Linea?? - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-24, 07:18   #271
goldika
Zakorzenienie

Dot.: Linea??

Jako skuteczny środek na odchudzanie mogę Wam dziewczyny polecic pewne koktajle proteinowe, które rzeczywiście pomagają zredukowac tkankę tłuszczową piłam je przez miesiąc i zgubiłam z 6kg, a do tego trochę tylko cwiczyłam i łykałam błonnik
goldika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 09:25   #272
cameleon91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Jako skuteczny środek na odchudzanie mogę Wam dziewczyny polecic pewne koktajle proteinowe, które rzeczywiście pomagają zredukowac tkankę tłuszczową piłam je przez miesiąc i zgubiłam z 6kg, a do tego trochę tylko cwiczyłam i łykałam błonnik
a jakie koktajle dokładniej ?
Zero białego chlebka - 5/30
Zero gazowańców! - 5/30
Skakanka - 2/30

Biała perła - 1/30
Skrzypowita -
1/40

Uda się!

cameleon91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 09:31   #273
izuuunia
Przyczajenie

Cytat:
też myślałam żeby kupic Linee ale stał się cud! Zaczęłam miesiąc temu brac tabletki antykoncepcyjne i od tego czasu nie mam apetytu! A na słodkie to w szczególności więc rezygnuję z Linei, a do tego cera mi się poprawiła
Ja zażywam tabletki od 2 lat i trochę przybrałam na wadze przez ten czas
izuuunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 09:34   #274
goldika
Zakorzenienie

nazywają się Herbalife (mam nadzieję, że nie zostanie mój wpis potraktowany jako reklama:/) najlepiej kupic je na allegro bo są o ok.70zł tańsze niż od konsultantów. Wystarczy pic je zamiast śniadania i kolacji, ja piłam zamiast kolacji tylko
Stary 2009-04-24, 09:39   #275
cameleon91
Rozeznanie

Cytat:
nazywają się Herbalife (mam nadzieję, że nie zostanie mój wpis potraktowany jako reklama:/) najlepiej kupic je na allegro bo są o ok.70zł tańsze niż od konsultantów. Wystarczy pic je zamiast śniadania i kolacji, ja piłam zamiast kolacji tylko
a w smaku?
Zero białego chlebka - 5/30
Zero gazowańców! - 5/30
Skakanka - 2/30

Biała perła - 1/30
Skrzypowita -
1/40

Uda się!

cameleon91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 09:52   #276
goldika
Zakorzenienie

ja mieszkam łyżkę truskawkowego z łyżką waniliowego bo sam waniliowy jest okropny, a truskawkowy sam ujdzie ale, że mi przypadkiem wysłali jeden taki i jeden taki zamiast dwóch truskawkowych to musiałam coś wymyślic a innych smaków nie próbowałam bo są droższe :/

Cytat:
Napisane przez izuuunia Pokaż wiadomość
Ja zażywam tabletki od 2 lat i trochę przybrałam na wadze przez ten czas
a jakie bierzesz? bo ja Yasminelle i jestem bardzo z niej zadowolona, bo nie dosyc, że nie mam apetytu to jeszcze cera mi się poprawiła

Edytowane przez goldika
Czas edycji: 2009-04-24 o 09:54
Stary 2009-04-24, 12:29   #277
1fashion1
Przyczajenie

Witam mam pytanie czy ktoraś z was brala tabletki Wiesiołek bo na innym z forum dziewczyny bardzo polecaly ale właśnie mam dylemat czy wybrać może tab.linea sama niewiem może wy macie jakieś porównanie.Z góry dziękuje za odpowiedzi
1fashion1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-24, 13:14   #278
ania120kg
Raczkowanie

Ja szczerze mówiąc nie wiem co to ten Wisiołek , ale linea jest ok. porównania nie mam.
ania120kg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 19:07   #279
olalola24
Wtajemniczenie

