|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszytskim;) cz. III
Heh no tak.. Spodobał się mi. No esz kurde. Bywa. Ale .. No nie potrafię z innym być...
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow 15lat to dużo , ale skoro rodzice Cie namawiali to musi być dobrze . Ja bym tak nie potrafiła , ja jestem zacofana , w sensie ze nie jestem powazna i mam mlodszego tż a i on czasem mowi,ze moglabym wiecej myslec i sie nie zachowywac tak i tak, ale co tam młodość=szaleństwo. |
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
No rodzice nie mają nic przeciwko...
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
A garażu
![]() Eee, to jeszcze tak źle nie jest Moja koleżanka też jest z takim facetem i do tego jest z pochodzenia Hiszpanem ![]() Czy jesteśmy razem ? No ba, w czerwcu będzie dwa lata i powiem więcej że planujemy wspólną przyszłość, gdyż takiego cudownego Sexu z nim nie zamieniłabym na żaden inny ![]() ![]() W łóżku nie liczy się wzrost, wiek czy inne rzeczy, liczy się tylko zgranie i owocne kochanie Jeśli ja nie przejmuje się innymi i gadaniem ludzi, a nawet nie wstydze sie chodzic z tz publicznie za rękę po ulicy czy na imprezy to nie wiem czego Ty się obawiasz To Wam musi być dobrze a nie ludzia którzy was widzą ale na serio- takiego sexu nie zamienię na wysokiego bruneta- oj nigdy
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to nie wiem czego się obawiam, bo to ja powinnam być szcześliwa
w łóżku u nas też ok - tylko z moją ochotą gorzej ...
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie Wam z sexem . My nie mamy gdzie sie kochac . U mnie mama nie pracuje , ja juz na wagary do niego rano nie pojde bo moja mama sie kapnie. U niego po poludniu rodzenstwo albo rodzice. Nawet garazu nie mamy
. A na dworzu jeszcze za zimno
|
|
|
|
#277 |
|
Wtajemniczenie
|
DZiewczyny trzeba sie cieszyc z tego co mamy..ja wiem ze nie zawsze ejst wesolo,ale powiedzcie gdzie ejst zawsze idealnie?? nigdzie,tylko ze u jednych jest lepiej a u drugich gorzej,kazdy ma w swoim zyciu gorsze i lepsze chwile...
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
prawda mart zresztą w życiu nie można mieć wszystkiego .
chociaż szkoda, bo żyło by sie lepiej . przez tą kłótnię z tż nie mam nawet ochoty robić ciacha na jutro , po TzG zrobie .. teraz tż mnie smsami zadręcza . |
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
I co mi z seksu jak ochoty brak?
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wspomne ze jak u mnie raz na jakiś czas pojawi się ta ochota a i tak rzadko mam to nie mamy gdzie .
|
|
|
|
#281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my to na hardkorze z tż się seximy jak są wszyscy w domu xD u mnie sie dyga czasami i mu opada bo ja nie mam zamku w drzwiach od pokoju a on ma xD zreszta u niego jego rodzice wiedza że wspolzyjemy xD Katerina- jak w garażu to hardkor xD ile starszy jest twój tż?? ka nie mogłabym być z kimś kto jest starszy ode mnie o wiecej niz 5 lat czułabym się jak dziecko przy takim kolesiu :P chociaz z sex z dojrzalym facetem jest podniecający xD |
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Mój nie pisze do mnie wcale esków
Czasami zadzwoni spytac się co robie i tyle Ale u niego to tak od zawsze było, że do esków go nie ciągnie, czasami na dobranoc napisze kilka słow i tyle hehe ![]() niqska- hardcore jakich mało, bo garaż był tylko przymknięty bo jak jest ciepło to go nie zamykamy na trzy spusty a ja w takim przysiadzie, że hoho i mnie nogi bolały i mówie do tż: szybko, bo zaraz padnę Mój tz jest starszy ode mnie o 4 lata i niższy o 5-6 cm
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
klaudus ja zauwazylam ze im bardiej sie staram zeby byloi dobrze u mnie w zwiazku to tym wiecej kluce sie z R. a teraz wole potrzymac swoej zale w serduchu i mu nic nie powiedziec tylko czasem pokazac ze sprawil mi przykrosc i widze ze wtedy widzi ze powiedzmy zle zrobil.. tak bylo w piatek, choc klutni duzej nie bylo to odepchnelam go bo zrobil mi przykrosc i przeprosil mnie co u niego jest ulala zadkoscia
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z moim pisze b. często smski... |
|
|
|
|
#285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale przez to sporo kłótni łagodzimy.Co do sexu "bo padnę" to przez spory czas nie moglam na jezdzca ( chyba bylam za mało rozepchana XD ) i mnie bolało wiec jechaliśmy tak , z tym ze ja na kucyka a tż we mnie buchał i jak mnie nogi bolały to mówie"zaraz ci usiąde na zołnierza " ![]() Cytat:
A wiecie o co teraz mi tż wyrzyguje ? O to że lubię być modna i chce zeby on też był .. matko święta |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sam TZ powiedzial zebym go zmienila,bo wie ze zle robi,niby nie umie okazywac uczuc a nie raz mu tluklam do lba co moglby zrobic..no ale ja nie wiem czy oni sa tak tepi czy jak,mowienie w prost nawet nie pomaga,dlatego ja tez zachowuje dla siebie wiele rzeczy a nie mowie R.
