|
|
#271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Stowarzyszenie grubych ud:)
Cytat:
![]() teraz powiem szczerze wogóle nie ćwicze... te mięśnie sama nie wiem od czego mi narosły...genetyka napewno nie...może właśnie postawa..sposob chodzenia...ale chodze tak jak wszyscy ![]() jedyne co to od roweru mogło mi to narosnac...nigdy nie cwiczylam siłowo nóg, bo zawsze chcialam sie pozbyc najpierw tkanki tłuszczowej...a dopiero pozniej(takie dalekie plany ) wybudowac sobie na nich miesnieA Ty od czego masz rozbudowane mięśnie czworogłowe...?? teraz myśle ze nie jest to taki wielki problem... nawet przy spódniczce mini do pół uda nie widac;D gorzej jak trzeba wyjsc na plaze w stroju kapielowym... |
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Przyłączam się
![]() 170 wzrostu, uda 57 biodra 96 talia 72...łydka 39 ![]() lat: prawie 16... cały czas uprawiam sporty, no i robią mi się tylko mięśnie a ciałka nie ubywa przeżyłam wstrząs jak przed chwilą zobaczyłam swoje zdjęcia z warsztatów tanecznych, powiedziałam sobie dość |
|
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
ehh wiecie mam juz w udzie 53( na początku lipca bylo 57)... i czuje jakby mi nic nie schudly. tak sie zalamalam. kiedys myslalam ze przy 52 bedzie idealnie a teraz sama juz nie wiem ile powinnam miec zeby wygladac szczuplo
moze ja juz siebie nie umiem ocenic smutno
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
Ja również uważam, że mam grube uda. Jej to jest na prawdę okropne. Każdy mi mówi, że jestem szczupła,a tu takie balerony zamiast udek. Mam 165 cm wzrostu, waże około 45 kg, w talii 62, a w udzie 55!!!!! Od poniedziałku postanawiam zmniejszyć ich obwód. W Internecie znalazłam 2 zestawy ćwiczeń. Jeden ma nam pomóc wyrzeźbić nogi i pośladki. Drugi to zestaw ćwiczeń na wewnętrzną stronę ud. Mam nadzieję, że to przyniesie jakieś efekty.
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką steepreka
wczoraj było moje pierwsze 5 minut na nim - nie wiele, ale cała mokra byłam dziś rano kolejne 5 minut, a na wieczór planuje może z 7 jak dam radę, będę systematycznie zwiększać czas aż dojdę o 20 minut, na więcej się nie zdecyduję bo wtedy mieśnie zaczną się szybciej rozrastac.
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bardzo Ci uda zeszczuplały więc pewnie widać ta roznice ![]() przypomnij sie ile masz wzrostu ile wazysz i pozostale wymiary... albo daj zdjecie to spojrzymy na nie bardziej obiektywnie niz Ty
|
|
|
|
|
|
#277 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w ogole stracilam motywcaje do cwiczen do wszystkiego... a tak bardzo chcialabym nosic 36 rozmiar.. A ile waze nie mam pojecia. w talii mam 60, w biodrach chyba 92? ale to udo 53. tragedia.Cytat:
|
|
|
|
#278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Patrząc na wymiary masz idealna figure... a chude nogi są aseksualne...więc dlaczego do takich dążysz...?
|
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, ja się boje żeby nie przedobryć, bo i tak od trenowania biegów mam spore mięśnie więc tweraz chcę tylko tłuszczyk zgubić a dziś na wieczór dałam radę 10 minut i więcej bym wycisnęła, no ale wiadomo, że lepiej stopniowo. Ale lało sie ze mnie nie źle
|
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chcialabym w tym roku wyjsc na plaze w stroju a przez te uda wszystko sie sypie ![]() onaella- ćwicze juz dlugo bo pare lat ale robie przeryw tzn miesiac cwicze codziennie pozniej kilka tygodni w ogole itp. bo nie mam czasu. Ale np teraz od 1 lipca cwicze. Najpierw codziennie a teraz co drugi dzien. I moze nie zeszczuplaly mi uda niewiadomo ile, ale ich stan sie polepszył zdecydowanie. A mowie ze mysle ze trzeba około 40 minćwiczyc bo tak czytałam ze dopiero po 40 min zaczyna sie spalać tkanka tłuszczowa... Dziś poćwiczyłam godzinkę
|
|
|
|
#281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak zgadzam się, że rozmia 36 fajnie wyglada...ale na dziewczynach ktore maja 160 wzrostu ![]() A im wyższa dziewczyna tym wyższy rozmiar jej wychodzi
|
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A u Ciebie jak jest? z i jak sie z nim czujesz?buziak ![]() ps: Kupilam sobie niedawno na llegro spodnie rozmiar S. i ledwo w nie wchodze ale nie wygladaja ladnie jak są tak obcisle ;(
|
|
|
|
#283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja nosze rozmiar 34 (na dole a na górze XXS)wsumie czuję się w nim nie źle, ale popatrzeć wole na kobiece kształty i na takie dziewczyny z normalna wagą a nie niedowagą sama z jednej strony chce przytyc ale z drugiej nie moge sie przelamac zeby cos wiecej zjesc...;/dobrze ze chociaz nogi mam "kobiece" (czyt. grubsze )
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Konto usunięte
|
dołączam się.Też mam wieeelkie uda.aż żal patrzeć.