Wiesiolek? chodzi o olej z wiesiolka, to tylko jeden skladnik a nalinee sklada sie zielona herbata ocet jablkowy fasolamina i chrom w odpowiednio dobranych proporcjach. Łykam to juz 8 dzien inei mam laknienia na slodycze, co do wagi to nie wiem bo zaczelam sie zdrowiej odzywiac i duzo cwicze. Ale jestem zadowolona z tego specyfiku na allegro mozna kupic 120 tabl za 48zl i to zero zl za przesylke ja przeplacilam i za 60tbl zaplacilam 30zl w aptece w galerii krakowskiej ;/
olalola24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-25, 11:07   #280
1fashion1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olalola24 Pokaż wiadomość
Wiesiolek? chodzi o olej z wiesiolka, to tylko jeden skladnik a nalinee sklada sie zielona herbata ocet jablkowy fasolamina i chrom w odpowiednio dobranych proporcjach. Łykam to juz 8 dzien inei mam laknienia na slodycze, co do wagi to nie wiem bo zaczelam sie zdrowiej odzywiac i duzo cwicze. Ale jestem zadowolona z tego specyfiku na allegro mozna kupic 120 tabl za 48zl i to zero zl za przesylke ja przeplacilam i za 60tbl zaplacilam 30zl w aptece w galerii krakowskiej ;/
tak właśnie o ten wiesiolek mi chodzija dzisiaj kupiłam 60 tabletek(500mg) za 12 zł .mam nadzieje ze coś pomoże jak nie na wage to inne ma zalety dzisiaj pierwszy dzień wiesiołka termo speed extreme i ćwiczonka plus mż
1fashion1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-25, 21:47   #281
kara182
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Linea??

Już drugi tydzień szamam linee, 2tabletki dziennie, i faktycznie jest super nie ważyłam się jeszcze bo planuje to jak skoncze tabletki. Jeść w ogole mi się nie chce, słodyczy tymbardziej w ustach od 2tyg nie miałam.
kara182 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-26, 09:43   #282
gośka2810
Przyczajenie

A ja właśnie czekam na linee(allegro) i mam nadzieję że mi coś pomoże.Widzę że pomaga niektórym-to mnie cieszy
Już powoli mam dość tej dietki
gośka2810 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-26, 16:23   #283
anulka8112
Raczkowanie

Linea dziala schudlam przez tydzien 2 kg . Nie stosuje zadnej diety tylko codziennie 10 minut skacze na skakance
anulka8112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-01, 14:25   #284
xBloodyMaryx
Przyczajenie

Stosuję Lineę od soboty 25 kwietnia. Zważę się dopiero gdy skończę opakowanie. Jednak nawet w tej chwili widzę rezultaty. Codziennie biorę 2 tabletki, skaczę na skakance, robię brzuszki, dużo też chodzę. Nie jestem głodna, jem mniej i nie mam apetytu na słodycze. Na początku musiałam pić więcej wody, ale już teraz jakby się ustabilizowało
Od soboty straciłam ok 3 cm w biodrach i w talii.
Jestem zadowolona, bo mieszczę się w moją bluzę, którą kupiłam rok temu tylko dlatego, że mi się podobała, mimo że była o wiele za ciasna. W tedy postanowiłam, że schudnę xD No i z Lineą mi się udało.
xBloodyMaryx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-01, 14:32   #285
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
nie tylko herbalife może być to jakiekolwiek białko i nie radzę zamieniania zamiast śniadania raczej zamiast II śniadania

dział na allegro z odżywkami: http://www.allegro.pl/19662_odzywki_...r=t&view=gtext

wątek białko serwetkowe wspomaga odchudzanie:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...4#post11849914
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-02, 08:25   #286
gośka2810
Przyczajenie

Ja biorę dopiero 3 dzień po 2 tabl dziennie i już widzę rezultatyNaprawdę nie czuję takiego głodu jak kiedyś i nie ciągnie mnie do słodyczyJestem pozytywnie zaskoczona!!
gośka2810 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-05, 12:36   #287
ch0c0
Raczkowanie

dziewczyny możecie mi poradzić jak macie rozplanowane posiłki biorąc te tabletki .. ja zaczęłam wczoraj i muszę stwierdzić, że faktycznie ogranicza głód nawet do tego stopnia, że wcale mi się nie chce nic jeść ... np. zawsze starałam się jadać drugie śniadanie, ale teraz mogę spokojnie wytrzymać do obiadu , dlatego wzięłam sobie tylko jabłko ..

ale może mimo wszytko powinnam jeść 5 posiłków dziennie nawet jeśli nie jestem głodna?
ch0c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-05, 13:41   #288
olalola24
Wtajemniczenie

5 posilkow dziennie to podstawa!
Stary 2009-05-08, 20:54   #289
agakb26
Przyczajenie

