![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Dzięki Dziewczynki
gdybym miała foto bym dała ale nie mam bo jeszcze się szyć nawet nie zaczęła ![]() 15 lipca idę zobaczyć bo krawiec ma uszyć sobie taki a'la prototyp, żebyśmy wiedzieli czy o to samo nam chodzi a potem dopiero na mnie zacznie szyć. A i do tego ona jest bardzo dopasowana więc nie wchodzi w grę ani chudnięcie ani tycie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Nie było mnie zaledwie dwie godzinki i nie mogo nadrobic i nadgonic za Wami
![]() ![]() Jesli chodzi o mnie to h**a ze spodenek. Poprostu nie ma z ciemnego jeansu a innych nie chce, bo mam jedne jasne, wiec kupilam spodnice jeansowa, trudno. Tez jedna mam i calkiem podobna kupilam, ale juz musialam cos kupic. Bo jak sobie we łbie pomysle ze cos cche, to musze kupic, bo inaczej tak to za mną chodzi ![]() Olivka ani mi sie nie waż zmienia koloru włosów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sliczne masz. Ja bede schodzila z mojego czarnego na moj ciemny braz. Postanowiałam, że juz nie maluje ![]() Kathi jakie Ty mialas bujne życie omg ![]() Madzwnia trzymam kciuki, musi Ci piekny kolorek fryzjerka strzeli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Sukienki fajowe ta druga taka pizamowa troche
![]() A co do nakrecanie to prosze dalej droga wycieczko nie stac ruszac sie ![]() Ja zmykam juz na calepopoludnie zalegloscio w obowiazkach domowych nadrabiac i lapki zrobic musze pewnie jakas maseczka jutro loki na glowe i wielki dzien heheh no nie tylko takie tam wyjscie choc nie mowie ze zagladac nie bede hehe uzaleznienie sie to nazywa Domi dawaj te majtki co kupilas gdzie ty latasz tyle czasu pokaz pupe w spodenkach Asia ja na zdjecia piesia czekam O jestes Dominiczko hih MOjez zycie to nie bylo moje zycie to wylacznie skraweczek jak bym wam poopowidala to dopiero byscie sie za glowy polapaly hehe moze kiedys jak wene tworcza zlapie tylko zebym was nie powystraszala hihih |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za post pod postem
![]() Gabi musze Ci powiedziec, ze slicznie Ci we wszystkich sukniach, ale najbardziej podobaja mi sie te nierozszerzane u dołu. Wygladasz w nich jak nimfa, bardzo slicznie ![]() ![]() Dziewczyny my z Tz wymyślilismy cos takiego. Teraz w sierpniu jedziemy na te 3 mies do tej Anglii. Obczaimy jak tam jest, czy dobrze płacą i wogóle. Jak bedzie spoko, to planujemy tak w październiku staranka. Jakby od razu gładko poszło i udałoby sie szybko, to przypuszczalnie dzidzia urodziłaby się w lipcu lub sierpniu. A my slub i wesele zrobilisbysmy w pazdzierniku czy tez listopadzie. Jak myslicie, dobry pomysł z tym? Czy po urodzeniu dziecka tak nie bardzo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję zdanych egzaminów! Do Głogowa i Żar mam niedaleko, proponuję spotkanie jeśli chcecie pogadac w realu. Są wakacje jakos uzgodnimy termin i miejsce. Pozdrowionka
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
A oto moja dożyczka Alsa, ma trzy lata.
#277 |
Zakorzenienie
|
Asia
![]() ![]() ![]() nic więcej chyba mówić nie trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
No nie piesio pierwsza klasa. Boski hehe pewnie jak idziesz na spacer to nie jeden mysli kto tu kogo wyprowadza. hehhe Wielki piesio. Sliczniasty....
#280 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz myslalas moze o poradzie psychologa?? To nie zart boja po porodzie mialam straszne zalamanie ale po jakichs 2 miesiacach po kiedys wam to opisze i znalazlam pania psycholog ktora wyciagnela mnie z niezlego dna na powierzchnie . Bardzo mi pomogla naprawde , Czasem spojzenie na swiat oczyma innej osoby przydaje sie w zyciu .Tak wlasnie sie przyznalam hihi korzystalam z rad psychologa i to dwa razy w zyciu pierwszy raz balo t oprzez mojego tata ktory wywolal we mnie chorobe sieroca tatak Piesek do schrupania ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
ja również się przyłączam
![]() ![]() aż mi głupio że ja się tu ciągle użalam i smęcę, a tak naprawdę to nie do końca mam o co. Zaglądaj do nas jak najczęściej możesz liczyć na nas zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Kurde ja myslalam ze wy mi wszystkie pouciekalyscie jak ja z psychologiem wyjechalam
![]() Mowie tak nie dosc ze po przejsciach to jeszcze wariatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez czekam az mi ktos odpisze ![]() ![]() ja mam swoj wielki problem z wyjazdem i dzidzia jak napisalam kilka postów wczesniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Domi sorki bo ja tak kursuje gary komputer
Moje zdanie slub przed ciaza lub w trakcie jak urodzisz roznie mozesz wygladac i w roznym stanie emocjonalnym byc ale to moje zdanie |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam że ślub po urodzeniu dziecka to wcale nie jest jakoś bardzo nie tak. CO do wyjazdu pewnie że lepiej zarobić kaskę zawsze to lepszy start
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
No i sluchaj sie swojego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Laski swintuch jestem ale musze wam to wkleic
http://www.stanback.net/images/flash/bang.swf |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Tzn. na przykład chcieliśmy wszystko po kolei ślub a potem dzidzia. Ale tak ostatnio stwierdziliśmy że przed ślubem to się tak uważało a to wcale nie tak łatwo w naszym przypadku jak widać zafasolkować, mogliśmy już dawno się zacząć starać. ale z jednej strony mamy czas na dotarcie się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalezy co tesciowa zrobi dzis:P Ja w kazdym razie potem u Tz gotuje kukurydze, bo juz kupilam ![]() Cytat:
Nic nie jest proste ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Asia!
![]()
#295 |
Zakorzenienie
|
każdy musi sobie ułożyć życie po swojemu, a życie nie zawsze układa się tak jak tego chcemy
![]() ja mam lenia i dlatego robię tzw. leniwe tj. kopytka z sera białego polane masełkiem i cynamonem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Kasiu ja mam dzisiaj golabki
![]() Kurcze dzisiaj mam 12 dzien cyklu a z godzine temu zaczal mnie bolec brzuch tak "okresowo" ![]() ![]()
#297 |
Zakorzenienie
|
Frzienka tak to poczatek owu najczesciej bola jajniki lub brzuch a najlepiej sprawdz sobie sluz czy masz plodny
![]() Ja zrobilam dzis watrobke kurza z jablkami a jutro pewnie leniwe hehehe a fruzienka wpadnij do mnie golabki zrobic bo ja cholender czasu na to nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oj Kochana, ostroznie z takimi slowami!! W wiedniu jeszcze nie bylam, mam wakacje.. To moze sie zle skonczyc dla Ciebie ![]() Dziekuje za odpowiedz, jak zwykle jestes niezawodna ![]() ![]()
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Kurna jak ty mi golabki zrobisz to ja nie mam nic przeciwko temu haha i pierogi tez jak umiesz no juz ja bym cie tu wykorzystala
![]() Ja naprawde nie robie takich potraw bo maly mi przeszkadza i szczerze to jak mam wolna chwile wole necik i kaweczke ale troche tworze tworze takie obiadki w 30 min ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
A lubicie makaron z parówkami i serkiem topionym?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.