|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 6
Cześć Rusałki
![]() Ja weekend w domowych pieleszach spędziłam, bardzo leniwie i bardzo miło ![]() Iwonko ja też dostaję głupie wiadomość z n-k, zaproszenia na kawę i takie tam bzdury, podobnie jak Ty. Wywalam do kosza nie odpisując nawet. Niestety, dookoła żyje mnóstwo ludzi zwichrowanych emocjonalnie, próbujących sobie samooceną podnieść w takie dziecinny sposób ![]() Zdjęcia chyba można ukryć ![]() U nas też leje ![]()
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie teraz nie pada, ale szaro i zminawo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Na NK nie da się ukryć (chyba) zdjęcia ze swojego profilu, ale można je po prostu w ogóle usunąć. Można ukryć inne dane, fora w których się uczestniczy itd.
Natrętne propozycje - ich autorów można dodać do tzw. czarnej listy można tez ukryć forum i galerię klasy, ale to mozę tylko moderator-załozyciel klasy. Pinguś, a moze Ty wyjdź z jakąś propozycja w swojej klasie, i wtedy coś konkretnego z tego wyniknie. Do mojej klasy sie dopisywały kolejne osoby, było już chyba 13 czy 15 i nic, cisza, nikt nie pisał, zbliżały sie święta Bozego Narodzenia, to złozyłam wszystkim na forum życzenia - pierwszy wpis na forum. Noooo i wtedy to sie posypałooooo! Następny problem, jak padła, oczywiście, propozycja "trzeba sie spotkać". Tydzień ustalali termin, i nie mogli ustalić. Pierwsza połowa kwietnia? Ostatnia dekada maja? To im napisałam konkretnie, 19 kwietnia to dobra data: po Wielkanocy, przed długim weekendem. Koniec. Nie marudzili, zaakceptowali. A musieliśmy wcześnie to zrobić, zeby kol. ze Stanów bilety mogła zabukowac. Po6em to juz koledzy kolejne knajpy testowali. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pinguś, serdecznie namawiam Cię do wzięcia inicjatywy w swoje łapki. ![]() Ty konkrtena i konsekwetna kobita jesteś, to coś z tego wyniknie. Edit. Jezszce chciałm powiedzieć, ze mnie W OGÓLE nie dziwi, ze Iwonka i Beatka dostaja takie propozycje.
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2008-05-04 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Ja już po "długim weekendzie", który był zdecydowanie za krótki ![]()
#275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dzięki n-k sie spotkałam z dawno nie widzianymi znajomymi z podstawówki i czekam na liceum i hacerstwo ![]() ![]() Cytat:
![]() To super, że fajnie spędziłaż czas ![]() EDIT: Monika: To nie Grecja, to nie Chiny, to są Twoje imieniny. Zawsze zdrowa z lekarstw kpij i beztrosko sobie śpij. Chleb na stole, mleko w dzbanku, dobry humor, konto w banku. Niech głowa Ci się nie kiwa lepiej wypij kufel piwa ;-) Dużo zdrowia i radości, dużo szczęścia,nigdy złości, mało smutku, moc miłości i pomyślności ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2008-05-04 o 15:47 Powód: skleroza |
||
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
sophisticated
|
Monia szczęścia i radości
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
Monica, wszystkiego naj, naj najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#279 |
Zakorzenienie
|
Monika widzę całą niedzielę świętuje
![]() Kto oglądał M.B-F Agentke? ![]() Była dobra akcja, spieszę się z Wami nią podzielić: fragment dialogu z wczorajszego odcinka, mniej więcej tak to leciało; - osądzana grubaska - "jak to, nie mam szyi? przecież ja mam szyję!" - bojarska - "otóż, nie masz!" ![]() Panna powinna jej odpalić: "a ty nie masz włosów" ![]() Ale ten program jest debilny, kompletnie niczego nie daje ![]() ![]() Lide- kiedy te plaże będziesz oglądać?? ![]() Dobranocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Monia Sto Lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Monia
![]() ![]() ![]() Hej Cycate Rusałki ![]()
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Ceść wszystkim biuściastym i mniejbiuściastym.
![]() ![]()
#283 |
sophisticated
|
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#286 |
sophisticated
|
dziewczyny, kto mi powie czy wit.C mozna stosować bez filtra? zapomniałam, a perspektywa samodzielnego wchodzenia na biochemię trochę mnie przytłacza, wystarczy, że na stanikach siedzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście ortodoksi powiedzą, że filtr trzeba zawsze i wszędzie ![]() I słońce dziś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Brwuś z tego co kojarzę to można.
Wit. c wspomaga ochronę przeciw promieniowaniu UV. Edit: Brewuś a ty filtry stosujesz czy zrezygnowałaś?
#289 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() więc kwasy odpadają, ale wit. C by mi się przydała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
sophisticated
|
ale czemu?
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przebarwienia według niektórych mogą być po wszystkim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Brewuś raczej nie, można pod filtry lub pod inny krem na dzień .
#294 |
sophisticated
|
dzięki dziewczynki
![]() Iwuś do serum jeszcze nie dojrzałam ![]() a gmail się rozwija, czat grupowy już się pojawił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super z tym czatem, wreszcie ![]()
![]() |
#296 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Moniko, spóźnione, ale naj, naj, najserdeczniejsze życzenia. ![]() Cześć Dor ![]() ![]() ![]() Z tym kleszczem paskudnie ![]() Ja wiem, tylko nazwy nie pamiętam ![]() Cytat:
![]() I gratuluję ![]() Cytat:
![]() Ja bym wolała Kazika ![]() A ja nie widziałam avatara Brewki ![]() Cytat:
![]() Ja też wolę usztywniane ![]() ![]() Co to ja jeszcze....? ![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Cześć E
![]() Ja sklerotyczka stara jestem, zapomniałam Ci napisać, że piękny masz brzuszek ![]() I chudzinka z Ciebie okropna ![]() Tylko czemu buzi pięknej na fotkach nie było , ja całość poproszę ![]() Zakupy też fajne, z zazdrością na jeansy patrzyłam , bo muszę sobie kupić, ale jak pomyślę o tym mierzeniu to ![]()
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym brzuchem to jest tak - jak stoję, to ujdzie ![]() ![]() ![]() Buzi nie było, bo ja mam tylko takie małe lustro łazienkowe w domu ![]() ![]() Mam jeszcze jedne nowe Levisy, ale jeszcze się z nich wylewam ![]()
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam mały spacerek, teraz będę ćwiczyć
![]() Piękne popołudnie się u mnie zrobiło. I wogóle wyrobiłam się ze sprawami, o których myśłałam że się dziś nie uda, więc radosna jestem ![]()
#300 | ||
Zakorzenienie
|
Brewko to się spiesz, bo widzę, że ono drożeje w oczach
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chcę Levisy na fotkach ![]() A ja wypatrzyłam w Zarze jeansy różne i tak myślę, czy do odstającego tyłka to małe kieszonki? i czy rozszerzane troszkę czy całe proste?- tutaj biore pod uwagę moje miśki. Co myślicie? bo par dużo i nie mam sił przymierzać, a ze 3 pary to mogę jakoś poprzymierzać. I Dziewczynki czym malujecie paznokcie pod lakier czerwony żeby nie barwić?? zwykłym bezbarwnym lakierem?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.