|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: nie jesteśmy święte
Cytat:
A na szczęście także mnóstwo ciekawych postów, z przymrużeniem oka i bez oceniania innnych Fajnie, że potrafimy przyznać się do swoich słabości i spojrzeć na nie z dystansem. Smaczej kiełbasy - bo o o niej była chyba mowa parenaście postów wcześniej
|
|
#272 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale na tej wyspie wieje tornadem wiec nigdzie nie wychodze ![]() lenistwo i troska o moje watle zdrowie dzien dobry wszytskim tak poza tym, swiete i te mniej , zaczynamy nowy tydzien. moze powinnysmy jakies haslo przewodnie wybrac? W TYM TYGODNIU WALCZYMY Z LAKOMSTWEM? albo niech kazda walczy z czym chce ![]() ja bede z tym. bo za niedlugo opona przeciwtonaca wyrosnie mi na obwodzie ciala
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i kawa
|
|
#274 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie zjadłam chleb z mielonką... ale bez tej galaretki wiec może grzech bedzie lżejszy;-)
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
a ja zaraz robię gar budyniu
|
|
#277 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja siedzę głodna, bo mi nie ma kto obiadu zrobic
na dodatek awanturuje sie z kolega i mowie mu, ze mnie wkur*ia
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja tam nie zamierzam z niczym walczyć
i nic nie jem również, bo jakoś apetytu nie mam, może jakieś gramy zrzucę
|
#279 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek się rozbudował że aż nie mam siły go cvzytać do końca bo mam dziś jedenz TYCH gorszych dni
![]() Jedno tylko napisze bo mam ostatnio odchyły na tym punkcie kasia5558 femme fatale to kobieta doprowadzająca swym złem do zguby MĘŻCZYZN, a jeśli chodzi o kobiety generalnie złe to kobiety DEMONICZNE
|
#281 |
|
BAN stały
|
Ja też jestem głodna, ale mam lenia i nie chce mi się zarcia robić. Sprzątąłam przez ostatnie 3 godziny w swem królestwie. No cóż... czeka mnie chyba zupka chińska.
|
|
|
|
#282 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tzn ze ja mam dzis zmywanie tylko w planach
|
|||
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
cerisecerise
Osttanio mam zgięcie jeśli o to chodzi, bo mój temat maturalny brzmi: MOTYW KOBIETY DEMONICZNEJ w literaturze i innych tekstach kultury Więc siedzę w Brunonach Szulcach i Jackach Malczewskich i oglądam ich popieszone "dzieła"
|
#284 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam TŻ Mam zupkę chińską. |
|
|
|
|
#285 |
|
BAN stały
|
oh zobaczcie co znalzlam:
http://wiadomosci.onet.pl/1707704,12,item.html musze sonde uzupelnic?? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Izaluka;6848699]
Po prostu jak widzę takie kobiety to mi ciśnienie skacze. Nie przeczę - może jesteś wartościową dziewczyną, ale chyba za bardzo w siebie nie wierzyć, bo wyraźnie widać, że walczysz, wręcz zabiegasz o cielęcy wzrok innych facetów... Szkoda, że to są zajęci faceci. quote] zgadzam sie z tym zreszta jak to sie mowi trafi kosa na kamien<lol> zreszta niech takie osoby dziekuja Bogu ze nie trafily na mnie bo potrafie pokazac prawdziwe pazury (tluc nie bede ) moje grzeszki odchodza w zapomnienie, ale mozna napisac ze zdarzalo mi sie troche naprocentowac chociaz zawsze bylam swiadoma :P zreszta ja grzeczna jestem (tak w miare) potrafie duzo nagrzeszyc jak ktos mnie z rownowagi wyprowadzi do czego sie zbilazja pewne 3 osoby z mojej klasy!
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
femme fatale? my tam się z bestfrendką zazwyczaj określałyśmy mianem 'puszczalskie i podłe', femme fatale to tak dość romantycznie brzmi.
o. a propos. okazuję jawną nieraz przegiętą pogardę osobm romantycznym, sentymentalnym i łatwo się wzruszającym. mam ochotę je utłuc. łezka w oku, szloch w chusteczkę, bo brzydka pogoda i obcas się skrzywił i baba w sklepie nakrzyczała..... nienienie nienawidzę ludzi za własne wady. nienawidzę do grobowej deski jak sądzę, ludzi którym zrobiłam świństwo [choćby niechcący] a oni nie oddali, nawet nie przyszli z bluzgami. to samo z ludźmi, któzy zrobili mi przysługę i wymawiają się od rewanżu. nienawidzę zresztą prawie wszystkich, nawet tych których lubię. potrafię kochać i lubić mojego tżta i marzyć o tym jak roznoszę go na kopach, bo np znowu rzucił ręcznik na podłogę. hehe no i oczywiście uwielbiam kopać po kostkach ludzi w czasie koncertu, bo skaczą mi po palcach, jak ja sobie spokojnie stoję. albo czekam na odpowiednie zachwianie ich równowagi, wtedy popycham - i robi się mielonka ![]() dlaczego w sondzie zabrakło samooszustwa a trafiła na listę taka bzdura jak łakomstwo? cerise, ty to wypłodziłaś? masz następny grzech na sumieniu - spapranie takiej ważnej sondy. oj, nie będzie dla ciebie cukrowej świnki! byliczka, nie zapomnij o lolicie! sandre: ja po tobie nie pojadę. wątek powstał trochę żartem, trochę serio :P tymi co tu próbują cię tu zjechać, się nie martw :P są faceci, co gardzą podrywem dziewczyn [jak mój i najwyraźniej większość TŻtów wizażanek] i tacy co wywalają jęzor i drobią za nową znajomością na paluszkach, sypiąc kwieciem i bombonierami, choćby mieli najpiękniejszą w świecie dziewczynę, bo akurat takie hobby mają. znam osobiście jednego takiego. po prostu jak wyczuje zainteresowanie sobą dziewczyny, to nie może. zaraz wpada w ciąg. o ile ona mu się podoba ![]() a wątek ten jest dość okrutny, ale przecież nikt nie każe się udzielać. o moich grzeszkach które tu opisywałam i tak wiedzą wszyscy naokoło, z plotek lub pierwszej ręki, poza tym - hihi - może kłamię?
