|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwszy pocałunek:) Pamietajcie? :>
Pierwszy pocałunek? Jak miałam 17 lat. Po kliku tygodniach bycia z moim ukochanym. Nadal jesteśmy razem
![]() Edit: To było na kilka dni przed moją 18-stką
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan Edytowane przez Kira87 Czas edycji: 2008-12-08 o 22:19 |
|
|
|
|
#272 |
|
Przyczajenie
|
Calkiem niedawno, na moje 20 urodziny
Szalelismy na parkiecie, blizej blizej no i zaatakowal mnie po francusku ah ci Finowie... szkoda, ze nie wyszlo
|
|
|
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam chyba 11 lat... to było na wakacjach nad jeziorem, gdzie byłam z moimi dziadkami
.Trochę nieporadne to było, ale wspominam uroczo
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
Pierwszy pocalunek z chlopakiem- I klasa podstawowki z kolega na sali gimnastycznej, ale to oczywiscie tylko taki calus byl... skradziony calus.
Pierwszy pocalunek na powaznie- pamietam tyle, ze bylam zestresowana tym, ze mi nie wyjdzie a moje mysli w trakcie to " o boze to tak wygladaja pocalunki? To ja chyba jestem jakas dziwna bo mi sie nie podoba" ![]() A pierwszy pocalunek ktory mi zapadl w pamiec tak naprawde to bylo 5min po pocalunku wspomnianym powyzej, jak juz nie bylo tego stresu to pojawily sie taaakie motyle w brzuchu, ze potem całą noc spac nie mogłam
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomijając wsadzenie języka do gardła kuzyna ;P (mieliśmy chyba 4 i 5 lat omg)
To miałam 15 lat, pamiętam dokładnie, wspominam bardzo mile... |
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
....
Edytowane przez natalac Czas edycji: 2011-07-05 o 22:35 |
|
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
lat 15
z moim byłym, u mnie w domu w pokoju ;D
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
1,5 roku temu... Miałam 15 lat on o 5 lat starszy, było cudnie ;]
Co nie byliśmy razem a na dodatek on miał dziwczyne i potem żałowałam...
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamiętam dokładnie
Miałam 6 lat
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
15 lat miałam. Spotykałam się z pewnym chłopakiem, już sporo czasu lecz był bardzo nieśmiały a ja pierwszego kroku nie robiłam bo nie wiedziałam co i jak :P No ale pewnego dnia, były 'dni' mojej miejscowości. Poszliśmy razem
grał jakiś zespół disco polo .. coś tam o pocałunkach śpiewali.. No i nagle piosenkarz powiedział: 'teraz każda dziewczyna całuje chłopaka który najbliżej niej stoi' Serce mi waliło jak oszalałe nie wiedziałam co mam zrobić hehe :P Odwróciłam się i jakoś wyszło A dziś ? hmm uwielbiam pocałunki nie wyobrażam sobie życia bez nich :P
|
|
#282 |
|
Przyczajenie
|
już myślałam, że nigdy nie napiszę w tym wątku. to aż wstyd... dzień przed 19 urodzinami. Z chłopakiem, z którym niewiele mnie łączyło (coś niby trochę, ale byłam bardziej nastawiona na zdobycie nowych doświadczeń). I muszę przyznać, że miło to wspominać. Teraz tylko faceta brak, żeby doskonalić umiejętności
|
|
|
|
|
#283 |
|
BAN stały
|
prawie 15 lat
Był idealny... Idealne miejsce, idealny nastrój, idealny(wtedy) facet. Za to kolejny ( z innym facetem) porażka maxymalna. Na szczęście później było coraz lepiej
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy raz w wieku 16 lat z moja przyjaciolka xD na imprezie, i to nie tak jednorazowo xD
wspominam bdb i nie zaluje ze to byl moj ten pierwszy. |
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
troszkę sobie inaczej go wyobrażałam ale było fajnie więc ogólnie to na + wspominam
|
|
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
15 lat na ławce w praku.Zaopytał sie 2 razy czy moze cos zrobic ja mu że nei chociaż bardzo chciałam ale strres itede powiedział że nastepnym razem nie zapyta sie tylko zrobi no i tak zrobił.Ale nie całował za fajnie ;p
Z moim obecnym tż w środku nocy w lesie ;p troche po alkoholu do dziś twierdzi że to ja go pierwsza pocałowałam hehe
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam... jeszcze 13 lat (trzy tygodnie przed 14 urodzinami).
