|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
| Tak |
|
1 457 | 84,91% |
| Nie |
|
259 | 15,09% |
| Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nasza-klasa.pl
Cytat:
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
ja nie wysylam anie przyjmuje zaproszen od ludzi ktorych znam pobierznie
fajnie jest namierzyc starych znajomych po latach, ale z umiarem, zauwazylam to zjawisko z kolekcjonowaniem znajomych, nawet jedna osoba zaproponowala mi abym sie zalogowala na tym portalu bo ma malo znajomych ja juz dawno mam konto ale jej nie powiedzialam , potrzebna jej kolejna do kolekcji?? o nie..mimo wszystko strona jest fajnym pomyslem, ma wady wiadomo ale i tak tam czasem wchodze... chociaz mnie najbardziej drazni to ze ludzie zaamiast szukac swoich szkol/klas zakladaja nowe i tak z mojej podstawowki sa dwie a kalsy 4 bez sens
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Mam konto od prawie roku, dzięki NK nie tylko miałam możliwość zobaczenia jak się pozmieniali moi starzy znajomi, ale także udało mi sie znaleźć znajomą, z którą kilka lat temu straciłam wszelki kontakt, a znałam tylko jej imię, nazwisko i miejscowość i to wystarczyło, żeby odnowić relacje
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na NK jest zgłoszone nawet moje przedszkole ![]() Ja mam 90 znajomych (w tym 1 postac"bajkowa" - Toudi ) , kilka zaproszeń wysłanych.Wczoraj znalazłam kolege z podstawówki (2 lata starszy) który chciał sie kiedyś ze mną umówić, a ja mu powiedziałam ż emam już chłopaka - Patryka, kóry mieszka w Niemczech ( jedyne zdanie jakie pamietam to: tatuś przybił schody na ganku
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
mniesię ta strona bardzo podoba. w podstawówce byliśmy fajną klasą a potem tak się jakoś rozeszło a teraz miło jest sie zobaczyć.
odnalazłam też swoja dawną przyjacółkę-nasze drogi po szkole sredniej sie rozeszły nawet nie wiem czemu i było mi smutno. teraz jest w irlandii i jakoś dzięki tej stronie sie odnalazłyśmy i powraca dawna więź
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się nie spotkałam jeszcze z takim zapraszaniem znajomych na siłę, na szczęscie. Jacyś obcy faceci mi coś tam pisali, ale bez zaproszeń żadnych, żadne dzieci z gimn mnie nie zapraszaja, żadne bajkowe postaci niestety też nie :P jakas straszna widocznie jestem że sie boja ];->
|
|
|
|
#277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ja pewnie też bo mnie zapraszja tylko całkiem dobrzy znajomi.
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ponad 100 znajomych na liście, z większością rozmawiam na co dzień
Reszta to bliżsi i nieco dalsi znajomi z liceum, z podstawówki (choć tych mam nie za dużo). Również nie wysyłam zaproszeń "jak leci" wszystkim z roku czy z rocznika w liceum, dla mnie to trochę dziwne
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
fajna strona.... też się tam zalogowałam... znajomych osób trochę znalazłam
|
|
|
|
#280 |
|
Konto usunięte
|
macie rację co do tych powtarzających się szkół. np. mój kierunek występuje dwa razy- raz podpięty do uniwersytetu, a raz osobno. to powinno chyba być jakoś kontrolowane. no i mam nadzieję, że zrobią coś w końcu z serwerami.
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Oby coś ulepszyli, bo wczoraj znalazłam ludzi z podstawówki i liceum, no i nie mogłam ich dodać do znajomych.
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, mój kierunek jest wymieniony ze 20 razy, jakby każdy wchodził i zakłądał specjalnie dla siebie, masakra... ale serwis chodzi od wczoraj o niebo lepiej
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
ten serwer na portalu nasza klasa jest koszmarny, jak czegoś tam nie zmienią na lepsze, to nie wiem... ciągle przeciążony
i ten pan gąbka
|
|
|
|
#284 |
|
Konto usunięte
|
dzisiaj w DDTVN mówili o tym portalu. Paulina Holtz, Michał Lesień i ten aktor grający Filipa w Na Wspólnej opowiadali o tym ile osób tam znaleźli.
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Konto usunięte
|
Na Pana Gabke chyba kazdy natrafil
Jeszcze rano okolo 9 bylo dobrze, a teraz co chwile, ze przeciazony
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wysyłałam zaproszeń do wszystkich znajomych. Wpisałam się do swoich klas, ale poniewaz w liceum po pół roku musiała niestety zmienić klasę, toteż nie wpisywałam się absolutnie do tej, w której byłam tak krótko, głównie dlatego, że nie cierpiałam tam nikogo (oprócz jednej osoby). Toteż wysłałam zaproszenia tylko do ludzi z tej "drugiej" klasy, do klasy z podstawówki i ze studiów.
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;6040726]Na Pana Gabke chyba kazdy natrafil
Jeszcze rano okolo 9 bylo dobrze, a teraz co chwile, ze przeciazony [/quote]Ma być lepiej, ale dopiero po nowym roku - tak coś czytałam we Wprost. Był o tym portalu szeroki artykuł, chyba po nim sporo osób się dopisało .
