|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 457 | 84,91% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
259 | 15,09% |
Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nasza-klasa.pl
Cytat:
![]()
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
ja nie wysylam anie przyjmuje zaproszen od ludzi ktorych znam pobierznie
![]() fajnie jest namierzyc starych znajomych po latach, ale z umiarem, ![]() zauwazylam to zjawisko z kolekcjonowaniem znajomych, nawet jedna osoba zaproponowala mi abym sie zalogowala na tym portalu bo ma malo znajomych ![]() mimo wszystko strona jest fajnym pomyslem, ma wady wiadomo ale i tak tam czasem wchodze... chociaz mnie najbardziej drazni to ze ludzie zaamiast szukac swoich szkol/klas zakladaja nowe i tak z mojej podstawowki sa dwie a kalsy 4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Mam konto od prawie roku, dzięki NK nie tylko miałam możliwość zobaczenia jak się pozmieniali moi starzy znajomi, ale także udało mi sie znaleźć znajomą, z którą kilka lat temu straciłam wszelki kontakt, a znałam tylko jej imię, nazwisko i miejscowość i to wystarczyło, żeby odnowić relacje
![]()
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na NK jest zgłoszone nawet moje przedszkole ![]() ![]() Ja mam 90 znajomych (w tym 1 postac"bajkowa" - Toudi ![]() Wczoraj znalazłam kolege z podstawówki (2 lata starszy) który chciał sie kiedyś ze mną umówić, a ja mu powiedziałam ż emam już chłopaka - Patryka, kóry mieszka w Niemczech ( ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
mniesię ta strona bardzo podoba. w podstawówce byliśmy fajną klasą a potem tak się jakoś rozeszło a teraz miło jest sie zobaczyć.
odnalazłam też swoja dawną przyjacółkę-nasze drogi po szkole sredniej sie rozeszły nawet nie wiem czemu i było mi smutno. teraz jest w irlandii i jakoś dzięki tej stronie sie odnalazłyśmy i powraca dawna więź
#276 |
Wtajemniczenie
|
ja się nie spotkałam jeszcze z takim zapraszaniem znajomych na siłę, na szczęscie. Jacyś obcy faceci mi coś tam pisali, ale bez zaproszeń żadnych, żadne dzieci z gimn mnie nie zapraszaja, żadne bajkowe postaci niestety też nie :P jakas straszna widocznie jestem że sie boja ];->
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ja pewnie też bo mnie zapraszja tylko całkiem dobrzy znajomi.
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ponad 100 znajomych na liście, z większością rozmawiam na co dzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
fajna strona.... też się tam zalogowałam... znajomych osób trochę znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Konto usunięte
|
macie rację co do tych powtarzających się szkół. np. mój kierunek występuje dwa razy- raz podpięty do uniwersytetu, a raz osobno. to powinno chyba być jakoś kontrolowane. no i mam nadzieję, że zrobią coś w końcu z serwerami.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Oby coś ulepszyli, bo wczoraj znalazłam ludzi z podstawówki i liceum, no i nie mogłam ich dodać do znajomych.
![]()
#282 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, mój kierunek jest wymieniony ze 20 razy, jakby każdy wchodził i zakłądał specjalnie dla siebie, masakra... ale serwis chodzi od wczoraj o niebo lepiej
#283 |
Zakorzenienie
|
ten serwer na portalu nasza klasa jest koszmarny, jak czegoś tam nie zmienią na lepsze, to nie wiem... ciągle przeciążony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Konto usunięte
|
dzisiaj w DDTVN mówili o tym portalu. Paulina Holtz, Michał Lesień i ten aktor grający Filipa w Na Wspólnej opowiadali o tym ile osób tam znaleźli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Konto usunięte
|
Na Pana Gabke chyba kazdy natrafil
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wysyłałam zaproszeń do wszystkich znajomych. Wpisałam się do swoich klas, ale poniewaz w liceum po pół roku musiała niestety zmienić klasę, toteż nie wpisywałam się absolutnie do tej, w której byłam tak krótko, głównie dlatego, że nie cierpiałam tam nikogo (oprócz jednej osoby). Toteż wysłałam zaproszenia tylko do ludzi z tej "drugiej" klasy, do klasy z podstawówki i ze studiów.
