|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
aluniaaaaa a no to bylo CCC, jakos przed swietami chodzilam po katowicach i ogladalam buty i wlasnie takie widzialam, gdyby nie to ze mam buty z mojej studniowki to moze bym sie na nie skusila
|
#272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piekny zestaw
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#274 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
248,00 bizuteria wiecej mnie kosztowala niz sukienka lol2![]() Cytat:
![]() wklejalas juz fotki przerobionej sukienki???chetnie bym zobaczyla![]() ![]()
|
||
|
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#276 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewuchy
a więc tak jak mi poradziłyście nie kupowałam do mojej sukienki naszyjnika, za to kupiłam bransoletkę i kolczyki ... 2 pary i nie mogę się zdecydować więc proszę o pomoc .... wklejam też zdjęcia sukni może mi coś doradzicie ... buziaczki
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
angie_15-1989 ladna bizuteria
a czy w tych kolczykach prostokatnych (ostatnia fota) brakuje jednego kamyczka czy mi sie wydaje tylko? w sumie to mi bardziej podobaja sie te na przedostatniej focie
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
abercrombie&fitcha ty nie mialas szyc
? takiej obcislej?
|
|
|
|
#279 |
|
Przyczajenie
|
blue_mysecka dziękuję
spokojnie wszystkie kamyczki są aż sie przeraziłam i pobiegłam sprawdzić odrobina adrenalinki na noc nie zaszkodzi :P ja właśnie mam dylemat chyba bardziej mi się te ost podobają a raczej bardziej do bransoletki pasują ... nie wiem sama pomóżcie policzę głosy :P hehe buziak ![]() Nick : data : fryzjerka : kosmetyczka : sukienka : dodatki :partner; ana902: 05.01 : zamowiona : zamowiona : jest : brak : jest molpyd : 01.02 : zamówina(?) :zamówiona : się szyje : brak : jest; klaudynka18 04.01 :zamówiona :zamówiona : szyje się: 90% jest : jest (moja mamusia) lideczka1312: 19.01: zamówiona: to ja: jest: są: jest maroonia : 12.01 : zamówiona : zamówiona : szyje się : brak : jest TŻ Eva1989: 19.01 : zamówiona : sama : jest : są : jest anis1990: 11.01.: nie ma : sama : nie ma : nie ma : jest ;D vorka: 13.01. : jeszcze nie ma : jest : szyje się : połowa : nie ma malinaaack: 12.01 : zamówiona : zamówiona : jesta : są : jest makowa paniennka: 02.02, nie ma i nie będzie, nie ma i nie będzie, prawie jest, są, jest shewa: 25.01 : sama : sama : jest : nie ma : jest TŻ Leady:12.01:nie ma:nie ma:jest:raczej sa(chyba ze mi sie cos odmieni:JEST Ywonula: 5.01: zamówiona: jeszcze nie: jest: sa w 3/4: jest: pa-ti: 10.01 : zamówiona: nie będzie : jest : jest tylko torebka : brak Wydzia: 5.01: jest: nie ma: jest: nie ma: jest TŻ Gosiaxx111: 12.01, zamówiona : sama : jest : są : nie ma niqska : 26.01; zaklepana ; siama będę ; szyje się ; nie wszystkie ; TŻ lipciaa: 05.01: jest: sama: jest: są: yyyyyy jeszcze nie lineczka1989: 12.01, zamówiona, nie, jest, w 75% są, JEST Karolcia2401: 12.01, zamówiona, zamówiona, szyje się, nie ma :P, jest Ewka: 12.01 ; zamówiona , działamy;p ; jest ; nie do konca ; jest ;d WERG7: 18.01 ; zamówiona ; brak pomysłów ; kupiona ; jest aluniaaaaa: 1.02; zamawiana bedzie po nowym roku; jest; jest; nie wszystkie; ogolnie TZ jest, ale ide sama angie_15-1989: 19.01 : umówiona : umówiona : jest : biżuteria jest, torebki,pończoch,podwiązk i brak : jest
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Angie,piekna sukienka
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
K@sieńkaśliczne butki
bardzo mi sie podobały w sklepieangie_15-1989jak już to bardziej mi sie podobają te przed ostatnie. Kurcze a ja..mam partnera, butki,torebeczke, maluję sie sama, sukienka do odbioru 4 stycznia (już nie umiem sie doczekać mojego cukiereczka )no i tylko do umówienia fryzjer....a później to już czekac tydzień na impreze
|
#282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. gdzie kupilas te kolczyki i ile kosztowaly?
