![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `93 ! Cz.II :))
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Jak mną razie to ten przewraca, no i raczej podoba mi się w nim całokształt. Ale już niedługo wakacje a wtedy to najwięcej sie u mnie w tej kategorii dzieje, więc może uda mi sie odzwyczaić od tego obiektu.
![]() ![]() ![]()
#273 |
Zakorzenienie
|
ej, dziewczynki.. powiedzcie mi, jak to jest z tym składaniem podań do liceów.. no bo wiecie, ja już się martwię, czy się dostanę do mojego wymarzonego.. :P
i nie rozumiem, jak to jest z tymi punktami.. no, 100 pkt za testy max.. i za punktowane trzy przedmioty (każdy po 15 pkt max), za ocenę z zachowania (5pkt max), za wolontariat i osiągnięcia artystyczne i sportowe (5 pkt max), 10pkt za świadectwo z paskiem, no i "15 pkt za tytuł finalisty", 20pkt za dwa lub więcej tytułów finalisty w powiatowych lub wojewodzkich konkursach przedmiotowych.. no i, te tytuły finalisty, to się liczą tylko te, co się zdobyło w 3 klasie gimnazjum? bo ja teraz - w 2 klasie gim - zdobyłam II miejsce w wojewódzkim konkursie dziennikarskim.. i to się liczy czy nie? ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale my będziemy mieć zmienioną punktację, bo przecież będziemy mieli do zdobycia 150 pkt. za testy ..! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
a no fakt, bo jeszcze z angola będzie test...
buu to u mnie będzie cienko, bo nie lubię angielskiego i żem noga z niego ![]() no a tak to jakby ten tytuł finalisty z kl. 2 gim się liczył, to zawsze 15 punktów więcej... :P bo do liceum na humana zawsze najwięcej chętnych jest i trzeba mieć minimum 150 pkt (czyli teraz pewnie z tymi testami z angola to 200 pkt minimuum..) |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy to zależy od województwa ale w małopolskim trochę inaczej są te punkty przydzielane, ale podobnie <bo np. za pasek jest 5 a nie 10> A co do konkursów to liczą się z całego gimnazjum nie tylko z 3 klasy. Ale te konkursu muszą być przedmiotowe i organizowane przez kuratoriom, takie wieloetapowe. Inne konkursu np powiatowe tez się liczą tylko za nie możesz mieć w małopolskim max 5 pkt. a jak jesteś laureatka tych kuratoryjnych to jesteś zwolniona z jednego egzaminu i możesz sobie wybrać jakie liceum chcesz w swoim województwie. Tylko jeśli ten twój konkurs dziennikarski daje Ci jakieś punkty to już powinnaś mieć o tym zaświadczenie, bo raczej od razu to dają. Zreszta na stronach liceów w zakładkach o rekrutacji zawsze są te zasady za co ile pkt wypisane
![]() |
#278 |
Rozeznanie
|
testy z języka w naszym roczniku nie będą się jeszcze liczyć. Zrobią je tylko po to, żeby na razie zaobserwować jak sobie radzimy, może w kolejnym roku po nas dopiero wezmą je pod uwagę.
#279 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
U mnie za pasek tylko 3 pkt...
Co do tego kolesia i jego psa to może szeł ejszcze gdzieś do sklepu czy coś i dlatego poszedł prosto?? Albo chciał więcej połazić z psem xDDD Nie załamuj się, jak ja wytrzymuje z moim idiota to ty tez wytrzymasz:PP
#283 |
Rozeznanie
|
Bo może nie wiedzą jak wypadną te testy. To będzie taka próba. Ale w Małopolsce na 90% się nie liczą.
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No po prostu "mój z fbl" to głupi śmierdziel i tyle ![]() Co do testów z angola, to nie wiem, czy u mnie się liczą... moja wychowawczyni uczy angola i teraz w III klasie mamy mieć jakieś tam książki nie normalne z materiałem xD tylko takie co jakieś specjalnie przygotowania do testu są... xD A co do konkursów... nie wiem właśnie czy chodzi o finalistę konkursu przedmiotowego (czyli te co potem nie trzeba pisać egzaminu..) czy różne.. bo jest tak: - za uzyskanie tytułu finalisty: 15 pkt - Za uzyskanie dwóch i więcej tytułów finalisty - 20 punktów w konkursach przedmiotowych na szczeblu wojewódzkim, organizowanych przez Kujawsko - Pomorskiego Kuratora Oświaty zgodnie z rozporządzeniem MENiS z dnia 29 stycznia 2002r. w sprawie organizacji oraz sposobu przeprowadzania konkursów, turniejów i olimpiad ( Dz. U. z 2002r. Nr 13, poz. 125 ) z języka polskiego, matematyki, chemii, geografii, fizyki, historii, wiedzy o samorządzie terytorialnym oraz Unii Europejskiej. no i przy tych 15pkt nie jest napisane, że to ma być konkurs przedmiotowy.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
ja się nie łapię w tej punktacji
![]() będę się o to wszystko martwić w 3. klasie, a nie teraz - w tej jakże już typowo wakacyjnej atmosferzee ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
jak ja tak czytam wasze średnie to mam ochote wejść pod stół i nigdy nie wyjść
![]() ![]() nom dobra tobiem tez wysle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
ja zem nie pesymistka tylko dziewczyna z poczuciem chumoru
![]() ![]() choć pesymistka czasami tysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Rety, nie staram się nawet nadrobić
![]() Bez bicia się przyznaję ^^ Co do punktów do liceum, to już myślę nad zapisaniem się na olimpiadę biologiczną, bo może się udaa... A wtedy nie musiałabym pisać testu gimnazjalnego części matematycznej i od razu max punktów bym miała ![]() A biologia mi łatwo wchodzi, przyda mi się w liceum prawdopodobnie i byłoby super ![]()
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Ja za bardzo te mecze przeżywam normalnie...
![]() ![]() ![]() ![]()
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
Ja oczywiście kibicuje Polakom ^^ I chyba nawet dzisiaj ten mecz obejrzę
![]() Ależ ten test z angielskiego MUSI się liczyć! :O On jest mą jedyną nadzieją! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo.. widzę, że masz podobne plany do moich ![]() a co w przyszłości zamierzasz robić.? ![]() Cytat:
i Chorwacja wygrywa.! ![]() wprawdzie przed chwilą szwaby gola strzeliły, ale nadal 2:1 dla Chorwacji !! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie, Mirelko- ten "Twój" na pierwszej fotce wygląda bardzo, bardzo ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie gdy Chorwacja wygra, to wtedy Polacy moga być na gorszej pozycji przez to, że z Niemcami przegrali ![]() ![]()
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tej całej tabeli, to ja się na tym właśnie nie znam. ale zakładając, że Polska wygra z Chorwacją i Austrią, a Niemcy z Austrią, to jesteśmy na tym samym miejscu ze szwabami.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
Taaa, tylko czy nasi wygrają z tą Chorwacją i Austrią...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.