|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Hey dziewczynki
mam ogromną do was prosbe Moj Tż ma w niedziele 21 urodziny i chcialabym miec odnosnie tego jakis fajny opisik i ze w tym dniu bedzie z tej okazji mega imprezka Z gory bardzo wam dziekuje![]() Jestem pewna ze mi pomozecie... bo kto jak nie wy ![]() *****
|
|
|
|
#272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Samych słonecznych, słodkich dni i żyj 100 latek ( ze mna ) ![]() Wszystkiego naj (..) lepszego dla mojego chłopczyka w dniu urodzinek -> buZii
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
And if I never see your face again
I don't mind / i jesli nie zobaczylabym juz nigdy twojej twarzy, nie przejmuje sie tymBut you feel my breath On your neck / ale czujesz moj oddech na swojej szyi And I feel a little better than I did before/ i czuje sie troche lepiej niz przedtem You're with another man (women) I wonder if he's half The lover that I am / jestes z innym/inna mezczyzna(kobieta), zastanawiam sie czy jest on/ona w polowie takim/ taka kochankiem/ kochanka jak ja And I'll never give myself to another the way I gave it to you/ I nigdy nie dam nikomu siebie w taki sposób jak dałam Tobie You don't even recognize the ways you hurt me, do you?/ Nigdy nie rozpoznasz sposobu w jaki mnie ranisz, zrobisz to? It's like I checked into rehab/ To jest tak jakbym sprawdziła kuracji odwykowej And baby, you're my disease /I kochanie, jesteś moją chorobą 'Cause anytime that you needed me I'd be there/ Ponieważ zawsze kiedy mnie potrzebowałeś, byłam tam It's like you were my favorite drug /Jakbyś był moim ulubionym narkotykiem
chcę cię nie lubić za to, że nie możesz być bliżej. jeszcze przybiegniesz. przyjdzieS.z Edytowane przez truskawkowa1993 Czas edycji: 2008-06-05 o 16:32 |
|
|
|
#274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkio Najlepszeg z Okazji Święta Mojego ...tfuuu Twojego Kochanie
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
Prawdziwe życie bez imaginacji
to co zdaje się daleko może okazać się blisko Legalne wcale nie znaczy uczciwe na pewno nie ty jeden chciałbyś mieć prywatny eden Czasami Zwykłe jest Niezwykłym A niezwykłe? Niezwykłe to Bujda! narysuj flamastrem szczęście ![]() ludzie Ci nie powiedza w twarz tego co myślą.. :/ Kto pierwszy kopnie jak upadnę? Kto pierwszy dorwie sprawcę? kolejny przykład na to jak człowiek okazał się szmatą... więc.. podejdź bliżej i zejdz troche w dół.. ;]
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
* Szukaj małej różnicy, która uczyni wielką różnicę w Twoim życiu.
* Uczymy się na błędach, błądzimy bezbłędnie. |
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
Asieczek0411 , Ania89pc dziękuje opisy są super .
|
|
|
|
#278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- Starość nie radość, młodość nie wieczność WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - To są Twoje 21 urodzinki i wszyscy mają wesołe minki ![]() - Dziś są Twoje urodziny, wznieś więc za nas jakiś skromny toast
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
moje wysmysły:
Dzień słoneczny, kolorowy... upiększy mi jeszcze ciuszek markowy /ZakupyJedyny sposób bym nie wydała dużo na zakupach to ... iść na nie w ciasnych butach ![]() Nastrój po dniu dzisiejszym - ZaDoWoLoNa ... mimo, że na max'a WyKoŃcZoNa! ![]()