#288 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;6040726]Na Pana Gabke chyba kazdy natrafil
![]() ![]() Ma być lepiej, ale dopiero po nowym roku - tak coś czytałam we Wprost. Był o tym portalu szeroki artykuł, chyba po nim sporo osób się dopisało ![]()
#289 |
Zakorzenienie
|
Fajny portal.
Znalazlam duzo osob, z podstawowki, smiesznie ich widziec po latach... Z LO, tych to jeszcze troche pamietam. No i ze studiow ![]() Co do zaproszen to ja zapraszam tylko znajomych z klas, nauczycieli ![]() ![]() Ogolnie to mi sie bardzo portal podoba ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
hmmm... a ja jestem coraz bardziej sceptycznie nastawiona do NK. To taka kopalnia wiedzy o człowieku czasem dla ludzi, którym nie chcielibyśmy udostępniać naszych danych. Jest tam nasz imię i nazwisko, a przy tym aktualne zdjęcia... kto gdzie się kształcił, kto kogo zna i nawet opcja ignorowania tu niczego nie da, bo wystarczy się wylogować i jako gość przeglądać portal. Ja jestem, ale coraz bardziej mam ochotę się wypisać...
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...3,4773076.html http://www.locos.pl/content/view/2407/40/ |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Konto usunięte
|
ja znalazlam duzo dawno niewidzianych znajomych
![]() ![]() tylko serwery popsute czesto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przedwczoraj w nocy wydzwaniała do mnie osoba z grono.net, jakiś daleki znajomy, nawet go nie miałam zapisanego w komórce. Obudził mnie swoimi telefonami :|. Teraz mam nauczkę żeby nie wpisywać swojego nr telefonu w tego typu portalach.
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole nawet nazwiska nie udostepniam, zrobilam to dopiero na naszej-klasie, numer gg, a co mi szkodzi, w razie czego zmienie, a i tak nie mam nic w kat. publicznym wpisanego. Zdjecie? Tylko twarz-portretowe, zadnych "rozbieranek", jak np. moja kumpela-cala sesja w stroju kapielowym /czyt. bikini/.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Ja też uważam że nasza-klasa to jest zbiorowisko liczby znajomych... im więcej tym lepiej
![]() ![]() A sesje w bikini są nie fajne, ehh ![]()
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nikt z moich znajomych nie kolekcjonuje sobie ludzi, co widac, bo ilosci osob, ktore mamy w swoim "gronie". Ja mam kilkanascie, do niektorych /tych, ktorych nie lubie/ moglabym w ogole nie wysylac zaproszenia. A ludzi troche poznalam, wlasnie tak policzylam, ze moja edukacja zaczela sie 14/15 lat temu /nie liczac zerowki, przedszkola etc./ I choc bardzo duzo osob znam z widzenia, albo jestesmy na jednym roku, ale w innych gr. to ich nie zapraszam, bo po co mi oni? BTW, ale mam mlodszych "znajomych" w wieku gimnazjalnym i widze, ze rzeczywiscie mimo tego, ze ode mnie mlodsi sa, to znajomych maja tylu, że calkiem spore miasto by sie utworzylo ![]() Oj, wiadomo, kazdy ma inne rozrywki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
U mnie zdarzają się "kolekcjonerzy" znajomych
fajnie będzie wejść za jakieś hm. 10 lat i powspominać kogo to się znało naprawdę i jak się zmienili z wyglądu ![]()
#297 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem na naszej klasie.. Ale jakoś nie uwielbiam tego portalu tak jak niektórzy. Za dużo tam"lansu". Jak dla mnie przesadą jest posiadanie w galerii 40 zdjęć i przyjmowanie i zapraszanie każdego z miasta, nawet gdy tą osobe widzialo się raz(moja wielka"wroginii"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Wtajemniczenie
|
hahaha
chyba jak wszędzie ![]() na początku nie byłam pozytywnie nastawiona do tej stronki,ale dziś stwierdzam, że to fajna sprawa, odnowilam kontakty z ludźmi,z którymi dawno się nie widziałam itp a za tydzien mam spotkanie klasowe z liceum,oczywiscie umówione wszystko na naszej kl ![]()
![]() |
#299 |
Konto usunięte
|
to jest fajne jak chcesz przypomniec sobie o dawnych znajomych, ja nie udostepniam tel, gg jak ktos bedzie chcial to mi napisze na priv, albo ja sama mu dam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A portal fajny...znalazlam ludzi, z ktorymi dawno sie nie widzialam i milo byloby odnowic kontakty ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.