|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry zespół weselny poszukiwany- Lublin i okolice
no szału to zespół nie robi....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny rzadko tu pisze( wole poczytac
![]() A czy dworek Arkadia jest wam znany i jedzenie dobre??? ktos był??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie, u nas 9 listopada 2013 roku w hotelu Horyzont grał zespół DMT. Napiszę tak, wszyscy goście oraz my para młoda byliśmy bardzo zadowoleni, grają i śpiewaj zróżnicowany repertuar od nowych po stare piosenki. Świetnie prowadzą zabawy nie tylko oczepinowe, wszystkim podobało się to że w trakcie wesela wplatali różnego typu zabawy i tym samy czas weselny mijał nieubłaganie szybko (szkoda ;-) ). Serdecznie polecam i podaję nr. do Daniela 606-886-104 z tego co wiem mają swoje nagrania na youtube oraz stronę internetową. Pozdrawiam wszystkie Panie ;-)
Edytowane przez JulkaPol Czas edycji: 2013-11-21 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś wie ile kosztuje zespół AGAT? Pytanie nieaktualne już wiem
![]() Ale mam inne, ile sobie życzy zespół Grzaniec za 1 dzień wesela? No i czy warto? Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2014-01-19 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
Witam!!! Czy ktoś był może na wesele, na którym grał zespół BUENO z Lublina?? Bardzo proszę o opinie!!!
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Witam!!! Czy ktoś był może na wesele, na którym grał zespół BUENO z Lublina?? Bardzo proszę o opinie!!! http://www.zespolbueno.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Przyczajenie
|
Co sadzicie o zespole SONIC z Hrubieszowa? http://www.zespolsonic.com/ czy ktoś z was słyszał ten zespół na żywo? Pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Przyczajenie
|
Co sądzicie o zespole Sami Swoi spod Lubartowa?
Niestety nigdy nie miałam przyjemności usłyszeć ich na żywo, polecali mi ich znajomi. Zastanawia mnie jak często zespół robi przerwy w zabawie? Jakie macie wrażenia związane z zabawą przy ich akompaniamencie? ![]() Edytowane przez kasiulaaa007 Czas edycji: 2014-02-02 o 15:45 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny pomóżcie
![]() ![]() Pomocy ![]()
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
A zespół Simon z Lublina ? Czy ktoś z was wie ile oni biorą za całe wesele i czy sa naprawde tak fajni jak o nich mówia i pisza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
sa naprawde fajni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
Ostrzegam przed zespołem PifPafBand z Lublina. Są nieprofesjonalni, nie reagują na prośby gości o piosenki, zbywają każdego. Poza tym widziałam jak popijają! a to już jest niedopuszczalne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
z czystym sumieniem polecam zespół RED TIMES graja i śpiewają na żywo więc nie ma problemu z piosenkami na życzenie tak jak gdzie indziej, ceny przystępne no i pełny profesjonalizm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Przyczajenie
|
czy tacy fajni? zalezy jak dla kogo. Ja byłem na jednym weselu, to była bardziej dyskoteka niż wesele (no chyba że tak młodzi chcieli) ale z drugiej strony czy warto płacić tyle za zespół który nie GRA NA ŻYWO? (jeśli już to coś dogrywają do podkładów) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
Wiem że oni nie grają (Simon) na żywo jak większa połowa zespołów z lubelskiego tylko sobie dogrywają na perkusji żeby zmylić ludzi.Ale czy to jest takie ważne liczy się bardzo dobra zabawa i niefałszowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
jak ja bylam na ich zabawie( nie bylo to wesele) to grali na zywo
Wiec pierwsze słysze ze nie graja na zywo...ale dzieki za uwage bede miec to na oku i musze się temu przyjrzec w takim wypadku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