Witam,Wasze opinie na temat Lineii są optymistyczne,tylko czy można ją stosować + antykoncepcyjne,bardzo proszę o odpowiedz.
agakb26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-09, 21:50   #290
karaba
Przyczajenie

pytalam farmaceutki odnosnie stosowania suplementow diety i stosowania antykoncepcji - stwierdzila ze nie maja one wplywu na skutecznosc tabletki, ale spytam jeszcze lekarki przy okazji kiedys-nigdy nic nie wiadomo. jestem po pierwszym opakowaniu linea. nie wiem czy utracone kilogramy to dieta i cwiczenia czy ten suplement tez sie do tego przyczynil. wiem tylko, ze mocno pobudza moja przemiane materii bo jak lykne to conajmniej 3 razy musze isc do ubikacji pozniej...
karaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 07:28   #291
agakb26
Przyczajenie

Dziękuję za odpowiedz
agakb26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 09:05   #292
olalola24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ch0c0 Pokaż wiadomość
dziewczyny możecie mi poradzić jak macie rozplanowane posiłki biorąc te tabletki .. ja zaczęłam wczoraj i muszę stwierdzić, że faktycznie ogranicza głód nawet do tego stopnia, że wcale mi się nie chce nic jeść ... np. zawsze starałam się jadać drugie śniadanie, ale teraz mogę spokojnie wytrzymać do obiadu , dlatego wzięłam sobie tylko jabłko ..

ale może mimo wszytko powinnam jeść 5 posiłków dziennie nawet jeśli nie jestem głodna?
Ja jem 5 posiolkow a linee lykam 2-3 razy dziennie podczas jedzenia sniadania, obiadu no i czasem kolacji ale to czasem. W miesiac cwiczen linei i jadlospisow R schudlam ok 4 kg linea pomaga mi zrezygnowac ze slodyczy. Wczoraj wygralam z pokusa zjedzenia najpierw snickersa a pozniej loda! jestem z siebie dumna, takie moje małe zwycięstwo.
Stary 2009-05-10, 09:41   #293
ch0c0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olalola24 Pokaż wiadomość
Ja jem 5 posiolkow a linee lykam 2-3 razy dziennie podczas jedzenia sniadania, obiadu no i czasem kolacji ale to czasem. W miesiac cwiczen linei i jadlospisow R schudlam ok 4 kg linea pomaga mi zrezygnowac ze slodyczy. Wczoraj wygralam z pokusa zjedzenia najpierw snickersa a pozniej loda! jestem z siebie dumna, takie moje małe zwycięstwo.
a czy dużo chciałabyś jeszcze zrzucić kg ? ja nie potrzebuje dużo chudnąć .. dlatego nie wiem czy dobrze robie, że łykam te tabletki tak to staram się jeść redukcyjnie , ale czasami są jakieś grzeszki no i ćwiczę w miarę możliwości ..
a 4 kg gratuluje , super wynik , na miesiąc wręcz idealny
ch0c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 10:48   #294
asiatt
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karaba Pokaż wiadomość
pytalam farmaceutki odnosnie stosowania suplementow diety i stosowania antykoncepcji - stwierdzila ze nie maja one wplywu na skutecznosc tabletki, ale spytam jeszcze lekarki przy okazji kiedys-nigdy nic nie wiadomo. jestem po pierwszym opakowaniu linea. nie wiem czy utracone kilogramy to dieta i cwiczenia czy ten suplement tez sie do tego przyczynil. wiem tylko, ze mocno pobudza moja przemiane materii bo jak lykne to conajmniej 3 razy musze isc do ubikacji pozniej...
A ile schudłaś i w jakim czasie?
asiatt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 10:56   #295
meg86
Przyczajenie