Z moim ex, a za razem jednym z najlepszych przyjaciół obecnie. W parku, na górce, dookoła śnieg. Nasz pierwszy spacer. A ile nerwów było Coś pięknego.
|
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
Ahhh no pewnie że się pamięta
![]() Wakacje, namiot u sąsiada i grupa przyjaciół grających w butelkę No i pierwszy całus był właśnie z moim przyjacielem...a miałam wtedy hmmm....coś koło 13-14 lat a taki prawdziwy pocałunek to w wieku 16 lat z moim eksiem
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy: w wieku 4/5 lat za barakowozem z rok starszym kolegą ;P
Pierwszy prawdziwy: w wieku 18 lat z moim obecnym TŻem, u niego, ogladaliśmy K-Paxa i tak jakoś wyszło ;P
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
na dworcu.. z exem
nogi mi się trzęsły, że masakra
|
|
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
ja to się bałam że nie będę umiała :P
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
16lat na huśtawce miał być całus zwykły a on mi wepchnął jęzor
|
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
pamiętam, że koleś był megabrzydki, ale dobrze się całował
na tej pamietnej randce całowaliśmy się kilka razy, w tym raz z języczkiem, i za każdym razem po kilku sekundach zaczynało mi się nudzić, więc otwierałam oczy i jednocześnie mechanicznie go całowałam, nie wkładając w to jakiegoś większego zaangażowania![]() ale chyba nie byłam taka kiepska, bo po tej randce powiedział mi przez telefon, że chciałby znowu się ze mną umówić i całować
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
moj pierwszy ;* wygladał dosc dziwnie a mialam 16 lat ; p bylismy sami w domu a mielsimy w planie ogladac film ; p no i jak to powiedziec 'rzucil sie na mnie ' i zaczelismy sie namietnie calowac ; ) niezapomne tego do konca zycia . strasznie dobrze całowal ; p ale rodzice przyjechali wiec hm sploszyli nas ; p a juz na drugi dzien wyjezdzal do swojego kraju gdzie na stale mieszkał ; ) hmm a teraz brak z nim kontaku ; p zycie ; p ;*
|
|
|
|
|
#296 |
|
Przyczajenie
|
lat 14.. haha, boże ale nie wypał. :P nie wiedziałam komletnie co robic, haha porażka, xD no ale juz drugim razem przejęłam stery i bylo m.. : D z moim drugim chlopakiem, z pierwszym jakos mijalismy sie :P a z tym drugim zerwalam po 3 tyg. heeh ;/ ale nie żaluje ze zerwalam, widocznie to nie ten był.
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętam, pamiętam...
![]() Miałam skończone 17 lat, z moim kochanym, do dziś aktualnym TŻtem. U mnie w domu... on całował świetnie a ja...żelazne szczęki
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
bylo to w barze, na zawodach strazackich w niemczech
smakowal pomaranczowo-pilismy drinka wszyscy obecni w barze zaczeli klaskac i gwizdac bylo wspaniale piosenka u2-with or without you
|
|
#299 |
|
Przyczajenie
|
Pierwszy pocałunek ....hmm.. jak mialam 10 lat
![]() ![]() on 13 miłe wspomnienie...na wycieczce szkolnej..a taki prawdziwy;p którego nigdy niezapomne to jak mialam 15 on 18 cudownieeeeeeeee<zakochan y>
|
|
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy to chyba w wieku 5 lat, z dwoma kolegami, obydwa pozowane do zdjęcia
Jak na nie dzisiaj patrzę to pękam ze śmiechu, jednego z nich do ściany przydusiłam, biedak nie umial się uwolnić Ten pierwszy prawdziwy pamiętam aż za dokladnie . Kilka dni po skończeniu osiemnastki, spacerowaliśmy, gorący klimat, pod palmą, późny wieczór, w tle Mariah Carey- Without you i... zonk na całej linii Byłam kompletnie nieprzygotowana, zestresowana, stuknięcie nosami, chłopak mnie zaskoczył, chociaż czułam, że coś się kroi, heheh Ale zachował się bardzo ładnie, widział, ze się speszyłam, więc po krótkiej chwili spróbowaliśmy jeszcze raz, no i ten drugi byl udany w 100%, aż się nogi pode mną ugięły ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

Szalelismy na parkiecie, blizej blizej no i zaatakowal mnie po francusku
.

<3<3
na tej pamietnej randce całowaliśmy się kilka razy, w tym raz z języczkiem, i za każdym razem po kilku sekundach zaczynało mi się nudzić, więc otwierałam oczy i jednocześnie mechanicznie go całowałam, nie wkładając w to jakiegoś większego zaangażowania