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny skąd te buty:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6149420 ??
|
|
#284 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
ale ogólnie mam nadzieje że będe wyglądać w miarę względnie obie pary kolczyków kupiłam w Nadarzynie za pierwsze zapłaciłam 12 zł a za drugie 28 ![]() |
||
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
do ziemi
![]() chyba nieladnie by wygladala krotsza... zresztą jak w niej chodzilam to nie zdarzylo mi sie przydeptac... wiec mysle ze bedzie ok.. ale jakby co, to planuje wziac ze sobą agrafki i na przypał popodpinam najwyzej, zeby mi sie wygodniej wywijalo na parkiecie ![]() widze ze nie jestescie zachwycone moją kreacją... ![]() moze tylko ja mam jakis gust skrzywiony ale mi sie podoba
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
te kolczyki super a i cena tez zachecajaca.wnioskuje ze suknka tez z nadarzyna?
|
|
|
|
#287 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a zresztą fundusze mnie ograniczyły Anulka cena przystępna więc dlatego pozwolilam sobie na sztuk dwie |
|
|
|
|
#288 |
|
Rozeznanie
|
To może i ja zaprezentuje choć część z moich dodatków studniowkowych-dzisiaj mam dla Was torebkę i bransoletkę...
tn_HPIM0548.JPG tn_HPIM0549.JPG tn_HPIM0552.JPG tn_HPIM0557.JPG I jak się podobają???Ja jestem zadowolona
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zakochałam się w Twojej sukience! Jest po prostu przecudowna...A co do kolczyków to moim zdaniem zdecydowanie lepiej do bransoletki i całosci pasują te z ostatniego zdjęcia
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kurcze, ale się wątek rozrósł, mam wrażenie, że im więcej studniówek tym więcej problemów mamy ![]() Huż nie pamiętam dokładnie co kto pisał, ale wiem że chciałam coś napisać do niektórych tematów ![]() W związku z partnerami: ja będę siedziała przy stoliku z moimi 4 baaardzo dobrymi koleżankami, ale że każda z nas bała się o to, że nasi partnerzy będą się źle czuli w nowym towarzystwie zrobiłyśmy imprezę "integracyjną". I było świetnie: poznali się(my parterów innych dziewczyn przy okazji też :P ) i teraz już nie ma nikt sresu że idzie w nowe towarzystwo. No i andrzejki spędziliśmy wszyscy baaardoz miło ![]() Chciałam się was również zapytać, jaki podkład/fluid/puder w kremie polecacie. Chodzi mi o to żeby dobrze krył ale się też DOBRZE i DŁUGO trzymał. Muszę mieć dobry podkład żeby wszystkie syfy na mojej twarzy ukryć i nie mam pojęcia jaki kupić ![]() No i teraz przechodzę do najważniejszej dla mnie sprawy: FRYZURA. Otóż jestem załamana mam bardzo kręcone włosy (jak na zdjęciu) i ciężko mi było znaleść jakiekokolwiek fryzjera, który by się podjął zrobienia mi fryzury na studniókę (i wcale nie chodzui o ich profesjonalizm, jak tu niektóre z was pisały, chodzi o to że z takimi włosami nie da się za dużó pokombinować bo się w ogole nie poddająi w ogole jest ich dużo). No i gdy w końcu znalałam, to jestem załamana ;/ wczoraj byłam na próbnej i wyglądałam OKROPNIE! po prostu się poryczałam, a ona powiedziała że niestety nic innego mi nie może zaproponować (wcale się nie dziwię, nad tą wczorajszą już sięstrasznie męczyła), chyba że wyprostowanie włosów. Wszysvcy mi mówią, abym poszła w swoich naturalnych bo i tak nikt ni będzie miał takich włosów jak ja, ale ja bym niechciała iść w takich ja na codzień