![]() |
#271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: pięćdziesiątki z plusem - cz. II
Cytat:
Prymulko mi pomogła córcia (synowa) bo tez byłam zielona. Ja mam w domu jeszcze jednego syna więc jak czegoś nie wiem, to go wołam. Chłopak ma anielską cierpliwość do mnie. Chcę się dzisiaj wybrać do Ogrodu Różanego ( mamy taką Różankę w Szczecinie) by posłuchać arii i duetów operetkowych. Oby tylko nie padało. Jolmiras grzybów nie szukaliśmy- było za mokro., ale posiedzieliśmy sobie pod zadaszeniem na drewnianych ławach zrobionych z pni i powdychaliśmy leśne powietrze. Też lubię krzyżówki, czytam umiarkowanie tzn jedną książkę na 1-2 miesiące. Uwielbiam długie spacery po parku, a Park Kasprowicza w Szczecinie jest ogromny. Pozdrawiam cieplutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Alkmino i Jlmiras witam Was serdecznie.
Kazdemu Jego Raj - Christine Arnothy Edytowane przez Prymulka55 Czas edycji: 2008-08-18 o 18:47 Powód: Usun |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry moje panie
jakże milo Was tutaj widzieć znowu powoli..... mam nadzieję, ze i wkrótce inne panie do nas dołączą a tymczasem pozdrawiam Was milo życząc udanego tygodnia od jutra. No i chyba wreszcie pogoda nam sie zrobila ![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
Witajcie
Prymulko w Stargardzie mieszka moja siostra cioteczna z rodziną więc czasami tam bywam. Jolmiras rzeczywiście jest tu nas mało, ale mam nadzieję, że będzie nas więcej. Pogoda była dziś bardzo ładna więc przed południem pojechaliśmy do lasu, ale grzybów nie było. Pozdrawiam serdecznie ![]() Edytowane przez Alkmina Czas edycji: 2008-10-26 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
Mile Panie juz tu kiedys wpadlam na krotko, ale jak to w zyciu bywa brak czasu nie pozwalal mi zadomowic sie na topiku. Serdecznie Was pozdrawiam i mam nadzieje czesciej bywac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
Bardzo sie cieszymy z tego
Buziaczki na caly tydzień
![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie serdecznie .Pogoda sie nieco poprawila i mam nadzieje,ze juz tak zostanie.Widze,ze juz nas nieco wiecej .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Moze bysmy podyskutowaly na jakis temat,bo czterdziestki szaleja.Na forum dyskutuja,ze az iskry leca.Oczywiscie chca zatrzymac mlodosc,ale my juz wiemy,ze kazdy wiek jest piekny.Nasz rowniez Co Wy na to?
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Jestem "za"
![]() ![]() brak chyba tej, co wodzi rej w towarzystwie...... aaaaaaa ![]()
![]() |
![]() |
#281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytałam pierwszy wątek na czterdziestkach i chcę powiedzieć, że ja nie mam i nie miałam takich problemów. Ja i mąż wyłupiamy się czasami, a nawet częściej , jakbyśmy mieli po 20 lat, a nasze dzieci traktują to jako zdrowy objaw. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Wedlug mnie trzeba umiec cieszyc sie zyciem.Kazdym drobiazgiem,przezyta chwila,doslownie wszystkim.Trzeba miec swoja pasje hobby,jakies zainteresowania.Wyglad tez jest wazny,nalezy dbac o siebie ,ale w granicach zdrowego rozsadku.Nie dac sie zwariowac.Nie pedzic slepo za modaMiec swoj styl,swoje zdanie i swoje ulubione ciuchy.Tak mysle a co Wy o tym sadzicie?
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
Witam, swiete slowa Prymulko, Najawzniejsza jest akceptacja samej siebie i zachowanie zdowego rozsadku. Dla mnie metryka nie ma znaczenia, ja mam nadal 20 lat tylko duzo wiecej doswiadczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Przyczajenie
|
Witam o poranku. Pogoda w Trojmiescie pochmurna.Serdecznosci na caly dzionek.Mam dzis wiele spraw do zalatwienia, zmykam wiec i do wieczora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
Pozdrawiam wszystkie panie .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczęta
![]() ![]() Co u Was ciekawego się dzieje.........lubię coraz częściej tu zaglądać A pogoda u mnie była świetna, pięknie bylo od samego rana no moze tylko trochę popadalo ok 16 ale znowu pięknie jest i oby jak najdlużej Prymulka weszlam do tych 40-tek, poczytalam trochę i....... i dochodzę do wniosku, ze jesteśmy podobne/i. Kto czuje sie mlody duchem nie zważa na fakt co ludzie powiedzą ;> ![]() Moim skromnym zdaniem te dylematy i my mamy, czujemy się mlodzi duchem chociaz zdarza sie nam moze coraz częściej zwracać uwagę by sie nie ośmieszać a tym bardziej przed mlodymi (oni są tacy... tacy surowi w ocenie innych czyt: starszych) mogę sie mylić ale. takie jest moje zdanie. We wlasnym gronie, gronie wiekowych osób ![]() Dalej jestem osobą powazną a czasem zwyczajnie zwariowaną ( nie na poziomie? ![]() PS> CZytacie? Ja obecnie dorwalam Whartona i tak, Praca -> spacer -> komput -> czytanie -> sen -> ranek ![]()
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Jolmiras calkowicie zgadzam sie z Toba.Mysle jednak,ze nasze pokolenie bylo inaczej wychowywane.Powtarzano nam ciagle"pokorne ciele dwie matki ssie".Mialysmy wiecej kompleksow.Uczono nas co wypada,co nie wypada.Dzisiejsza mlodziez jest przebojowa,luzacka.Wie czego chce.,i dazy do celu po 'trupach'./to jest tylko uogolnienie.Prosze nie czuc sie urazona/Moze to jest i nasza wina,ze ustepujemy pola mlodym.Stoimy nieco z boku.Wiadomo - 'wapniaki',ale moze zrobmy niespodzianke mlodym.Doksztalcajmy sie w roznych kierunkach.Mozna przeciez uczyc sie jezykow obcych.,rozwijac w roznych tematach.Co kto lubi.
