|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe i używane kosmetyki na wymianę
Cytat:
, na siebie oczywiscie - szkoda ze nie masz juz azji..w sumie wolalabym zamienic perfumy na perfumy ale zastanowie sie jeszcze - daj mi czas do jutra![]() Podoba mi sie: LRP Hydraphase - jaka pojemnosc?, woda toaletowa malina (20 ml), probka Musk by Alyssa Ashley EDT |
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko, nie wiem jak to sie stalo, ze przeoczylam Twego posta
(zwazywszy na dlugosc). W tej chwili mam "faze" na zapachy , kolorowka niespecjalnie mnie interesuje, troche ciekawi mnie ta paletka Diora, jaki efekt daje, czy to bardzo nasycone kolory? Ja jestem chlodnym typem urody i preferuje mocniejsze kolory. Cocon bardzo mi sie podoba, ale na mnie nie trzyma sie dlugo . Dlatego chcialabym go wymienic na cos z czego bede naprawde zadowolana, mam nadzieje, ze rozumiesz. Koniecznie zaloz swoj watek - masz fajne kosmetyki. Pozdrawiam |
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
7. Sheer Rose Avon – 50ml (psiknięte kila razy dla wypróbowania zapachu);
może w końcu wymiana sie uda?:_)
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
|
"Jako ze zapachami zaczelam interesowac sie od niedawna i szukam tego ulubionego, zainteresowalo mnie "posiadam też masę próbek, odlewek perfum-na życzenie podam listę". Jesli pasuje ci taka wymiana to napisz jak ja bys widziala. Pozdrawiam poswiatecznie
"To w takim razie podsyłam listę próbek na pw
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
Wybierz te, które Ci sie najbardziej podobają i zobaczymy
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Demeter Freesia.
Duende J.del Pozo - 0,5ml True Star - o,5ml Bvlgari Eau Parfume - fabr.refr.spray cologne 2ml Kenzo Amour -1ml Eau de Cartier - 1,5ml Angel Schlesser Femme - 0,5ml Messe de Minuit - Etro - 0,5ml Cristobal Balenciaga - 1ml Halloween- okolo 3ml Valentino V Absolu - fabr. 0,5ml Eau de Cartier - 1,5ml Just Cavalli PINK for her - fabr. 1ml Le Parfum Charles Jourdna - f.1ml Pure White Linneen - 0,3ml Sensations Jil Sander - 1ml Insolence Guerlain - 1,5ml Roma - 1,5ml Amor Amor Sama nie wiem ktore wybrac - tych nie znam... |
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Bardziej bylam zainteresowana Hypnose i teraz zastanawiam sie czy taka wymianka oplaci mi sie..
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, musze to przemyslec.,,
|
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
DiTu mnie nadal marzy się Twoja Neonatura Cocoon
![]() Jeśli najbardziej zależy Ci na zapachach to może w zamian za YR skusisz się na zestaw zapachowy: *miniaturka Winter Delice Guerlain 7,5ml *miniaturka Belle en Rykiel Niny Ricci 7,5ml próbki: 1.Costes(robiona nowa z luckyscen 1ml) 2.Scent (zrobie) 3.Carolina Herrera 212 (oryginalna, raz psiknieta) 4.Guess Eau de Parfum(orginalna zafoliowana 1,5ml) 5. Shiseido Basala (oryginalna raz psiknieta) 6.Armani code (oryginalna raz psiknieta) 7.L'homme de c&ur edp Parfums Divineorginalna, nieuzywana, polecam te nisze) 8. Bruberry Brit (oryginalna, z 2 ml wypsikalam ciutke mniej jak 1ml) 9. Estee Lauder Pleasure Exotic(oryginalna, raz psiknieta) 10.L'infante edp Parfums Divine( oryginalna 1,7ml nieuzywana) 11. Yohji Jamamoto edp pour femme(oryginalna , raz psiknieta) 12. Love in aris N. Ricci (oryginalna, nieuzywana 1ml) 13. Hypnose Lancome (oryginalna , raz psiknieta 1,5ml 14. Hugo Boss Pure Purple (oryginalna, nieuzywana) 15. L'Homme sage Parfums Divine (oryginalna nieuzywana 1, 7ml) 16. Declaration Cartier(oryginalna, raz psiknieta 1, 5ml) 17. Quercus penhaligon's (oryginalna, nieuzywana) 18.L'ame s&ur Parfums Divine(oryginalna, nieuzywana 1, 7ml) 19. Relaxing fragrance Shiseido(orginalna 1ml raz psiknieta) 20. Clinique Simly(nieuzywana oryginalna) 21. True Star Tomy Hilfinger (oryginalna niepsikana chyba ani razu) 22. Clarins par Amour(oryginalna, niepsikana 1,5ml) 23. Clarins Toujours(orginalna, 1,5ml raz psiknieta) 24. Chopard Infiniment(oryginalna, zostala polowa) 25. Nirmala Molinard( moge zrobic duuuza) 26. stella in Two peony(moge zrobic do duza) 27. Diesel Fuel for life (oryginalan 1,5ml zostalo 2/3) 28. Hammam Bouquet Penhaligon's (oryginalna 1,5ml nieuzywana chyba) 29. Amouage Esprit pour femme(raz psiknieta oryginalna) 30. E. Coudray Ambre et Vanille(1,5ml oryginalna raz psiknieta) 31. L'Eau d' Issey (oryginalna 1,2 ml zafoliowana) 32. Vanille et Coco E. Coudray(1,5ml oryginalna dwa razy psiknieta) 33. D&G Feminine (oryginalna 1,5ml uzyta dwa razy) 34.Rosamor Oscar de la Renta(moge zrobic duza) +jeszcze kilka robionych ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Vanesso, moze cos z tego bedzie. YR chcialam wymienic na pelnowymiarowy flakon ale kusisz mnie tymi probkami... A jakie jeszcze moglabys zrobic i w jakiej pojemnnosci (duuuza to jaka)?
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
A widzisz jeszcze coś znalazłam do Sheer Rose
![]() 8. Madness Chopard - miniatura 5ml; 3. Micallef Hiver – robiona, wypróbowana raz;
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i nie wiem czy chce poznawac nastepne . Jesli chodzi o probki to wolalabym troszke inna konfiguracje i prosze o czas do namyslu jeszcze, poniewaz moze doleca do mnie niektore probki...
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
ok nie ma sprawy
u mnie powiększyło sie próbkowo (Demeterowo)-wiec wstępnie zarezerwuj mi madness i sheer rose
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
DiTu juz wymieniłam się z Lady4fingers
![]() zaproponowała mi na wymiane Neonature więc przystałam. Moze jeszcze kiedyś uda nam się spotkać listowo w wymiance Musze załozyć swój wątek ![]() pozdrawiam serdecznie, |
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Narnijkar - nie ma sprawy
![]() Vanessa - ok. rozumiem, pozdrawiam
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam u siebie
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

. Doslownie po tym jak napisalam tutaj posta zglosila sie chetna do wymiany (wizazanka zielona30) na Scent Costume, wiec wymienilam sie
.
. Niestety z brazerow szukam czegos mocniejszego z wieksza iloscia drobinek polyskujacych. Jesli chodzilo by ci o nadanie skorze zdrowszego wygladu to puder ten nadaje sie idealnie ale jesli chcialabys osiagnac bardziej spektakularny efekt z mnostwem drobinek to niestety nie polecam tego pudru
, na siebie oczywiscie
- szkoda ze nie masz juz azji..w sumie wolalabym zamienic perfumy na perfumy ale zastanowie sie jeszcze - daj mi czas do jutra