![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
to juz dzis
![]() dla mnie jeden z waznieszych meczy Portugalia-Turcja ![]() musze wam opowiedziec ![]() ![]() siedze w domu i pisze z kolega esemesy, on sie chce spotkac ja mowie ze ok niech bedzie za 10 minut pisze mu znowu ze jednak nie bo: a) w sobote gra PORTUGALIA!!! b) w niedziele gra POLSKA!!!!! takze ze spotkania nici zadzwonil po sekundzie...acha to dla ciebie jest wazniejszy Christiano Ronaldo pfff ja takie oczy ![]() ![]() ![]() a to ci peszek...ale ze mnie tak szybko rozgryzl hehe
#272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no bynajmniej ja nie siadam przed tv dla Crisa XDD noł łej... widze, ze wszyscy sie bardzo przejeli tym, ze Kuszczak odpadł xDD cóż... nie podoba mi sie to, ze druzyna sie sypie... ale to JUZ DZIS!!!! ![]() ![]() loo loooo loooooos geeeehst ! ![]() mecz Polska - Niemcy lada chwila ;D niech on juz bedzie ;p bo mi siądzie pikawa ![]() a w ogole to ciagle spiewam moje dojczkowe nutki a nie chce wyjsc na jakiegos antyfana polskiej druzyny ![]() 72 80 96 2008 wir werden wieder meister wir ham’s schon mal geschafft oleeeee oleeee oleeee oleeee europamesiterschaft ;p
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
Nooo to jestem
![]() Osobiście jestem bardziej za drużyną Niemiecką, i to wcale nie jest jakiś przejaw braku patriotyzmu ![]() Chociaż może troszkę ... ![]() Już w niedziele ... Bedą emocje, będą ![]()
#274 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tej Niemieckiej oczywiście ![]() Też muszę poszukać jakiegoś nowego avka, co by się już tak na dobre wkręcić ![]()
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
yeah...
![]() a już jutro 'bitwa' o Kalgenfurt ![]() ![]() ![]() btw. przeczytałam dziesiejszą wypowiedź Kuby ![]() ![]() ![]() ![]() i podoba mi się wypowiedź Dudki ![]() ![]() Cytat:
za EURO ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tjaaa, dobrze powiedziane. parasol ochronny... a wszystko na Leo... czytając wypowiedzi Bońków i innych to mam takie wrażenie właśnie...i jestem zła. Gosia mowila mi, ze widziala wczoraj wywiad po polsku z Poldim... ehhhh... ze też nie mam polsatu sport xD ahaaaaa, chcialabym jeszcze zauwazyc, ze dla wlasnego dobra Balla powinien zamknać jadaczke ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do wątku
![]() ![]()
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz tez dostaje nerwicy pomalu...a jutro to chyba pogryze 'moje' starsze dziecko przed w czasie i po meczu ![]() ![]() ![]() Ach Wichnarek naprzyklad jest dosyc rozczarowany ze Leo go nie zabral do Austrii powiem wam ze mnie juz nic nie zdziwi i jak tak dalej pojdzie to wszyscy dobrzy polscy gracze beda grali tutaj ![]() ![]()
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Ja już też nie mogę wysiedzieć. Wszędzie widzę polskie flagi i "słyszę Polska biało-czerwoni"
![]() Mecz zamierzam oglądać na jakimś telebimie, wśród mnóstwa rozentuzjazmowanych kibiców - im więcej nas, tym lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytalam wywiad z Wichniarkiem po powołaniach. słabo go jednak znam z ligii...a z reprezentacji to w ogole, wiec nie wiem, czy byl odpowiedni. zreszta ufam Leo. jak wielu z nas... i mam nadzieje, ze cos osiągniemy. a przynajmniej, ze bedziemy mieli szanse zagrac przeciwko Czechom ![]() ![]() nudzilo mi sie i zrobilam kilka (kiepskich, bo kiepskich) ale avków ;p a tymczasem zmywam sie z kompjuterka ![]() ![]() edit: achhh sooo xD ciapa ze mnie...nie dodałam avków ;p aaaaa, żeby nie było...mistera Gargułe 'polskiego Schnixa' zrobiłam dla siebie i zamierzam wykorzystac ;P wiec don't touch it XD
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |||
MUSEarka
|
Cytat:
Cytat:
WOOON!!! ![]() ![]() Cytat:
Ja dzisiaj już wywiesiłam flage BiałoCzerwoną oczywiście ![]() ![]() ![]()
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faaajnie są ![]()
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
mialam isc ale w zwiazku z dyskryminacją musze sie sprzeciwic
![]() Cytat:
![]() moje chłopaki już i tak mają zwycięstw mnostwo, jedna przegrana ich nie zbawi ![]() prosze bardzo ;P dobra, już smigam ps: podoba mi sie to... atmosfera WM wraca...bo piszesz posta i juz sie w tym czasie pojawiają nowe ... achhhh, tesknilo sie za tym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() u mnie flaga też już wisi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Wiecie może czy jeszcze jest ta promocja z Tyskie? Że do czteropaka dodają tę flagę?
Bo nie mam, mówię ciągle tacie, żeby kupił, ale on się ociąga.
