary. Wystraczy codziennie od 30-60 spięć w kilku turach np. 4x10 albo 5x10 . Nie przesadzajmy, no chyba, ze ktos bez 400 zpięć nie może zyć .
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Że nie bardzo widać go na zdjęciach.
Wygląda chyba na szczupły, ładny, bez zarysu mięśni. A ty co o nim uważasz? Faktycznie. To, że masz kompleksy i nie podoba ci się twój brzuch widać po tym, jak wciągnęłaś go na drugim zdjęciu.
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziewczyny na Sandre wjechalyscie
![]() Chociaz po czesci sie z Wami zgadzam. Bo ja swoj brzuszek lubie,trenuje go i cwicze i wkleilam swoje zdjecie,zeby sie pochwalic rezultatami. Ale np do watku z pupa raczej nigdy sie nie wkleje,bo uwazam,ze nie ma sie czym chwalic ...
|
#284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
wiem o co chodzi
|
#286 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() podzieliłyśmy się tylko luźną refleksją o życiu... ja tam mam boskie ciało, mogłabym być fotomodelką i chwalić się tu od rana do wieczora ale tego nie robię, choćby dlatego, że jestem skromna ![]() ale zdjęcia w samej bieliźnie na pościeli + fałszywa skromność?? to już irytujące, można sobie darować... |
|
|
|
|
#287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
grunt to skromność
|
|
#288 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne macie brzuchy
![]() Sugar_kitty,masz bardzo zgrabną figurę
|
|
#290 | |
|
♥
|
Cytat:
wiecej nie oznacza lepiej , bardziej efektowana jest mniejsza a dokładniejsza ilość brzuszków niz robienie jak najwiecej i nie dokładnie kiedys suzan zamieszała trening na brzuch - bardzo fajne ćwiczenia ![]() gdzies w wyszukiwarce powinno byc jak znajde to podam linka
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
byłoby miło jakbyś znalazła
|
|
|
|
#292 |
|
♥
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do wymiarów to nie mam pojęcia, zaraz zmierzę ![]() talia (mierzyłam troszkę nad pępkiem) 70cm (po kolacji no i mam okres, a wtedy zawsze mi przybywa z ciekawości jak nie zapomnę zmierzę jeszcze jutro rano)biodra 94cm
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
jak sie ma okres to jest normalne ,ze brzuszek jest troszke wiekszy niz zwykle.no przynajmniej u mnie
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też tak mam
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
U mnie tak samo
. Niestety nie posiadam zdjęć, ale uważam, że mój brzuch jest po prostu normalny, jest jaki jest . W pasie mam 70-80 (zależy jak się zje ). Chciałabym popracować na talią, bo prawie jej nie mam ale nie narzekam . Cieszcie się Wizażanki z brzuszków jakie macie (bo zawsze mogłoby być gorzej ).
|
|
#297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jak dla mnie IDEAŁY ! jak z katalogu ! wow
|
|
|
#299 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zależy jeszcze u kogo Cytat:
No cóż, ostatnio go troszkę zaniedbałam przez moją głowę no ale co zrobić innego wyboru nie mam ![]() Ale tak na ogół jak nie jem za dużo to jest całkiem ok oczywiście mógłby być ze 100 razy lepszy ale mi się podoba taki jaki jest, bo równie dobrze mógby być 100 razy gorszy Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-01-14 o 09:24 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
O, nie!! ja tu swego brzuszka jednak nie wkleję...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

Może nie wielkie, ale jednak

no ale co zrobić innego wyboru nie mam