|
|
#280 |
|
BAN stały
|
1. Lately,you don't even talk to me..
[ostatnio wogóle ze mna nie rozmawiasz..] 2. You don't need me,like you used to do.. [Nie potrzebujesz mnie tak jak kiedyś..] 3. I was,never warned to be deceived.. [Nigdy nie byłam ostrzeżona przed byciem okłamywaną..] 4. But with you..I lose my mind. [Ale przez Ciebie,postradałam zmysly..] 5. There's just no one that gets me like you do.. [nie ma nikogo prócz ciebie kto tak na mnie działa..] 6. And something's breaking up.. [I cos się popsuło..] 7. So let me go and you will find someone.. [Więc pozwól mi odejść..a znajdziesz kogoś..] 8.I'm gonna leave you now.. [zamierzam Cię teraz zostawić..] 9. Way away away from here I'll be... [Bardzo,bardzo daleko stąd będę..] 10. How it feels to be alone and not believe anythink..? [Jak to jest,być samotnym i nie wierzyć w nic?..] 11. I've made it this far now.. [Doszłam już tak daleko..] |
|
|
|
#281 |
|
Przyczajenie
|
Sami wciąż ze sobą dla nikogo bóg tu zesłał nas.
Roztopimy każdy lód rozpalimy gwiazdy... Kiedy jesteś obok mnie ziemia staję w miejscu. |
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
z bliźnim się możesz zabliźnić
![]() jednak kocham w takie dni chciałoby się porozmawiać z tobą
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg
|
|
|
|
#283 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny.. więcej, więcej!
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Chcę żyć, bo wiem, że z każdym dniem będziesz dalej od mojego serca.
Albo bajki kłamią, albo to ja czytałam te niewłaściwe. Bo nie ma 'długoiszczęśliwie'. ![]() A słowo 'uczciwość' to znasz chyba tylko z dyktanda w podstawówce.;] Byłeś ważnym etapem w moim życiu. Na szczęście nie ostatnim. ![]() Niech Cię szlag, znów zaczynasz mi się śnić. Łzy już wyszły z mody. U mnie na topie jest śmiech. Coś Ci leży na sumieniu? To idź do spowiedzi a nie przyłaź do mnie! Schowam Ciebie do pudełka. Między starą lalką Barbie a pierwszą w życiu szminką. Wybacz ale nie będę kolejną z serii [łatwa.głupia.iprzyjemna.] Nie jestem trofeum! A nawet jeśli to nie dla takiego nieudacznika jak Ty. ![]() Może i jestem słaba. Ale zawsze mam w sobie na tyle siły by odejść Bardziej od samotności boję się niewoli względem Ciebie. taki mały miszmasz. ![]()
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
Droga do gwiazd nie jest łatwa z ziemi. |
|
|
|
#286 | ||
|
Rozeznanie
|
AnnWroc - masz świetne opisy
Gdybym mogła prosić o więcej ...Oj korzysta, korzysta i tak szybko nie skoncze ci ich podkradać ![]() Cytat:
Nie potrzebuje słów ... Tylko bądź ... ;* ... a Twoja twarz ciągle mi się śni ... ![]() Czy to przyjaźń jest czy kochanie ... ;] Czy to nie wielka rzecz, znaczyć dla kogoś wszystko? To twojej dłoni przecież dłoń moja od zawsze szuka ... Być zakochanym to być szalonym przy zdrowych zmysłach ;] Wiosny czas, wiosny smak. Obok mojej - twoja twarz ;] I kiedy patrzę w Twoje oczy - lubienie w zakochanie mieni się ... Jedyny dźwięk jaki chcę słyszeć to słodka cisza Twojego spojrzenia ;* Może coś z tego .. ![]() Cytat:
Ktoś o mnie pamięta ![]() Czuje sie doceniona Jestem, jestem, tylko ten tydzien zawalony bardzo miałam i czasu brak. No ale ... Lepiej późno niż wcale ![]() ** Najtrudniejszy pierwszy krok zanim innych zrobisz sto ![]() Skontaktowanie się z osobnikami męskiej płci jest awykonalne ... ;] Uważany byłeś za mędrca dopóki się nie odezwałeś. Proste słowa z gardła nie chcą wyjść najbardziej ... ! Prostych słów boi się największy nawet twardziel ... ! Czasami wydaje mi się, że słyszę jak On zamyka oczy ... ;** Niczego się nie wyrzekać, do niczego sie nie przywiązywać ..