#287 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Najważniejszym tego powodem jest to, ze się założyłam, a nie wypada mi przegrać, więc całą nadzieje w nich pokładam ![]() Ale podkreślam, że jeśli Polska wygra to ja tam jakoś szczególnie płakała nie bede ![]() Wiecie, trudno wybierać między dwoma ważnymi drużynami ![]() No kto jak kto, ale Wy mnie chyba rozumiecie ![]()
![]() |
#288 |
Konto usunięte
|
Dziś obudziłam się z kłuciem w sercu.
Zaczynam się bać. Ale wierzę w wygraną!! Szkoda, że meczu Szwajcaria-Czechy nie zobaczę ![]() Gdy myślę o jutrze, załącza mi się umierator i pikawa wali jak oszalała. POLSKAAAA BIAŁO-CZERWONIII, A NIEMCY BIAŁO-CZAARNII!!! ![]() Ebit: Sabiiina, ja Cię nie rozumiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Rozeznanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;7803554]Dziś obudziłam się z kłuciem w sercu.
Zaczynam się bać. Ale wierzę w wygraną!! Szkoda, że meczu Szwajcaria-Czechy nie zobaczę ![]() Gdy myślę o jutrze, załącza mi się umierator i pikawa wali jak oszalała. POLSKAAAA BIAŁO-CZERWONIII, A NIEMCY BIAŁO-CZAARNII!!! ![]() Ebit: Sabiiina, ja Cię nie rozumiem. ![]() Rozumiem ![]() Sama nie wiem jak mam to wyjaśnic. Ale spotkają sie w jednym meczu dwie naprawde ważne drużyny. Jestem za obiema - jeśli można to tak nazwać. Którakolwiek wygra, to dla mnie bedzie dobrze ![]() No mam nadzieje tylko, ze nie zostanę wyrzucona z tego Eurowego towarzystwa ![]()
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
Mi Polske wcześniej sprzed nosa gwizdnęli, a potem mówili ze sie boje. No wiec tonący brzytwy sie chwyta ![]() ![]()
#292 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;7803554]Dziś obudziłam się z kłuciem w sercu.
Zaczynam się bać. Ale wierzę w wygraną!! Szkoda, że meczu Szwajcaria-Czechy nie zobaczę ![]() Gdy myślę o jutrze, załącza mi się umierator i pikawa wali jak oszalała. POLSKAAAA BIAŁO-CZERWONIII, A NIEMCY BIAŁO-CZAARNII!!! ![]() Ebit: Sabiiina, ja Cię nie rozumiem. ![]() a ja mam nadzieje ze w pizzerii maja telebim i bede mogla ja Sabiiine rozumiem bo np. ja mieszkam obecnie Niemczech i chyba bardzie jestem skolnna im kibicowac ale Polske tez mam w sercu, tylko zeby gazety nie robily takiej wojny ![]()
#293 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fakt, to co wyprawiają media to już dopiero wojna. Dzis czytałam że Ballack zareagował troche na to zdjęcie które ukazało się w jednej z gazet : Cytat:
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie ta cała 'wojna' to bezsens. Jasne, że lekkie podgrzanie atmosfery jest fajne
![]() Nie rozumiem też jak Polak może kibicować Niemcom w takim meczu. Jakąś szczególną patriotka nie jestem, ale całym sercem jestem za Polską.
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze 2,5h do pierwszego meczu
![]() A jutro Polska Niemcy. AAAAA nie moge sie doczekac! czuje ze bedzie ostre widowisko. Flaga wisi, widze ze sasiedzi tez wywieszaja, az milo sie wychodzi na balkon ![]() A co do Kuby to nie wiem teraz juz sama o co chodzi w tej calej sprawie. Takie to wsyztsko pogmatwane. |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
też jestem całym sercem za Polską, obojętnie od wyników. zresztą w obojętnie jakim sporcie jak grają Polacy serce dostaje pikawki i życze im wygranej z całego serca.
no, ale każdy ma prawo kibicować komu chce ![]() co do 'wojny' to o ile mnie pamięć nie myli na początku ukazała się reklama Niemców o złodziejach Polakach. I oczywiście to my musieliśmy przepraszać Niemców za gazetę, której notabene właścicielem jest Niemiec ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest, jest, chyba do wyczerpania zapasów. Ale flagę dają jak się kupi 10 Tyskich ( w moim sklepie dawali do 8 piw) Ja już w takim stresie meczowym ![]() PPOOOLLSSKKAAA !!! WYGRAMY !!! nie rozumiem Polaków, którzy kibicują niemcom ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#299 | ||
Zakorzenienie
|
Zaczynam się bać. Ale wierzę w wygraną!! Szkoda, że meczu Szwajcaria-Czechy nie zobaczę ![]() Gdy myślę o jutrze, załącza mi się umierator i pikawa wali jak oszalała. POLSKAAAA BIAŁO-CZERWONIII, A NIEMCY BIAŁO-CZAARNII!!! ![]() Ebit: Sabiiina, ja Cię nie rozumiem. ![]() dobry teks ![]() ![]() dla mnie też Polska zawsze i wszędzie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
MUSEarka
|
u mnie teeeż
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;7803554] Ebit: Sabiiina, ja Cię nie rozumiem. ![]() niestety musze powiedziec to samo - i dont anderstend ![]() dla mnie to rzaden argument ![]() Cytat:
![]() a widząc samochody z flagami - no cud poprostu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.