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny portal.
Znalazlam duzo osob, z podstawowki, smiesznie ich widziec po latach... Z LO, tych to jeszcze troche pamietam. No i ze studiow .Co do zaproszen to ja zapraszam tylko znajomych z klas, nauczycieli . I tylko od nich przyjmuje zaproszenia .Ogolnie to mi sie bardzo portal podoba .
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm... a ja jestem coraz bardziej sceptycznie nastawiona do NK. To taka kopalnia wiedzy o człowieku czasem dla ludzi, którym nie chcielibyśmy udostępniać naszych danych. Jest tam nasz imię i nazwisko, a przy tym aktualne zdjęcia... kto gdzie się kształcił, kto kogo zna i nawet opcja ignorowania tu niczego nie da, bo wystarczy się wylogować i jako gość przeglądać portal. Ja jestem, ale coraz bardziej mam ochotę się wypisać...
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...3,4773076.html http://www.locos.pl/content/view/2407/40/ |
|
|
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
ja znalazlam duzo dawno niewidzianych znajomych
jak dla mnie to dobry pomysł ![]() tylko serwery popsute czesto
|
|
|
|
#292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przedwczoraj w nocy wydzwaniała do mnie osoba z grono.net, jakiś daleki znajomy, nawet go nie miałam zapisanego w komórce. Obudził mnie swoimi telefonami :|. Teraz mam nauczkę żeby nie wpisywać swojego nr telefonu w tego typu portalach.
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole nawet nazwiska nie udostepniam, zrobilam to dopiero na naszej-klasie, numer gg, a co mi szkodzi, w razie czego zmienie, a i tak nie mam nic w kat. publicznym wpisanego. Zdjecie? Tylko twarz-portretowe, zadnych "rozbieranek", jak np. moja kumpela-cala sesja w stroju kapielowym /czyt. bikini/.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uważam że nasza-klasa to jest zbiorowisko liczby znajomych... im więcej tym lepiej
przyznam że ja mam 65 znajomych ale co nie znaczy że ich kolekcjonuje.. dodaje osoby które sądze że fajnie będzie obejżeć po np. 10 latach ![]() A sesje w bikini są nie fajne, ehh wszyscy wiedzą jak wyglądasz.. zero zahamowań
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nikt z moich znajomych nie kolekcjonuje sobie ludzi, co widac, bo ilosci osob, ktore mamy w swoim "gronie". Ja mam kilkanascie, do niektorych /tych, ktorych nie lubie/ moglabym w ogole nie wysylac zaproszenia. A ludzi troche poznalam, wlasnie tak policzylam, ze moja edukacja zaczela sie 14/15 lat temu /nie liczac zerowki, przedszkola etc./ I choc bardzo duzo osob znam z widzenia, albo jestesmy na jednym roku, ale w innych gr. to ich nie zapraszam, bo po co mi oni? BTW, ale mam mlodszych "znajomych" w wieku gimnazjalnym i widze, ze rzeczywiscie mimo tego, ze ode mnie mlodsi sa, to znajomych maja tylu, że calkiem spore miasto by sie utworzylo .Oj, wiadomo, kazdy ma inne rozrywki .
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zdarzają się "kolekcjonerzy" znajomych
fajnie będzie wejść za jakieś hm. 10 lat i powspominać kogo to się znało naprawdę i jak się zmienili z wyglądu bo na co mi ktoś, kogo nie będę pamiętać po 10 latach
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem na naszej klasie.. Ale jakoś nie uwielbiam tego portalu tak jak niektórzy. Za dużo tam"lansu". Jak dla mnie przesadą jest posiadanie w galerii 40 zdjęć i przyjmowanie i zapraszanie każdego z miasta, nawet gdy tą osobe widzialo się raz(moja wielka"wroginii"
, bardzo...nieinteligentna dziewczyna ma 400 znajomych i 40 zdjęć na swoim koncie, a że limitj ak narazie się jej skończył pcha swoją twarz na stronę scholi, profil swojego chłopaka i przyjaciółki. Jej pies jest jako szkoła podstawówa... :/).
|
|
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha
chyba jak wszędzie ![]() na początku nie byłam pozytywnie nastawiona do tej stronki,ale dziś stwierdzam, że to fajna sprawa, odnowilam kontakty z ludźmi,z którymi dawno się nie widziałam itp a za tydzien mam spotkanie klasowe z liceum,oczywiscie umówione wszystko na naszej kl
|
|
#299 |
|
Konto usunięte
|
to jest fajne jak chcesz przypomniec sobie o dawnych znajomych, ja nie udostepniam tel, gg jak ktos bedzie chcial to mi napisze na priv, albo ja sama mu dam
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A portal fajny...znalazlam ludzi, z ktorymi dawno sie nie widzialam i milo byloby odnowic kontakty
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

ja juz dawno mam konto ale jej nie powiedzialam , potrzebna jej kolejna do kolekcji?? o nie..
bez sens

jedyne zdanie jakie pamietam to: tatuś przybił schody na ganku 

i ten pan gąbka
wszyscy wiedzą jak wyglądasz.. zero zahamowań