|
|
#287 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny jutro mija 15 miesięcy odkąd mój chłopak zginoł zawsze robiłam świeczki [*] i pisałam ze tęsknie a teraz chciałabym jakiś opis, ale sama nie umiem nic stworzyć
Edytowane przez justyna53811 Czas edycji: 2008-06-05 o 20:39 |
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
- W Moim zamku ze szkła wszystko jest przezroczyste.
- Naprzykład ? - Okna zrobione są z łez. - A mury ? - Z duszy. - Jak z duszy ? Duszy nie ma! I co wszyscy sobie mogą tam wejść ? - Tak, bo to właśnie o to chodzi. Kazdy ksiąze jest mile widziany. - A dzwi ? - Z serca. - Ej. Mowiłaś ze wszystko jest przezroczyste . - No takk, bo moje serce jest dziurawe, całe z ran .
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
ktoś, coś, gdzieś... ale dlaczego?
![]() dlaczego smutna? bo Ciebie brak bo z Tobą wszystko jest jakieś takie ładniejsze chyba nie jestem z tej bajki... a szkoda nie dla każdego skoczę z 6 piętra... być albo nie być... gdyby po <nie być> była pustka rajem by była byłeś moim oczkiem w głowie... bo życie nabiera sensu dopiero w snach odeszła by śnić, w lepszym świecie być -co Cię boli? - życie
|
#290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podwędziłam Wszzyysstkiie....... ![]() boskie. ![]() a macie może jakies pozytywne opisy, nie o milosci.? oj.bylabym wdzieczna
|
|
#291 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odszedłeś by w lepszym świecie być, dlaczego beze mnie? Z Tobą umarła cząstka mnie... Upaść i jak dziecko szlochać. Nigdy nie powstać. Nigdy nie kochać... Bo prawdziwa miłość nigdy się nie kończy... Nocą zamiast snu, strach przyszedł olbrzymi przed samotnością... Kiedy Cię zabrakło jakby trochę magii ktoś odebrał mi.. Zbieram skrawki wspomnień i okruchy nieba uczepione rzęs... Czasami trudno jest odróżnić zbieg okoliczności od przeznaczenia... Wiedziałam że będzie boleć...nie wiedziałam, że tak bardzo ![]() Zagrzebałam moje serce, już dla nikogo nie będzie bić... KC Straciłam życia sens...o ile w ogóle go miałam...nie pamiętam,a szkoda To już nie to samo.......nie ta sama ja.....nie ten sam świat! Dlaczego?
|
|
#293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ojacię. cudne ![]() prawda jest taka, że jesteśmy zwierzętami w smutnym zoo, pozamykani we własnych klatkach, mamy klucze w kieszeniach, a nie wiemy jak z nich korzystać, nie chcemy z nich korzystać, udajemy że ich nie ma. pokażę ci, jak się spada z dachu, nauczę cię jak sie spada z dachu. wyglądasz tak nierozsądnie, to nieistotne. i tylko sufit dzieli nas, dotykam sedna spraw. dzwonię przez pomyłkę - sprawdzam czy zmieniłeś numer. nie patrzę, nie czuję, nie potrzebuję. już od wczoraj. wyjątkowość przeżyć mi dał. chciałabym odejść natychmiast albo jeszcze wczoraj. pozwól dotknąć Twojego pragnienia. popatrzmy razem jak świat nas nienawidzi. jestem jednym z tych zniekształconych głosów, które słyszysz za ścianą.