![]() idę zaraz zmierzyć. a po 21 idę biegać .a tak poza tematem... może znacie jakieś sposoby na szerokie biodra??
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na Allegro nie kupuje się spodni Czy ja wiem czy 36 jest fajny...ja noszę na dole 36 ale już na górze ledwo sie mieszczę w 38. Jakaś asymetryczna jestem. |
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;8373468]dołączam się.Też mam wieeelkie uda.aż żal patrzeć.
![]() idę zaraz zmierzyć. a po 21 idę biegać .a tak poza tematem... może znacie jakieś sposoby na szerokie biodra??[/quote]Poszukaj tematu o szerokich biodrach. To jest o udach. Zresztą, bieganie powinno Ci pomóc. |
|
|
|
|
#287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie jako dziecko i nastolatka nie uprawiałam sportów, ale pod 13 roku życia grałam w musicalu dla dzieci i w jednej piosence cały układ taneczny polegał na robieniu "Plie" (nie wiem jak to się pisze ) czyli takim półprzysiadzie.No i mam nawyk siedzenie w kucki, albo z jedna nogą podwiniętą - przy kompie i przy stole - nie mogę sie tego oduczyć...jakoś zawsze mi było zimno w nogi i chyba stAd takie przyzwyczajenie ![]() teraz tańczę intensywnie od roku i nie zauważyłam żeby mięśnie urosły - wręcz przeciwnie, całe nogi stały się smuklejsze ![]() więc JEST SZANSA
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
czy moge sie znow przylaczyc? dziewczyny powiedzcie czy macie jakies rezultaty po cwiczeniach, chodzi mi o takie w cm? bo ja juz nie wiem co mam robic, cwicze od kwietnia z przerwami ale nic sie nie rusza... a obwod mojego uda to az 63 cm
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
zacznij przestrzegać diety, mnie też same ćwiczenia nic nie dają poza przybyciem mięśni
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja stosuje, tylko ze wiesz od samego poczatku nawet pol cm sie nie ruszylo...
|
|
|
#292 |
|
Przyczajenie
|
jeżeli chodzi o ćwiczenia w celu pozbycia się warstwy tłuszczyku
intensywne ćwiczenia rozwijają mięśnie, żeby spalać tłuszcz nie należy przekraczać pewnego poziomu tętna, które na pewno w klubie fitness wyliczą. polecam też ćwiczenia BODY SPACE, świetne na pozbycie się tkanki tłuszczowej i cellulitu |
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#294 |
|
Przyczajenie
|
linka chyba nie bo uznane to zostanie jako reklama
![]() szukaj w googlach pod body space |
|
|
|
|
#295 | |
|
♥
|
Cytat:
Dziewczyny narzekacie i tylko narzekacie. dieta, trening siłowy i aeroby/interwały. zadne wymachiwanie nóg nie pomoze. moim zdaniem waszym problemem jest małe jędrne nogi / duzo tłuszczu tam macie bo przy takich wymiarach jakich podajecie ( no tutaj tylko 50, 52,53 etc) i przy wzrostach wysokich bo ok 170 nogi powinny byc chude . |
|
|
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a zaniece jakies cwiczenia i na uda i na taki tluszczyk nad kolanem ?
|
|
|
#297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszcze pewnie mozesz nosic kazde spodnie i mini i w ogole wszystko ahh ) i w tym wszystkim wyglądasz ślicznie. bo zaden tłuszcyzk sie nei wylewa itp. Kleotka- A czemu na allegro sie nie kupuje spodni? ja lubie ten moment oczekiwania na paczkę az sprawdze czy spodnie sa tak samo ladne jak na aukcji ![]() anniaa- Zapewniam Cię moje nogi nie są chude. Wszystko zalezy jak ktoś rozumie chudość. A poza tym co złego troche sobie ponarzekać. Po prostu jestem zdziwiona ze trzymalam diete, ćwiczyłam niby obwód uda sie zmniejszył a ja tego nie czuję. A poza tym jak ja mogę mówić ile Ty powinnaś mieć? Powinnaś mieć tyle żebyś się dobrze czuła.
|
|
|
|
#298 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
Nie? zaras poszukam info w googlach dzieki
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
A takie zwykłe cwiczonka np na steperku nie byłyby dobre? bo chyba ogolnie by wyszczupliły, nie sądzisz?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.

moze ja juz siebie nie umiem ocenic
dziś rano kolejne 5 minut, a na wieczór planuje może z 7 jak dam radę, będę systematycznie zwiększać czas aż dojdę o 20 minut, na więcej się nie zdecyduję bo wtedy mieśnie zaczną się szybciej rozrastac.