Witajcie,
biorę linee od ok. 2tyg., chęć na słodycze przeszłam mi po kilku dniach a spadek apetytu zaobserwowałam właściwie dopiero teraz po zużyciu połowy opakowania.
Wczoraj sie zważyłam i byłam zaskoczona było 63 jest 59.
Dodam że nie ćwicze specjalnie, dużo chodzę i nie jem po 18.00.
Oczywiście do działania tych tabletek należy podchodzić bardzo indywidualnie, efekt bywa różny.
Cena opakowania nie jest duża wydaje mi się że warto zainwestować i zobaczyć czy działa.
Nurtuje mnie jedno: czy po odstawieniu nie będzie efektu jojo, czy nie zaburzy się metabolizm?
Stary 2009-05-10, 13:49   #296
olalola24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ch0c0 Pokaż wiadomość
a czy dużo chciałabyś jeszcze zrzucić kg ? ja nie potrzebuje dużo chudnąć .. dlatego nie wiem czy dobrze robie, że łykam te tabletki tak to staram się jeść redukcyjnie , ale czasami są jakieś grzeszki no i ćwiczę w miarę możliwości ..
a 4 kg gratuluje , super wynik , na miesiąc wręcz idealny
Chcialabym jeszcze 3/4kg, bo warze 54 przy wzroscie 165cm chcialabym warzyc 50/51 ale wiem ze na początku szybciej sie chudnie wiec rozlozylam sobie to 3/4 kg na kolejne 2 miesiące. Linea sama z siebie nie sprawi ze schudniesz jakos drastycznie pomoze Ci z napadami głodu i ogromna ochota na slodycze jaka ja mialam, cos tam jeszcze piszą o tym ze pomaga zrzucic tkanke tluszczowa i obniza przyswajanie wegli czy cos takiego. A co do grzeszków to przeciez 10% odstepstwa od diety to podstawa :pp ja w soboty zawsze robilam sobie taki dzien w ktorym moglam zjesc loda big milka, rozka albo nawet magnuma co ma z 300 kcal ;p, niedziele zawsze mam beztreningowe co by mięśnie odpoczęły ot i tak
Stary 2009-05-10, 16:44   #297
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie bierzesz? bo ja Yasminelle i jestem bardzo z niej zadowolona, bo nie dosyc, że nie mam apetytu to jeszcze cera mi się poprawiła
ja biore yasminelle 1,5 roku - po 12 miesiacach przybylo mi na wadze 10kg!! nigdy tyle nie wazylam, zawsze mialam stala wage, nigdy nie musialam sie odchudzac. nie zmienilam stylu zycia - jadlam to co zawsze, a aktywnosc fizyczna nawet zwiekszylam.
nie zmienilam tabletek, bo to jedyny skutek uboczny, jaki przy nich mam i dlatego sa naprawde super, dlatego tez walcze z waga. poki co, walczylam sama i zrzucilam 4kg w miesiac, ale teraz chce podkrecic troszke tempo i chyba kupie linee.

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 07:55   #298
karaba
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez asiatt Pokaż wiadomość
A ile schudłaś i w jakim czasie?
schudłam 4,5 kg w 3 tygodnie. nie stosuje zadnej restrykcyjnej diety - duzo warzyw i owocow, produkty bialkowe i pelnoziarniste - no i swieta zasada male posilki co 3 godziny! (wychodzi ok 5 dziennie) to sprawia ze nie mam napadow glodu i moge powstrzymac sie od podjadania (polecam dziewczyny-sprobojcie). poza tym cwiczenia i linea, o ktorej mowa. i oczywiscie pozwalam sobie na grzeszki (np cale opakowanie ptasiego mleczka w zeszlym tygodniu :P)
karaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 08:06   #299
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

a ja niedawno zachorowałam na dyskopatie i bardzo mało się poruszam. Czasami zrobienie kilku kroków sprawia mi ogromny ból. Poniewaz trwa to już okolo 2 miesięcy, zauważyłam, że dużo przytyłam (wszędzie mam teraz tłuszczyk na brzuchu, udach) a mieszcze się we wszystkie spodnie, czyli spadły mi mięśnie (mimo iż byłam bardzo mało wysportowaną osobą). Ponieważ ruch nie wchodzi w gre, a tylko dieta (a nawet głodówka) bo jedząc normalnie tyje, ze względu na całkowity brak ruchu, zaczęłam jeśc linee. Narazie nie zauważyłam, żebym schudła, chociaz biore go już trzy tygodnie. Mam jednak zamiar kupić jeszcze jedno opakowanie, bo boje się że moja choroba potrawa jeszcze kilka miesięcy i że bardzo dużo przytyje
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 11:07   #300
InKa29
Joanna Małgorzata

dziewczynki ile bierzecie tabletek dziennie ja zaczełam od 2 i nie wiem czy robię dobrze czy przejśc na 3 dziennie. Mam do zgubienia jakieś 8-10 kg.

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości