![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II
Odezwę się w poniedziałek, bo na chwilę obecną nie wiem ile mi jej zostaje. Przeliczę na spokojnie w poniedziałek, myślę ze znajdzie się 12ml dla Ciebie.
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jeśli któraś z was planuje zakupy na lucky, gdzieś na początku października - proszę o możliwość podpięcia się z kwotą ok. 80 $
![]()
#273 |
JESTEM ONA
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiecie co sie dzieje z Mad? nie odzywa sie nawet w naszym watku zakupowym.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Czekam na Ragnarok
|
Wciąż szukam chętnych na zakupy wrześniowe w sklepie HQHair w UK.
Przypomnę - są to flakony Crazylibellule and the poppies w zestawach. Nazywają się Crazysticks (czyli w sztyfcie) - info na poprzedniej stronie. |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Czekam na Ragnarok
|
Zapisałam
![]() lilas spiritual musc & patchouli pom d'amour Zapraszam do przygarnięcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
PRADA MILANO Infusion D'Iris
asia_102 70ml dooo 12ml _kapryska_ 12ml Koszt 1ml- 1,2zł Asia dosyła mi swoje atomizery, od Gwai mam dostać atomizery 12ml(koszt atomizera 1,88zł) także dooo i kaprysko Wam mogę w nie odpsikać. W poniedziałek Prada ma zostać do mnie nadana. Jak tylko dostanę atomizery postaram się szybko przepsikać i nadać przesyłki do was. Na PW podajcie mi swoje adresy i rodzaj przesyłki jaki wybieracie. Na mojej poczcie kartoniki idą tylko jako paczki, a listy tylko w kopertach.
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Geoniu jeszcze raz dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
1) musc & patchouli 2) encens mystic 3) ananas imperial Ale nie wiem czy ktoś się skusi na Ananas Imperial, a Musc&Patchouli z poprzedniego zestawu jeszcze jest nierozparcelowane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Czekam na Ragnarok
|
Odnośnie zakupów wrześniowych w sklepie HQHair w UK - flakony Crazylibellule and the poppies w zestawach - Crazysticks (czyli w sztyfcie) został tylko jeden sztyft:
Spiritual Lilac - orchidea, jaśmin, róża, ylang ylang, bergamotka, mandarynka. W nutach jeszcze: goździk, lilia, wanilia. Zapraszam ![]() ![]() ![]() Wolny był jeszcze Vanille Pom d’amour, ale ja się osobiście skusiłam na tą mandarynkę z rumem i lukrecją oraz dodatkiem brzoskwini ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
Czy ktoś ma ochotę na 25ml Idole de Lubin ?
Wypatrzyłam falkonik we w miarę atrakcyjnej cenie. ok. 230zł 1ml wyjdzie ok.3,06. Problem w tym, że nie mam atomizerków. Ewentualne info na PW. Chyba muszę odwołać akcję ![]() ![]() Edytowane przez Aszku73 Czas edycji: 2008-08-20 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
A po co ja wpisałam Idole Lubin w "szukaj" ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Czekam na Ragnarok
|
Zwolnił się niestety musc&patchouli, także pozostały do wzięcia dwa sztyfty.
Musc & patchouli Spiritual Lilac Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Witam
![]() Zapraszam na wątek dotyczący nowego forum. Na pewno Was dotyczy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270979&page=3 Poszukuję dwóch chętnych osób z Perfum do moderowania nowego forum ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
UWAGA - INFO które pojawiło się też w Klubie "Sierpniowe Lutki u Aggie" - na wszelki wypadek wrzucam także tutaj, taka kompilacja:
......................... ......................... ......................... .............. Dziewczyny i chłopaki, wg moich notatek kwestia podziału flaszek wygląda tak: RACHELA - 20 ml Cherqui FAVKES – 10 ml Santal de Mysore ARAGONTE – 15 ml Santal de Mysore (wstępnie było 15/20, ale zrobiło nam się małe przebudowanie), 20 ml Bois Oriental, 20 ml Chergui SECCO – 15 ml Santal de M, cały flakon Chergui, 5 ml Bois Oriental MADLAINE – 30 ml + flakon Bois Oriental, 40 ml + flakon Chergui EM-JANI – 25 ml Bois Oriental, 35 ml Rahat + flakon LA GATA – 10 ml Chergui, 5 ml Bois Oriental DAFFODILKA – 5 ml Bois Oriental MARTWA PAPUGA – 30 ml + flakon Bois oriental (do oddania), 20 ml Bois de Violette CZARNA ZUZIA – flakon Cherqui NARGOTHROND – 5 ml Rahat VANESSA_IO – 10 ml Rahat KAGAN – 5 ml Rahat GAJOWA – flakon Fumerie Turque NUITBLANCHE – flakon Santal de Mysore + drugi flakon BEATA11 – 5 ml Chene, 15 ml Chergui, 20 ml Santal de Mysore, 10 ml Bois oriental KATTY_P13 – 40 ml + flakon Chene, cały flakon Fleurs d’Oranger DITU77 – 5 ml Chene, 10 ml Cherqui, 5 ml Santal de Mysore SZARA RÓŻA – 5 ml Chene, flakon Bois Oriental KAJOL – 10 ml Bois Oriental, 10 ml Chene, 10 ml Cherqui, 10 ml Santal de Mysore YOONA – 10 ml Cherqui, 10 ml Rahat 13RYJEK – 5 ml Cherqui, 55 ml + flakon BdV, 5 ml Rahat SANTORIO – flacha Musc Koublai Khan PASSERO – 5 ml Bois de Violettes Mam już przygotowaną listę I wyślę każdemu PW z prośbą o zerknięcie na liste I sprawdzenie czy się gdzies nie pomyliłam – przy tylu flakonach I podziałach to nietrudne… Każdy kto mi potwierdzi będzie “odhaczony” na czerwono – jesli ktoś chciałby zrezygnować, to niech też da znać. Teraz koszta – wyliczę po kolei: KOSZT LUTKÓW: - 1 flakon (75 ml) kosztuje 105 Euro. Wg NBP z dnia dzisiejszego Euro stoi po 3.3083, proponowałabym więc brać do kalkulacji Euro po 3,35 PLN – jak już zakupy będą skończone i będę wiedziała na pewno, po ile ściągnięto złotówek za 1 Euro, będę mogła Wam zwrócić nadpłaty albo przelewem, albo wsadzić monety do przesyłki. Czyli cena za 1 ml Lutka to 1,4 Euro = 4,69 PLN KOSZT WYSYŁKI DO POLSKI: 1 paczka to 20 Euro – w paczce znajdują się 4 dzwońce. Przy osobach które biorą cały flakon to nie problem – 5 Euro od flakonu, czyli 16,75 PLN i tyle można brac do kalkulacji. Problem robi się przy osobach, które biorą po kilka-kilkanaście ml z róznych flaszek, dlatego zaproponowałam wcześniej, aby osoby biorące zapachy „z podziału flaszki” płaciły odpowiednio do liczby zamawianych mililitrów. W tym przypadku wychodzi to tak: 1 paczka = 300 ml = 20 Euro 1 ml = 0.07 Euro – czyli 0,2345 PLN – i to trzeba przemnożyć przez ogólna liczbę branych mililitrów. Tak chyba będzie sprawiedliwiej, ponieważ jedna osoba bierze 5 ml, inna łącznie 40, więc byłoby trochę nie fair i mało opłacalne dla osoby biorącej mniej płacić po tyle samo za przesyłkę. ATOMIZERKI: Wg cenika Gwaihally: - 5 ml – 1,76 PLN - 12, 20 ml (czyli osoby biorące 10, 15 lub 20 ml) – 1,88 PLN - 33 ml – czyli osoby biorące 25 lub 30 ml – 2,81 PLN KOSZTA PRZESYŁKI Z POLSKI DO POLSKI: - Koperta – 0,92 PLN (wszystko pójdzie w kopertach, z tym, że pełne dzwońce będą również opakowane z karton, zabezpieczone i dla pewności włożone jeszcze do koperty babelkowej. Wysyłalam w ten sposób pełne flakony i wszystko doszło w idealnym stanie). - Przesyłka – przy poleconym prio ceny kształtują się tak: Wg moich wyliczeń przy 1 odlewce zmieścimy się w cenie 5 PLN za znaczek. Przy 2-3 odlewkach najprawdopodobniej wejdziemy w limit 100-350 g i to kosztuje 5,30 PLN. Wariant 350-500 g kosztuje 5,80 PLN. Myślę, że żadna z paczek nie będzie ważyć więcej niż pół kilo, w każdym razie przyjmijmy może te wyliczenia, żeby też nie wysyłać za dużo kasy (po co?). Co do przesyłek ubezpieczonych: mam do Was prosbe o wyliczenie całkowitego kosztu Waszych zamówie i decyzję na ile chciałybyście mieć ubezpieczenie. Można to sprawdzić na stronie Poczty Polskiej w Ceniku, trzeba tylko wpisać wysokośc ubezpieczenia, wage przesyłki i zaznaczyć opcję priorytet (bądź nie) i koniecznie Gabaryt B. Czy mogłybyście to wyliczyć na własną rękę? Wierzę, że zrobicie to dobrze. A codo wpłat to proponuję zrobić tak: wyślę wszystkim na PW swoje dane z nr konta i kto będzie mógł wpłacić od razu to wpłaci, jeśli natomiast ktoś jest akurat na urlopie i nie ma możliwości wpłaty to zrobi to później. Jeśli ktoś naprawdę w tej chwili nie może zapłacić, a na przykład pozostałe osoby już wpłaca, to aby nie przedłużać oczekiwania jestem w stanie założyć jakąś kwotę (nie za 3 pełne flakony, ale powiedzmy za 1 – 1,5 flakonu). Będę Was też na bieżąco informować od kogo mam wpłaty i jak wygląda sytuacja – najlepiej na PW, żeby nie pisać, że X i Y jeszcze nie wpłacili, a pozostali już tak. Wiem, że Favkes jest w tej chwili poza domem, Kagan jedzie w piątek do Londynu, a Santorio też jakoś pod koniec tygodnia wyjeżdża i wraca koło 10-tego. Za tą trójkę mogę założyć z własnych pieniędzy, gdyby się nie wyrobili z wpłatami. ![]() Mam nadzieję, że dobrze to wyjaśniłam, jeśli nie, to pytajcie. Na PW podam Wam swoje dane bankowe oraz Ne komórkowy na wszelki wypadek. Od Was prosiłabym Wasze adresy – wprawdzie większości osób adresy mam, ale tak na wszelki wypadek – i jeśli chcecie to również Wasze nr komórkowe, abym w razie co mogła się skontaktować z kims, kto w danej chwili nie ma dostępu do Wizażu. Jeszcze jedno – jeśli np. planujecie wkrótce wybyć na urlop, to dajcie mi znać na PW, czy mam od razu wysyłać paczuchy na wskazany przez Was adres (np. ktoś w domu ma możliwość odebrania za Was paczki) czy mam się wstrzymać z wysyłką aż do dnia Waszego powrotu. Żeby paczka nie leżała na poczcie. Uff… w życiu nie robiłam takiego przedsięwzięcia…
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2008-08-22 o 08:57 Powód: Zapomniałam wpisać Rachelę... |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Piers do przodu
|
Aguś ale się udało
![]() ![]() ![]() Idąc za Twoim tokiem rozumowania: F d'O - 105 + 5 = 110 EUR Chene - 35 ml x 1,47 (1,4 + 0,07) = 51,45 EUR razem daje 161,45 EUR x 3,35 PLN = 540,86 PLN ![]() (co a szczęście, że buty jesienne jeszcze powinny wytrzymać do zimy .... )
#293 |
Zakorzenienie
|
O ja... w końcu to wypisałam i wyliczyłam, ale ostatni raz kupuję na raz 16 flakonów...
A, Katty, przesyłka paznokciowa doszła! ![]()
#294 |
Rozeznanie
|
ja niestety na razie z Lutensów odpadam, nie mam kasy, chyba że jakieś 5 ml Santal de Mysore jeszcze by się zwolniło... ale pewnie już jest po ptakach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli pod uwagę wchodzą dwie flaszki - wolałabym, aby paczka szła bezpośrednio na mój adres. Jeśli da się zrobić małe przeszeregowanie w paczkach, tak aby moje dzwońce przyszły w jednej - biorę na siebie organizację, robiłam już zakupy w www.salons-shiseido.com i nie są mi straszne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabyś wtedy organizować zakup czwartej tury osobiście, bo jesli tak, to prześlę Ci wplaty od Katty i Santorio wraz z pieniędzmi na wysyłkę ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.