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Ohh agrafiena ty nie dobra! Narażasz nieświadomych ludzi na poobijane kostki?? Dajcie mi kamień
Na szczęścię w lolitę się nie zagłębiam więc wiem tylko tyle że jest to zdrobnienie od słowa Dolores z książki Nabokowa, z której wiem że lolity to młode dziewki wykorzystujące swoje wdzięki aby okręcić faceta więc też mi pod ff podłazi ![]() Ja mam kolesia w klasie który jest mega mega mega tępy! Nadrabia brak mózgu mięsem ;/ na siłowni pakuje jak idiota ect. Okreśłiłam go mianem EMPTY
|
#289 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja to wziela z wikipedii. to sa podobno grzechy glowne. no dobra, mozna dodac tam pare innych ale co to jest to samooszustwo?! co?! a ty jak tak bedziesz nienawidziec syckich to cie szlag trafi. zobaczysz brakowalo mi ciebie.
|
|
|
|
|
#290 |
|
BAN stały
|
moje lenistwo nie ma granic ^^ czasami odkladam jedna rzecz (wazna) na kolejny dzien wrrr nie znosze tego , ale z drugiej strony lenistwo jest silniejsze ode mnie ... heheh
|
|
|
|
#291 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehehe, czytalam dzis o twoim nicku na watku dziwne avatarki. a moze dziwne nicki? juz nie wiem ale ktos sie burzyl ze klniesz po hiszpansku ![]() oj niegrzeczna... |
|
|
|
|
#292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wszyscy umrzemy, wszyscy.. zeby marnowac je na takie bzdety... Cytat:
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
o tak w Lolitę warto się zaglębić.. ciekawa książka i stiudium psychologiczne..no i niesamowite "uczucie"..zresztą ja mam obsesję na puncie lolitek (nie w sensie erotycznym tylko naukowym jakby)
odkąd przeczytałam Lolite fascynują mnie wszelkie tego przejawy,a już najbardziej japońskie bohaterki mang w tych swoich mundurkach, Tatu też tylko słuchałam z powodu ich lolikowatego image...nie wiem ale strasznie mnie to interesuje a raczej kręci...niestety albo stety ja nigdy rasową lolitką nie byłam i nie bedę...
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2008-03-10 o 19:27 |
|
|
|
#294 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i ze dopoki tylko czyta to jest to dozwolone, nikt nie ma prawa go wsadzic do wiezienia za kolekcjonowanie tego typu rzeczy. juz nie pamietam czy to tylko mangii, czy cala rzecz dotyczaca tego przemyslu - karanym jest ten, ktos sie dopusci tego czynu w rzeczywistosci. i pamietam taki wniosek, ze moze dzieki temu rozladowuje sie napiecie? tyle ze ja tez pamietam ile razy byly przytaczane sprawy gdzie napaleniec naczytal sie o gwaltach, i poszedl w polske... uh ciezki temat |
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Syntagma ano dlatego na szczęście, że przewodnicząca komisji egzaminacyjnej jest upierdliwym paskudnym babsztylem, który nienawidzi każdej dziewczyny która wygląda jak człowiek
I uznała że mój temat czyt. KOBIETA DEMONICZNA ma być o kobiecie demonicznej a nie o ff czy o lolitach. Oczywiście każda femme fatale jest kobietą demoniczną ale nie każda demoniczna jest ff czy też lolitą. Ale akurat grafikę mam Schulza mimo że jego dzieła są raczej o kobietach fatalnych
|
#296 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To jest jak z szampanem. Kazdy szampan jest winem musujacym, ale nie kazde wino musujace jest szampanem.
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie to określiłaś Latoya
Grzesznico :P
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
warto przeczytac dla samej siebie
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Lolite czytałam,ojj już dawno. Jednak wolę inny rodzaj literatury
Coś bardziej w literaturę obozową czy cos..Siłą dedukcji: Każda prostytutka jest kobietą, ale nie każda kobieta jest prostytutką,... ty kurde niee... przecież faceci też wykonują ten "zawód"
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

tzn ze ja mam dzis zmywanie tylko w planach
zreszta jak to sie mowi trafi kosa na kamien<lol> zreszta niech takie osoby dziekuja Bogu ze nie trafily na mnie bo potrafie pokazac prawdziwe pazury (tluc nie bede