![]() ![]()
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Jolmiras , Alkmino gdzie sie podziewacie? .Smutno bez Was.Zostalam sama na placu boju.Pozdrawiam.
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Prymulka nie pracujesz?
Witam pięknie. Ja po powrocie z pracy przechodzę przez skwerek i tam gdy ladna pogoda siedzę sobie 1-2 godz i albo czytam albo szydełkuję. Dlatego dzisiaj wrócilam do domu dopiero ok 17 no i usiadlam sobie do komp rzecz jasna hIhi Rozmawialam wczesniej z przyjacielem na temat przyjażni, ojjj bylaby to dyskusja gdyby moze nie w porę zakończona hihihi co o tym sądzicie? macie przyjaciól ? takich prawdziwych czy też ........ róznie z tym bywa. Ja mam jedną przyjaciołke a znam ją od 30 lat i róznie między nami bywalo ale dalej jestesmy jak sądzę przyjaciółkami a moj znajomy twierdzi, ze tak naprawdę nie wierzy w przyjażń............... chyba jednak za bardzo sobie ją idealizuje jak sądzę a z wiekiem ( jest moim rówieśnikiem) jest w swych osądach bardziej twardy.....
![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
No i wydalo sie,ze nie pracuje,ale za to pelnie dyzur przy komuterze.Z ta przyjaznia to jest roznie.Gdy jestes w potrzebie,to okazuje sie,ze mozesz liczyc tylko na najblizszych.Ja jestem nieco specyficznie nastawiona do tego tematu.Znajomosc-owszem, zaznajomione sasiedztwo-owszem ,ale przyjazn to cos innego.Przyjazn wymaga bezinteresownosci.Tak jak w malzenstwie'na dobre i zle'.Nie spotkalam takiej przyjazni.Wczesniej czy pozniej wystapia pewne zgrzyty,nieporozumienia,p retensje.Dlatego ja sie zaznajamiam to tez jest bardzo mile.Przyjazn zobowiazuje a zaznajomienie mozna kontynuowac lub z niego zrezygnowac.Moze sie myle w tym temacie.
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
Witajcie, dopiero co wróciłam z pracy - nadgodziny.
Wpadłam tu tylko na chwilę by Was pozdrowić i życzyć miłego wieczoru oraz spokojnej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Dostalam dzisiaj cos takiego
Jeśli nie ma się dla kogo żyć to... Życie nie jest życiem, a jedynie suchą, mroczną, samotną egzystencją... Abyśmy zawsze mieli dla kogo żyć... To wszystko jest strasznie trudne...ciągłe wzloty i upadki... Ważne jest, by był Ktoś... kto zawsze pomoże powstać i zachęcić do dalszego wędrowania... NO i juz Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Smutno mi bez WAs buuuuu
Nawet Prymulki niet a obiecywala strzec tego tematu.........
![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Jestem ,jestem.Zglaszam gotowosc do pracy.Chec jest ,ochota rowniez a kto do rozmowy?
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
A gdzie to bywalas caly dzień ?
Opowiedz coś więcej np o sobie, czym sie interesujesz? Buziole dla wszystkich na caly dzień - u mnie na razie cos pochmurno
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Jolmiras konczylam bluzeczke na drutach i dlatego mnie nie bylo.Pogoda beznadziejna.Bede dopieo wieczorem,bo jade w gosci.Pa pa.
![]()
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Cos nie widze na forum Alkminy,Starszej Pani i Zim.Co z Wami Mile Panie?
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Pozdrawiam wszystkie Panie bardzo serdecznie.........
![]() ![]() ![]()
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Prymulka a co Ty dzisiaj taka cicha, przygaszona jakaś wszędzie........brak humoru? zły nastrój?
Rozchmurz się proszę, jutro wstanie nowy lepszy dzień i słonko znów nam zaświeci ![]() Buziaczki ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
Jeszcze troche za wczesnie na jesienna nostalgie,ale nieublaganie lato zbliza sie ku koncowiChcialo by sie zanucic tak,jak w tej piosence " a mnie jest szkoda lata"...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.