chodzę. Z drugiej strony jak mam wyjść w jakiejs beznadziejnej fryzurze to wolę iść w swoich i mieć pewność że jest w miarę ok. I juz sama nei wiem co mam robic. jak myslicie, lepiej isc w moich czy dla odmiany wyprostowac? dodaję swoje zdjęcia, ale za niedlugo je skasuje ![]() myslalam tym, zeby naniesc na nie jeszcze zloty brokat (moja sukienka jest bordowo-kremowa + zlote dodatki + zlote buty). co wy na to? czekam na wasza pomoc i z gory dziekuje, Pozdrawiam! ps. na drugim zdjęci troche "pampuśna" wyszłam, teraz trochę schudłam i moja twarz wygląda ja na zdjęciu nr 2
Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2008-02-09 o 23:16 Powód: ;) |
|
|
|
#292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jesli chcesz wyglądać troszkę inaczej na studniowce to proponuje Ci moze kilka pasemek takich jasniejszych?Bardzo ozywilyby Twoje wloski, byloby cos nowego i nie musialabys sie niczego obawiac Takie pasemka na kędziorkach bardzo ładnie wyglądają![]() ![]()
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
też tak sądze
moja kolezanka ma podobne włosy... ( tyle że krótsze ) zrobiła pare jasnych pasemek i miodzio
|
|
|
|
#295 | |
|
Zadomowienie
|
Miałam szyć ale (już to pisałam) okazało się że do takiej sukienki trzeba maszyny przemysłowej i żadna prywatna krawcowa mi jej nie uszyje. Poza tym koszt byłby kolosalny.
Cytat:
Chciałam dodać że nie radze kasować zdjęć bo cię moderatorzy okrzyczą |
|
|
|
|
#296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#297 | ||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja koleżanka też ma taki problem jak Ty. Więc na studniówkę spina sobie część włosków do tyłu, resztę rozpuszcza i przy klamrze wpina kwiat. Bylo tu wiele podobnych fryzur. Pomyśl o takiej naprawdę wygląda ślicznie
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Przyczajenie
|
Powiedzcie mi lepiej proszę co zrobić, żeby sukienka (oczywiście bez ramiączek), która teoretycznie ma nie spadać, nie spadała na prawdę? Jakieś ciekawe tricki?
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynny prosze pomozcie,,Moja studniowka jest 2dniowa na szczescie a zarazem nieszczescie heh,, Na 2 dzien mam czarna krotka bombke
bardziej mi sie podoba od kiecki na 1 dzien. Szykam butow do niej,, widziala moze ktoras jakies fajne buciki w stylu peep toe ? na allegro? . I chce jakies fajne dodatki najlepiej dlugie czarne kolczyki lub jakies wieksze poniewaz na szyje nie zakladam nic,,, Moze jakies propozycje!!
|
|
|
|
#300 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Są takie specjalne taśmy przyklejane do ciała i sukienki które gwarantują że sukienka nie powinna spadać, jeżeli idziesz w staniku to ja doszywałam sukienkę do stanika+ przeźroczyste ramiączka ale nie polecam nie wygląda najkorzystniej. Popytaj o te taśmy, myślę że udaj się najpierw do pasmanterii, ja kiedyś coś takiego widziałam w sklepie z sukniami. Powodzenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

nie liczac partnera
piekny zestaw
a więc tak jak mi poradziłyście nie kupowałam do mojej sukienki naszyjnika, za to kupiłam bransoletkę i kolczyki ... 2 pary i nie mogę się zdecydować
więc proszę o pomoc .... wklejam też zdjęcia sukni może mi coś doradzicie ... buziaczki

? takiej obcislej?

ale ogólnie mam nadzieje że będe wyglądać w miarę względnie
może doradzicie mi
studniówka 26.01

Jest po prostu przecudowna...