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudens- ja to kobieta pracująca i żadnej pozycji sie nie boje
Lecimy z czym tylko się da Chociaż czasami mi sie nie chce to klasycznie i od tylca pozostaje, ale jak mnie najdzie i do tego tz zacznie wymyslac nowe pozycje to olaboga Jutro kolejny dzień sexikowy ![]() Ja wykupuje pakiety, ale tak sobie mysle po co i w jakim celu, bo tż ma pakiety i on ciągle do mnie dzwoni bo ma jakoś 400 darmowych i jak ja wykupuje jeszcze minuty i esy to zawsze mi zostaje. Dziś np. zabiorą mi 300 esków i 80 minut I jutro chyba już nie wykupuje :P
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
I tak trzeba robić i dziewczyny nie mówcie za dużo swoim aktualnym o byłych . Ja popełniłam ten błąd pozwierzałam się , zresztą on mi też a teraz co - uwielbiamy sobie nawzajem na ten temat wrzucać . Raz on , raz ja .
A tak apropos to Wam opowiem historie mojego tża . Poznał laske na domowce, niewiedział przez 3miesiace ile ona ma lat,gdzie do szkoły chodzi . Moj tz mial 15 lat . Byli ze ze soba wlasnie 3 miechy , spotykalis ie codziennie na chwile - ona miala wtedy innych - on nie wierzył w to . Ona namowila go na sex . Raz i potem drugi , nie był to prawdziwy sex , bo coś tam do konca im nie wychodziło - nie wnikam . Pryszła z papierkiem z USG-dziecko . Tz załamany , ale jak to , niby brała tabletki , drugi raz guma była. Nic - ona"daj mi 2000zł na aborcje" , tż szok . Powiedział rodzicom .. okazało się ze z tż przyjacielem też sypiała i zrobiła to samo. Obaj wraz ze swoimi rodzicami odkryli , ze miala wujka ktory pracował w usg . To była sciema , a dziewczyna ****a . Nigdy jej nie widzielismy, podobno szukała i tza i jego frienda pare lat temu z wozkiem-kolejna sciema . Straszni sa ludzie. |
|
|
|
#289 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurde.. dobrze ze sie w pore zorientowali.. ale co to ludzie nie wymysla dla kasy :/ taka to zaarz obrzezac za takie cpos zeby przyjemnosci juz nigdy nie miala!!
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
|
#291 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tez łagodzimy kłótnie w esach xDCytat:
|
||
|
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
a katerina sie jak zwykle cieszy xD
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Tęskniłyście?
nadrobię wszystkie straty jutro teraz zmykam.. bo musze anty wirusy i te inne instalować.. bo moj 'kochany' komp poprosił o format 3mcie kciukasy za mnie jutro buziaki w pysiaki
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
ale podła ta dziewczyna
![]() ![]() moja koleżanka też była już w 50 urojonych ciązach.... raz była w 3 mcu potem raptownie w tej ciąży nei była, potem niby znowu zaszła w ciąże i poroniła...ale ona lubi sobie zmyślać rózne historyjki... a najlepsze jest to ze to wszytsko znaczy o swoich wszytskich facetach przygodach z nimi opowiadała całkiem obcym ludziom a przede wszystkim nauczycielom... co uważam za totalną głupote... a potem to sie dziwiła ze chodza po szkole takie a nie inne ploty a tym bardziej w pokoju nauczycielskim... dzisiaj byłam w kościele i były 4 chrzty i byli rodzice tej dziewczynki co chrzest miała i gościu czyli ojciec miał ze 2 metry i taki miśkowaty a dziewczyna z 1.50 w jakichś 10 cm szpilach... no mówie Wam wyglądali jak ojciec z córką normlanie
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#295 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra alski aj ide walczyc z rekinami- czyt. kąpac sie
oj cos mi glupawka odbija choc serducho w srodku boli ze smutku no to czekac i tesknic bo zaraz wracam:P
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Jechałam sobie kiedys autem i siedziałąm z tyłu z moją kuzynką i jedziemy sobie ulicą i nagle widzę jak gości idzie z kobietą za ręke, wszystko było by ok, gdyby nie to, że on miał jakoś 2metry ponad dobrze, a ona była z tych niskich liliputów miała jakoś 1,20 czy mniej I trzymali się za ręce nie wiem jakim cudem I jak przejechaliśmy koło nich i obruciłam się w aucie do tyłu azeby zobaczyć ich jeszcze raz to ten koles pokazał mi fakersa chyba się zbulwersował
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
nioooo wiecej to juz nie mogłyscie namachac co
??? TZ był, dostałam ataku serca po klótni potem juz było lepiej niby sie pogodzilismy, ale jeszcze wszystko na świezo..nie ma co zapeszaczmeczona jestem mykam w poduchy |
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrała Ruda Walach
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
witam w ten cudowny wieczór
![]() ach co za dzień... zakupki z TŻtem... ubrałam go od stóp po głowę ach jak pięknie wyglądał w tych nowych ciuszkach. On oczywiście zaopatrzył mnie w bielizne bo nie mógł się powstrzymać. Potem bliśmy razem na solarium bo stwierdził że blado wygląda a ja skorzystałam że fundował. Potem jeszcze po prezencik dla mamy, rudnka autem, 2 piwka na głowę i 2 razy sexik, namiętny jak nigdy dotąd A potem oglądaliśmy razem filmik na dv i tak zleciał wspólnie dzień. Ach cudo normalnie. Zapomniałam jeszcze wspomnieć że mnie zabrał na kebaba tzn na wielkie danie z kebabem. Dawno nie było tak cudownie.
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zmykam dziewczynki
najpierw myju, później spać, a później maturka z polskiego... może dam radę jakoś to zdać dobranocka
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

??? TZ był, dostałam ataku serca po klótni