|
|
#271 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nowy wątek - masa rzeczy: zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja i apteczne !
Z kolorówki mam jeszcze maczek Clinique bialy (amaryllis) i paletke cieni Clinique Plum Seduction.
|
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy wątek - masa rzeczy: zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja i apteczne !
odpisałam ci u siebie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post6764379 |
|
|
|
|
#273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeszcze idzie wiosna i lato, i choćbym nie wiem jak się starała unikać słońca to i tak będzie coraz ciemniejsza, więc najjaśniejsze kolory nie dla mnie Paletkę bym zobaczyła, nawet na zdjęciu z netu, ale nic nie obiecuję bo po śliwki i wrzosy tak rzadko sięgam, że właściwie jedna paletka w tych odcieniach, którą mam mi wystarcza
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
Cześć- weszłam tu w poszukiwaniu OI, interesuje mnie też parę innych rzeczy, znajdziesz coś u mnie dla siebie?
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
małpeczko, zatem ja jutro lecę sprawdzić w perfumerii jeszcze cienie Guerlain, bo dopiero wróciłam do domu, nawet dostępu do netu nie miałam przez weekend i wczesniej mozliwości ich sprawdzenia - odezwę się jutro pod wieczór w sprawie wymiany
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, może dzisiaj uda mi się poszperać
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
jestem zainteresowana zamianą za perfumy - oto link do moich - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=239481 - mnie interesuje prada, lancolme tresor odpisz gdybys była zainteresowana papatki
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
odpisałam ci u siebie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=239830 |
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do kolejnego nowego wątku
Ja znalazłam jeszcze pare rzeczy u Ciebie
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj!
![]() zainteresowały mnie u Ciebie poniższe kosmetyki, może znajdziesz za któreś z nich coś u mnie? Pozdrawiam LRP Effaclar, płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu twarzy, 200 ml, - The Body Shop, Cranberry Shimmer lotion, żurawinowy lotion do ciała z drobinkami, 60 ml, myślę że jest ponad połowa, sprawdzę na życzenie , - Farmona Nivelazione, wyszczuplający peeling do mycia ciała, zawiera l-karnitynę, 200 ml, ![]() - Avon Solutions, Cellu-Sculpt, wyszczuplający krem antycellulitowy, 200 ml, - Farouk, Biosilk, silk therapy conditioner, produkt profesjonalny, ph 5,5, oryginalna jedwabista odżywka regeneracyjna dla wszystkich rodzajów włosów, szczególnie zniszczonych i poddawanych zabiegom chemicznym. Odżywia i nawilża włosy. Zawiera jedwab, wyciągi roślinne i witaminy. Pozostawia włosy gładkie, jedwabiste. Nowa butla 350 ml do oddania za coś fajnego ![]() - L'oreal Elseve szampon odżywczy Nutri-Blask, odżywia, wygładza, pobudza lustrzany blask, aksamitny dotyk, włosy długie, pozbawione witalności, 250 ml, - L'oreal Elseve odżywka szybkie rozczesywanie Nutri-Blask, błyskawiczne rozczesywanie, lustrzany blask, aksamitny dotyk, włosy długie, pozbawione witalności, 200 ml, |
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
małpeczko, cienie przetestowałam i jednak nie skusze sie na nie, natomiast nadal jestem chętna na:
-- Aquolina, scrub shower gel o zapachu migdała, 100 ml, nowy i zafoliowany, --Nouba, Double Bubble, Ombretto duo, cień do powiek nr. 56, nowy, w drugiej kolejności: --Physiogel, Krem hipoalergiczny do piel. twarzy i ciała, zalecany do skóry wrażliwej, suchej, alergicznej, wrażliwej skóry dzieci i niemowląt, 75 ml, |
|
|
|
|
#289 | |
|
Zadomowienie
|
mary poziomkowa - niestety nic nie znalazłam
Cytat:
. Wiem z doświadczenia, że niczym cię nie skuszę spoza wątku , więc może poczekajmy ? może za jakiś czas coś ci wpadnie w oko jak zrobię dokładkę
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Biała Małpeczko, może za In White przyjęłabyś Woman in Rose Alessandro dell Acqua 100ml??
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo pewnie nie ma szans go powąchać ?Z nazwy domyślam się, że są tam róże coś jeszcze ?
|
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
Postaram się wkrótce zrobić dokładkę, może wtedy coś dobierzesz
|
|
#296 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogę znaleźć twojego wątku, jakbyś mogła podać link
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ew. byłabyś zainteresowana Coco Chanel? Do włosów generalnie paskudnych (myślę, że przesadzasz
) mam: szampon i maseczki Joanna Sekret Pereł (ubytek szamponu to ze 2-3 cm także prawie nic), maseczki nowe. W jakim stylu i w jakich kolorach szukasz biżuterii? Ja mam na jej punkcie obsesję, także może coś dla Ciebie wyszukam Dla malucha na przyszłość mam angielski dla dzieci na płytach (na komputer ) tj. ,,Chatka Małolatka" i inne oraz jakieś gry , ale takie dla naprawdę małego dzieciaczka Oprócz tego coś fajnie pachnącego A mianowicie galaretka do mycia Avonu tylko spróbowana, także jak nowa, zapach mango&passionfruit Ja używam wiśniowej i spisuje się super. Byłabym wdzięczna, jeśli dopisałabyś jakieś pozycje do swojej wish list, to może jeszcze coś znajdę
|
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Interesują mnie
-odżywka Farouk Biosilk -pryzma Givenchy 04 popatrz sobie u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...54#post6800754 |
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moze byłabyś zainteresowna perfumami Elizabeth Arden 5th Avenue 125ml zostało jakieś 100-110ml w zamian za
Cacharel Amor Amor
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze różne filmy animowane dla dzieci na kasetach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

a jeszcze idzie wiosna i lato, i choćbym nie wiem jak się starała unikać słońca to i tak będzie coraz ciemniejsza, więc najjaśniejsze kolory nie dla mnie

Ja znalazłam jeszcze pare rzeczy u Ciebie