nie polecam, za bardzo "gwiazdorzą', przy dziwnym repertuarze, niby to dyskotekowym, niby weselnym, bez wywazenia. Poza tym troche tandetni z wyglądu. Kiedys było lepiej. byłam na 3 weselach z nimi, zalezy jaki był skład, tylko 1 było udane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziwne, że tylko na tyle stać szanowną konkurencję ![]() ![]() Użytkowniku pbawlik, zalogowałeś się tylko po to, aby oczernić nasz zespół, nie mając żadnych popartych dowodami argumentów. Wystarczy sprawdzić Twoją datę rejestracji i posty, aby zauważyć, że Twoja działalność na forum to pisanie negatywnych komentarzy nie tylko na nasz temat, ale również innych zespołów i DJ. Do twojej oraz Wszystkich Państwa wiadomości – nigdy nikogo nie zbywamy. Jeśli mamy utwór w swoim repertuarze – gramy go na życzenie gości i nie pobieramy za to dodatkowej opłaty. Jeśli chodzi o zarzut alkoholowy – niemal w każdej umowie wpisujemy punkt, w którym informujemy, że nie spożywamy alkoholu podczas grania. W przypadku stwierdzenia, że jesteśmy pijani, jest to podstawą do niezapłacenia nam wynagrodzenia po wykonaniu usługi. Oba zarzuty pod naszym adresem uważam za naciągane i nie mające potwierdzenia w rzeczywistości. P.S. W innym poście oczerniłeś zespół SHAKERBAND - w odpowiedzi osoba, która wynajęła ten zespół wcześniej, napisała, ze zespół był świetny. Prowadź swój biznes uczciwie i szukaj innych możliwości zbudowania przewagi konkurencyjnej - takie wpisy są nieetyczne. Serdecznie pozdrawiam Zespól Pif Paf Band Edytowane przez pifpafband Czas edycji: 2014-02-13 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Nie grają na żywo zapewniam cie o tym na 1000% przeciągają kawałki na końcu po swojemu żeby to tak właśnie wyglądało.Zresztą umieszczone przez nich mp3 na stronie mówi samo za się.Żaden zespół na żywo nie robi tego bo się nie da i przeważnie umieszczają video z różnych imprez.Taka mała ciekawostka na przetarcie oczu dla tych co sie nie wiedza co w trawie piszczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mi bardziej chodziło, o to, że jeśli brać taki zespół, to spokojnie można zapłacić 3 tyś a nie 5 tys --> więc można zaoszczędzić |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
tylko na kazdy watku lubelskim to polecaja Sk1, Sk2 i Simon wlasnie, wiec myslalam ze graja na zywo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo ładnie docenia Pani pracę zespołu który jest najważniejszy na weselu i tyra całą noc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To przecież przez parę młodą właśnie jest to całe zamieszanie, czyli wesele ![]() są zespoły, które uwazają się za gwiazdy światowego formatu i tak samo się zachowują, uważają że goście i para młoda musi się do nich dostosować, a nie na odwrót. Tymczasem goście przychodzą na wesele nie dla zespołu, tylko dla pary mlodej, nie zagra ten zespół to zagra inny. Przecież chodzi o fajną zabawę i mile spędzony czas. A każdy podaje takie stawki jakie uważa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
coś człowiek napisze i od razu afera --> napisałem, że jeśli dla Pani jest bez różnicy czy na żywo czy puszczone, to po co płacić za puszczanie (udawanie) 5 tys jak również znajdzie się taki sam zespół za 3 tys i jedynie czym będzie się różnił od tego droższego to ilością świateł NIE MÓWIĘ TU O PRAWDZIWYM ZESPOLE GRAJĄCYM NA ŻYWO. i te puszczające aż tak dużo sprzętu nie mają. A z drugiej strony jeśli w takim zespole jest 2-3 osoby i płaci się 3 tyś to wychodzi 1 tys na głowę --> to czy to mało za wniesienie, wyniesienie sprzętu i stanie i uśmiechanie się całą noc? bo ja za takie pieniądze bym się poświęcił. ale kończmy ten temat, bo chyba wątek tematu jest inny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Przyczajenie
|
Część, poszukuję opinii na temat zespołu Musicon z Lublina. Może któraś z Was bawiła się gdzieś na weselu z nimi ? Co sądzicie o tym zespole?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkich!