'tak od kilku dni mi siedzi w głowie-czy ja kiedykolwiek przepraszałam kogoś za to, że jestem? jeśli tak to przepraszam, że przepraszałam. to chyba jeden z tych najżałośniejszych błędów do których nie powinno się nawet przyznawać. dziękuję, że jestem.' |
|
|
|
|
#294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może coś Ci się spodoba; Na pół złamał się mój świat...I tylko bardzo, bardzo...kogoś brak... Odszedłeś. Miałam Ci tyle do powiedzenia.Nadal mam, bo przecież wciąż jesteś...W sercu. [*] Si tu no estas, Ya no se estar - Kiedy Cię nie ma, nie potrafię już istnieć. bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać... ![]() in piedi sulla sponda di un lago, continuo a gridare all'argentea luna:Perche'Nad brzegiem jeziora wciąz krzycze do srebrzystego księżyca :dlaczego? My world don't make no sense not without you in it- moj swiat nie ma sensu bez Ciebie w nim.. „To taki boski układ, dać życie ale Miłość ukraść…” ;( "... But everything is nothing if I ain't got You ... " / ...Lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie.. Kiedy Cię zabrakło jakby trochę magii ktoś odebrał mi.. Nigdy Cię nie zapomnę, bo nie rezygnuje ze swych najlepszych wspomnień może coś Ci sie spodoba;* |
|
|
|
|
#295 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wszystkie są śliczne, ale te na pomarańczowo najbardziej mi się podobają dziękuje |
|
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
przez palce przecieka czas.
somehow I can't forget you - w jakis sposob nie moge Cie zapomniec
-Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie. |
|
|
|
#297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
~ Deep in my heart, I know there’s only you. [‘]– Głęboko w moim sercu, wiem, jesteś tylko Ty. ~ no matter where life takes me to, a part of me will always be with you [‘] – nie ważne gdzie zaniesie mnie życie cześć mnie będzie zawsze z Tobą ~ You're never die in my heart You're still Alive ;( [‘] - Ty nigdy nie umrzesz w moim sercu pozostaniesz wciążŻywy Może coś takiego, trzymaj się cieplutko |
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
To może teraz coś z przymrużeniem oka
![]() ![]() ![]() - Diabeł, to taki Anioł co wstąpił do nie tego pubu co trzeba i wypił odrobinę za dużo. - Mężczyźni są jak plemniki - jeden na milion staje się człowiekiem. - Są trzy rodzaje kobiet: damy, nie damy i nie każdemu damy. - Gdzie kucharek sześć tam zero zero siedem zgłoś się! - Tym chata bogata, co ukradnie tata! - Nie wkładaj palca, gdzie tobie niemiło - Jak cię widzą – to pracuj - Moje dodatkowe umiejętności: układanie truskawek na bitej śmietanie. - Pijmy szybciej bo szkłem przejdzie! - Pijmy bo pełnych butelek nie skupują. - Palnąłeś jak łysy grzywką o kant koła! - Człowiek rodzi się zmęczony i żyje, aby odpoczywać. - Odpoczywaj w dzień, abyś mógł spać w nocy. - Jeżeli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym. - Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia ![]()
|
#299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ostatnio weny szukam,ale postaram sie chociaż skromnie cos dodać![]() *A serce bez zmian. Przeziębione. *A w głowie kocioł. Niebezpiecznie jest bawić się emocjami. *Tu gdzie jestem nie ma nic prócz słów odszukanych z nicości. *Dzieli nas za bliska odległość. *W ciszy niedomówień. *I zgrzeszę raz jeszcze, gdy obiecasz mi tamte emocje. *Przeszłość upiłam słońcem.
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
Bo ile można szarpać się, bić o przetrwanie z każdym dniem?
Bezmyślna małolata w brutalnej rzeczywistości. Świat na haku i pod kluczem , licz na siebie - całe życie się tego uczę. Świat zrobił kiedyś ze mnie dziwkę ? Teraz ja zrobię z niego burdel ! ;*; |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

mam ogromną do was prosbe
i ze w tym dniu bedzie z tej okazji mega imprezka

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cieszę się, że ktoś z tego korzysta