Trochę tu sobie popiszę. Przejrzałam cały wątek, chciałam podpatrzeć jakie zespoły polecacie, których nie. I uważam że założenia tego wątku były słuszne: dzielenie się opiniami nt. zespołów, ale wyszedł z tego nieprofesjonalny wątek. Piszecie tylko, fajny/niefajny, polecam/ nie polecam, jest tylko kilka "szerszych" opinii. Uważam że skoro już opisujecie jakiś zespół to możecie napisać trochę więcej, co wam się podobało, co nie, co zmienilibyście. Zdawkowe fajny, niefajny jest dość płytkie, bo każdemu podoba się co innego i każdy ma inny gust, a o gustach się nie dyskutuje ![]() Druga sprawa, to zespoły reklamujące się/ oczerniające inne. Wiem że reklama dźwignią handlu, ale czy naprawdę musicie się reklamować wszędzie/ posuwać do prymitywnych zachowań oczerniając inne zespoły? A teraz, do meritum. Też powoooli poszukuję zespołu, bo wiem że dobry zespół to połowa udanego wesela. A te naprawdę "dobre" mają zaklepane terminy ho ho ho Wizażanki pomóżcie więc, bo moje "żądania" są niełatwe do spełnienia, a jestem gotowa wyłożyć sporą sumę ( oczywiście w granicach rozsądku! ) Więc: 1. na żywo musi być ( a wychwycę ![]() 2. Perkusja, gitara jedna, (albo jeszcze lepiej dwie :P ), klawisze to must have. Dwa "kibordy" to nie zespół, sorry, taka moja opinia. Oczywiście mile widziane inne instrumenty takie jak saksofon, trąbka (!) etc 3. Repertuar, no cóż, najlepiej jak największy ( WYŁĄCZAJĄC disco polo) Szukam kogoś kto zagra mi np Stinga, starego rocka, stare "dyskotekowe" przeboje ale też tzw Italiano Disco, jakichś kilka "współczesnych" przebojów, nie koniecznie w swoich aranżacjach, raczej bliżej oryginału. 4. Jest w stanie przygotować mi, ( oczywiście w granicach zdrowego rozsądku!), mój wymarzony repertuar 5. Gra bardziej rockowo, zn tak z pazurem Osobiście mam na oku dwa zespoły, nie wymienione tu ani razu, wszystkich kryteriów nie spełniają, ale wpadły w ucho. się rozpisałam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
U was w lubelskim większa połowa zespołów gra z podkładów mając perkusję.A taki zespół 100% na żywo to się będzie bardzo cenił bo to jest granie do rana bardzo wyczerpujące fizycznie i psychiczne i mają rację.Ja osobiście nie wzięłabym takiego zespołu bo jest niewydajny a grać na żywo do rana i to wydajnie to trzeba chyba być robotem z full repertuarem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Ale jaki masz obszerny wybór piosenek zespół na żywo na pewno ci tego nie zapewni.Ale to już jest Pani sprawa co kto woli ma do tego prawo i wybór każdy. Simon bierze 6tys i nie grają na żywo i podoba sie wszystkim.
Edytowane przez colorama02 Czas edycji: 2014-02-26 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
jeśli ktoś z gości wymyśli sobie jakąś piosenkę, to zespół na żywo,albo ją kojarzy, poćwiczy i zagra (albo posłucha na youtube, ściągnie nuty) i zagrają --> i o tym świadczy wyższość zespołu na żywo...bo muszą umieć grać, a zespół który puszcza, jak nie będzie miał na dysku to...nie będzie miał i na pewno nic nie wykombinuje, no chyba że ściągną podkład |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.